Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi,
sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:

Őszinte leszek:
nem fogom erőltetni, hogy bízz vagy hogy ne add fel ....
Tedd amit érzel.

Ehhez kívánok sok erőt és azért néha jelentkezz, hogy mizujs veled. :)

Millió ölelés és ha itt az ideje fel a fejjel. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

'Örökölhető" laptető akinek kell! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
En vinnem magammal holnapra 8)

Szezso
De ez olyan,hogy szerintem lehet nincs is ott csak bebeszelem...olyan szellemszeru :roll:

Dezsi :(
Fel a fejjel en tudom mit erzel es itt meg sokan masok is :!: 16eves korom ota vagyom a babara :roll: 18evesen volt egy vetelesem azota meg semmi :roll: en sem ertem ezt,hogy nekunk miert nem jon :? en egyenlore meg nem adtam fel de total latom,hogy kb ott leszek en is ahol te hamarosan ha nem jon ossze :roll:
Nagy nagy oleles neked es tenyleg gyere ha kicsit jobban leszel lelkileg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Dezsi!
Sajnálom. Nemigen tudok neked tanácsot adni, csak azt, tudom leírni, hogy én mit tennék/tervezek tenni. Amíg anyagilag bírjuk (akár hosszabb idejű spórolással), és még a korom is megengedi, addig nem mondunk le a saját gyerek lehetőségéről. Emellett néhány év múlva le fogjuk indítani az örökbefogadást, mert nekem tuti lesz gyerekem, így vagy úgy, attól függetlenül, hogy én szülöm e meg vagy sem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bridget!
Mennek a drukkok! Remélem tényleg csík az a csík az 50-es teszten is!

Többieknek is mennek a drukkok!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziaszok!
Dezsikém miattad siettem ma a géphez! Ma még csak 12 dpon vagy nem? Én még nem adom fel, de persze te ismered a szervezeted! A másik kérdésedre a válaszom, talán nem bántódsz meg ha leírom én hogyan csináltam, mivel októberben lesz 13 éve, hogy babáért küzdünk, talán hiteles lehetek a szemedben ez ügyben... :oops: Szóval nagyon hosszú folyamat volt, de a lényeg nálam nem az volt, hogy arra koncentráltam "nem akarok gyereket" hanem önmagam megismerésével kezdtem a dolgot, ez nagyon egyszerűnek és talán fölöslegesnek hangzik, de amikor hosszú hónapok után rájöttem ki is vagyok én miért jó hogy nő vagyok stb akkor egyszeriben kitágult a világ és nem éreztem azt az iszonyatos űrt amit a baba hiánya okozott!! Most tényleg nagyon jól vagyok lelkileg, ami a párkapcsolatomra is igencsak pozitívan hatott...Ezek mellett persze elmentünk a Forgácsba és megcsinálom a kontroll vizsgálatokat, de egyáltalán nem nyomasztanak sem a vizsgálatok sem a lombik gondolata: megteszeünk mindent aztán remélhetőleg sikerrel járunk ha nem akkor meg nyugodt a lelkiismeretem, mi mindent megtettünk! és igen is jó így kettesben a kutyával, a kirándulások borozgatások a szomszéd házaspárral, és már egy kicsit sem fájdogál a szívem amikor a szomszéd babára vigyázom, szimplán csak örülök, hogy elfogadott és ő is szeret...
Drága Dezsikém sírd ki magad gyászold meg az elmúlt éveket, várj még pár hónapot és ha letisztult minden akkor látni fogod merre kell elindulnod! Sok erőt kívánok neked!!!!

Többiektől bocs a szófosásért!!!
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, nagyon sajnálom :cry: :cry: . Azt hiszem, nem tudnék okosabbat írni, mint az előttem szólók.

Hajnoca, gratulálok! Aztán majd az első utadon értesíts, merre ne menjek :lol:

Kisbuta, vigyázz magadra, pihengessél!

Csibe, elég elkeserítő a történeted, kicsit hasonlít a miénkre. 4 sikertelen inszem után derült ki, hogy a petevezetékem teljesen roncsolódott (nem értem, korábban hogy látták átjárhatónak). Bíztatásként nekem a műtét után fogant Julcsi. Drukkololk!

Juhar, Majuska, üdv itt!

Torna: szerintem ne erőltessétek! Olyan sokat küzdöttetek ezekért a picikért, kár lenne emiatt bármit is kockáztatni. Ha figyeltek arra, mit esztek, úgysem híztok meg. Az izmok miatt pedig ne aggódjatok, a gyerkőc visszahozza még azokat is, amik soha nem voltak.

Estike, kórház :twisted:

Alle, Bridget, Csomee, mennek a drukkok!

Puszi, örülök a jó eredménynek!

Szezso, drukkok a terhelésesre. Remélem, minden rendben lesz.

Mabe, nagyon szépen alakul a pocid!

Minden más akciózónak drukkok, kismamiknak pocaksimik!!!

Kép
petne

Bridget,
persze. Már meg is örökölted.

Én bízom benne, hogy lesz + tesztünk hiszen most már nagyon jönnek a babák és jól jönne néhány friss jelölt is. :lol:

50-es teszt?
Vagy én vagyok tudatlan vagy 'nem vagyok benne a körforgásba" - ami inkább valószínű hiszen csak anyaként vagyok jelen -, de én ilyen tesztről nem hallottam.:?

Amúgy mit vársz egy ilyen teszttől? Rögtön erősebb legyen, mint a tesztcsík?
Az nem fog menni, hacsak nem 3-4-es ikreket vársz.

Még a 25-ös is csak 'erős halványan" mutatná. Nem hogy az 50-es! :wink: :shock: :D

Drukkolok holnapra nagyon.
... és bőszen olvasgatom a blogod, ha időm és Bó engedi. :wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Petne,
időben szólok. :D
De az még odébb van, mert még a papír sincs a kezemben amivel az ocsmányhivatalba mehetek, nemhogy oda időpontom. :lol:

Dezsi,
Tücsinek igaza van abban, hogy most magadra kell fordítanod azt az időt és energiát ami megmarad.

Nekem is volt olyan időszakom még lombik és inszemek előtt, hogy a világból ki utáltam volna az összes kismamit akinek folyamatban volt vagy már volt gyereke. Persze az akkori sógornőm akkor jelentette be és nekünk még el sem akarták mondani, hogy babás. (elszólták magukat)
... és ekkor jött az élettől egy nagy csapás. A nővérem az első babával volt terhes, de öt és fél hónaposan meg kellett szülnie a kislányát. Padlón voltunk. .... ekkor határoztam el, hogy nem fogom sajnálni senkitől a babát, mert kitudja min ment érte addig keresztül.
Állítom, hogy azóta más a hozzáállásom dolgokhoz, emberekhez, mindenhez.
Nekem ez kellett ahhoz, hogy felnőjek és változzak.
Addig is imádtam a gyerekeket és azóta is.
Ezért is leszek óvónéni, ha megnövök.:lol:
... és végül az élet megadta nekem Bót, amikor nem vártam.

:wink: :D

hajnoca
Dunakeszi

Dezsina, nem tudom, hogy le lehet-e mondani a gyerekről. De azt hiszem, amíg az ember pénztárcája bírja, a végsőkig elmegy. Gondoljátok át, hogy mi a legjobb neked és a párodnak. Mert ez nem csak a gyerekről szól, hanem rólatok is. Ölellek.

Puszikám, úgy örülök, hogy ilyen jók az eredményeid. Holnap konzi, és már kezdtek is?

Bridget, Csomee, Csibe, Alle babaragik!!!!!

Csibe, én már a hatodik naptól teszteltem. :wink: Persze nem mutatott semmit. :lol: A nyolcadik napon volt először csík.

skrisz72

Dezsihez szeretnek szolni!

Eloszor is en meg nem adnam fel annyira. Nekem ugyan spontan gyerekeim vannak es LH miatt tudom, hogy mikor fogantak, de nekem sem mutatta ki a 10-es teszt 12. napon. Nezd csak!

Kép
Ezek 10-es hcg tesztcsikok!

Mind a ket gyerekkel ilyen volt.

Ezek meg az LH tesztek.
Lehet azt is kene csinalnod.

Kép

Itt meg a ketto egyutt!

Kép

Ha meg tenyleg nem sikerult, akkor tenyleg egyet ertek Tucsivel es a tobbi elottem szoloval. Most csak te vagy a fontos, tegy ugy, ahogy te szeretnel, probald meg azt tenni, ami erot ad es megvigasztal, ha lehet.

En azert meg bizom benned es nagyon drukkolok, ha most nem, akkor is kesobb sikerul.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem végre!

Puszedli!
Gratula a jó eredményhez!!! :D Akkor neked most indul a lombik?

Dezsina!
Nem is tudom mit irhatnék most Neked! :( Küldök inkább egy baráti ölelést ((((((()))))) !!!

Bridget, Csomee, Csibe drukkok mennek+++++!!!
Köszönöm a drukkokat meg a biztatásokat. :D Túlestem a méhüregfeltöltésen. Fájni, nem fájt. Csak egy kis kellemetlen feszítő és mindjárt megjön érzés volt. Minden ok lett. Következő ciklussal pedig indul Nálunk is a lombik. :D

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar, ez szuper! Akkor júliusban indul a szurkálás?

skrisz72

Sziasztok! :P

Levizsgáztam, köszönöm a drukkokat! Nehéz volt, elég volt :roll: :P

((((((((((((((((((((((((((Dezsina,))))))))))))))))))))))))))))))))))
hatalmas ölelést küldök Neked!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Bridget,
50-es teszt? :shock: még nem is hallottam ilyenről :roll: és két csíkos? :roll: :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszika,
itt is gratula a szuper eredményhez!!! :D
Holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majuska,
tűkezelés megy már? :D

Hajnoca,
gratula a jogsihoz! :P

Beültiseknek folyamatosan++++++++++++++++++++++++++++
És pusz Mindenkinek!

tillidian

Till, nagy grat a vizsgához!!! :D :D és igen, megy már a tűszúrás, köszi! :wink:

Dezsikém, megértelek, nagyon is megértelek. A korunk azonos, a küzdelmünk ideje is hasonló, nekem a magas fsh, endo és trombózisveszély miatt ígérnek keveset,így mi már örökbefogadásra is jelentkeztünk...ez nyugtatott meg, hogy mindenképp lesz babánk egyszer! Neked is azt kívánom, szívből hogy nyerd vissza erődet, hited, és láss utat, ami neked járható a boldogsághoz!!!

Bridget, köszi az infókat és megértést fsh ügyben, és nagyon drukkolok neked a jó magas hcg-hez!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára majuska 2009.06.11 06:56-kor.

Kép
majuska

Dezsina
Úgy sajnálom, pedig nagyon bíztam az inszemedben :cry:
Tudom nekem egy gyerekkel már könnyű volt lemondani a tesóról, de mégis ez lett a megoldás. Tényleg próbálj meg csak magadra figyelni, élvezni a nyarat a pároddal és hátha ez lesz a siker titka :wink:
Sok sok puszi :!:
mnzsani

Drága Dezsi!
Azthiszem Tücsi mindent elmondott, mégpedig nagyon szépen. Csak annyit tennék hozzá, hogy most szépen rendbe lett téve a szervezeted, így talán nem kellene feladni. Inszem? Tudom sokaknak sikerül, de azért ha teheted és a lelked megnyugszik, talán lépj tovább!
Ölellek!!!!!!!!

Kép
estike66

Skrisz!
Nem! Még júniusban kezdünk. Ha minden igaz a jővő héten meg kell jönnie!!

Juhar

juhar

Helló Lányok!!!!

Juhar: szuper, hogy minden ok odabent! És hajrá kezdés!!!! :D

Dezsi: :( :(

Bridget: drukkkkkk!!!!

Till: gratula.

Skrisz: igen, holnap konzi + uhu, remélem 21 cn.en kezdés.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli!
Akkor hajrá kezdés Neked is!!! :D Lehet, hogy kb. együtt kezdjük a szurkálást?

Till!
Gratula a vizsgához!! :D

Juhar

juhar

Dezsinám,miattad jöttem,de látom szomorú a hangulat.Az ötödik sikertelen lombik után én is úgy éreztem,talán sose sikerül.Ráadásul akkor már annyira zsebbe is kellett nyúlni,ami szintén nem mellékes.És akkor kezdtem itt hanyagolni a témát,sokan még emlékeznek,már csak a hcg szinttel közöltem,hogy sikerült.Te jobban tudtál a részletekről,rengeteg dolog összajött akkor,anyukám,apósom meg minden,a hátam közepére púp volt a lombik,de mentem,mert valami belülről csak hajtott előre.Tudom nehéz elfogadni,ha azt mondják,önöknek semmi bajuk,és mégsem jön a baba.De az sem jobb,ha azt mondják,ne is reménykedjenek,inkább keressünk petesejtdonort.
Tégy úgy,ahogy a legjobb neked,pihenj egy kicsit,ha úgy érzed,vagy élj a lehetőséggel,és menjetek el a még támogatott lombikra,én vagyok az élő példa,hogy még ráhangolódni sem kell...
Persze azért tesztelj még,mert amíg nincs mensi,addig van remény.
...és most bocs,de arra nem emlékszem,hogy az IR vizsgálatod milyen lett.Ugye nem szedsz metet?...és ugye voltál ezen a vizsgálaton? :roll:

Bridget,holnapra+++++++++++++++++++++++
Csibe,Csomee,Alle és mindenki+++++++++++++++
Till,gratulálok :wink:
Vendég

Jó estét!

Mindenkinek köszi a drukkokat.

Csibe: Ágyazódás, babaragacs+++++++++++++++++++++++

Puszi: Drukkolok, hogy mielőbb kezdeni tudjatok!

Bridget: Egy nagy-nagy kalappal holnapra!

Dezsina: Sajnálom, :cry: de még azért ne add fel teljesen. Nekem Kitti csak az ET+13. napon mutatta meg magát extrahalványan.

Juhar: Szuper, akkor lombikra fel!

Till: Nagy-nagy Gratula!!!

Ja, rólam annyit, hogy reggel és ma egész nap fájdogált a hasam, olyan mensi szerűen, úgyhogy ebből még bármi lehet!

Drukkolok mindenkinek, akinek kell!
Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Bridget,neked akartam még írni,hogy a vonalzóm alatti linken nekem két baba van,te nem annyit látsz? :shock: És a tetején írja is Nyulasz's twins.
Vendég

Csomee,kitartás :wink: Nem emlékszem,Kittit felköszöntöttük-e,mert egy darabig nem jöttél...Ha nem,akkor utólag is boldogságos első szülinapot!!! :D
Vendég

Nyulasz!

Drága vagy! :lol: :lol: :lol: Nagyon szépen köszönjük Kitti nevében!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

szívesen :wink: puszi a kiscsajnak!Ja,és tehetnél fel tortás képet :D
Vendég

Kérésed számomra parancs: :lol:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Jajj,de cuki :D és hogy örült :D mindjárt megzabálom :D
Vendég

Csomee: de cuki!!!!!

Nyulasz: a Ny. twins stimmel, de 1 babát mutat. :roll:

Jó éjt Lányok, holnap doki után jelentkezem.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsi, oleles :cry: :cry: :cry: Sose add fel :!:

Brizo, kiakadok, nalad tenyleg ugy ereztem, sikerulni fog :!:

Alle, Csomee, Bridget es akinek kell babaragacsok :!:

Csomee, ugye mar irtam, hogy gombszemu gyonyoruseges lanyodat elvenne a fiam 25 ev mulva :wink:

Kép
katavirag

Katavirág, Csomee
Gyönyörűek!

Drukkok mennek mindenkinek!

Bridget
50-es teszt... lehet, hogy az nekem még most is negatív lenne? :roll: :wink:

Dezsina
Ölellek!
Adj időt magadnak!
Vendég

Sziasztok!
Ma délelött megint nem leszek,ezért inkább most írok.
Bridget,mai teszt?
Dezsinám?
Többieknek is mennek a drukkok!

Puszi,érdekes,nekem két baba lebeg :shock: Ti miért csak egyet láttok?Doki után várunk.
Katavirág,édes a kis gombszeműd :D
Vendég

Jó reggelt!

Köszönjük, köszönjük Kitti nevében is!

Katavirág: Hogy érzed magad? Mikor mész uh-ra? Gyönyörűséges fiadhoz hozzámenne a gombszemű lányom úgy 25 év múlva! :wink: Akkor ezt meg is beszéltük! :lol:

Bridget, Dezsina?

Ma csak délután leszek, de majd bejelentkezem!

Mindenkinek drukkolok továbbra is!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok, szépséges, madárcsicsergős, napsütéses reggelt kívánok mindenkinek!

Mai napi drukkjaimat ezennel útnak indítottam, vegyétek!!!!!

Kép
estike66

Lányok, tündériek a gyerekek, mintát levettem :wink: :D

Bridget, ez a te napod, gyere majd a jó hírekkel!!!

Mindenkinek szép napot!!

Rana?? Minden rendben, várunk, rég írtál! :wink:

Kép
majuska

Csomee, azta mekkora buli volt a tortával! :lol: Utólag is boldog szülinapot Kittinek. Csodaszép kislány. További drukkjaim mennek!

Katavirág, hát hol dugdostad ezt a remek kis kópét eddig? Eszter is téphet sorszámot? :wink:

Hajrá Brigdet!!!!!!

Csibe, tesztelsz már? :wink: +++++++++++++++++++++++++++

Puszikám, hányra mész ma? Gyere hamar!

Pocakosoknak pocaksimi!

skrisz72

Sziasztok,

Dezsi, tegnap már megbeszéltük így vagy úgy de lesz gyerekünk. Ha nem sikerül vér szerinti, akkor lesz szív szerinti. :wink: :wink: Na de azért ne adjuk fel még a dolgokat. Drukk, hogy sikerüljön az álmod+++++++.

Et+7. nap sajna ez a teszt is negatív lett. Ez van.

Katavirág, Csomee nagyon szépek a gyerekek :D :D .

Bridget?

Kép

csibe
csibe32

Csibe, nem baj. Nagyon korán van még.

skrisz72

Itt vgyok itt vgyok de meg egyenlore nincs hir fel 6kor van eredmenyhirdetes...majd visszacsorgok a lelet miatt :roll:

Reggeli tesztem is szellemcsikos :twisted: de a tegnap delutani mintha jobban latszana,mint a ma reggeli :roll: de olyan szellemszeru igy elbizonytalanodtam....lehet ez meg mindig a szuri :roll:

Na mire a vegere ertem fel 6lett :shock: hivom a korhazat :roll:

Dezsi
Tegnap irtam egy szep hosszut erre kileptetett babanet mire elakartam kuldeni :twisted: A lenyege,hogy tenyleg korai meg feladnod most szamolgatok,hogy meg van idod...meg nekem sincs pozi tesztem pedig nekem mar kene legyen :roll: Tudom ez teged nem nyugtat meg de azert elmondom.Aztan ott van az ostopikomban egy masik lany aki tesztelt csont nega jott elokoszonni,hogy most egy darabig nem jon erre ra 2napra ott volt es hogy megiscsak pozi a teszt es amikor dokihoz ment 3babat is lattak :shock: ok a vegere 1maradt de o most 21hetes babas :wink: tudom ez keves vigasz szamodra de megis ugy ereztem megkell osszam veled :roll: te 13.nap vgy inszeminacio utan en meg 12nap beulti utan :shock: es enis tovabbra is szurkolok azert neked :wink:

Bumi
:wink: Te mikor kezdessz? :roll:

Hajnoca
Hat en is remelem lesz +tesztesunk ha nem is en de szivol kivanom akkor a tobbi tesztelonek :!: :!: :) 50-es :roll: itt normal gondolom mert a 25-ost 3boltba kellett menjek,hogy kapjak :twisted:Koszonom a blogdicsit

Magika
Micsoda sorozat :shock: 8)

Juhar
Dejo akkor mindjart kezdtek :D ha nekem most nem sikerul akkor lehet egyutt kezdunk :roll:

Till
50-es 8) de olyan szellemcsikos...en ha akarom latom de hogy ott van e valami :?

Majuska
Nincs mit itt van meg Annmari is o is magas fsh-es :roll: 13nem a legrosszabb mar ha magambol indulok ki :? teged legalabb lehet stimuzni :!: Nagy drukk a kovi lombikhoz :!: :wink:

Puszi
Konzin mi volt meselj :)

Nyulasz
En egy babat latok es nem Nyulasz's twins van irva csak siman nyulasz's baby :roll:

Csomee
Vittem magammal a nagy nagy kalapod :wink: nalad mizu? :roll: Lottel tesztet 8) Tunderi lanyod van :D

Katavirag
Kikor mesz dokkerhez kukucskara :roll:

Mabe
:lol: :lol:

Estike
Ez nagyon szep koszontes volt koszonjuk :P

Skrisz
:wink:

Csibe
Nega :roll: akkor mennek a csikosito enerdzsijeim 8)

Mindenkinek koszonom a drukkokat...es in kuldom kinek mihez kell kismamiknak meg pocisimi :!: :!: (ezt mindig elfelejtem)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Ha azon mulna,hogy hanyan drukkoltak nekem,imadkoztak es szoritottak ertem en most ikres kismami lennek...de ez sajnos nem azon mulik :( Reg bogtem mar igy,mint egy gyerek...nem is gondoltam volna,hogy ez ilyen rossz erzes...meg jo,hogy nincs itthon senki es kiadhatom magambol...pedig megfogadtam,hogy nem bukok ki ha megsem ugy lesz de ezekszerint ez nem kivansagmusor :roll:

Nagyon szepen koszonom a sok-sok szoritast es ne aggodjatok miattam holnapra jobban leszek,talpra allok es ujra kuzdeni fogok(gondolom ezt most en)

Valaki mostmar legalabb az sajat pozi tesztjevel viditson mar fel :!:

Sok-sok pussz en asszem mara ennyi voltam...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
mit mondtak?
Abszolút semmi?

De ha az 50-es teszt halványan mutatta, akkor lennie kellene /kellett volna valaminek.

Tuti?

hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

Effektive már azon is könnybe lábad a szemem, hogy mennyire támogattok :!: :!: :!: :!:
köszönöm mindenkinek, ne haragudjatok, hogy nem köszönöm meg mindenkinek személy szerint :oops:
azt beszéltük apával, hogy akkor most pihi, szerzek lh-tesztet és természetes úton dolgozunk az ügyön. nem szeretnék most újabb pénzeket erre költeni.
a sorszámom novemberre szól. addig még sok víz lefolyik a Dunán!
hétfőig még szedem a gyogyikat, de ha hétfőn sem lesz két csík, akkor abbahagyom. Mindannyian azt mondjátok van még remény...
köszönöm a támogatás!

Bridget!
én még nagyon drukkolok Neked! :wink:
Csibe!
igen. lesz mindenképpen babánk. megbeszéltük!
dezsina

Csomee, Katavirág,
annyira drágák ezek a Picurok :lol:

Dezsina,
Neked igenis lesz babád!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod (már biztos írtam), én is feladtam 2005 végén, a 2. lombik után (az 1.-t leállították). És 2007-ben "feltámadtam", odaálltam a párom elé - aki mindig tiszteletben tartotta a döntéseimet - és azt mondtam: mégis!!! :) Sőt most ADDIG MEGYÜNK, amíg nem sikerül!!!
persze le kellett győznöm egy súlyos rögeszmémet, ami az évek alatt belém kövesedett: azt, hogy mindenkinek sikerül, csak nekünk nem...ebben egy kineziológus segített, áldom is a nevét! :P
És most tessék! :D

Mindenkinek végig kell járnia az útját, meg kell küzdeni a saját démonaival, és nagyon igaz: Mindenki babás lesz, aki nem adja fel! :lol: Bárkit hozhatnék példának, de én most Nyulaszt említem :wink: Ugyan mi lett volna, ha feladja az 5. után??? :roll: :D

Te harcos csajszi vagy, tudjuk!!!! :wink: És majd mikor jön a Babó, visszalapozunk ide, és jólesőt sóhajtunk, ok? :P (Csibe, Veled is!!! :wink: )

tillidian

Drága (((((((((((((((((((Bridget)))))))))))))))))))))))))
most olvastam csak.... :cry:

Óriási ölelés!!!!!!! :cry:
Amit írtam, az Rád is ugyanúgy "érvényes"!!!!

tillidian

Brigdet, úgy sajnálom :cry: :cry: ......sírd csak ki magad, erősödj, és ne add fel!!!

Dezsi, nagyon jó, amit ma írtál, megnyugodtam picit a tegnap után...szorítok a spontánkodás sikeréért :wink: :D

Kíváncsi leszek én a 3.lombiknál hogy élem meg a beültetés utáni napokat...most úgy érzem nyugodtabban, hiszen folyamatban az örökbefogadás is, de majd meglátjuk...el is kell a beültetésig jutni...
Van okom ettől tartani, hiszen eddig 2 illetve 1 embriónk lett...
De most még ez távol van....

Kép
majuska

Bridget, ölellek! Az elsőnél én is végigzokogtam a napot. Ha megnyugodtál picit, várunk vissza.

Dezsina, örülök a döntésednek! Klafa csajszi vagy!

skrisz72

Dezsinám,így van,lesz babád.Tudom könnyű ezt mondani nekem,de asszem jó példa lehetek bárki elött.Till,köszi :wink:
Mi van az IR-rel?
Bridget,jajj,nagy ölelés neked.AZ elsőnél én napokig bőgtem,egyszerűen nem tudtam elfogadni.Most sírd ki magad,mert utána csak előre szabad nézni.Látom,három hét múlva költözés,hátha a változás meghozza a sikert.És ne tűnj el!
Vendég

Nyulasz!
végül nem forszíroztam... :?

Skrisz! Májuska! Till!
köszi! :)
dezsina

Hajnoca
2 volt a hcg-m szerinted :?: :roll: Mivel a noverkevel beszeltem o csak elmondta a vervetel eredmenyt osztogen hcg meg mittomen mit azokat mar nem hallottam csak fogtam a kagylot :? Holnap van konzi aztan akkor mond valamit a doki...tesztet ne is emlegessuk akkor is volt ott valami :roll:

Dezsi
Ngyon orulok,hogy itt vgy es kivanom ha mar en nem legalabb te legyel csikos :wink:

Till
Koszi en nekem azert konnyebben fog menni :roll: belegondoltam,hogy itt vannak olyanok akik nem a 6.sikerult :shock: en meg itt nyavajgok 1utan :roll: Nekem is sikerulni fog 8)

Majuska
No para,mint mar irtam az egyke is sikerulhet soot na most erre nem en vgyok a legjobb pelda de majd te bebizonyitod nekunk :wink:

Skrisz
Nekem eleg rovid ideig tartott :oops: neked hanyadik is sikeralt :roll:

Nyulasz
Nem tunok el nem szabadultok tolem olyan konnyen :twisted: :lol: :lol: :lol: Igen 3het mulva koltozes szal ha osszejon a kovi lombik meg akkor nagyon septeben lesz az egesz :shock:

Lecci most annak szurkoljunk,hogy mielobb megjojjon es mehessen a kovetkezo :roll: Holnap megyek konzira... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsinám,pedig az nem ártana.Akkor sem,ha spontánkodtok,mert magas inzulin gátolja a megtapadást,a met amit adnak rá,pedig kimondottan pozitívan befolyásolja a dolgokat.Persze lehet totál rendben vagy,de ne ezen múljon a siker.Csak két szúrás az egész.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?