Új privát üzeneted érkezett!

Encsi!!! Alapjában véve a Botond az egyik legősibb magyar név, a Dominik viszont tényleg modern név.. és tényleg igaz, hogy borzasztó sok Dominik, Lara, Botond..van mostanában...Párom keresztfia is Botond, bár Ő már 12éves.. az én keresztfiam meg Zsombor..na abból is van bőven az Ő korosztályában... :lol:
Nálunk párom semmiképpen nem akar "modern" nevet, ezért tartunk még mindig a Hanga- Nándor formációnál...

Kitty!!! Reméljük, hogy tényleg jó indulatú az a daganat, bár ha ennyire nem sietős a műtét, akkor elvileg annak kéne lennie...
:?
Később folyt.köv.....

Kép
Kép
ronci

Kitty!
Remélem anyukád műtétje jól fog alakulni!Drukkolok Neketk,hogy minden oké legyen! :lol: :lol: :D :wink:

Ronci!
Hogy ez milyen finom!!!! :P :P :P :P :P Isteni! Mármint a sport szelet!Megcsináltam.Alig bírom abbahagyni az evést!Pedig ez nem fogyókúrakímélő nasi! :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:

Lányok,remélem nem néztek innen ki,ha azt mondom,nekem nem jönnek be a régi magyar nevek! :oops: :shock: Nekünk inkább a modernek tetszenek.nem tudom emlékeztek e ,régebben írtam,ha kislányunk lesz,akkor Fanni lesz a neve.Most párom azt mondja,már nem igazán tetszik neki ez a név,mert ez is olyan régies! :roll: :shock: Szerintem nem,de nem vitatkozok vele,mert van másik név a tarsolyunkban,ami mindkettőnknek tetszik.Ez pedig a Kíra.Hosszú párom vezetékneve,ezért mindenképp rövidet akarunk.
Bár a lánynév egy időre elnapolva,Martinra tekintettel! :lol: :oops: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ronci!
LAPTETŐ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Mi a lány nevekkel vagyunk bajban, nekem az Anna nagyon-nagyon tetszik, de annyira sok kislány kapja ezt a nevet, hogy csak na... Lillunál is ezért mondtunk le róla.

Na mindegy, már jó lenne ott tartani, hogy ezen kell agyalni, szívesen bevállalom a problémát :lol: Fiú nevünk úgyis van :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

szisz szerintem nem baj hogy neked a modern nevek tetszenek...nem vagyunk egyformák......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gondoltam megint felnézek, most ugyis van időm bőven.

Gmamy: Köszike a tiramisu receptet, ki is másoltam magamnak, mert épp 7végére tervezem, hogy jó lenne megcsinálni.

Ronci: Jó az az oldal amit kitettél, tök jó receptek vannak.

Még mindig elég szomi vagyok a párom miatt, hogy megcsalt ráadásul tudom hogy évek óta ismerik egymást. Csak az a legszarabb, hogy nemrég még arra vártam hogy mikor leszek terhes, de mostmár örülök hogy nem így alakult.

Mostmár tudom, hogy aki egyszer megcsal az megteszi többször is!

Encsike :
ha megkérdezhetem hova mentek nyaralni? Én is ugy mennék már de szerintem nem lesz belöle semmi.
A Botond szép név csak szerintem nagyon sok van belöle, sajna nem egy ritka.
jessica28

jessica minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!
kívánom hogy hamar megtaláld az igazit!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most jöttem haza edzésről és olyan jó volt. Szeretnék eljárni hetente 2x, de közben meg eszem magam, hogy a Bendustól veszem el az időt. Nem könnyű néha anyának lenni.

Nitácska, ne is változtasd meg a nevet. A Barnus, Barni nekem nagyon tetszik, de páromnak nem, ez van.

Ronci, már mosolygok. Annyi :D –t küldtél, hogy nem lehet nem mosolyogni. Szerdán doki, majd pontosít nekem. Ne keresd a HP 6-ot, júliusban jön ki. Még sehol nem vetítették.

Sziszkó, de rendes vagy, hogy utánakérdeztél. Tulképpen a menetét értem, csak fogalmam sincs, hogy nekem van-e képszerkesztő programom. Mondjuk, biztosan van, majd megnézem. A sportszelet az kekszes süti, amit nem kell sütni és olyan az íze, mint a csokinak: összekeversz 25 dkg darált kekszet 20 dkg margarinnal és 20 dkg porcukorral, 3 ek kakaóporral, 1,5 (én 2-vel csinálom) rumaromával (vagy rummal). Összegyúrod, beleteszed tepsibe és megszilárdítod. Aztán kiszeded a tepsiből, bevonod ét tortabevonóval és ha az is megszilárdult, lehet enni. Kb 15 perc az elkészítés, 1 óra alatt megszilárdul (vagy annyi sem), 5 perc alatt bevonod és további negyed óra múlva ehető. Nyammi.

Anita, szerdán. És jövök utána, elmondom, mit mondott.

Encsi, grat! A Botond szép név, de tényleg sok van belőle. Fiú névvel meg vagyok lőve, mert van pár, ami tetszik, de úgy igazán egyik sem. Lánynévből meg tetszik vagy 5. Mégsem gyúrhatok 5-ös lányikrekre.

Jessica, nem lehet most egyszerű neked. Kívánom, hogy hamar túl legyél rajta.

Megyek, mert a fiúk mindjárt sztrájkba lépnek, ha nem adok vacsit. Most értek haza.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Nitácska, Kinga köszönöm , aranyosak vagytok hogy vigasztaltok!!!
jessica28

Kinga nekem már nem áll szándékomba nevet változtatni!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm, lányok!

Ronci
azért vártak vele eddig is, mert itt nálunk nincs profi érsebész. És azt meg keresni kellett, de csak csüt.-re tudott időpontot adni. Sajna nagyon sok beteg jut egy-egy orvosra - főleg a profikra :( De ez Mo. :(

Jessica
fel a fejjel! Hamar megtalálod életed párját és leendő gyermekeid apját :wink:
Vendég

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Most mentek el a vendégeink. Gyümölcsleves volt,
meg főtt sonka, meg lazac-sült, sült zöldséggel és
sportszelet. Nagyon tele vagyok. :roll:

Itt nagy szél volt, az abbamaradt és most az a vihar
előtti, feszült csend van, nagy, fekete égbolttal. Vagy
elkerül minket, vagy baromi nagy vihart lesz.

Ronci, igazad van. Mindenen hisztiztem péntek és
szombaton. A tesztoszteronszintem magasabb a
kelleténél.Meg a TSH is lehetne alacsonyabb. :evil:
TSH: 2,275 mlU/l
Prolactin: 307 mU/l
FSH: 5,0 U/l
LH: 4,4 U/l
Ösztradiol: 97 pg/ml
Progeszteron: 0,9 nmol/l
Tesztoszteron: 3,1 nmol/l
SHBG: reagens hiány
A tesztoszteron is a határértékeken belül van,
de babázásra az 1 körüli jó, és a TSH is 1,75 körül
lenne babás. SHBG-t jó lett volna mellé látni, de
magyar eü... :?
Én nem voltam szavazni. El akartam menni, de nem
itt van az állandó lakcímem és elfelejtettem átkérni a szavazólapomat és a vendégek miatt nem volt időm
(és kedvem) autózni. A média egy ratyi, amit ezzel a
lezuhant Airbus-szal csinálnak, az is milyen már? Én
egyre kevesebb tv-t nézek és már nem bújom az internetes hírportálokat sem. Csak amennyi a melómhoz kell.
Össze-visszaírnak minden szemetet. A Geronazzo
Mária meg pl folyton szerepel és attól meg egyenesen hányingerem lesz mindig. :evil:

Sziszkó, ezt mondom én is. Tudom, hogy lesz baba.
Akkor, amikor jönni akar. Biztosan oka van ennek is.
Nálunk vendégek voltak ma, tegnap meg rohangáltunk.

Jessica, akiknél minden okés, azoknál sem biztos, hogy
korábban nem volt necces dolog, csak nem ebben a
felállásban. Az előző csalódások segítenek tisztelni a
jelenlegi és normális párunkat és megülni a fenekünkön.
És senki nincs beoltva megcsalás ellen, még akkor se,
ha most éppen minden jól megy. Nekünk pl van a
párommal vagyonjogi megállapodásunk. Ő nem akarja,
hogy a gyerekkel revolverezzem, én meg nem akarok
semmi nélkül maradni egy, vagy két gyerekkel. És
amikor válás van, akkor eldurvulhat a helyzet, még
ha amúgy meg is tudtok beszélni mindent. :wink:
Te is megtalálod majd a párodat. És ha ő becsületesebb
lesz, mint a mostani, akkor még jobban fogod szeretni. :)

Szilvike, nem tudom, hogy PCOS-e. De most eléggé
„felkapták” ezt a betegséget. Most amúgy lombikra
mennek. Nekik ez a legegyszerűbb. Vagyis, nem tudom,
mi a különbség, de azt hiszem, lombik lesz. Vagy inszem?
Nem tudom. :oops:

Megyek, Bendivel folyton foglalkoztató füzetet kell töltögetnem.
Most ezt nagyon imádja.

Még egy pici hétvége!!! :)

K.

lehet felkapták, inkább felfedezik...
mo-n nem tudták ezt kezelni...
www.pco-szindroma.hu

A Te értékeid, is kicsit tényleg ebbe az irányba mutatnak.
Prol is 100körül jó, tsh 1 körül, teszto is.
Én erre már meforált szedek.

Ma végre uj ciklus:)
Vendég

[quote="ronci"]I írta:roncildi!!! Nem vagy egyedül, szerintem csak Kinga volt ilyen szemfüles!!! Én is mikor olvastam Kingát, utánna gyorsan vissza "tekertem" Nitáig és megnéztem, hogy nahát, tényleg!!! :lol: Nagyon várjuk a híreket, ha tudsz valamit írd amint tudod!!! Köszike a közvetítést előre is!!!
Szisz!!! Tegyél bele jó sok aromát!!! Én most valahogy úgy elmértem magam... nem rossz így se, de azért hiányzik az a sport szeletes erőteljes rum íz.. :oops:

Szilvike!!! Megkaptad??? Addig fogok izgulni, hogy jó számra küldtem-e míg nem írod, hogy oké... Ide még sajna nem hozta a postás a csomagot..Pedig úgy várom már, főleg a probiotikumomat, hogy csak na...mielőtt félre értenéd, nem panasz volt, csak leírtam, hogy hogy vártam, erre nem hozta az a hülye postás..naggggyon lassúak!!!

Most jöttem haza a boltból, vettem borsót, mert elfogyott itthon...anyukám mondta, hogy menjek szedni, de úgy döntöttem, hogy "milyen finom is lesz az a fagyasztott borsó!!!" :lol: Na jó, csak halál lusta vagyok!
Mindenki szokott a brassóiba borsót rakni??? Mert olvastam egy pár felháborodott hozzá szólást a recepteknél, hogy a brassóiba nem lehet borsót rakni...de felénk így szokás...
Amúgy a végén még főzős topik leszünk... :lol: :lol: mondjuk én nem bánom, ha írunk róla, mert annyiszor van az, hogy semmi ötletem, hogy mit főzzek.és lám most is 2 jó ötletet adtatok mára!!!
Mondjuk most az Andi konyhájáról kinéztem vagy 4tutti husi receptet, meg a töltött pizzájára is rámozdultam..mondjuk pont úgy csinálja, mint ahogy mi a simát, tejfölös alappal, de én a tésztát eddig mindig vettem...
Hű, na mennyit írtam, megyek befejezem a brassóit...
Pusz!!!

megkaptam
pedig 2 nap alatt ott szokott lenni ajánlottan mindenhol:)
Remélem holnap!
Vendég

Sziasztok Lányok,

Most váltottunk sms-t nemrég Susyval, már meg van az ágya, de elég nagy a fejetlenség a kórházban. Holnap Vele kezdenek, ha minden jól megy 11-re lesz kész a műtét.
Köszöni mindenkinek az aggódást.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
köszi az infót Susyról! Szurkolunk neki, hogy minél hamarabb túl essen rajta!
Vendég

Sziasztok!

Reméljük, hogy Susynál minden ok lesz. Üdvözöljük és sokat gondolunk rá! Kérlek feltétlenül írd meg majd neki Ildi!

Én most értem haza. Bogi hazajött ebéd után az apjával és maradtam, mert névnapoltunk benn az oviban. Ilyenor van torta, szendvics, pezsgő, üdítők meg dumcsi no meg röhögcse 1000-el :lol: :lol:

Itt annyira meleg van, hogy eszméletlen. Kiscsaládom már túl van egy medizésen, remélem holnap is meleg lesz, hogy 3-asban fürizzünk :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

én is medencéznék már de még fel is kéne állítani...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gani, Nita
nagyon irígy vagyok a medencéért!!! Én is szerettem volna, de mivel minden oldalról belátnak az udvarba, plusz faluközpontban lakunk (orvosi rendelő utcája, stb), elég sokan látnának... azt meg inkább kihagyom :?

Itt is nagyon meleg volt egész nap :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Most értem haza melóból..ez a nap gyilkos volt!!!! Szó szerint alig mozgok..a kocsiban volt vagy 36fok!!!

Szisz!!! Tényleg laptető!! :lol: örülök, hogy ízlett a "süti" , Kinga kicsit másképp írta, de a lényege ugyanaz! párom is oda van érte!

Kinga!!! örülök, hogy már vigyori vagy!!! nekem is már csak az megy! bár mindjárt veszek egy jó hűvös zuhanyt, aztán hátha már másra is képes leszek!!! :lol: :lol:

KITTY!!! értem...de ettől függetlenül is bizti benignus lesz!!!

Beneildi!!! EZer szorító puszi Susynak!!! Holnap majd írj ha már tudod, hogy okés minden!!!

Én holnapra tervezek medencézést, mert ugyebár ma nem fért bele a napomba... na de holnap, ha megint meleg lesz....csobbanok!!!

Kép
Kép
ronci

Na lányok, innentől izgulhatunk Susyért, ha megtudok valamit a műtét után feltétlen megírom :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, hogy Te milyen pontosan 8kor írtál!!!! :lol: :lol: Várjuk....

Susy!!!Ezer-ezer ddrukk!!!!!

Lányok ki mit főz ma? Mondjuk mára még van ötletem: töltött csirke lesz, csak még azt nem tudom mi lesz hozzá...
Én a töltelékbe: főtt tojást, a csirke máját, zúzáját, szívét, petrezselyemzöldet , nyers tojást meg fűszereket rakok... Van amikor rakok egy kis zsemlemorzsát is, de ha nem muszály nem erőltetem... így is fogynom kéne... csak ne szeretnék ennyire főzni, vagy nagyon szarul csinálnám..akkor nem szeretnék ennyire enni se... Bár tegnap melóhelyen, nem vittem túlzásba az evést..Délben egy alsó csirkecomb koviubival, meg 18.30kor/mikor vissza értünk/ egy nosztalgia krémes..ez mindenképpen hiányzott a súlyomnak, de ha nem eszem meg, biztos kidőlök a helyszínen, annyira leszívott a nap... :lol:

Itt úgy dörgött az előbb az ég, meg vagy 10percig szakadt az eső...remélem ennyi volt, mert keresztfiamék ma mentek az ovival állatkertbe.. :(

Kép
Kép
ronci

Kinga!!! Hogy állsz a lugosítással?? meg a refluxoddal??

Kép
Kép
ronci

Beneildi!

Jó, hogy hozod az infokat Susyról, nagyon szorítunk érte. Kristófot hol tudta elhelyezni?

üDV az újaknak, akik már nem is olyan újak, csak én írtam régen :D .

mmanya

Kép

Kép
mmanya

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Na,ezt is csak így tudjátok megnézni,ha rákattintotok!Full béna vagyok a géphez! :oops: :oops: :oops:
De még frissítenem kell a táblázatot! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Mmanya,
jó hogy jöttél! Jöhetnél sűrűbben is :wink: hogy vagytok?

Szisz
köszi a táblázatot! Sztem így is jó, én meg tudtam nyitni!

Ronci
én rántott cukkinit csinálok, meg talán sült krumplit.
Vendég

Rántott cukkini!!!!! Imádom!!!! És kivételesen még a párom is szereti, pedig inkább húsos!
:lol: :lol: Jó ötlet!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Ildi megy a drukk ezerrel Susynak! :lol: :lol:
Lehet,hogy már azóta túl is van rajta! :D

Kitty!
Köszike! :lol: Most egy darabig így marad a tábli.Az előbb töltöttem le azt a képszerkesztőt,amit Ildi is írt,de még fel kell telepíteni.Ahhoz meg végképp nem értek.Majd párom valamelyik nap feltelepíti.És utána már én is be tudom ide Nektek rendesen rakni! :lol:

Mmanya!
Tényleg gyere gyakrabban elveszett báránykánk! :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Elhiszem,hogy kinyúltál tegnap! :shock: Nagy kánikula volt!Nekünk is mindnünkön folyt a víz :roll: ! Tegnap 2-kor temették párom nagyiját!Utána meg itt volt nálunk a halotti tor.Mindenkit körbe kellett ugrálni,gondolhatjátok!És voltunk vagy huszan,hanem többen! :roll: :shock:
Estére hulla voltam! :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó!!!

Szerintem is jó így is a tábla, aki akarja így is meg tudja nézni.. :lol: :lol:
Akkor neked is nagyon jó napod lehetett tegnap! Részvétem párodnak!

Kép
Kép
ronci

Ronci
cukkinivel az én párom is így van :lol: Ő is húst-hússal eszik, de a cukkini jöhet rántva, krémlevesként, bárhogy :wink:

Szisz
én sem értek a programokhoz, én is mindig a páromat kérem meg :lol: (pedig van szgép kezelői vizsgám, csak nem szoktam vele dicsekedni - érthető okokból :lol: )
Vendég

Kép

KépKép

KépKép
beneildi

HA nem bánjátok, feldobtam így is a táblit, Sziszkó, ha frissítesz megcsinálom azt is, jó?
Mert látok én lapítani még kismamákat dátum nélkül...
jó lenne, ha egyszer magamat is belefrissíthetném :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Most jött az sms Susy férjétől, rendben van minden, hosszú volt a műtét, de nem kellett vágni, Susy jól van, most pihen :wink: Köszönik mindenkinek az aggódást!

Na megyek, mert velem lesz tele az oldal :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
köszi a táblit! Engem sem kell még frissíteni, max majd az életkoromat... :roll:
Susynak gyors felépülést!
Vendég

Az én életkorom is frissül majd a nyáron, és 3-assal fog kezdődni :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Bővített tábli

Beneiildi!
Itt van a javított,bővített tábli!Kirakod? :lol: Köszike!

És köszi az infót Susyról!

Várunk vissza Susy!!!!!!!!Gyógyulj hamar meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy!!! Pihend ki a műtétet, aztán gyógyulj meg hamar!!!! Siess vissza közénk és mostmár csak a babaprojectre koncentrálj!!! Mármint a nemsoká kezdődő babaprojectetekre!!! :lol: :lol: :lol:

Szisz!!! Milyen sokan nem jönnek már egyáltalán közénk a táblából!!! Tiszta érdekes! :shock:

Kép
Kép
ronci

Susy gyógyulj meg hamar!!!!!!!!
köszönjük a táblit!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci!
Hát igen,sajnos!!!!!Most összeszámoltam,kb 9-en tuti régen voltak!
És mióta Kima babás lett,azóta Ő se jött! :cry: :cry: :cry:
Pedig Neki is,hogy drukkoltunk,hogy összejöjjön a baba!És láttam,hogy írogat a januári topicba,ahova Hékás és Heydie is.
Én is szoktam írni az októberibe,meg a Nita is,de attól még rendszeresen jövünk ide Hozzátok is! :roll:
Na mindegy,ők tudják!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz!!!
Igen én is megnéztem, hogy azért még vannak...Csak nem itt.
Pont Kimáról tünt fel.. mert még múlt hét elején, mikor kiderült, hogy van szívhang, akkor még volt, de azóta...sajnálom!

Kép
Kép
ronci

Kép

Itt a tábli, de még van hiány :))) remélem lesz ideje az illetőnek és ide is ír majd :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi Ildi!Te egy angyal vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
:roll:

Nagyon régen nem jártam itt. Akikkel nem találkoztam még azoknak Üdv itt.
A babásoknak Gratulálok.
Jövök most már gyakrabban és felveszem a tempót veletek ha még vissza engedtek.
zuzmo4
Érd

Zuzmo!
De jó,hogy jöttél!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy hogy visszaengedünk e?Te mindíg is idetartoztál! :lol: :lol:
Írj,mi történt Veled mostanság! :D :D :D :D :wink:
Babaprojekt??????? :wink: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Jöttem dokimtól és nagyon fel vagyok dobódva: minden okés, megfelel a 3 napos eredménynek, fogigátló utánra. :D Úgyhogy, ha a szemem is engedi, akkor élesben. :D Felvetettem neki a PCOS-t, de kizártnak tartja. És egyet ajánlott: Apával összebújni. :oops:
Ma dinnyét ettünk. Idén először! Nagyon szeretem, Bendi is bevágott két hatalmas szeletet. :)

Nitácska, ne is. És örülök, hogy ide is írsz. :)

Jessica, örülök, ha segítettem.

Szilvike, azért kitöltöttem a PCOS tesztet, de az is nemet mondott. A 16 kérdésből mindösszesen 2 igen van. Egyébként valóban jó, hogy erre is odafigyelnek, de a babázás agyban IS eldőlhet. Valahol olvastam, hogy a meddőség nem csak betegség, hanem képesség is. :!: És ebben nagy igazság van. Az biztos, hogy az agyunk alakít és irányít szinte minden folyamatot a testünkben és ha valamit blokkolni akar, akár a tudatalattink miatt, akkor blokkolni is fogja. A másik, ami miatt én kicsit szkeptikus vagyok az orvosokkal szemben, az a pénz. Orvosok, gyógyszergyártók. Iszonyat pénz van a gyógyszergyártásban és a magánorvoslásban. :? És nem minden orvos tisztességes. Az sem véletlen, hogy ha felkeresel egy pszichiátert, azonnal kapsz egy jó kis antidepresszánst, biztos, ami biztos alapon. Pedig, ha a tünetet elnyomod, még nem kerültél közelebb a megoldáshoz sem. Szóval, csak ennyi, ami miatt én tartok bekerülni a gépezetbe. De azok nevében, akiknek ez segít, hogy babájuk legyen, hálás vagyok, hogy erről az endokrinológiai betegségről, mármint a PCOS-ról, is egyre többet tudunk. :)

Ronci, rakjál bele zabpehelylisztet, vagy zabpelyhet a morzsa helyett. Most személyi edzésre járok (mert magamtól lusta vagyok, csak ha rugdosnak, akkor csinálom tisztességesen a feladatokat :roll: ), és ő mondta, hogy azzal kell helyettesíteni a fehér lisztet, a morzsát, a sűrítőket.
Lúgosítást most abbahagytam, végigittam egy pár hetes kúrát, majd elkezdem megint. A reflux azóta viszont elvan: egyik gyógyszert sem szedem és odafigyelek a kajákra, emeltem a párnámon és így elvagyok. Nem tökéletes, de nem elviselhetetlen. :D

Ildi, köszönjük a táblit. Olyan jó, hogy itt van! :D

Susy, nagyon hamar gyere vissza, mert várunk! :D

Sziszkó, én örülök, hogy ide is írsz, hiányoznál. :D

Megyek, vettem a Bendinek kis perselyt (Intersparban két Nesquick csokibogyó össze van csomagolva és ahhot jár), fel kell matricázni és ünnepélyesen beledobni az első pénzecskéjét.
Egy csomószor adom neki a visszajárót, és eddig egy kis pénztárcában gyűjtötte. Amit meg kap ajándékba, meg amit én rakok neki havonta, az a kis bankszámláján gyűlik. Tökvicces, amikor én kicsi voltam, akkor bélyeget gyűjtöttünk az iskolában és év végén ki lehetett venni. Emlékeztek erre? :lol: :lol: :lol:

K.

Kép

Kép
kinga82

Jé, szia Zuzmó! De régen láttunk! Mesélj, mi van veled/veletek? Persze, hogy visszfogadunk :)

Kép

Kép
kinga82

Jajj, még azt akartam megírni, hogy regisztráltam egy oldalon (oviban kaptam egy kártyát hozzá), a www. gyermekkartya.hu-n és tökjó kedvezményeik vannak.
Ha valakit érdekel, kukkantson be, mert lehet vele spórolni kicsit. Igaz, még eléggé indulóban van, de biztosan fejlődni fog.

Na, lelövöm magam, túltengésetek lesz belőlem. :roll:

Kép

Kép
kinga82

Zuzmo micsoda kérdés hogy vissza engedünk e?????????????hát perszeeeeeeeeeeí!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, nekem is volt bélyeggyűjtőm minden évben :lol: férjemmel mi azóta is spórolósak vagyunk!

Szisz, á nem vagyok angyal, csak munkahelyi ártalom, hogy ismerek egy két ilyen progit, de sajna nem annyira, amennyire lehetne :lol: ha nektek jó így a tábli gyártás nekem nem gond, mert kb. fél perces meló van vele :lol: az írás-figyelés sokkal húzosabb feladat :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmo, üdv, persze, hogy jöhetsz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?