Új privát üzeneted érkezett!

Ééééén iiisssss szülőőőőőőszobáááára akaroooook mennnnniiiiii!!!!!! Na nem látogatóba, hanem szülni végre :D

Minden baba egytől egyig csodaszép!!!! Olyan furcsa, hogy pár oldallal arrébb még mindenki pocakosan irogatott, most meg már pakoljátok fel a babás képeket. Én is el fogok idáig jutni egyszer?

Anuk, eddig is tudtuk, hogy fasza csaj vagy. Hát még a szüléssztorid után. Le a kalappal előtted! Remélem nagyon hamar regenerálódsz és elfelejted a kórházi napokat és csak a kis családod létét élvezed!

Manó, mennek a drukkok Pretának!

Este megpróbálom elkapni férjuramat. Igaz, leginkább egy szumó bírkózáshoz fog hasonlítani, de hátha meggyorsítja az eseményeket. :wink:

Csók mindenkinek! Vigyázzatok magatokra! Megyek és sétálok, lépcsőzök és guggolok és beszélek a gyerekkel, hogy most aztán már irgum-burgum...

KépKép
süni76

Süni drága, a lépcsőzéssel csak lájtosan, hisz nem tuti jó a babának.
állítólag oxigénhiányos állapot léphet fel némely helyzetben.
nem ijesztgetni akarlak, csak azt, hogy vigyázz magatokra.

hehe...a te vonalzód is megállt :D

Kép
kissmanó

hú lányok: gyorsban priviben egy mobil számot, kit értesítsek ha Pretától jön a hír?
itt olyan vihar készül, hogy félő vagy a net szakad meg, vagy ismét a net az áramkiesés miatt (laptopot ugyan nem zavarné, de....)

Kép
kissmanó

fasza...ismét jéggel dobálóznak a fentiek

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Anuk, a kórházról írt dolgok szörnyűek, de végre otthon vagytok!!! Mihamarabbi regenerálódást kívánok Neked és Emma babának is, és remélem erre a sok szörnyűségre egyre ritkábban fogsz visszagondolni!!!!

Tökmag: tejserkentéshez sok homeós bogyó van, tegnap küldtem e-mailben (és ide is beírtam) linket, ahonnan le tudod tölteni, mikor melyiket ajánlja. Ha gondolod, nézd át, hátha Neked más használ majd, mint Noéminek :)

Puszedli, Niki, Anuk: babafotók annnnnnnnnyira édesek, gyönyörűséges kisbabáitok vannak!!!!! :)

Pretának szorítok, hogy gyors és minél fájdalommentesebb szülése legyen! Manó, priviben megírtam a telszámom, ha bármi történik, tudj értesíteni minket :) Azért remélem minél előbb jobb idő lesz Nálatok!!!

A mai napom egyébként kicsit szörnyű , egész nap görcsöl a pocakom alja, úgy, hogy alig bírok felállni, elindulni... de azért mostam, takarítottam, hátha ez is hozzásegít a szüléshez :) Ha már Tökmag , Manó , holnap elindítjátok a babaesőt, talán én folytathatnám :D :lol:
Jah, Zsu, sms-ek, e-mailek, telefonok nálunk is napi szinten játszanak... ha meg én telefonálok, már úgy veszik fel, hogy csak neeeeeeeem... hát nem :D :D[/b]
magdii

Sziasztok!

Még mindig itt.

Először is, szívből gratulálok Mormotáéknak!
És hajrá Pretának!

Róza még nem gondolta meg magát.
Dokinál nst tökéletes, baba teljesen jól van. Nem vizsgált meg ma, csak meg uh-zott. Átlagos mennyiségű a magzatvíz (múlthét kedden ugye lényegesen kevesebbet találtak az istvánban, ez is egy indok volt a tegnapi befektetésre...), baba jól van, lepény is, de már látszik rajta persze hogy a végénél járunk.
Mondtam hogy 31 naposak voltak a ciklusaim. Doki szerint azért várhattunk eddig, de most befejezzük.
Szóval holnap menjünk fel legkésőbb hétig, az ügyeletes orvos fogja feltenni a ballont. Viszont nem a szülőszobán töltöm az éjszakát elméletileg, hanem a szülészeti osztályon, kórteremben, tehát így se a férjem, se a dúlám nem lehet ott... az indításon kívül most már ez se nagyon fekszik nekem... hát nem tudom hogy lesz. Dúlámmal majd még 8körül beszélünk, kiváncsi vagyok a véleményére, no meg hogy tényleg így van-e hogy szülészeti osztályon helyeznek el, és nem lehetnek velem...

Azt mondta egyébként, hogy előszörszülőnek számítok ugye, mert Zalánnal ugye egyáltalán nem vajúdhattam. Passz hogy meddig fog tartani a ballonos dolog, de szerinte biztosan el fogja indítani a fájásokat is, és pénteken babázunk.

Egyébként sikerült megfáznom, fáj a torkom, folyik az orrom... :evil:

Nagyon szépek a babák! :D

Kép
Kép
evicuska

nahh, minnyá zsákolom a Magdi számát, mert sosem lehessen tudni. s épp elküldtem vala az előző üzim, máris áram balra el.

persze megvolt az áramkiesés, úgy ahogy tippeltem. apa infói szerint (épp offroad klub gyűlésen van s az egyik tag a villanyműveknél dolgozik) a fél város maradt áram nélkül.
gyermekeim itt hisztériáztak, hogy márpedig mesét akarnak nézni. én pedig javasoltam, hogy csiholjanak elektromosságot, úgy még hasznossá is bírják tenni magukat.

de ebben az esőben egyúttal szörnyű dolgot is tapasztaltam: nem tudom honnan, hogyan s mily úton-módon, de az előszobánk beázott. hát minden, csak nem örömtől repesnivaló. ráadásul mintha öntötték volna a falon a vizet. 8 éves ház, eddig semmi bajunk nem volt. holnap apa indítja a nyomozást, hogy orvosolni lehessen mihamarabb a felmerült problémát.

Beszéltem telefonon a pici lányommal: tegnaptól máig megtanult hízelegni nekem: mondja szépen, hogy anya. s én ettől milyen boldog vagyok.

ja, meg gonosz, mert nem árultam el sem barátoknak, sem rokonoknak azt, hogy holnapra megvan az "ítélet".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.10 18:32-kor.

Kép
kissmanó

Evicuska: ez azért nem épp barátságos módszernek hangzik. Nem kérdeztél alternatívát a dokidtól? Azért próbálj meg kialkudni legalább valami méhszájtágító kúpot meg társait, bár el kell ismerjem, erről a ballonos dologról még nem hallottam.
Na, akkor hajrá nekünk holnapra :wink:

Kép
kissmanó

Huh, Lányok ez a holnapi nap egyre izgalmasabbnak ígérkezik :)

Taliztam nemrég egy ismerőssel, mondja: na, szépen gömbölyödöm, mikorra vagyok kiírva? Mondom, holnapra, erre: ajjaj ebből biztos nem lesz semmi, annyira fent van a pocim. És azt hiszem ebben igaza van, de olyan reménytelenül hangzott az egész :D
Mindenesetre holnap doki, aztán hátha mond valami alternatívát... addig is most belapátolok egy szelet marcipános sütit :P :D

Evicuska, a Te helyzeted sem tűnik túl rózsásnak! Azért remélem, ha elkezdődnek a fájásaid, már beengedik férjed és dúlád, ugye?

Manó, így legalább barátoknak spontán meglepi lesz a holnapi esemény :D
magdii

Magdi: még jól jöhet a számod, ne már azon múljon, hogy ha megjönne Pretától az infó ne tudjam megosztani veletek.
Az előbb áram volt, net nem.
szal idegtépőek ezek a dolgok.
de a számoddal a tarsolyomban nyugiban vagyok :wink:

Kép
kissmanó

Oksa, Manó, nálam telefon állandóan bekapcsolva, szóval nyugodtan, bármikor tudsz írni :) Ha valami csoda folytán kórházban lennék, párom is tud írni infókat a fórumra :)
magdii

:wink:
kissmanó

Sziasztok!

Anuk, de jó, hogy végre jelntkeztés és otthon vagytok, már nagyon aggódtunk értetek!!!
Most már minden rendben lesz és Emma nagyon-nagyon édes!!!

Csajok, mennek a drukkok holnapra és hát ki tudja mit hoz a mai éjszaka...eléggé hülye idő van.

Ma voltam ctg-n, az összes vajúdó foglalt volt! :shock:
Ahol csinálták a ctg-t, oda hoztak be egy kismamát, hogy tudnak-e csinálni sos ctg-t, mert nem tudják a szülőszobákba bevinni, nincs hely...és ez a Női Klinika! Durva!!!

A dokim szabin van, az ügyeletes megnézte a leletet, minden rendben, meg is vizsgált, maradt az 1 ujjnyi...( már 2 hete) Pont egy hete mondta az orvos, hogy most már bármikor, aztán sehol semmi...Ez így nem jó, inkább ne mondott volna semmit!
na mindegy, most már szombat estig ne is jöjjön kiskukacom, mert nem lesz itt a doktorbácsink.

ja ,még a telefonos sztorihoz én is csatlakozom! MEGŐRJÍTENEK!!!
:twisted:

megyek vacsizni, majd még jövök!
Puszka

Kép

Kép
mukkancs

Nincs más verzió sajna indításnak. Vagy ballon vagy burokrepesztés. De mivel nem vagyok nyitva, így burokrepesztés kilőve.

Kép
Kép
evicuska

Köszi Lányok. Egyelőre úgy tűnik, megoldódni látszik a helyzet, köszönöm a tippeket. Ma volt a dokinéni, nagyon aranyos volt, azt mondta, nyugi, ügyesen csinálok mindent.
Ajjaj! Most néztem csak, mennyit írtatok... bejelentkeztem, aztán Benito felébredt, így mennem kellett... mostmeg nem győzöm olvasni, milyen nagy helyzetek vannak. Pretának mennek a drukkok, Evicuska, Neked is. Egy jó tanács: ne vigyél semmi meleg cuccot magaddal a kórházba, mert borzasztóan melegek a kórtermek. És ne érdekeljen senki véleménye, azt csináld, ami a babádnak a legjobb. Viszont ha problémád van, nyugodtan menj át a csecsemőosztályra, és keresd Gállné Klári nénit, remélem, bent lesz, amikor Te szülni fogsz. Ő az egyetlen normális ember az egész csecsemőosztályon. Ő megmutatja, hogyan kell szopiztatni, rendesen, úgy, hogy egyen is a babád vmit... :?
Puszedli, csodaszép Nándi baba! Gratulálok hozzá. És köszönöm az smseket, nagyon jól esett olvasni a kórházban, hogy gondoltok rám... ráadásul Tabati is mondta, hogy aggódtok... szóval teljesen meghatódtam Tőletek. :) Manó, remélem, hamarosan Nálad is lesznek események. :) Nagyon szurkolok Nektek!!

Heni

Kép
szheni

Na, én azért 24 óra múlva szeretném ha fiacskám kint lenne.
Azt mondta dokinéni, hogy szerinte max. kb. 3-4 óra alatt lezavarjuk az egészet.
Legyen neki igaza.

Pretáról még semmi újabb infó.

Kép
kissmanó

Heni, köszi a tanácsokat. Zalánt csak bimbóvédővel sikerült szoptatni az elején, szintén a kórházi "segítségnek" köszönhetően elcseszett cicikkel, remélem kapok majd segítséget, persze tudom hogy kérnem kell.
A melegre jól emlékszem, Zalánnál vittem egy hosszú ujjú hálóinget, hát majdnem megrohadtam benne.

Kezdek kicsit pozitívan előre nézni, reméljük így marad :wink:

Kép
Kép
evicuska

na, elmentem lefektetni a cudar vizes lábaimat.
ha Pretáról van infóm, akkor írom.
jó éjt pocisok, pocilakók, babucik-anyucik-apucik-tesócik

Kép
kissmanó

Na, megjött az sms Pretától:

Rafael 21 h megszületett. 50 cm és 3560 g. Baba megfigyelésen az újszülött osztályon, mama meg élvezi az eda áldását. Puszi.

Ugyan válaszoltam rá, de itt is szeretnék nekik nyugis, ugyanakkor segítségben gazdag kórházi pillanatokat kívánni, megspékelve sok tejcsivel és egy gyors hazatéréssel.

Kép
kissmanó

holnap mielőtt elmegyek a klinikára, megkapjátok a pénteki táblit.
ahogy elnéztem, a klinikán nincs internetezési lehetőség (pedig wirelesst igazán adhatnának), mert akkor onnan is bejelentkezhetnék (lehet hangosan röhögni, hogy nem vagyok normális)

Kép
kissmanó

Hurrá Preta, GRATULÁLOK!!

Szerencsére Te is tartottad a gyorsanhamar- szülés mintáját! :wink:

Mukkancs: lehet hogy Te is a folyosón fogsz szülni? Asszem Magdival beszéltük hogyha náluk teltház van, kénytelen lesz kint vajúdni. :)
Látom téged is csak „etetnek”, hogy most már bármikor jöhet a béjb… Nekem is hetek óta azt mondja a dokim hogy most már jó lenne kint lenni a gyereknek. Jaja, jó lenne, de hogy?

Manó: egy óra múlva indulhat nekünk is a buli? :)
Én tényleg hangosan mosolyogtam :D , mert elképzeltem ahogy vajúdás közben is nekünk írsz! Két fájás között megszerkeszted a táblát, és kitolásnál már küldöd is az sms-t, hogy már csak két perc és megérkezik Géza baba. :lol:

Kép

Kép
tökmag79

Szép jó reggelt!

na, itt épp zuhog. Tiszta szerencse, hogy így uccsó előtti sulis nap parkozást tervezett a tanító néni :( . na, majd holnap (ha apa hajlandó vinni a lányát, ugyanis holnap már nem kötelező).

Ma reggel azt hittem a pofám leszakad. Apa azzal állt elő, hogy ő bejönne a szülésre. Kérdeztem tőle, hogy meg akar győződni személyesen, hogy semmi suska-muska s tényleg fiúka bújik elő belőlem? Az a válasz jött, hogy ez az utolsó esélye (elsőszülöttjénél dobta fel a témát, hogy bejönne, de akkor nem lehetett, s azóta felejtőssé vette a témát). Mondám neki, hogy max keres egy másik csajt, csinál neki gyereket (olyan titokban mintha államtitok lenne, hogy meg ne tudjam, mert kikaparom mindenkinek a szemét, s akkor még finom voltam), s bemegy oda. Azt lépte erre, hogy ha fia lesz, már nem szükséges más csaj. :lol: :lol: :lol:
Na, de vicceket félretéve, nem tudom bemehet-e, hisz a klinika honlapján valami olyansmi van, hogy egy felkészítőn részt kell venni. Mondtam neki, hogy max eljön most reggel velem, s megkérdi ő személyesen a dokinénit. Ne már én legyek a postás. És lőn, azt mondta bejön. Ez a pasi tényleg ma bent szeretne lenni. Csak akkor gyorsban még vissza kell hozza az anyámat s a törpét, hogy a nagyokat legyen kire hagyni.

Na, léptem....majd még jövök a nap fejleményeivel.

Kép
kissmanó

ááááá, pasas. most meg azt mondja, hogy mégsem jönne be.
normális az ilyen?
meg kellene kérdezzem tőle, hogy s mi lesz ha én gondolom meg magam, s ma nem akarok bemenni? meg úgy egyáltalán....mi van ha nem akarok szülni?

Kép
kissmanó

s akkor a beígért táblicsk, amiben már csak Orsica csemetéjének neve nem eldöntött.

Kép
Kép
kissmanó

Manó!!!
Nagyon drukkolok! Itt kávézok pizsiben és én olyan jót röhögtem :D
Mi van, ha mégsem akarsz bemenni?.. :D :D
Nagyon várjuk a híreket!

Preta: Szívből gratula Nektek!

Tökmag, ez egy nagy SZÍVATÁS!!! Na mindegy, tegnap eldöntöttem, nem úgy tervezek, hogy szülés lesz!
Ezért tegnap megbeszéltük, pénteken megyünk pókerezni, szombaton 60. születésnapra vagyunk meghívva, vasárnap pedig apa egyik barátjának van a születésnapja!
Szóval, kiiktattam az orvost!
Egyébként sincs most szombat estig, idegenhez meg nem szívesen mennék.
És hát, ha a Te példádat nézem, még van időm bőven... :P
Csak OLYAN , de olyan türelmetlen vagyok!
Remélem Bence baba is így gondolja! :D

Kép

Kép
mukkancs

Örülök, hogy humoros lehetek, s meg tudlak mosolyogtatni.
Az előbb én is rötyögtem egy jót a rendelőben.
Apa bejött, aztán kérdi tőle a dokinéni, hogy ugye este jön. Mire ő: egyik percben igen, másikban nem. Erre rendre lett pakolva a gyermekeim apja, mert ezt a választ lapta: hiányzást nem fogadhatunk el, ott kell lennie. Max a legvégén ha nem akarja látni a horrorosabb részét, akkor ott kimehet. Mire apa: nem a vége miatt, hanem csak úgy. Na, de jó, akkor ott leszek.

Szóval ez van.
Most kissé brutálabbul vizsgált meg, s nézett mint a luki nyúl, hogy tényleg nincsenek fájásaim. Mondtam, hogy deeee, de csak derékban. Sajna az továbbra sem játszik.
Ellenben uh-n láttuk, hogy a jacuzzi igencsak koszos vizet kezd tartalmazni. Félő, hogy beletojt a drágám. S ez az egyetlen aggasztó dolog, ettől én is parázom, de dokinéni is.
Szívhang tökéletes, 145.
Vérnyómat megmérték, ismét röhögnöm kellet: 165/110. Hát itthon indulás előtt 119/67 volt. Erről ennyit.
Ja, bpd is óriási, 10,37 ha jól emlékszem. Becsült súly 4371 gr. Mikor erre a súlyra szemet meresztettem, mondja, hogy hát ez ugye plussz-mínusz lehet. Hát mínusz még oké, de plussz.....
Eddig nem voltak kétségeim, hogy ez síma hüvelyi szülés lesz, de miután dokinéni már tegnap is kételkedett, meg ma sem volt meggyőződve, hogy igazam van, hát azt hiszem bele kell kalkulálnom egy lehetséges csaszit is.
Ellenben 4 ujjnyira nyitva van a méhszáj. S az uccsó vizsgálat óta (ami 13 napja volt) kisfiam kb. fél centit jött lefele, tehát még igencsak fent van.
De dokinéni tippje: max este 10-ig ebből baba lesz. Ja, s este 6-ra kell bemenjek.

Na kb. ennyi, most megyek még intéznivalóim vannak (külföldi partnernek fizetés, ovónéniknek virág az ünnepélyre)

Kép
kissmanó

Mukkancs: sajnos nem gondolhatom meg magam. Túlzottam tisztelem a dokim ahhoz, hogy ezt megtegyem, de főleg meg azért nem teszem meg, mert ugyi a szutykos magzatvíz nem pocilakónak való. Kisfiam egészséges világrajötte pedig az én szeszélyeimnél azért fontosabb.

Kép
kissmanó

Hölgyeim!

Adél mindenkit puszil, Ő és a pici jól vannak.
Nóri baba eszik szépen és sokat alszik, hogy minél gyorsabban megerősödjön a drágám és hazahozhassuk.

Kép

Üdv
Feri

KépKép
amadea

Hurrá!
Egy ilyen hír olvastán könnyebb lesz nekem is a mai napom :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok csajok!

Magdi írt sms-t: bent van a kórházban, a dokija megindítja ma a szülést!! Mintha előre érezte volna: cucc + férj nála van, nagyon izgulnak de biztos nem lesz semmi probléma!

Hajrá Magdi!! :)

Kép

Kép
tökmag79

Sziasztok!

Preta és Rafael, gratulálok Nektek!

Manó és Evicuska, Nektek pedig nagy-nagy drukkok!!!!!

Ma délutánra állítólag jön a hidegfront és megint innen irányunkból, kíváncsi leszek.
Tegnap Bogi este vmi olyasmit csinált, amit még soha, leginkább azt tudnám elképzelni, h szaltózott egyet, bár tudom, h kivitelezhetetlen ez már, de olyan gyors volt és vmi olyan hihetetlen formában változott meg a hasam, h még fel is sikítottam, de a vicc az volt, h Apa is pont rám nézett és látta az egészet, úgyhogy ő is :)
Amúgy most nekem van olyan érzésem, h örökre terhes maradok. Mondtam is Apának, h még jövőre is az leszek, erre ő: "nem, majd jövőre megint az leszel" :)
Bius meg énekel a hasamnak, h "kis Boglárka, szüless meg", olyan aranyos :)

Kép
Kép
mimmi

mondtam ugye, hogy ma babazuhi lesz. Magdi: neked is hajrá

Feri: mi van a Nóri bal kezecskéjével?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.11 08:52-kor.

Kép
kissmanó

Mimmi: s vállalnád jövőre újból?

Kép
kissmanó

na, fényképelő aksija odapakolva tölteni.
tényleg kéne valamit csomagoljak.....

Kép
kissmanó

Hello Lányok!

Látom, izgalmakban nincs hiány ma sem.
Magdi! Ezerrel szorítunk Nektek! Remélem, gyorsan meglesz a béb!

Manó, Evicuska!
Hajrá! Gondolunk Rátok! Evicuska, remélem, ez a ballonozás nem lesz fájdalmas, és segít, hogy minél gyorsabban lemenjen a dolog.
Manó! Köszi a nevet a tábliba (bár, ahogy apát ismerem, még változhat is ) :roll: . A kakis magzatvíz nem egy leány-, se még csak nem is legényálom a babucinak. Tényleg előcsalogatjuk ma, közös erővel, o.k.? :wink: Amúgy jó nagy bébi Géza baba! A lányok is ilyen nagy súllyal születtek?

Preta!
Szívből gratulálok Rafael érkezéséhez!!!

Feri!
Köszi a képet, nagyon szép édesanya és gyermeke is. Hajrá, Nóri! Erősödj szépen!

Puszedli!
Nándi egy kis gyönyörűség! Jó lett rá a hazahozós ruha? Ő is szép nagy súllyal született!

Pussz, most mennem kell, megyek piacra.

Kép
ácica de nouveau

Ágica: lányok súlya születésük sorrendjében:

Edina 40+3 3900 gr
Adrienn 37+5 3450 gr
Gréta 40+1 3800 gr.

Apa szerint egy fiúnak rá kell hasonlítani, már pontosan nem emlékszem anyós mit mondott, de valahol 4,5 kg körül volt a maga 58 centijével.

Kép
kissmanó

Kedves Manó,
nagyon drukkolok!!!

Kép
benta

Preta, sok szeretettel gratulálok!

Magdii, Évicuska, ügyesek legyetek, drukkolok nektek nagyon!

Manó,
remélem, bemegy a férjed, én nélküle nem szültem volna. Hihetetlen módon összekovácsolja az emberpárt.

Benta

Kép
benta

Hú Lányok, úgy tűnik izgalmas lesz ez a mai nap!

Magdii, nagyon drukkolok!

Kismanó, gondolok rád este! Kívánom, hogy gyorsan megszülessen Géza baba, és ha már eddig megúsztad vágás nélkül, ezúttal is legyen úgy!

Tökmag, veled mi újság? Most lesz ma bébi vagy sem? Kicsi káosz van az agyamban, hogy most tuti ma megindítanak vagy sem?

Képzeljétek éjjel megszólalt a légzésfigyelő. Beszartunk. Szerintünk csak téves riasztás, mivel Áron az oldalán fekszik és a net szerint ez gyakran téves riazstához vezet...de nálunk eddig nem volt. Ráadásul az első csippantás után Viktor kikapta őt az ágyból, ami állítólag még riasztásnak sem minősül..na de ki várna tovább.
Szóval szörnyű volt.

Éjjel 2x keltünk. A reggeli etetésnél vittem be Áront, erre egy hatalmasat bukott - kicsit már nekem olyan volt, mintha hányt volna, de neki meg sem kottyant - annyi kijött, hogy egy óra múlva újra éhes lett!
De most édesdeden szunyókál - remélem délig. Megyek is legyantázom a lábam.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi lányok :wink:
Benta: most már ezek után, hogy rábólintott a dottorenál, nem fog visszakozni. Ez tuti. Ennyire azért ismerem.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Én már megint itthon...

Preta, hatalmas gratulációm Rafaelhez!!!

Magdi, mennek a drukkok! A mázlista :wink:

Kismanó, Neked is szintén. Kiváncsi vagyok férjed élményeire majd :D

Évicuska, neked is drukk. Remélem sikerül elintézni, hogy ott legyen a férjed és a dúlád!

Feri, köszönjük a képeket a hölgyekről. Nagyon szépek! Remélem mihamarabb mehettek haza mindannyian!

Noémi, nem irigyellek a riasztásért. Én is tuti frászt fogok kapni. Orvos unokatesóm azt mondta, hogy szerinte az első éjszaka után ki fogjuk kapcsolni.

Nekünk mai ctg tökéletes. Picit több méhtevékenység, mint tegnap. Szívhang, mozgás, flow is rendben. Holnap (ha addig nem történik semmi) reggel éhgyomorra vérvétel (nagyrutin), ctg és méhszájvizsgálat. Kiváncsi vagyok, hogy a nulláról változott-e már valamit. Mondjuk a lepény már tegnapelőtt II-III-as volt. Gondolom azért odafigyel a doki erre.
Zétinek meg se kottyannak az időjárásváltozások. Tegnap férjem azzal jött haza a munkahelyéről, hogy azt mondták a kollégák, hogy minden zseni és jó képességű ember később születik a kiírt időpontnál, úgyhogy most azon megy a vita, hogy matematikus vagy inkább zenész legyen a gyerek :D
Esti "szumózás"-nak úgy látszik csak néhány jóslófájás lett az eredménye. :(

KépKép
süni76

Hát, Manó, azt beszéltük, h "hármaska" hamar fog jönni, de így az utolsó hetekben sokszor gondoltam rá, h "egek, mi lenne velem, ha most itt lenne egy örökmozgó 1,5-2 éves". Még Biussal szemben is lelkifurdalásom van, h nem tudom már annyi felé elvinni, vagy amikor fáradtabb vagyok, akkor arányosan ingerültebb is, bár egy szót sem szólhatok, mert Bius tündér, amikor látja, h kész vagyok, békén hagy, Apa meg rengeteget segít, amikor itthon van. Maradjunk abban, h majd meglátjuk... :D

Magdinak is mennek a drukkok innentől.
Amadea szépek vagytok!!!

Ja, és Manó: kisfiad szerintem tuti 4 kg fölött lesz!!! De Te meg bírod, úgyhogy csak semmi csaszis gondolat!

Kép
Kép
mimmi

"Szumózás" :D :D :D :lol: nagggggggggggyon jóóóóóóóóó! :D

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Gratulálok Pertának, ő is nagyon ügyes volt.

Tényleg mennyi izgalom jut mára, de már ideje is volt, mert napok óta nem történt semmi.
Drukkolok azoknak, akiknél ma van esemény.
Manó, a férjeden csodálkozom, de biztos rájött,hogy ez az utolsó lehetősége.

Képzeljétek, tegnap,hogy annyian zaklattak, olyan rossz éjszakám volt. Nem tudom,hogy valóban keményedtem, és fájdogált a pocim, vagy csak álmodtam. Szóval most már ne kérdezzen senki semmit.

Holnap megyek dokihoz, már meg is vizsgál. Kíváncsi vagyok, alakul-e már valami.

Zsu

Kép
bvigh

Jelentem, Óvár fölé megérkeztek a viharfelhők.
Hidegfront szülésindító hatása viszont még várat magára :)

Kép
Kép
mimmi

Feri, nagyon köszi a képeket, a csajok csodásan néznek ki! :)

Mukkancs: és Neked nyitva van valamennyire a méhszájad? Mert nekem nincs… és nem is tudom így hogy fogunk elindulni? Van egy olyan érzésem, hogy babó már jönne, de nem tud. :(

Manó: akkor ma indítás? Esz a fene meg az irigység!
És apa végül bemegy, vagy nem?

Noémi: nem indít be ma, holnap találkozunk, megint mennem kell NST- re. Nemtom miért, de aggódik a dokim, pedig NST ok, leletek negatív, szóval már én is kezdek parázni hogy mi van. Az UH- os nő is rámhozta a frászt, mert aszongya, hogy a doktor úr mondott valamit a fejéről? NEM, miért?? Semmi semmi. De mi van?! Nagy a feje, vagy valami gáz van?!?! Nem, Semmi probléma, minden érték tökéletes. Akkor meg mi a fenének szivatnak? :(
Basszus! Tuti ott haltam volna meg ha megszólal a ketyere, nem csoda, hogy Viktor kikapta Áront az ágyból! Utána hogy tudtatok visszaaludni?

Süni: ezek szerint párunknak még van esélye zseni gyerekre? :P

Érdeklődő sms- ektől + telefonoktól én is kezdek megbolondulni. Nagyon aranyosak, hogy figyelmesek, de már mi is tűkön ülünk, nem segít ha „sürgetnek” is pluszban.

Kép

Kép
tökmag79

Na, asszem szép lassan most elköszönök, még pár cuccot össze kell készítsek, s indulnunk kell az ovis ünnepélyre.

Majd ha eksön eredménye meglesz, akkor kapjátok az infót.
Dokinéni reményei szerint soká nem fog húzódni.
Úgy legyen.

Mai sorstársaimnak kitartást. S azoknak is akik addig fognak "megválni" pocijuktól míg újból gépközelben leszek.

Pussz

Kép
kissmanó

Manó, mennek a drukkok ezerrel!! És végre ma aktuális az alsó vonalzód!! :):)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Manó: nagyon szorítok! Ha a dokinéni azt mondja, hogy hamar meglesz, akkor hajrá, ne okozz neki csalódást! :)

Kép

Kép
tökmag79

Tökmag, gondolom beparáztál az uh-n, de gondolj arra, hogy már agyon vizsgálták Adélt a terhességed kezdetétől, szóval tuti minden rendben van!

Remélem most már hamarosan Te is a kezedben foghatod a kicsikédet!

Igen, nagyon para volt a figyelő: igazából utánaolvastunk a neten, és meggyőztük magunkat, hogy tuti téves riasztás volt. Ma beszéltem az ikres barátnőmmel, ő már 5 (!) ilyenen van túl...
Megbeszéltük, hogy túl sok mindent tudunk...jobb, illetve megnyugtatóbb lenne nem tudni semmit sem!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?