Szia Márti!
1., Látogatási idő....bármikor be lehet menni, de azért annak örülnek, ha este 7kor már távoznak az ismerősök/rokonok!
2., Lehet szülésznőt választani, ha akarsz! De egyébként tényleg mindegyik nagyon jó!!! Legyen az idősebb vagy a fiatalabb generációból!
3., Labda, magnó
, miegymás van. Szülőszobákban fürdő nincs, de a "szülőszobák" folyosójának az elején van egy külön helyiség, ahol lehet zuhanyozni és wc is van. (egyébként, ha szükséges, akkor a beöntést is ott adják!) Első lányomnál én is nyomtam a zuhanyozást!
Astrid!
Neked még....Krisztát kiegészítve!
(szép volt Krisz! Jól írtad!)
1., Gyerek non-stopban veled lehet. Fürdetésre kell csak bevinni az osztályra,az este fél 8 után van műszakváltáskor, de ott lehetsz. Meg ha a gyerekdoki vizsgálja. De akkor is vele lehetsz. Meg ha mondjuk fürdeni mész vagy wc-re vagy jönnek a látogatok és nem akarod a szobában hagyni "egyedül".....érdemes és lehet is bevinni. Vagy ha az első éjszakát (szülés napján) "nyugodtan" végig akarod pihenni. Nem szólnak egy rossz szót sem. Sőt, mikor én voltam még javasolták is! De persze nem muszáj!!!
Két három ágyas fürdőszobával két négy ágyas fsz. nélkül és egy császáros szoba. Ott is van fürdőszoba.
A "közös" fürdőben két zuhanyzó van a wc-ben 4 wc.
2., Vizitek reggel 8 és 9 között. Kékfényezés van, ha nagyon muszáj, Gyerekeket a csecsemősöknél vizsgálják és természetesn ott lehetsz!
3., Apuka ott lehet veled elejétől a végéig! Zöld köpenyt kap és cipőre zacsit is! Fényképezőgépet és/vagy kamerát is bevihet, ha van rá igényetek!
4., Szülésnél kórházi hálóruha, osztályon, amiben szeretnél. Ha jobban érzed magad a saját ruháidban, akkor abban, ha kórházas hálóing akkor abban. Betétet adnak. Legalábbis januárban még adtak. Szülésznőm azt mondta, hogy sajátot inkább majd otthon. De lehet, hogy ez is változik/változott. Érdemes rákérdezni.
5., Babának textilpelus meg amiben majd hazaviszitek. De azt akár Apa is beviheti amikor mentek haza. Nem muszáj rögtön. Mi januárban 4 pelust kaptunk egy napra babánként a kórterembe. Ha elfogyott kértünk és kaptunk. De ha gondolod legyen nálad pár darab tartalékban.
6., Telefontöltőt semmiképpen ne hagyd otthon
Újság vagy könyv, ha olvasni akarsz, fényképezőgép, mp3 vagy discman, ha esetleg zenére vágysz!
Puha klotyópapír, ha nem a benti "durvát" akarod használni, pohár,kanál, villa, kés, konyharuha, ásványvíz, csoki
cukor/citrom, ha kellene a teába/kávéba ....hirtelen ennyi jutott eszembe.
7., Szülésznők rugalmasak. CTG ülve. Két gép is van. Párosával is szoktak behívni. Gátvédelmet szülésznővel kell megbeszélni, de általában támogatják, persze ez azért nagyban függ a szüléstől és körülményeitől is!
Hát ennyi. Remélem tudtam segíteni!
Szép álmokat!