Sziasztok csajok!
Olvasgatlak ám benneteket
Nyanya,
nagyon szorítottam érted és remélem minden a legnagyobb rendben lesz . Nem hinném, hogy m.k lenne, akkor azért éreznéd, hogy valami nem stimmel. Mondjuk érdekes, hogy a vérzésed nem indult be. Olyan nem lehet esetleg, hogy felszívódott???
Pruci,
olvastam, hogy mi történt nálatok. Már végleges, hogy apa nem költözik veletek?
Nita,
már 24. hét
??? Hogy bírod? Most meg jön a jó meleg, emlékszem én akkor sokat szenvedtem.
Gabóóó,
hajrá diéta
. Jó a 90 napos is, de én is inkább arra szavaznék, amit Bikfy is írt.
Rólam: 4. hónapja szedem a clostit, pé ugyan van, de eddig nem sikerült a teherbeesés. Jártam uh-ra, de csak sztk-ba, mindig szép tüszőket látott a doki, de már nem hiszek neki. Ebben a hónapban is azt mondta, hogy minden ok. Aztán én gondoltam egyet és elmentem a magándokimhoz is, aki szerint viszont nem olyan rózsás a helyzet. A bal oldalon volt a domináns tüsző, 20 mm, a jobba pedig, a jó oldalt, volt több 10 mm tüsző. Ez kedden volt, de én azt sem éreztem, hogy megrepedt volna. Azt mondta, hogy ő még várna a helyembe, de ha én úgy gondolom, hogy elég, akkor irány Tapolca. Először nem akartam, mert félek az egésztől, de aztán úgy gondoltuk, hogy megpróbáljuk. Másnap már Tapolcán voltam. A doki megnézte az eddigi papírjaimat, azt mondta, egy petevezetővel próbálkozhatunk, ameddig csak akarunk, esély van, de ha többet szeretnénk, akkor inszem. Szerdán megyünk vizsgálatokra, apa is, én is. Szerinte sok vizsgálatra nem lesz szükség, mert nagyjából mindenem meg van.
Ja és szerinte már eddig is kellett volna kapnom tüszőrepesztőt.
Úgyhogy belevágtunk és remélem hamarosan jó hírekkel jöhetek.