Sziasztok Lányok!
Viki és Mangó, nektek külön üdvözlet!
Sajnálom, hogy nem jelentkeztem ilyen sokáig, de töredelmesen bevallom, hogy totál elfeledkeztem róla, hogy bejelentkezzek. Néha nap ugyan eszembe jutott, de akkor nem nagyon pörgött.
Jó hírt sajnos nem tudok mondani, bár kimondottan rosszat sem. Minden nap a létbizonytalanság határán élünk. Áprilisban a munkahelyemen (Volán) azzal riogattak, hogy leépítés lesz. Április végén aztán jött is a hír, hogy két távmunkás kollégámat 30-án elbocsátottak úgy, hogy elsején már nincs munkahelyük. Akkor bementem, nekem azt mondták, hogy egy hónap haladékot kaptam. Nem nagyon értettem, hogy mire, ezért beszéltem a vezérrel, aki azt mondta, hogy arra kaptam az egy hónapot, hogy ők keressenek nekem valami posztot, de ha nem találnak, vagy másnak adják a feladatot, akkor kirúgnak. Hétfőn június 1. és én még mindig nem tudok semmit, csak azt, hogy aznap megszűnik a távmunkás státuszom, ugyanakkor nem tudom mit csináljak, hiszen nem szóltak, hogy menjek be. Ebből gondolom én 100%-ra, hogy megkapom a felmondólevelem, csak kérdés, hogy mikor.
Persze nem ültem a babérjaimon, azért is feledkeztem meg minden másról. Pályázatokat adtam be, próbálok munkát keresni. Eddig mindenhol a 45-50 évesek kellettek, vagy a gyerektelenek, úgyhogy lassan lassan elszontyolodok, de csak egy kicsit, mert fő a pozitív hozzáállás.
Emellett elkezdtem tanulni franciául, ami elég jól megy, mostmár nagyon sokmindent értek, csak beszélgetni nem tudok még. Bár próbálgatom, mert vannak francia rokonaim, akikkel online kapcsolatban vagyok, meg fel is szoktak hívni telefonon, és akkor kicsit gyakorolok.
Jobb híján most nekik végzek itthon családfakutatást, merthogy ők onnan nehezen intézik a dolgot, és bár azért jöttek ide két hétre, de az alatt semmi érdemlegeset nem sikerült összehozniuk.
Szóval nekem így telnek a napjaim, tele izgalommal.
Viki, Mangó!
Nekem két kislányom van, Lili 5 éves múlt, Katica 4 éves lesz. Mi győrújbarátiak vagyunk, Pirosékkal egy lakótelepen lakunk, csak a szomszéd utcában. Nekem is laknak Zámolyon barátaim, egy bíró házaspár, az egyikük katonai bíró (mostanában volt sokat az újságban, mert ő ítélte el ezeket a korrupt börtönőröket), a felesége pedig polgári bíró. Nekik is van egy kisfiúk, Mikesnek hívják, és ők is az új lakótelepen laknak, bár Zámolyon ebből több is van már
Piros!
Drága barátném. Remélem hamarosan majd az integetésnél kicsit többre is jutunk, és majd lesz időd neked is egy kávéra.
Orsi!
Mi is beszéltünk azért, úgyhogy nagyjából képben vagyok.
Ági!
Köszi az érdeklődést, épp most mondta Orsi, hogy hozzád megy, küldtem is puszit, remélem átadja
Vissza fogok olvasni ígérem!
Sok puszi: Bogi