Anyapoc!
Én is meglepődtem a görög falun..pont ott...pont olyan...De már szétlopták rendesen
.
Mian!
Nem láttam az IHR szépséges szalvétáit, sőt, mostanság semmiféle új szalvétát nem láttam
Receptem nincsen, de nézd eg Mazsi(chat) oldalát, nagyon klassz torták
vannak itt, érdemes végignézni az összes kategóriát...Bár a petefészek némileg kiakasztott
Ditti!
Gratula a dekopíroláshoz
Engem nem visz rá a lélek. Most kellett vágnom egy fakarikát, háát, azt is inkább a gérvágóval nyiszatoltam
Nekem a napraforgóshoz már túl natúr a keret. Tudom, hogy kedveled a natúr fát, de talán kipróbálhatnál egy nagyon híg akril-bevonatot. Akkor marad a természetes erezet, és mégis színes lesz a keret, jobban belepasszol a szalvéta. Csak tipp
Tetszik az üdvözlő, Juborkának voltak nagyon szép üdvözlői gipszből. Imádom a rafiát
Tényleg jól mutatnak együtt a kosárkák
Mik azok a szakácsos alapok?
Denszeszt még nem próbáltam, de ilyen fújóka van a Pannonc.-ben
Kiegészítés Hajni írásához:
bementem apukája műhelyébe. Huh, rengeteg kincs van ám ott
Rögtön mondtam is neki, hogy mit vigyen haza a lányának. Első fadarabnál még bólogatott, az OSBnél már furcsán nézett, de a tetőcserépnél kiakadt
Mondtam neki, hogy csak vigye, nagyon fog örülni neki a lánya
A másik: nyílt errefele nemrég egy papírbolt. Ma berontottam, és érdeklődtem a szalvéták után. Mondták, hogy szeretnének, de még semmi konkrét...Na, ja. Mondtam, hogy honnan szeretnék én sok-sok szalvétát (Ambiente), és gyorsan elmeséltem még néhány lelőhelyet
A tulaj roppant szimpatikus fickó, lelkesen jegyzetelt. Aztán láttam, hogy van némi Pannoncolor terméke, rátértünk...Mondtam neki a Plextolt, az akrilt és társait, de azt hiszem, amikor a poliakrilát, és a gumiarábikum szót kiejtettem a számon, akkor végképp elvesztette a fonalat
)O
De lesz legalább jó kis lelőhelyünk
Hajni!
A cserepeket belülről is le kell kenni, mert onnan is támad a víz, és kifele lelökdösi a festéket szalvétástul-lakkostul...
Jami!
Tesco--szerencsére messze van
Oltás--
Konyhás kép--hol?
Nálam közben elkészült a
Széchenyi-öböl, részletei
innen kezdődnek.
Joccakát!
Csi