Új privát üzeneted érkezett!

Orsi! Ez nagyon brutál módon néz ki! :twisted: Nem csodálom, hogy nem tudtál utána aludni! :?
[quote]
írta:
Te továbbra is kedves leszel és segítőkész! Ne miattuk tedd meg, hanem a párod miatt! A Te lelkiismereted tiszta lesz, ők meg főjjenek a levükben!

Azt hiszem, igazad van. Mert én ilyen birka vagyok! :lol:

Kép
Kép
tekiroll

Na ha most nem fáztam fel akkor soha!
Bele kellett állni a jéghideg vízve és úgy leereszteni, hog yközben porszívózom az aljából az iszapot, mert ha simán leengedjük, akkor az alján marad az iszam és azt tudja kő, hogy lehetne kimosni, mivel a leeresztő szelep magasabban van és kb 2cm víz marad benne! :?
Kezem lábam lefagyott!

Jó móka lesz ez még ma! :wink:
Vendég

Orsi!!

Hívtalak de nem hallottad a telót...
Csak azt akartam,hogy önts a vízbe 1liter clórt 1liter alga ölőt.Ez elvileg meg kell,hogy sokkolja a vizet,és ki kéne hogy menjen a libafosszín belőle.Bár ezután is porszívózhatod majd 3-4napig az alját,de legalább fehér car lesz és nem barna.Egy próbát megér.
Ha működik a dolog,akkor a sokkolás után kb 2-napig nem igazán jó ha a gyerekek fürdenek benne,mert túl vegyszeres.De egy mércével tudod nézni,hogy mennyire clórós a víz.

Mia!Nyugodtan jöhettek 7után is!!!
Tegnap ide csábítottam a Mamikámat.Tegnap este 22h-ig kint lógtak a Szabival az utcán.Loptak meggyet,meg sétáltak,majd úgy kellett már őket beterelni mert a sötétben még hátra mentek cserit szedni.A Szabi úgy fel volt húzva,hogy csak na.Reggel felkel a kölköm,és mi az első kérdése???Mamika ho van???
Na hát hol???Kinézek az ablakon és a 80éves öreganyám egy szék hátán áll ,persze egy műanyag széken és szedi a cserit reggel 7-kor :lol:

mimi12

Úhh Mimi!

Bocsi nem láttam, hogy hívtál, némán vagyok! :oops:
Most már mindegy, mert leengedtük a "kedves" szomszédhoz a vizet! Figyi ez nem alga volt, hanem homok illetve agyag amit kimosott a vízér a földből! :?
Mégha ki is fehériti a klór, olyan rossz lett volna a tudat, hogy már eleve moslék vízzel kezdjük a szezont! :(
Most a medence szűrőjén keresztül fogjuk feltölteni a medencét! :wink: Előtte meg kisikálom!

De nagyon köszi a segítséget, aranyos vagy, hogy eszedbejutott! :D
Vendég

Ja ma nagyon óvatosan a napon, állítólag nagy lesz az UV sugárzás!!!!! :shock:
Bogit tegnap meg is kapta a nap! :cry:
Vendég

Most látom Orsi.
No sebaj.Legalább legyen annyi káröröm,hogy a szomszédot elárasztjátok.
Amúgy nekünk is van kutunk,és mi is bele mentünk,hogy a szomszéddal közös legyen.Oszt pár hónap múlva meg lett szüntetve a közösködés.
Tudod inkább köpködjenek ők,hogy milyen spurok vagyunk,mint hogy ebből legyen vita.
Én megszüntetném a szomszéddal a közösködést helyettetek.

mimi12

Szasztok!

Gabi, nagyon jók a képek! Alsópáhok? Tavaly mi is voltunk, nagyon élvezték a gyerekek. Gondolom Milu is!

Orsi, de kemény ez a szomszéd! :evil: Tudod mikor ajánlottam volna fel az ilyennek..... Zárjátok el, oszt' kész, vagy megtanulja ésszel használni, vagy nem lesz több ingyen víz! Én biztos nem adnék nekik!
Nagyon brutálul néz ki a víz. Szegénykék! Remélem nem fáztál fel, biztos nagyon hideg volt a víz...

Dolli, jobbulást Nektek!
Jajj, Dolli, nem egyszerű esetek az apósék.... sajnállak, én nem is tudom meddig bírnám. :(

Lányok, én meg olyan nyomi lettem :cry: alig aludtam az éjjel, meghúztam a nyakam és sehogy sem volt jó. Úgy fáj mint állat.... :cry:
sylph

Na vagyok! :D

Mimi! Na akkor nem én vagyok a hülye!
Azt elmondanám még, hogy teljes legyen a kép, hogy nem is laknak itt ,3 hetente járnak a szülei füvet(illetve gazt) nyírni, amúgy derékig ér!
Mert ha a szép gyepét öntözné, vagy a zöldségeket, gyümölcsöket arra nem sajnálnám, de a fák tövét locsolja! Én naponta kb 1,5-2 órát locsolok és mégis minden zöld! Ez nem egy kínai rízsföld, hogy árasztani kelljen!
Azt kéne mondani, annyit locsoljon, amennyit locsolna csapvízzel, amennyit igényelnek a növények! És így is sokat spórolna, nem?
:wink:
Azt hiszi minnél több vizet ellocsol, annál több pénzt spórol! :D :D :D

Szóval az lesz a vége, hogy nem lesz kútvize, de nem azért mert sajnálom, hanem mert képtelen normálisan azt hásználni! :?
Szerintem irigy és direkt csinálja! :cry:

Mimi Nálatok mi volt a gond a közös kúttal????

A gyerekeim feváltva üvöltenek egész nap, kiborító, pedig még csak 10 óra van! :shock:
Vendég

Szilvike, jobbulást a nyakadnak!!!!! :cry:
Vendég

Orsi, köszi!
Te, az én gyerekeim is Zsizsegnek, meg nem állnak, futkároznak ezerrel, ki be, egyik szobából a másikba..... :wink: :lol:
Zárd csak el a csapot annak a bunkónak!
sylph

Orsi,
kezet foghatnak Veronikával mert ő meg nyüszög és engem is már kiborított. Unatkozik a drágám, hiába kínáltam neki több játéklehetőséget, semmi sem jó. Milyen nyugodt délelőttjeim voltak amíg oviban volt :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szilvi! Jaj, Te szegény! Remélem, bejáródik a nyakad!

Orsi! Jujj, remélem, nem fáztál föl! Stramm csajszi vagy Te! :) Hát amikor üvöltés megy akkor azért elgondolkodom ám a több gyerekes megoldáson! :lol: Holnapra mondanak valami lehűlés félét. Lehet, hogy azt érzik?

Lányok! Nincs valakinek kölcsönbe a nyaralásra egy mobil hűtő/fűtő kis picuri berendezése? A fűtő része érdekel a dolognak, mert tavaly mikor ilyen tájban lementünk, nagyon hideg volt a szoba és akkor a szállóból a takcsinénik szántak meg minket a baba miatt, hogy legalább fürdéshez be tudjunk fűteni, de ez most magánszállás... Lehet, hogy nem is használnánk, csak szeretném, ha lenne biztonság kedvéért a csomitartóban.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli nekem van!Odaadom szívesen!

Kép

De ez csak fűt!!!!!
Vendég

Andi!

Jaaaaaj ne is mondd! Nekem ha hárman vannak elviselhetetlenek, ketten meg angyalok!Mindegy milyen felosztásban vannak!Szóval ha hárman vannak, akkor már klikkesedés és fusztráció van! Jó hosszú lesz így ez a nyár! :shock:

Egyszer megy Bubu táborba, egyszer elviszik a szüleim a két nagyot! Tiszta felüdülés lesz! Bogika magában annyira aranyos, nagyon várom már, hogy ősztől csak Vele legyek itthon, végre csak vele tudok majd foglalkozni! :wink:

jaj nekem ma semmihez nincs kedvem! Medence leengedve, de rengeteg víz maradt benne! :cry: :cry: :cry:
Azt most ki kéne merni! :? :? :?
Közben meg ebédet főzni, takarítani, meggyet pucolni! A hócipőm is teli!
Na összeszedem magam egy kicsit, mert ha csak károgok, attól nem haladok semmivel! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Orsi! Hasonlóképp érzem magam én is... mindenhez legalább félóra rábeszélés után durálom neki magam. Pedig még annyi dolgom lenne.
Lehet, hogy Bogika úgy érzi, hogy a két nagy mellett csak így tud érvényesülni? Szeretne ő is nagy lenni! Édes bogárka! :)

Nekem a fűtés a lényeg, hogy Gézu ne fázzon meg, ha olyan hidegre fordulna az idő, mint tavaly. Szombaton lesz uszi? Jaj, vagy nem, mert mész céges partyra... Akkor kitalálom, mikor tudunk érte menni, előre is nagyon köszönjük!

No amikor anno 4 gyereket szerettem volna, akkor úgy gondolkodtam, hogy 1 magányos, 2 állandóan veszekszik (magunkból indultam ki), 3-nál klikkesedés van, ergo 4 kell! :lol:

Mék ebédet gyártani én is.

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!
Nálunk a mi garázsunkban van a kút.Ez kb 30m-ről nyomja a vizet.Ide jöttünk a rokookkal,és megbeszéltük,hogy megvesszük együtt a slagot szivattyút stb,és ő is használhatja.No ezzel nem is lett volna gond,csak mikor rá szokott arra,hogy ki be járkál a garázsba,és nem csak a kutat használja,hanem ásó lapát,meg nyirva hagyott garázs,..stb,akkor a párom bepöccent.Mellesleg próbáltunk közösen kertészkedni is..Nos ezt is megszüntettük.Ugye nekünk nagy a kertünk nekik kicsi,itt lehetne veteményest csinálni...
De ha csinálunk akkor csináljuk is,és ne a gazdag szomszéd seggét nyalni járjuk a mi kertünkbe...
Enyhén idegesítő mellesleg megalázó is,mikor átjönnek,oszt ki megy a gazdag szomszéd a kertjébe és rohan oda a rokon.Ja nekünk meg van,hogy a gazdag szomszéd férfi tagja nem köszön.A felesége tök rendi,tőle kaptam babarucit....De ő a más...
Amúgy meg annyira nem is gazdag a szomszéd,csak ügyes és dolgozik és ennek látszik a haszna....no meg olasz felesége van,olasz apósa anyósa és ferráris sógora(de frankón).Szóval van honnan ....

mimi12

Dolli majd átszaladok vele valamikor! :wink:

Mimi! Hűűűű így érthető hogy leválasztottátok őket a kútról! Mi szerencsére a kerítés alatt átvezettük kpe csövön és a saját szivattyúja van a kutunkban, majd simán kiszedjük! :wink: Oszt nézhet mint rozi a moziban! :D

Dolli Te legalább meggondolod és csinálod én meg semmit nem csináltam még ma! Félig kimertem a vizet a medóból de meguntam! :oops: :roll:

Ebédünk nem is lesz ma csak virslit esznek csóri gyerekek! :D

De ma ilyen nap van, ha valami ennyire nem megy nem kell erőltetni! :wink:
Délután vendégem lesz, inkább átszellemülök a munkára! :D :D :D

De most hívott a barinőm és most azért jobb lett a kedvem, gyorsan kirángatott a letargiámból! Mikor elkezdtem a masszázst Ő pont terhes lett és nem is masszírozhattam! De már megszületett a kisfia és jövőhéten eljön kiprószálni! Annyira várom! :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

sziasztok!

Orsi:
Nem ertek hozza, de lehet hogy sgitsegedre tudok lenni. A mi medencenkhez van valami tisztito szivattyu-ize. Fogalmam sincs hogy mukodik de ha esetleg ez ki tudna tisztitani a vizet a medenceteket akkor szivesen odaadom!!!!

sünciboglya

Orsi:
Jaj, most erek a vegere, elkestem az otletemmel "kisse".

sünciboglya

Dolli:
Nagyon jo ar amit kineztetek a zalakarosi apartmanra!!!! Kerlek irj reszleteket:)

Most mar tuti megragom aposodat ezek utan:( De gaz:( Hat minden reszvetem hogy ilyen nehez apos-anyos helyzetben vagy...... raadasul meg egyutt is nyaralni veluk. JUJ!!! :(

Ja, ha valakit erdekel esetleg, regi baratainknak van vadi uj apartman (2db) butorozva, stb, Hevizen, a Strand bejaratahoz kozel, 9000 asszem a foszezonban es 7000 korul szezonon kivul. :) En meg nem voltam csak fotokon lattam de szep:)

Noemi:
Jaj de jo! Akkor megkerdezem paromat hogy ezen a heten raerne-e valamikor szuretelni nalatok:) Mert ugye en egyedul meg odamenni sem tudok a bojler testemmel.
Mamikad nem semmi lehetett a muanyag szeken egyensulyozva amint szedi a cuccot:D:D:D

sünciboglya

Köszi Mia!

Tündérke vagy!!!!! :D

Végül egy vizes porszívóval kiszívtam a vizet, amit már nem tudtam kimerni!
Most megy bele a kristálytiszta vízecske! :wink:

Felpórszívóztam, ebédeltünk, alvás után kitakarítom a fördőt és felmosok!
Apa ma későn jön, mert céges vacsira mennek, a gyerkők anyósomnál lesznek amíg dolgozom!
Vendég

Baccus nem bírom benttartani a gyerekeket a házban, hátul behozom, elől kimennek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mia!
Vagy ma jöttök vagy hétfőn.
Holnap dokihoz megyek délután 18h-ra,és a III.kerbe,valószínű későn érünk haza,ráadásul vásárolni is kell majd.Pénteken meg vendégeink jönnek és hétfőn mennek haza.
De szerintem marad hétfőig cseresznye :lol:

mimi12

Noemi:
Ma mar nem, apa nem er emberi idoben haza:(:(:(
De a hetfot remelem ki tudom tole sirni!!:)
Koszi:)

sünciboglya

Orsi:
Ossze tudtad terelgetni a gyerkocoket? ;)

sünciboglya

Mia! :D

Igen sikerült, úgy betereltem őket az ágyukba, hogy még alszanak! :wink:

Közben a vendégem átrakatta magáp péntekre, de anyósom llátni akarja a csimókat így átjön 6 után!

Tök jóóóóó, ma még semmi sem történ úgy ahogy megterveztem! :D
Vendég

Orsi:
Parod nem veletlenul egy arany szinu Volvo-val jar? :)

sünciboglya

Orsi,
Akkor én mehettem volna? :D Egyébként nálunk is mindig a húgommal volt a legtöbb baj. Azt hiszem mégsem kell nekem még egy gyerek.

Voltam délután úszni, nagyon jó volt bár meglátszik h két hete nem voltam, 100 méterenként meg kellett állnom. Visszafelé viszont elkapott a jégeső, akkora jegek estek hogy kicsit féltem hogy betörik a szélvédő

Szilvi,
Hogy van a nyakad? Azt hiszem egy kicsit én is megerőltettem a derekamat :?

Kép[
Kép[
kostyika

Mia! Háát sajna véletlenül nem! :cry: De nem lenne rossz! :wink:

Egy homokszinű Xsara picassoja van.
Miért kérdezted?

Mit szóltatok Csajok a jégesőhöz????? :shock:
Vendég

Szija Andika!

Jaja jöhettél volna! :? Bár anyósom negyed 9-kor lekoccolt!

Bogi alszik már, Apa lassan indul haza én meg nagyon fáradt vagyok! :( Ma nem is aludtam és fél 5 óta ébren vagyok! Végül megcsináltam a medót, kitakarítottam az egész házat, gazoltam, locsoltam és szinte egész nap pakoltam!
Vendég

Orsi:
Azt hittem parodat lattam, legalabb is a fotok alapjan mintha hasonlitott volna ra. De en mindig rafazok. Meg jo hogy nem kerdeztem ra a sracnal, pedig gondoltam ra. Huuuuuuuuh de leegtem volna, hehehe. (maskor is leegtem mar igy, nem ujdonsag nalam.)
teged is a dokinal levo foton veltelek felismerni.
Hat ezt bebuktam:):):):) Na nem baj, elobb-utobb majd megismerlek titeket szemelyesen, utana mar nem lesz gondom az osszetevesztessel. Szerencsere emlekezetbol mar jol nyomom a temat:D

Jegeso:
Aham, mi eppen akkor indultunk parommal tankolni. Kileptem az ajton es akkor zenditett ra. Apa meg videot is keszitett az en felkeresemre a jegesorol amint a kocsik tetejen tancolt a sok kis feher darabka..... Azon filoztunk vajon mennyit bir a karosszeria:D

sünciboglya

Mia! Azért megnéztem volna a szitut ahogy beégsz egy idegen hapi előtt! :D :D :D :D

Jégeső tényleg nagyon brutál volt! :shock: De az eső nagyon kellett! Előtte locsoltam mint állat, gyerekek meg esőtáncot jártak a teraszon! :lol:
Vendég

Orsi:
Mivel mar van "gyakorlatom" a beegesben, irto rutinosan tudom elvigyorogni a helyzetet amikor ismetelten sikerul hulyere tenni sajat magam:D Ez mar majdnem profi szinten megy nalam....

Hol tartasz az uszomedansze'val?:)

sünciboglya

:D :D :D :D :D Lökött!

Kész a medó! :D
Vendég

Dejoooo!!!

Akkor hancurozhatnak a gyerkocok mostantol..... (vajon Marcipan is kedvet kap majd?) ;)

sünciboglya

Sziasztok!

MEGINT KÉSZŰL A VIHAR. :? Nálunk olyan jégeső volt,hogy a terasz feletti plexit több helyen kilukasztotta. :evil:

Ez lemaradt:
Tekiroll!Nem tudtuk meg,hogy milyen vírus volt.Az ügyeletes Hollós Ildikó volt.Házidokink Benkó Márta.Azt,hogy miket kapott,most nem tudom felsorolni.Mást írt fel mindkét doki.Kapott Humana Elektrolytot,B6ot,szén tablettát,kúpot,c vitamint,calcimuscot,Fenistil cseppet(az arcán megjelentek piros foltok,mintha megégette volna,állítólag allergiás reakció valami vírusra),volt még,de már nem jut eszembe.
Gondolhatod,hogy aggódtunk.Az első komolyabb betegsége.A mi örökmozgó,”cserfes” kislányunk csak feküdt egész nap,egy babát magához ölelve és csak nézett ki a fejéből. :cry: De már újra a régi. :lol:

Sylph!Nem vettem semmit.Azért mentünk,mert unokatesóm akart venni a szüleinek valamit a házassági évfordulóra.Elég drága hely egyébként,meg a csajszinak sem volt sok pénze,vett 2 kis feles piát,amiben állítólag vágyfokozó is van.

Cunami!Nálunk se lesz nyaralás.Ezért is bosszant,hogy ilyen baba-mama tali félék ,ahova eddig 2-4 hetente jártunk,nyári szünetet tart.
De rohadék a szomszédotok!De hova folyatják a vizet 8 órán keresztül? :shock: Szerintem is szüntessétek meg velük a közösködést,mondjátok,hogy kiapadt a kút.

Ma megcsináltam a puncsos meggy dzsemet.Nagy sikere lett.Nem sok meggyből,csak 2 kg-ból,próbaképp,de lehet,hogy még egyszer neki kell állnom.Csak gyerek mellett befőzögetni…elkezdtem magozni,akkor Dorina felébredt, kivittem az udvarra,hogy amíg én magozok tovább,ő játszik a homokban.Aha,álmomban.Végűl unokatesóm átjött vigyázni addig,így is sikerült eltörnie egy boros üveget.
De a lényeg,hogy ízlett mindenkinek és végre elismerésben részesűltem. :lol: A 10 perces kuglóf recepttel szemezek,csak nincs formám. :roll:

Mimi12!Nem semmi mamád van! :lol:

Jó éjt nektek!

Kép
tierno

Lanyok, ugy erzem magam mint akin atment egy uthenger! Ez vihar elott szokott igy lenni nalam....

Valami nagyon melyet hallok, nagyon tavolrol...... mar jo ideje. Lehetseges hogy ez villam hangja??? A kornyek kutyai (+ a szomszedban lako beka) annyira idegesek, kanonban csaholnak, felvaltva. (A beka meg allandoan brekeg.)

Nem tudom mi van vagy lesz, de jo lenne mar valami. A levego szinte all, lelegezni is nehez..... Hasam is tam-tam dobba merevedett mar parszor.......

Ha lesz vihar akkor tuti nagy csihi-puhi varhato......

joejt (en virrasztok asszem....)

sünciboglya

Jó reggelt!

Éjjel is volt vihar? :o Én nagyon aludtam asszem. Azt tudom, hogy párom egyszer volt fent a Csibénél.

Brigi! Nálunk sem egyszerű a befőzés, bár talán picivel jobb, mint egyéves korban, mert most segít. Igaz, így dupla annyi idő minden! :)
Még emlékszem a legelső komoly betegségre, illetve az elsőre, ami rögtön lázzal indított. Én sem tudtam, hova kapjak, virrasztottunk Gézu mellett, nagyon aggódtunk. Úgyhogy átérzem, de a lényeg, hogy már jól vagytok! :)
Jó sok gyogyót kapott szegény lányzó! :o
Én is most gondolkodom egy kis meggylekiben, de a hétre már kihagyom, annyira sokminden összejött, még sehogy sem állok készülődésben. Tavaly ilyenkor szerintem már minden össze volt készítve. :roll:

Andi! De ügyi vagy, hogy voltál úszni! :)

Noémi! Nem semmi mamika! Néha úgy érzem, felköthetnénk a gatyánkat öreganyáink mellett! :)
Egy tuti, ha lesz kertem, és lesz saját kutam, tuti nem hagyom hogy bárki rácsatlakozzon! :)

Mia! Hogy vagy? Tudtál azért alukálni egy kicsit?
http://www.amurato.hu/

Orsi! Annyira tündérke vagy! :D De átszalad ám érte párom ma vagy holnap estefelé, ha az jó Nektek!
Akkor végül van szép víz a medencébe? Látod, hogy mennyi mindent csináltál tegnap? Ma relax! :wink:

Tegnap voltam kozminál, nem is lettem nagyon gáz! :)
Most készülök fogorvoshoz, holnap meg 2-kor vár a nődokim... (jó, mert bejelentkeztem tegnap du, azóta nincs barnázgatás :roll: De mindegy, akkor sem hiszem, hogy normális állapot ez így! Inkább nézzen meg.)

Szép napot mindenkinek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Szép jó reggelt!!!

Dolli, milyen nagyfiú ezen a képen Gézu!!!! Kis segítőkész :lol: Akkor nem is volt vészes a kozmi, mi? Szépen mehetsz nyaralni!

Andi, köszi, jobban van. Tegnap este bevettem egy voltarent, hogy tudjak a nyakamtól aludni (mert előző éjjel nem ment :? ) és most kevésbbé fáj, ki is pihentem magam! Még a gyerekek se jöttek át aludni, reggelig a saját ágyukban voltak!

Orsi, szuper! Akkor már csak melegednie kell a víznek! :lol:

Tegnap amit a gyerekeim műveltek.... a futkározást megspékelték azzal, hogy meztelenül rohangáltak! Kihozták az ágyneműt a nappaliba és azon bohóckodtak. Majd töltöttem Bubónak teát, kimentem megnézni Lilit, addig a drága fiam beleborította macimézet a teájába, jön ki: anya öntöttem mézet a teába, mindet.... na, rögtön mentem is megnézni, és tényleg a poharában 80százalék méz volt! :shock:
Aztán a Lili, nem akarja már a pelust, állandóan leveszi, na, ráhúztam bugyeszt, mondtam szóljon ha pisilni kell, pár perc múlva rá is ültettem hátha, de nem.... aztán egy kicsit később jön, átkarolja a lábam és mondja: nyomata (hogy nyomni akar..) mögé nézek és dudorodott a bugyija.... :shock: :? moshattam is :wink: kész voltam a tegnapi naptól.....
sylph

Szép jó reggelt! :D

Ma hajnalban kivasaltam mindent, aztán elmentünk bevásárolni, anyósomat is vittük!Megérkezett a második szállítmány masszázsolajom is! Aztán hazavittük még a nagyit, itthon kipakoltam, gyorsan odadobtam az ebédet főni és most itten vagyok!

Szilvike! Örülök, hogy tudtál aludni és jobb a nyakicád! Megyünk ma alakformálni?????

Enyim gyerkők is botzalmasan zizzentek voltak, de szerintem érezték a vihart!

Éjszaka is volt vihar???? :shock: Arra fel sem keltem! :oops:

Jót röhögtem Bálint mézesteáján! :wink: :lol:

Dolli! Jöhet párod, csak csötizzetek ide előtte!Legalább bemutatkozunk egymásnak, így nem fél majd eljönni masszázsra! :D :D :D
Hogy van Gézu? Nem javult? Bizti nem tudtok holnap délelőtt átjönni? :cry:
Reméljük holnap is ilyen "car" idő lesz mint ma! :wink: Mára rosszat mondtak, erre hétágra süt a nap és ezer fok van! :D

Mit csinált kozmi? Arctisztítás? Ott voltál mellettetek? Milyen áron dolgozik?
nekem is kéne, olyan csúnya az arcom, tiszta ragya vagyok! :cry: :cry: :cry:

Mire megírtam ezt az üzit közben megebédeltek a gyerekek! :D
Vendég

Sziasztok!

Sylph! Amit tudott, megtett a kozmi csaj, de ugye hozott anyagból dolgozik szegény! :wink: :lol:
Milyen rendik voltak a gyerkőcök az alvással! :) De a mézes meg kakis bugyis sztori... :lol: Nagyon előttem vannak.

Lányok, múlik az érzéstelenítő hatása, úgy hasogat a fogam, hogy ááááááááááááááááááááááááá! :evil:

Jaj, Jó (?) hír, apósék mondták, hogy akkor jönnek velünk karosra és apartmanozunk, foglalhatom a szállást! :) Az ellátás még kérdéses, meg az utazás (kinek a kocsijával, ki lesz a sofőr, stb)... csupa konflitusforrás, de az alap már megvan! Úgyhogy most csak azon izgulhatok, hogy bejöjjön apóséknak az apartman, amit kinéztem! De valszeg a nyaralás alatt elcsalinázunk arra is, megnézzük testközelből a dolgot, és akkor még mindig lehet variálni.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Tuti nem megyünk sajna :(, pláne, hogy már a nőgyogyim is közbeszólt. Barátnőmék vállalták volna Gézu felügyeletét du, de rájöttem, hogy nem kéne fertőzni még véletlen sem az ottani lányzót, így bemegyünk Pestre, Tesómnál leszünk napközben, és ő fog szitterkedni, amíg dokizom. Még sosem vigyázott Gézura, kivi leszek, bár elméletileg pont alvásidő lesz.

Nem az Andi kozmetikában voltam, mert ő nem ért rá tegnap, hanem a Balatoni úton a Lorealos szalonban egy csajszinál. Arctisztítás volt... kérdezte, mikor beléptem, hogy mikor volt utoljára tisztítva... mondtam, hogy közel 35 éve. :)

Kis önálló gyerkőceid vannak! :D

Kép
Kép
tekiroll

Na jól kicsesztem magammal! :cry:
Bolognait csináltam a gyerekeknek, a kedvencem! Csak csorgatom a nyálam és tolom be a salit! :?
Szombaton jelenésem lesz, bele kell húznom! :wink:

Jaaaaaj Dolli! Sajnálom a fogadat! :( De legalább túlvagy rajta!

Örülök, hogy puhulnak apósék! :D
Vendég

sziasztok lanyok:)

Nah, hajnal 5-re sikerult is elaludnom, viszont itt vihar nem volt, csak a rosszullet.... :S

Dolli:
nagyon koszi a linket:)
Elvagyok, alvas nem sok sikerult, de delelott azert potoltam 9-delig:)
Most olyan vagyok mint a mosott rongy de jokedvu.Heheh:)

GEZU nagyon jo fej!!!!! O volt a chef az epermosasnal? ;)

De jol esne egy kozmi nekem is.... Egymillio eve nem voltam. (talan 2003-ban?)

De asszem terhesen nem lehet gepeket alkalmazni........... pedig nalam legalabb a motoros gyalu es a lancfuresz ami kellene.....

sünciboglya

Lökött gyerekek belementek a hidegvízbe! :shock:

Kép
Vendég

Szasztok!

Orsi, én biza szétfagytam volna!!!!!!! Nem semmik a gyerkőcök!!!!!
Sajna tornára nem merek még elmenni :cry: pihentetem még a nyakam. Uszizz egy jót!
Nálunk is bolognai volt, tegnap csináltam, csak nálunk az a helyzet, hogy én eszem, mert a gyerekeknek nem füllik rá a foguk.... :wink: :lol:

Dolli, mit csinált a fogdoki? Tömött?
Na, apósék enyhülnek? Megnéztem a linket amit feltettél, ahova mentek... tök jó, megmutattam apuméknak, mert mi is tervezünk egy hosszú hétvégét. Vagyis ők, én úgy terveztem, hogy nem megyünk sehova, de ők mennének..... velünk... :wink:
sylph

Sziasztok!

Hetekkel ezelőtt volt itt valami meggy lekvár recept, ha jól emlékszem! zsand@freemail.hu
Átküldené nekem valaki, mert rengeteg meggyünk van.

Köszi Sziasztok
Vendég

Orsi:
Hat igy mar nagyon jol fest a medence:) Foleg hogy mar vannak benne gyerkocok is:D

Dolli:
nagyon klassz az apartmanos link!!! El is kuldtem apanak.... hatha elmegyunk het kozben 1 ejszakasra:D

:D

sünciboglya

Képzeljétek most Veronika van bent az Érdi újságban :D A 7. oldalon a Táncszínházas cikkben van, a középső sorban ül, balról a második, narancssárga Snoopy pólóban. Mondjuk ezt a képet még valamikor tél végén csinálták.

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?