Új privát üzeneted érkezett!

Dezsinám,bizony-bizony nem feladni!Tudod ez olyan,mintha punkció+11-en lennél,és akkor még nem is biztos,hogy aznap volt a randi,lehetett másnap is.Nagyon drukkolok neked!
Csibe :D
Bómami,sajnálom ezt a sok kórházasdit,azért jobb lett volna úgy gyakorolni,hogy a strandra autóztok.
Vendég

Nyulasz kérhetem a laptetődet?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Nyulasz rendes, odaadja :wink:
dezsina

ó,nem is láttam :lol: naná :wink:
Vendég

Na jó Dezsi megkaphatod Te, úgyis 2 nappal előttem jársz :wink: Drukk++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!!!

Erősödjenek azok csíkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
Nekem apa annyira hiú, egész álló nap azt hallom tőle, hogy ő nem akar pocakos kispapa lenni mint egy csomóan!!!Néha alig bírok bele kaját diktálni. :lol: De én szeretem, hogy törődik magával...adjon is magára!(Edzeni is szokott amikor nem látom.)Az én pici pocim meg imádja! :D

Kisbuta
Nekünk már 5x volt uh, de függő vagyok...mennék már a kövire! :D

Nyulasz
Én ma szokás szerint keltem apával. Éjjel ma viszont voltam egyszer pisilni (pedig általában kibírom azt a 6-7 órát)...na de így jár aki dinnyét eszik 9kor. :D

Drukkok a csíkozódóknak, pocaksimi a kismamiknak és pusszancs mindenki másnak!!! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!!!

Csibe, Skrisz: még nem jött meg az eredményem. :roll:

Alle, Bridget, Dezsina, Csibe és Csomee: ++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyulasz!
:)

Csibe!
Ne aggódj! ez egy közös laptetű 8) :P

Puszedli!
köszönjük a millió + jelet!!!

Bridget!
hogy állsz? ugye erősödik? most nem láttam a képen jól....
dezsina

Bogyimami! Akkor én biztonságban! :D (fúúúúú , de vanda vagyok) Most a fél életem autóan élem, mert fiam örökké vezetni akar, de nem kapja meg egyedül autót. Folyton vigyorog, hogy lassan autót cserélhetünk, mert hamarosan hatalmas lyuk tátong majd a nem létező pedálok helyén :lol:
Csibe! a 11 napon lh teszteltem. Nem tudom blasztó esetében mi a helyzet.
Skrisz! Köszi, jól vagyok és mindez egy csomó idézőjelbe. A hasam kemény mint a kő és sokat görcsölget. De, már ez egyáltalán nem rémít meg. tele vagyok tettvággyal és a családom is belefásult a tiltásba.
Nyulaszkám! A járgány még mindíg itt, és szerintem marad is. Van még két babakocsink így remélem elleszünk.
Dezsike! Nem is feladni és nem is elkeseredni! Nagyon drukkolok!

Kép
estike66

Sziasztok!
Végre leadtam a határidős melóm, így kezdek visszaszokni a normál kerékvágásba. Egyébként ma van 1.cn.

Drukkokat hoztam, akinek kell!

Dezsi!
Lesz az még pozi!

Bridget!
Ez egy kicsit sötétre sikeredett, így nem látni jól, de az biztató, hogy még ott a csík. Élőben milyen? Nekem a tegnapi erősebbnek tűnik, mint az azelőtti, a mai meg egy hangyányit halványabb, de az a pisikoncentrációtól is függ. megy a drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Hajrá Dezsina!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Jelentem lenyírtam a füvet. Hulla vagyok. Ma már fel sem kelek a kanapéról. :oops:

skrisz72

Skrisz,én tegnap nyírtam le a füvet :lol: Jó meleg volt,de ha estére hagyom,akkor meg a szúnyogok esznek meg.
Ja,és én ma még fel sem keltem a kanapéról :oops: komolyan pizsiben nyomom reggel óta,pedig el kéne menni kenyérért :?
Vendég

Brumi,akkor lazítás. :wink:
Estike,minek ennyi járgány? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak pihengetek és a férjem használja a gépet munkához. Így ritkábban tudok olvasni is. Annyit írtatok, hogy csak kapkodom a fejem.
Egyenlőre velem semmi újság, azon kívül, hogy egyre inkább úgy érzem, nem sikerült! A hasam fájdogál.
Mindenkinek mennek a drukkok, babaragacsok!
Majd visszaolvasok rendesen és akkor személyenként is írok!

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,hasfájás és nemsikerült érzés sok kismaminak volt itt. :wink: drukk!
Vendég

Stianyu,
még mehetünk Tatára kirándulni. :D :wink: Hehehe

Nyuszkó,
jól nyomod!!! :lol: :lol:
Akkor mostmár hagyd a reggelit és az ebédet. .... már csak uzsonnában és vacsiban gondolkozz. ... olyanban amihez nem kell kenyér!!!!! :lol: :lol: 8)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Skrisz,
én olyan, de olyan hüle vagyok :( ..... :shock: letagadtam 3 inszemet. (6 volt összesen és 3 lombik)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

A tegnapi laptetőmet természetesen felajánlom :-D

Dezsi, Csibe: drukkhegyek! :-)

Bridget: én úgy látom, hogy az ET+8-nál erősebb az Et+9 és a 10 is :wink: de majd kiderül :-) drukkolok!!!

Estike: én is azt tapasztaltam, hogy ha fekszem egész nap, szinte többet keményedik a pocim, mintha kicsit aktívabb vagyok :shock: az reményt ad, hogy Neked sem nyílt a méhszáj a keményedések mellett :-)

Skrisz, Nyulasz: fűnyírás? Húú, de stramm kismamik vagytok :lol:

Hajnoca: gratulálok a jogsidhoz!!! :-D

Juhar, Majuska: üdv itt :-)

Csomee: hasfájás nekem is volt, sőt, szinte már az volt gyanús, hogy mennyire erős pms tüneteim vannak :wink:

Brizo: gyors regenerálódást, aztán hajrá fagyibabák :-) a nyári melegben úgyis jobban olvadnak 8)

Ma voltam védőnőnél. Vérképem ronda, vaspótlás-esélyes vagyok. A másik, hogy keton és cukor van a vizeletemben :shock: csütörtökön megyek cukorterhelésre, majd ott kiderül mi a pálya. :roll: viszont hízni nem híztam az elmúlt 4 hétben...csupa meglepetés ez a mai nap :-)

További szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok, no akkor a táblához (ue mehet Kaális párokba is, köszi :wink: )
kor 38 (első baba lesz)
orvos: dr Krizsa, Bp
probléma: magas FSH, endometriozis, trombózishajlam
beavatkozás: 3.lombik
aktuális: long 3.napja
egészítsem ki még valamivel??

Nyulasz, igen egyelőre csak 0.5 supre megy, a mensiig, aztán a terv 300 gonal, de ezt még meglátjuk, én kicsit sokallom...

Itt is kérdezem, az original inzulinos fecsinél kb. a 3.rovátkán áll a dugattyú. Én felszívás előtt lenyomom tövig majd innen felszívom 20-ra, ugye ez a 0.5?? Azért kérdem mert a clexane-nál szóltak, hogy hagyjam benn a levegőt ne nyomjam ki, csak adjam be...már meg vagyok zavarodva :oops: :x

Dezsi, türelem-babát terem, ismételd majd a tesztet...

Mindenkinek nagy drukk!!

Kép
majuska

Bómami,ilyen már nagyon rég volt :oops: Van,hogy nehezebben indul a nap,de hogy el se indul :shock: :oops:
Vendég

Szezsó,pont ezt állapítottam meg,hogy ma többet keményedek.
Pisigondot sajnálom :?
Májuska,nekem is Krizsa volt a dokibácsim :D Imádom,egy tündér.Gondolom a magas fsh miatt kell ennyi gonal.Mennyi az fsh-d?10 feletti?Eddig mennyi tüsződ volt?
Vendég

Nyulasz, ez jó hír :D remélem a nyomodba léphetek :D
FSH legutóbb 13, sajnos eddig 1-2 petesejtem volt, ami beültetésre alkalmas volt :cry:
Amit a fecskendőt illeti esetleg tanácsod?

Kép
majuska

Szerintem jól írtad,a 20-ig kell szívni az inzulinost.De arra nem emlékszem,hogy mi van a levegővel :oops:

13-as FSH nem a legjobb...de vígasztaljon,nekem is max 3 volt a legtöbb embrió,de inkább 1-2,és dokibácsink csinál mindenkinek gyereket!Nekem is a változás hozta meg a sikert,mondjuk én antagonista protokollt kértem tőle.Érdekes,longom sose volt,csak short.Na,majd neked a long hoz sikert :D
Vendég

Kép

skrisz72

Nyulasz!
Krizsa szerintem tökre short-párti, nekem is mindig az volt.... :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ööööö, most látom, hogy kicsit eltévedtem, itt csak leskelődni szoktam..... Csak úgy belebambultam, hogy belekotyogtam... bocsi......tudjátok be az állapotomnak, meg a melegnek...... irulpirul..... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pedig a táblátok is kiveri a szemem......... húúdeszőkevagyok ma :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Lois :D mondtam már,nyugodtan szólj hozzá itt is a dolgokhoz :wink:

Na,elmentem kenyérért,úgyhogy már nem pizsiben nyomom :oops: cserébe viszont,hogy egész nap döglöttem,gyalog mentem,nem kocsival.
Vendég

Sziasztok!

Majuska!
Üdv! :D

Kisbuta!
Annak idején megkérdeztük az andrológust és a kaális doktort is, Ők ezt ajánlották, ezért is kezdte el ezt szedni.

Nyulasz!
Nem görcsöl rajta a párom. Egy esélynek fogta fel. De előbb vagy utóbb biztos sikerülni fog Nekünk is.

Csibe!
Azt nem tudom mitől függ, hogy kinek csinálják. Nekem Boga doktor ajánlotta, hogy érdemes megcsinálni, nehogy több sikertelen lombik után derüljön ki, ha valami gubanc van.

Skrisz!
Jól vagyok a táblában! :D

Teszt előtt álloknak drukk ++++!!!!!
Én holnap megyek fél 9-re méhüregfeltöltésre. Egy kicsit izgulok.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Skrisz!
Bocs most nézem, hiányzik a korom. :oops: 32 éves vagyok

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Juhar,holnapra++++++++++++++++++++++
akkor jó,ha nem aggódik...mert szoktak.
Puszikám,eredmény?
Vendég

Akciózóknak drukk!

Engem olyan álomkórság szállt meg... :oops:
Vendég

Imola építkezik...
Kép
Vendég

Mabe!
Szép nagy poci!

Egy kérdés: Valaki próbálta már ezt?:
http://www.gyorgytea.hu/babavaro.htm

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!

Mabe: Nagyon szép az Imola lak!
Dezsina, Csibe32, Bridget, Alle: Babaragacs++++++++++
Bridget: Én sem látom jól a képet, de erősödik?
Estike: Gratulálok a kicsibabához, akit már nemsokára kezedben tarthatsz!
Nyulasz: Remélem, tényleg csak a babó(k)tól fáj a pocakom.
Hajnóca: Gratulálok a jogsihoz!
Majuska, Juhar: Üdv. itt a csapatban!
Brizo: Sajnálom!
Mindenkinek mennek a drukkjaim!
Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mabe micsoda pocak :shock: . Sokat nőt.

Bumi ez az bizonyos Szabó bácsi féle módszer? Tegnap olvastam róla.

Képzeljétek 2 amp. progi, 3x3 utro plussz spontán ciklus, tehát van saját progim és mégis görcsölök és vérezgetek, najó csak picit, de ijesztő meg a görcs is :? .

Juhar drukk holnapra+++++++++

Kép

csibe
csibe32

Csibe, most ágyazódtak be a babák! :lol: Reméljük, holnapra elmúlik. Ha igen, akkor nagy eséllyel babás vagy. :D

Mabe, szép kis kecója van Imolának! :lol:

Juhar, ne izgulj, nem fog fájni!

skrisz72

Sziasztok, csak beugrottam a mai drukkok miatt :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindenkinek!!!

Megyek, mert reggel vizsgázom :?

tillidian

Till,holnapra egy kalappal :wink:
Csibe,reméljük ágyaznak a manók :D
Mabe,milyen csini pocó :D

Holnapra Dezsinám++++++++++++++++++++++++++++
és Bridget neked is++++++++++++++++++++++++++++
a teszthez.
Többieknek is,akik akcióban vannak+++++++++++++++++
Vendég

Itt vagyok:

Megvan a MM eredményem, de nem kértem, hogy elküldjék, így csak amire emléxem a telefonból:
Éhgyomi cukor és inz JÓ, terheléses cukor jó, inz. visszament 41re!!!! Very Happy TSH 0.8. Very Happy

Juhar: holnapra drukkkkkk!!!!!!

Tesztelőknek is szurok!

Kép

Kép

*puszedli*

Till: neked is egy kalappal a vizsgához!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Dezsina, Bridget, Alle mai adag+++++++++++

Till sok sikert a vizsgához

Juhar Neked is mennek a mai napra+++++++

Mai helyzetjelentés: enyhe görcsölés ET+6. nap teszt: negativ. Hcg szurit kb. 13-14 napja kaptam. Na ennyit a nem tesztelésemről.

Skrisz neked ugye blaszto Et volt? Te mikor kezdtél el tesztelni?
Tényleg blasztos ET esetén mikortól érdemesl tesztelni?

Kép

csibe
csibe32

Puszi! Hurrá, tényleg jó híreket kaptál! :D Akkor most mi a köv. lépés?
:D Mabe! Szépen gömbölödsz! :D Enyém hasam már óriási, pedig összesen 7,5 kg-ot híztam :shock:

Egyre rosszabbúl alszom. Olvastam, hogy ilyenkor már kevest mozognak manók. Hááááát! Nem tom, enyém erről semmit sem hallott :shock: Nappal is nagyon aktív, de éjszaka már-már elviselhetetlen. Komoly fájdalmakat képes okozni. Azért persze imádom!

Csibe! Ha beágyi miatt vérezgettél, akkor még teszt ma nem mutatja az tuti. Még egy kis türelem!

Dezsikém, Bridget! Drukkjaimat ma is küldöm!

Szép napot mindenkinek!

Kép
estike66

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!
Gyors bekukk,ma nem nagyon leszek itthon.
Bridget,Dezsina :?:
Puszikám :D
Csibe,teszt :D lesz az még csíkosabb :wink:
Drukkjaim mennek mindenkinek!
Vendég

Na itt vgyok csak tegnap atjott a 39hetes kismami barinom es nem tudtam jonni utana meg apacska volt mar itthon vacsi stb :oops:

Koszonom a sok-sok drukkot holnapra kell ngyon 8)

Brizo
Sok erot kivanok neked,hogy aztan ujult erovel mehess a fagyibabokert :!: :!: :wink: Tetszik amit a vonalzi helyere irtal :wink:

Estike
szia :P

Nyulasz
Megcsinaltam a 25-ost is de bar az elejen mintha lattam volna valamit igy a vegere mar nem mernek ra megeskudni :roll: foton meg meg ugysem :? Te is fuvet nyirtal :shock:
[quote]h írta:asfájás és nemsikerült érzés sok kismaminak volt itt

Ez azert eleg megnyugtato :lol:

Szezso
Neked milyen sas szemed van :shock: en ezt nem latom...de igen most mar lassan minden kiderul :) Latom kicsereltek a vonalzi kepet 8) naon csecse lett :wink:

Majuska
Nekem is magas az FSH-em :? nekem 24.1 volt legutobb :shock: aztan azt mondta adoki megnezzuk a kovi honapot akkor 16lett igy szurit nem kaptam erre en kertem clostit azzal lett kemeny 2petim :? de a lombikot megcsinaltuk es egyszemkenk osztodott es azt is kaptam vissza :wink: Ugyhogy nem baj az ha keves csak jo legyen az ami van :wink: ngyon drukkolok neked mert egy cipoben jarunk tudom mit erzel :roll:

Csibe
Csutin lesz vervetel talan ha becsorgok megmondjak delutan 5-kor az eredmenyt :roll: mert a tobbi leletet is megmondtak de szerintem ez egy olyan dolog amit nem akar teloban majd kozolni a doki :? igy mennem kell penteken konzira es akkor kiderul minden :roll: Te mikor tudod meg az eredmenyt :roll: Lombikosoknal mas ez a tesztelgetos dolog a szuri miatt :? Hol a teszed :?: enis-enis 8)

Skrisz
A kep azert volt sotet mert fole kell hajoljak,hogy normalisan letudjam fotozni es a furdoben alapbol nem jo a feny :? meg ha vilagosabbat teszek fel megannyira se latni semmit :roll: Fuvet nyirtaaaal :shock: Koszonjuk a tablicskut 8) ET az 06.30-on volt azt hiszem :roll:

Juhar
Drukk a mehuregfeltolteshez :!: Hallottam mar rola bar nekem meg nem volt de allitolag okos dolog el :wink: Remelem jo hirekkel jossz :!:

Dezsi
Ne is add fel :!: Meg koran van :wink: ma is teszteltel :?: :roll: Mutiii 8) :lol: szerintem nem erosodik sot :roll: de majd lehet holnap pipilek egy igazi boltban vett tesztet 8)

Bumi
Hajra uj ciklus 8) akkor most kezdtek :roll: igen sotet es ott van valami de eleg satnya :roll: eloben jobban latni azert de ngyon halovanyka :roll: Teat en csak azsiait ittam ezeket nem ismerem :roll:

Csome
Szerintem nem erosodik :roll: Te,hogy vgy? :wink:

Vkrisz
Happy 16.hetet :!: :P

Tillidan
Szia 8) Drukk a vizsgadhoz mara :wink:

Puszi
Akkor eza lelet azt jelenti minden oke :?: 8)

Mabe
Micsoda szep poci :P

Drukkok mennek mara is mindenkinek :!:
++++++++++++++++++++++++++++ Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szal en ma is megyek pipilni 1000-rel reggel nezem a tesztet es csikozodik :arrow: erre megyek megnezem milyen teszt is ez hat LH :? :roll: szal a 30-as az nem hcg hanem 30-as LH :? Beneztem :roll: Aztan lementem a boltba vettem bolti tesztet kettot 50-es erzekenysegu :x na mnd1 egyet elpippantottam es mintha valami de ngyon kell nezni lehet bebeszelem magamnak ugyhogy holnap reggel ellovom a masikat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Off
Jah es Nyulasz a linked ami az alairasban van betudod allitani,hogy hany baba lebegjen ott neked 2-re atkene irni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hello

Puszi: örülök, nagyon, hogy jók lettek az eredmények :-D valami rémlik, hogy új gyógyszert kaptál anno az IR-re :roll:

Nyulasz: akkor a mai napod ellensúlyozza a tegnapit :-D

Bridget: 50-es teszten, ha van második csík, az nagyon-nagyon jó, sőőőőőőt :-D

Mabe: Imolából kőműves lesz :lol:

Mai drukkok indulnak Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!

bocs, hogy senkit nem szólitok most meg.
feladtam, elegem van. :(
teszt csontnega
görcsölök mint állat, olyanokat nyilallik a hasamba, hogy csillagokat látok és ez tipikusan minden hónapban van nekem a mesi elött. :cry: Nagyon szuper. egyszerűen bele kell törödnöm, hogy nekem nem lesz gyerekem. ha nem törödök bele, akkor tönkre teszem az egész életem azzal, hogy vágyok valamire, amit nem kapok meg és nem csak idegileg, de anyagilag is tönkre fogok menni. Egyszer muszáj már megállni. ezt nem lehet a végtelenségig folytatni. teljesen felörlődöm és az egész életem arról szól, hogy szomorkodom és utálatos vagyok és idegeskedem a nap 24 órájában, hogy milyen szar nekem. álljon már meg a menet. semmi kedvem tönkrevágni magam.
akkor most mondja meg valaki,hgoy mit kell csinálni, hogy ne akarjak gyereket....
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?