GABÓÓ
Szoríjjok neked! +++++++++++++++++++
Jó izlésed van, nekem is a narancs szín nagyon bejön, úgy majdnem mindenben, és sztem nagyon unisex, kisfiút és kislányt is simán lehet benne szállítani nem mintha a szín ezt befolyásolná, de azért mégiscsak ennél unisexebbet nem is tudnék elképzelni.
ZSU
Mindkét kocsi nagyon király, ez a vaterás nagyon jó árban van, szinte ingyen adják!
Azért még van ruhátok??? Most már azért lassan csak kész lesz, sztem elég gyorsan haladtak a munkával, bár nem én lakom a porban, úgy lakva biztos sokkal lassabbnak tűnik az egész.
Drukk a terheléses cukihoz, remélem jó lesz.
PAMI
A védőnőnél ma együtt voltunk az új barinővel, kocsival vitt fel, ezért kivi is voltam a vérnyomira így hogy nem rohanásban volam és dombmászásban. Most 124/94 volt, de a pulzusom meg valamiért 122. Hát már nem tudom mi a fene van. Remélem nem kapok majd gyogyit, és csak a meleg miatt van.
A pöttyeim is visszajöttek ahogy jött megint a meleg. Tiszta kiütés vagyok mindenhol, de főleg a cici és hátam olyan.
Azért a mérleggel szerencsére jóban vagyok elmúltam 16 hetes és még csak 40 dekát szedtem fel. Igaz előtte már megalapoztam rendesen a szurikkal a kilók számát!
A holnapi dokit már baromira várom.
Lehet hogy ezért alszom mostanában olyan rosszul, mert türelmetlen vagyok hogy rég láttam őkelmét, és szeretném már tudni hogy jól van minden oké van odabent.
Nagyon várom már az adómat, mert ma is apa elköltött 60ezret a garázsra és hát még más is kell hozzá, úgyhogy el kell vennem a Bogyópénzből sajnos, de még van 5 hónap hogy vissza tudjuk pótolni, de amúgy elég sok minden meg van már, viszont a sok kicsi sokra megy majd, a kis apróságok ilyen cumi olyan izébizé.
Az előkénél tényleg fontos hogy műanyag legyen, mert a textil úgy átázik mint a fene és olyan mintha rá sem adtad volna mert összekeni alatta is a ruháját vele és cserélheti le az ember az egész hóbelebancot a gyereken. Ez otthon még nem is okoz annyira gondot de ha elmentek valahová akkor nem mindegy.
Nem tudom hogy mit intézett anyós, sztem semmit mert mondtam neki hogy úgyis az lesz ami eddig volt, de azért majd ha már nehezebben bírom a strapát nagy pocival majd azért megemlítem a csajnak, pláne ha már meglesz Bogyi és azt sem tudom hol áll a fejem, majd még hiányozni fog nekem még egy kolonc a nyakamba.
6 éves és ennyire kibírhatatlan? Azért a párom fia olyan 8,5-9 éves koráig még egész kibírható volt, utána kezdett elszabadulni a pokol, és most egyszerűen katasztrófa pedig ez még csak a kezdet, mert lesz még ő nagykamasz is sajnos.