Sziasztok!
Alig tudtam visszaolvasni, de nálunk még nem állt be 100%-osan a napirend....
Pelenka: nekünk pont a Babylove vált be. Folyamatosan trotyakol a gyerek - minden pelusban van kaki - de kibírja az egész éjszakát! Vettem Huggiest is, de az túl rövid, a Pampers - ből meg véletlenül 2-est vettem (minek írják rá, hogy nem born??
)
Benta: baby blues...hát nálam detto. Főleg ha fáradt vagyok, még arra a kérdésre, hogy fáradt vagy? is elbőgöm magam. Elkezdtem Pulsatillát szedni és jobb! Ajánlom neked is! 15 CH napi 1x5 golyó
Heni, Benito tényleg jó nagy baba, és ahogy nézem tiszta anyja...
Amadea, nagyon örülök a jó híreknek! Babusgasd sokat a picikédet!
Nekünk elég vacak éjszakánk volt: ÁRon délután 6-9-ig sírt...aztán fürdés lefekvés, de kelt 1/2 1 -kor és 1/2 4 kor is. Úgyhogy ma visszaállunk a 3 óránkénti evésre, hátha úgy éjjel alszik egyhuzamban 6 órát is.
Tegnap megint itt volt a védőnő...
Ne 4 óránként etessük a gyereket, ne cumiztassuk, a bőrét többet olajozzuk...stb, stb. A tököm kivan vele. Egyébként a gyereknek bejönne a 4 óra, csak nekünk nem, mint ma éjjel kiderült, mert akkor éjszaka is 4óránként kel. Ráadásul a cumi megnyugtatja, és összesen annyi, hogy kicsit nehezebben harap rá a cicire...de utána szopizik rendesen!!
Az olajat meg nem akarom túlzásba vinni, mert a hőt leadni a bőrén keresztül tudják a picik, ha meg beolajozom naponta többször is, akkor ez nem megy neki. ÍGy marad fürdés előtt + max 1x, ha látom, hogy nagyon száraz a bőre...
Tegnap megvolt az első sétánk is. Nagyon jó volt. Ma már anyuékig fogunk elmenni, délután.
Ja a bababarát kórházról: én minden nap kértem a csecsemősöket, hogy segítsenek, és az utolsó éjszaka segített egy nővérke.
Nálunk egyébként adtak tápszert és cukros vizet is a babáknak, de én nem bántam: Így éjjel pihentek, mindenkinél megindult a tej (pedig császáros szobában voltam) és max 100 grammot veszítettek a picik a súlyukból.
Na megyek, mosok vasalok. HIhetetlen, hogy mióta itthon vagyok folyamatosan fullon van a teregető, de a szennyes még mindig tele van.
Majd még jövök ha tudok...
Csók!