Gyugyi
Nézz az órára, kb ennyi időm van, hogy bekukkantsak hozzátok
De Zsófi miatt nem tudtam még lefeküdni, hátha vannak új hírek róluk.
Nemsokára megyek vissza dolgozni, már a szabijaimat töltöm. Biztos sokan nem így tennétek, de nálunk így jött össze, cserélünk Ricsivel. Emiatt nem tudok menni a talira, 2,5 év nagy idő, sokat kell tanulnom, ráadásul a lakáshitel lesz a fő területem, amivel eddig még nem foglalkoztam. Csináljatok sok-sok képet, oké?
Vicuska
Nagyon édes tündérkéd van. Ja, és ne aggódj, mire elmúlik a fogínyvérzés, jön a hajhullás!
Én cumipárti vagyok. Krisi már nem fogadta el mire hazahoztuk, hát volt is egy pár átalvatlan éjszakánk és végigbömbölt autóutunk! Marcinál már addig erőszakoskodtunk, amíg el nem fogadta, de csak akkor kell neki, ha nagyon nyűgös, meg elalváshoz.
Lehet, hogy Lilla benyelt vmi vírust? Kipróbáltad a Normaflort? És hogy egy kicsit vigasztaljalak, a hányás a hasmenéstől 100* rosszabb!
Ticsi
Jaj, nehogy már miattam vesszetek össze. Én is most elolvastam kb 2-3 oldalt, de már előre bocsánatot kérek azoktól, akiket kihagytam!
Gaby
Nekem is mindkét gyerkőc szájpenészes volt. Amikor megkaptam a "kezdőcsomagot" a dokinőnktől, már ott volt a recept a glycerinem boraxatumról (rózsaméz) a lázkúp meg a popsikrém stb receptje mellett. Nekem kukacosaim vannak, azt is kentem Canestennel, amikor piros volt. Egy idő után úgy elmúlik, ahogy jött. A dokinő szerint valszeg amiatt volt nálunk, mert én a terhesség alatt összeszedtem vmi gombás cuccot (ami a nődokim szerint szintén természetes a legyengült immunrsz miatt), és a szülés alatt sikeresen átadtam a babának is. De az tuti, hogy nem a cumikifőzésen múlik!
Ha szép határozott mozdulatokkal a rózsamézes pelenkacsücsköt v gézlapot végighúzogatod a szájacskájában, akkor le kell jönnie annak a fehér lepedéknek, de még utána jó pár napig érdemes a cumit is bekenni, hadd nyalogassa le, vagy te is áttörölheted, csak az nem olyan kellemes nekik
Krisz
Nagyon csini pocakos vagy! Nem semmi pocakméret 16 hetesen!
Tündi
Rohan az idő.... Már az államvizsgánál tartasz? Nagyon ügyi vagy!
Dike
Még ne add fel! Én mindkét gyerkőcnél ilyentájt betaknyosodtam, látszólag ok nélkül. Lehet, hogy nálad a hasmenés lesz ilyen tünet, én drukkolok! A szervezet ilyenkor megváltozik, szinte megzavarodik, várjuk ki a végét!
Zsófi
Ne aggódj a tejcsit is bírni fogja nemsokára Málna is, türelem! Akinek normál súlyú babája van, el sem tudja képzelni, hogy milyen öröm, amikor 1ml, majd 2, majd 5 ml-re stb emelkedik az adagjuk! A kézi fejés nekem sem ment, én is vettem elektromosat, és tényleg egy megváltás. (Nemrég adtam el a teszveszen, és az anyuka nem győzött hálálkodni, hogy ez volt az utolsó dolog amit megpróbált, mert alig volt teje, most meg ömlik.)
Nekünk lehetett fényképeket csinálni, csak a műszereket nem lehetett fotózni. Szerintem biztos találsz nemsokára olyan képet, amit már büszkén fogsz itt is mutogatni. Lehet, hogy egy hónap is el fog telni, mire kicsit kikerekednek, mire kisimul az arcuk, eltűnnek belőlük a csövek, a szondák, és a kis pofijukat végre megdicsérhetjük. Én sosem dugdostam Krisi korai képeit, nekem így volt természetes, így volt az én gyönyörű kisfiam. A myvipen most is fent vannak az egész korai képei is. Még emlékszem, hogy mindig azt vártam, hogy mikor tehetek már fel olyan képet, amin nyitva van a szeme, mert már elárasztottam a topikot Krisi alvós képeivel
Pont ma délután, amikor aludt mellettem Krisi az jutott az eszembe, hogy van egy kép, amin ugyanúgy nézett ki mint ma, pedig már lassan két éves lesz. Szóval bátorság, ne félj, senki nem fog szörnyülködni, ha mégis félsz, akkor próbálkozz először csak az arcocskájukról feltett képpel.
Tüncsi
Én már kezdek gyanakodni, hogy nálunk valami genetikai oka van, hogy Krisinek még csak 5 foga van, de már nyűglődünk egy újabbal, Marcinak meg még csak kettő, de nem úgy néz ki, hogy hamarosan újabbak is előbukkannának! Dóri nagyon ott van ilyen téren!
Mami
Átérzem a helyzeted! Nekem is olyan a két fiú, mintha ikrek lennének, csak Krisi még tudja "terrorizálni" Marcikámat főleg harapdálja őt, de már nem sokáig! Néha már Marcitól is elcsattan egy-egy pofon. Pedig amúgy imádják egymást, és ha szeparálva vannak, akkor meg hiányoznak egymásnak. Pl Krisi amikor felkel az az 1. kérdése, hogy Marci alszik-e?
Fogyózni meg tényleg fölösleges, hisz nemsokára elindulnak
Kata
Szerintem se hagyd ki a ballagást! Szoríjjad még egy kicsit!
A szorításról jut eszembe, Gröni nem szokott mostanában írogatni?
Sleepin
Én is így vagyok a gyerekülésekkel. Jó dolog meg minden, de próbálta valamelyik jogszabályalkotó benne tartani órákon keresztül a gyerekét egy jó kis dugóban? Én is ölbe szoktam venni, ha már nem bírja, akárki akármit is mond!
Fenci
Nem akarlak elkeseríteni, de nemsokára jön a fogzásnak nevezett éjszakázás! Addig aludd ki magad!
És ez normális, hogy ennyire vérzel? Én a szülés után azt hittem, elvérzek, szerintem egész életemben nem véreztem összesen annyit, mint Marci születése után. Igaz, Krisit csaszival szültem, de tizedannyi vérrel megúsztam. És azóta visszaálltam a normális kerékvágásba. Hát téged is nagyon szeret Piri asszonyság, kezet foghatunk!
Még egyet kérdeznék az inszemes csajoktól. Nektek mondtak valami olyasmi kockázatot az inszemnél, ami koraszüléssel kapcsolatos? Nemrég olvastam itt a bneten az én történetem(vagy valami ilyesmi) között írt egy anyuka, aki pont ugyanolyan úton ment végig, mint mi. (Inszem, 8 hetesen bevérzés, 28 hetesen magas vérnyomás, 30 hetesen császár stb) Kicsit ledöbbentem az olvasás közben! Én még szerintem mindig nem tudtam feldolgozni, hogy Krisit el is veszíthettük volna. A mai napig nem tudok a dokinak megbocsátani, hogy nem csináltatott még egy uh-t sem, nemhogy kórházba küldött volna kivizsgálásra toxémia gyanúja miatt. Az életem legborzasztóbb pillanata volt, amikor közölte velem a szülőszobán az ügyeletes orvos, hogy ha nem pénteken, hanem csak hétfőn megyek a 30 hetes uh-ra, már valószínűleg nem élt volna. Szerencsére nem így történt.
Most már megyek aludni, majd jövök ha tudok, addig is legyetek jók!
Puszi mindenkinek. Hajrá!