Sziasztok,
megvolt a 3. NST-m, eredmény jó, de nincs semmi extra "jel".
1 hét múlva folyt.köv., csak akkor UH lesz és vizsgálat....remélhetőleg utána már szülünk, mert a túlhordástól vhogy nem vagyok lelkes.
Gabi, a strepto-szűrésem sajna nekem is pozitív lett. Az előbb beszéltem a szülésznőmmel, aszonta ez mostanában jellemző a kismamákra, de no para, a szülés beindulásánál majd vénásan kapok antibiotikumot egy szép hosszú tűvel (jujjjjj ettől előre rosszul vagyok), és ezt 4 óránként meg kell ismételni. Remélem nem kell majd sokszor ismételni, nem szeretnék sokszor 4 órát a szülőszobán lenni. A férjem viccesen megjegyezte, hogy most mit aggódok, úgyis annyira fog fájni minden, hogy egy vénás injekció már nem oszt-nem szoroz...hahaha.
Fruzsa, ha a csuklását lent érzed, akkor gondolomi be van szépen fordulva, mert Luca minden este csuklik (ez az egyik esti program), és én is egész alul érzem illetve látom.
Nikilány, én 30 hetes koromig jártam melózni, április 11-től vagyok itthon. Régióvezetőként dolgoztam egy német cégnél, iszonyat nagy pörgésben, állandóan úton, volt h havonta kb. 2ezer km-t vezettem, és kb. ugyanígy éltem/melóztam az elmúlt 8 évben, szóval nem vagyok az az itthonülő, nyugis típus. Beteg kb. szökőévben egyszer voltam, ellenben olyan kollégákkal, akik sportot űztek abból, h havonta beteget jelentettek. Fizikailag még simán bírtam volna 2-3 hetet, de a gyerek miatt úgy döntöttem: elég. (na meg a válság is hozzásegített ehhez a döntéshez). Kicsit én is tartottam attól, h mit fogok itthon csinálni, én nem ezt szoktam meg...
És elárulom: életem legjobb döntése volt h kivontam magam a forgalomból a 30. hét után (és asszem én még sokáig is melóztam, már mindenki azzal piszkált h mikor megyek el végre szülési szabira), kiválóan érzem magam, egy percet nem unatkoztam amióta itthon vagyok. Élvezem h nem dolgozom, végre van időm (majdnem) mindenre, lakás rendben, nem kell rohannom és azon görcsölnöm, hogy a hétvégén kell mindent elintézzek. És ha olyanom van, nem csinálok SEMMIT egész nap.
(mondjuk ez ritka, mert mindig van vmi, és neked is bőven lesz dolgod) Arról nem is beszélve, h mire mindent összevásárolsz a gyereknek, kigondolod mi hogy legyen, stb....ez hosszú hetekbe is beletelik. Közben jársz dokihoz, védőnőhöz, és nyilván van más programod is.
Szóval ne aggódj, prímán el van az ember, tapasztalatból mondom, én se gondoltam volna!
Aztán ha már 1 hónapja otthon leszel, eszed ágában sem lesz visszamenni melózni, annyira hozzászoksz!
Hát, mára ennyi, szép estét!
Rita