Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: lehet túl sok volt a fél óra háton. :roll: Meg a Bogyók is épp úgy feküdtek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csibe
Koszi az infot neked is 8) Hat en nem tudom otthon miket mondanak de amit eszrevettem kissebb elteresek.Pl en kerdeztem a progi utan lekell e fekudni azt mondtak nem kell :roll: pedig ha nem dolsz le azert egyszer az is megesett,hogy szinte meg egyben kijott a bogyo :? aztan en ugye kerdeztem beulti utan,hogy akor most sok viz meg joghurt meg....es akkor mondja a doki,hogy a nyalkahartya most mar olyan amilyen azon mar nem lehet valtoztatni :shock: :roll: Mast nem vettem eszre de nem vgyok nagy szakerto :oops:

Huh es most olvasom a nagy hirt :shock:
[quote]4 írta: blasztoból 2 éled fel szépen, csütörtök óta ágyazódnak a méhembe

Hat remelem megtortent a beagyazodas es most mennek a babaragik neked is :D Fu de izgi 8) a sztoridat meg alig birtam kovetni :shock: hogy mik vannak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Az a baj csjok,hogy nekem egyre jobban halvanyodik a csik :roll: es bevgyok tojva,hogy mi van ha itt olyan szuri van ami lassabban urul :roll: nem akarok elore inni a medve borere...ertitek :roll:
Szal nem tudom de akkor felteszem :oops: 10-es tesztek :roll:

Kép ez a tegnapi

Kép itt meg mar itt a mai is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,ahogy nézem, a 7-8-9 majdnem egyforma...de mintha a 9-es egy lehellettel erősebb lenne a 8-nál. :roll: Élőben is?Nagyon drukkolok,hogy holnapra határozottan erősödni kezdjen.Sok mindentől függ,mikor voltál elötte pisilni,mennyit ittál elötte...Jajj,nagyon drukkolok!
Vendég

[quote="nyulasz"]: írta:nyulasz
Kép

ahogy nézem a régi tesztjeim,et+10-ig halványodott.
Vendég

Huh neked viszont joval erosebb a csikod :shock:

Meg van 1 10-es tesztem aztan mar csak 20-as es 25-os abbol is csak 2-2 :roll: ugyhogy holnap meg mutizok egy sorozatkepet aztan majd csak penteken a konzin tudom meg mi van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,de én 2500 egység hcg szurit kaptam et+2,4 és 6 este,és másnaptól teszteltem.Meg másféle teszttel.Meg nem az erősség számít,hanem az erősödés.Az enyémen et+9-en volt a leghalványabb.

Holnapra minimum egy olyat kívánok,mint et+6-on volt :wink:
Vendég

Ja,és mivel nekem három baba tapadt meg,lehet hamarabb és több hcg-t kezdtek termelni.
Vendég

Hát Ti aztán szerettek tesztelni :shock: .

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok.

bridget:ha ez segít én a 12. 13.14. napon teszteltem halvány kétcsíkosat.Doki megerősítette hogy babák voltak.
SZORITOK NEKED!!

Kép
Kép
melánia

Szeszo acurált uterus az amire gondolsz.

Képzeljétek kimentem 3 nap után kicsit levegőzni, pénzt felvenni, egy száraz ruhadarabb sem maradt rajtam :oops: . Azért könnyen hozzá lehet szokni a fekvéshez.

Kismamik közületek tornázik, tornázott valaki kismamatornát?Ha igen mikor kezdtétek?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,azért te sem egyesével vetted a teszteket :lol: én nem tornázhatok.
Vendég

Csibe, üdv újra. Egészen eltűntél.Azt hittem, már nem is olvasol minket!
Nagyon drukkolok a 2 kis blasztóbbádnak.+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihenés/nem pihenés: a dokim mindig azt mondja, kímélő életet kell éln, de teljes életet!
Én első 1-2 nap sokat fekszem, pihizek, aztán már csak üldögélek, tv-zek, olvasok, gobelinezek, ilyesmi. Et-t követő pár nap után 15-20 perc séta szokott lenni délutánonként. Na, eddig nem vezetett célra az, hogy semmit nem csinálok, még főzni sem.
Legutóbb a progiszuri miatt minden nap átkocsikáztam a város egyik feléből a másikba a kaáliban történő szuribeadatás miatt. Apa most ellenzi, hogy megint így legyen, de másképp meg nem tudom megoldani. Mindenesetre eddig semmi nem vezetett eredményre. Egyébként mikor az első inszemmel meg méhenkívüli terhes lettem, az inszemet követő első napokban 200 km-t utaztam a szüleimhez, ballagásra, vissza 200. Itthon elestem a konyhában, mert elcsúsztam a kukatetőn, mégis beágyazódott a baab (még ha rossz helyre is.).
Hát ezért gondolom, hogy csupán szerencse kérdése és nem fekvésé.
(Kicsit hosszú lettem :oops: )

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget, szerintem a 9-10.napon lévő pozitív teszt már baba. Persze majd a biztos a 14.nap a 25-ös teszttel. Most hányas teszttel csináltad?
Én egyébként azt látom, hogy az egyik képen a 6.napon halványabb, majd egyre erősebb.
Nyugi.Van, akinek a 14.nap után lezs poz. a tesztje, mégis terhes.
Drukkolok nagyon!

babaimádó
Kép
babaimado

csibe! :)
Remélem szépen ágyazódnak a kismanók :)
tornás kérdésedre reagálnék: én mivel lombikos voltam, alapból veszélyeztetett voltam,így a dokim nem ajánlotta a tornát. Persze van aki tornázik , én kihagytam és nem vesztettem vele. Igaz hogy bírd a plussz kilókat és a szülésnél is legyen erőd sokan mozognak. Nekem elég volt a napi sétálás is. igaz 68kg-ról 82-ig szaladtam fel, de ahogy elkezdtem szoptatni 8 hónap alatt 55 lettem..mára 18 hónap után 59 vagyok. Ha jól esik neked és nem megterhelő tornáz, de feltétlenül kérdezd meg a dokidat!!!!
sok sikert!!!

Mindenkinek szorítok!!!!
Vendég

Csibe, jó látni téged!!!! :D :D :D :D Sajnálom az elvesztegetett pénzt és időt, de az a lényeg, hogy kiderült a bibi!!!!! Babaragikat küldök neked! +++++++++++++++
Én ET+ 10 körül elkezdtem tornázgatni (lájtos 20 perces tornák, de ugyanaz, amit régen is csináltam). Aztán amikor kiderült, hogy sikerült, onnantól moccanni sem mertem (se házasélet :oops: ) kb a 14. hétig. Utána megkérdeztem a dokikat, hogy szabad-e (ikrekkel!), és azt mondták nemhogy szabad, de ajánlott (bár ők is azt mondták, hogy csak a 12. hét után, és ha zárt a méhszáj és nincs semmi probléma). Előtte rendeltem 4 terhestorna DVD-t a Házipatika.hu-ról (ott volt a legolcsóbb az összes), azóta azokra tornázgatok (kivéve a Rubint Rékásat, mert arra nem merek). Sztem is kell a mozgás, érzem, hogy jót tesz. De itt a csajok azt mondták, hogy ha nem tudsz / akarsz tornázni, akkor sétálj sokat, az is jót tesz (bár megjegyzem a jó terhestorna kimondottan az "elhanyagolt" izmokra megy rá, mint a kar, hát- fenékizom, no persze kíméletesen).

Bridget hallgass Nyulaszra, öreg róka (illetve nyúl) már ezen a téren! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Csibe!!! :lol: Küldöm a babaragikat!!!!!

Dezsina, nagyon csendben vagy!!! Nem szeretem csend! :roll:

Bridget, én nem írok inkább semmit a tesztjeidről. Fene sem biztos ezekben a kiürülési időpontokban. Pár nap múlva már sokkal biztosabb az eredmény. A 12. napon csinálj egy 25-ös tesztet. Azok sokkal jobb minőségűek szerintem, mint a 10-esek. Én végig tizessel teszteltem, és alig látszott valami. A 25-ös meg jóval erősebbnek mutatta. :roll: A lényeg, hogy legyen csík!!!!++++++++

Brizo-ról tudunk valamit? Tuti nincs baba? Mert ugye a vérzés önmagában még nem jelent semmit....

Nyulasz, édesek a kisnyuszik. Már nagyon szép kis pofijuk van. :lol:

Alle, Csomee, mennek a drukkok!+++++++++++++++++++++++++++

Árnikával mi van?

Dobok egy táblát, szóljatok, ha javítsak:

Kép

skrisz72

Sziasztok!

Sok-sok oldalt olvastam vissza, nemsok maradt meg :oops:
Rana! Szóval csajok :D , gratulálok és örülök az örömötöknek!
Petné! Julcsi nagylány továbbra is gyönyörűséges!
Katavirág! Hurrá, szívből gratulálok! :D
Zsófiék! Mennek a babanövelő és erősítő drukkok! :D :D
Szezsó,Skrisz, Nyulasz! Gyönyörűek a gyerkőcök és szerintem tökre megállapítható, hogy mely kép készült kiscsajról és melyik pasiról :lol:
Csibe! Örülök, hogy látlak, mennek a drukkok és ragacshegyek! :lol:

Pocifotók szépek!

Akciósoknak mennek drukkjaim!

3 napot voltam korházban a nem létező terhességi cukrom miatt :evil: :evil: . Kétségtelen arra jó volt, hogy az összes szülésznőt megismerhettem. (nálunk nincs orvos és szülésznő választás). Korház után egy utólsó nagy pihenés-csámborgás-lazulás következett Pécsett és környékén :D

Kép
estike66

Bridget, nekem is azt mondták, hogy utrozás nem indok a fekvésre. Nagyon mélyen kell feltenni, na de nekem jó indok a fekvésre.

Nyulasz kedves az igaz, hogy én sem egyesével vettem a teszteket ;-). De a 3. vagy 4. beülti után max. a vérvétel előtti napon csináltam tesztet. (lehet, hogy erre Dezsina jobban emlékszik,én már erre nem emlékszem) Megmaradt tesztjeimet meg Dezsinának adtam, hozzon Neki szerencsét. Na azt nem mondom, hogy nincs itthon kb. 12 db tesztem, na de ez lombikos ártalom :-). Most azon filozók, hogy lehet, hogy kipróbálom az orákeles módszert. Mondjuk pénteken lesz a vérvétel és akkor ET+8. napon leszek. Ezek nagyon idegörlő dolgok. Ugye nem csak én érzem így?

Baba mi a progit úgy oldottuk meg, hogy a férjem adja be. Amióta Ő adja be azóta nem fáj utána, míg "szakember" adta nem tudtam a fenekemre leülni.

Viki a tornára az 5XL-es nagyságom miatt gondoltam, meg már több mint 1 hónapja tornázok, és hozzászoktam. Hiányzik. Amióta tornázok, nem érzem magam nehézkesnek.

Rana Nekem Rubint Réka féle torna van meg. Azt mondod, hogy az nem jó?

Estike 3 napig tartottak bent vércukor terhelés miatt? És nem lehet orvost sem választanod?

Most látom, hogy Estike és Skrisz fej-fej mellett haladtok :D

Kép

csibe
csibe32

Huh mennyit irtatok :shock:

Skrisz
Na latod errol beszeltem en is...ki tudja de majd mostmar nesokara kiderul az igazsag 8) Koszonjuk a tablicskut 8) nekem Majus 30-an volt ET :) Kismamis tablikcsu is johet...olyan bizalomkelto 8)

Rana
Ok hallgatok Nyulaszra :wink:

Baba
ok csak ilyenkor mar tudod zizgul az ember :roll: :oops: nem vgyok amugy ideges csak erdekel,hogy mit latok mert en nem ertek hozza es nekem meg pozi tesztem sosem volt :roll: Szal ha azt latok se ngyon hiszem el :oops:

Melania
Akkor ezek szerint a pozi teszt sem jelent semmit :roll: Nagy oleles neked :!: Vannak ujabb tervek :?: :roll:

Csibe
Mikor otthon voltam bevasaroltam 8) es azert kezdtem el ilyen koran tesztelni,hogy lassam ahogy megy ki a szuri 8)

Nyulasz
Az igaz ezert nehez ez :roll: en csak ET napjan kaptam szurit :roll:

Valaki kerdezte 10-es teszt-e igen 10-esek es meg holnapra van 1 aztan jonnek a 20-as es 25-os tesztjeim 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Estike, te is milyen ritkán jársz erre!!! :? Örülök, hogy örülsz, hogy örülünk! :lol: :lol: :lol:

Csibe, én még nem próbáltam a RR-sat (igazából bele se néztem :oops: ), de azt mondják, elég durva (meg hogy vetélést okoz :shock: ). Lehet, hogy csak rosszindulatú pletyka, és én is tornáztam azelőtt rendszeresen, de jobb félni mint megijedni alapon én azt még nem mertem csinálni. De az elején (ET+6-7-9 stb napokon) mondjuk lehet, hogy semmi bajod nem lesz tőle (és a babának sem, ha már megtapadt), ezzel a logikával tornáztam én is akkor a szokásos tornáimat. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jah es koszonom a velemenyeket drukkokat 8)
Tobbi tesztelo hol van :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szerintetek a blasztos beültetésnél, hogy kell számolni a dolgokat?
Meg ugye van a 3 napos embrió ET, és a blasztó Et. amikor 5 napos az embryo. Nyulaszkám fülembe lett ültetve a tesztelgetéses dolog. Na de nekem korai mert Et+4. napon vagyok. Hm.......

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

nos, Skrisz, itt vagyok :D
hát holnaptól elkezdek tesztelni....
nem bírom idegekkel. muszáj tesztelnem. drukkoljatok, hogy a lehellet Kisdezsitől ott legyen...

bocsi még nem olvastam vissza.... melóhegyek, igy is lopva jöttem kis helyzetjelentéssel!!!

Bridget! Csome!!!
drukkok ezerrel!!!
dezsina

Sziasztok Csajok!

Sikerült!!! :D

Megvan a jogsim! Igaz még csak félhivatalosan, de nem kell mennem többet vizsgázni ... csak az életben vezetni!! ... és elötte meg az ocsmányhivatalba papírokat intézni! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca,hatalmas gratula :D És fogsz is most vezetni?Úgy az életben?
Dezsinám,elhiszem,hogy nem bírod idegekkel :roll: ezek baromi nehéz napok,ammyira drukkolok,amennyire csak lehet drukkolni :D
Bridget,már alig várom a holnapot.Kiváncsi vagyok ám nagyon!
Csibe,nana,et+4 még tényleg korai :lol:
Estike,sajnálom a kórházasdit.Akkor cukor rendben?
Vendég

Persze Nyuszkóm.
Csak lenne már a kezemben a palastik lap.!!!!
Pénteken is apa megkért, hogy a ház elől állja odébb a garázsbejáróba.
Éveztem és halál nyugodt voltam. Legalábbis arra emlékszem.

Majd otthonról írok bővebben, mert most a nővéreméknél vagyunk.

Pussz mindenkinek és akkor visszaolvasok.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Gratulálok!

Nyulaszom!
köszönöm!!! :wink:
dezsina

Hali!

Bridget
A mostani pozitív tesztjeimről annyit, hogy7.cn-en nega volt, 7.en voltam rákszűrésen, meg jól meg is nyomkodta a doki a belső részeimet mivel épp azt néztük, hogy hogy áll az endometriózisom...rendben vagyok-e egy kövi lombikra. Azért teszteltem akkor mert már a 34. cn-en voltam...de az a ciklusom be volt zavarodva a leállított lombik stimu miatt.
Másnap ezért nem is teszteltem, ez volt szerda.Csüt-ön amikor teszteltem, ránéztem és nega volt, majd 5 perc múlva amikor befejztem a vézézést, ismét ránéztem és megdöbbentem, hogy pozitív. :D Másnap reggel is az volt és ekkor rohantunk is Debibe hcg vv-re, ami ekkor 44 volt. Szóval szerdán lehetett 22 körül és kedden 15 körül, és azt már nem mutatta.
A régi lombikoknál meg sokat teszteltem és fokozatosan halványodott, ET+10 körül már csak 10 perc után volt extrahalovány...és ET+12kor 5-ös a hcg-m még a beülti utáni hcg szuritól mert terhes tuti nem voltam.

Nyulasz
Neked is blasztóid voltak , nem?Na meg a 3 babó termelte is a hcg-t rendesen! :D

Rana,Csibe
Én is sétálgatok.Ha nem tudok, néha bicajozok egy 10 percet alacsony fokozaton...de ezt én is csak a 12. hét után mertem. Tegnap olvastam a fitt mamában, hogy lehet hullahoppozni terhesen is. :shock: Na ezen felbuzdulva én csak léghullahoppoztam:azaz karika nélkül tekergőztem. :D Nekem nincs terhes dvd-m, de szintén megmozgatom a karom, combom, fenekem , stb amikor rámjön, szintén úgy 10 perc. Házasélet is van hébe-hóba mostmár kb egy hete...hamarabb nem mertük nagyon ...

Hajnoca
Gratula!!! Ocsmányhivatal....ezen jót röhögtem. :lol:
Én a Reiffeinsen bankot hívom Ráfázol banknak. :wink:

Dezsina
Neked is drukkhegyek a pozitív tesztekhez!!!+++

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Már 5 éve Mi is szeretnénk babát, de eddig hiába vártunk. Jelenleg egy méhüreg vizsgálat előtt állok, ami szerdán fognak megcsinálni, ha ott minden ok, akkor Nálunk is indul a lombik. Akinek van esetleg tanácsa, vagy tapasztalata a méhüreg vizsgálattal kapcsolatban azt szivesen veszem.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Csibe: de jó, hogy jelentkeztél!!!!!! Nagyon drukkolok!!!

Bridget: ha holnapra erősödik, akkor tuti baba. :wink:

Dezsi: holnapra Zebrát kívánok!!!!

Csomeee: hajrá!!!!!

Hajnoca: gratulaaaaaaaaaaaaa!!! Ügyes voltál!!!!

Juhar: üdv itt nálunk! Nekem sóoldatos méhüregfeltöltésem volt nemrég, te is ilyenre mész?

Ma voltam pm. + inz. kontrollon, eredmény holnap.
Nőgyógyihoz csütörtökön megyek! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsinám :D akkor ma éjszaka nem sokat alszol :wink: Megadrukkok!
Csomee?
Juhar,üdv itt.5 év hosszú idő,semmilyen vizsgálat nem volt még?Apa rendben van?Melyik intézetbe mentek?
Vkrisz,háromnaposaim voltak,nem blasztók.Mivel mindig csak 2-3 embriónk volt,nem kockáztatott a doki.De bejött a háromnapos :D
Brizó,nagyon eltűntél :( hogyan tovább?
Alle,ragacsok mennek! :wink:
Katavirág,uhu mikor lesz?
Baba,hogy álltok?
Puszi,holnapra szuper eredményeket kívánok :wink:
Bridget,holnap korán gyere,nagyon drukkolok!
Vendég

Vkrisz,
ban még egy pár ilyen. :lol:
LeggeCIB bank, trémobil, Yodafon, pannyon, khmbank. ....

Köszi a gratulációkat, de szerintem mázlim is volt, hogy épp jött a vonat és nem tudtunk konkrétan a város felé menni ... csak kerülővel.

Annyit mondott a vizsgabiztos, hogy a kanyarodáshoz jobban mérjem fel a sebességet és válasszam inkább az arany középutat.
(hol lassabban közelítettem meg, hol gyorsabban és később lassítottam)
Azt is mondta, hogy sokat kell majd gyakorolnom.

Viszont mondtam neki, hogy a kanyarodás volt az előző két vizsgán is a hibám.

Szegény Bó benyalt valamit, mert folyik az orra és le van törve, mint a bili füle illetve le van lakva. ... Apa betette neki most a dvdbe a Szörny Rt.-t.
Meglepően gyorsan gyógyulnak a gyerekek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mintha már jobban is lenne kicsit.

hajnoca
Dunakeszi

Köszi az üdvözlést!

Puszedli!
Igen, sóoldatos méhüregfeltőltésre megyek.

Nyulasz!
Nálam volt eddig hormon. Prolaktin magas lett. :( Bromocriptint szedek. Az utolsó vérvétel szerint már jó. Apa eredményei nem jók, emiatt lesz a lombik. Kevés kiskatona van. Most szedi a Fer 14-et, de az utóbbi két vizsgálat után nem láttunk még javulást. Mi a győri Kaáliba járunk.

Juhar

juhar

Juhar: ez esetben :wink: : ez egy 5 perces beavatkozás, ambuláns, semmi altató vagy érzéstelenítő. Nekem bevallom fájt. Felnyomnak egy katétert, egy ballont, amit felfújnak (ekkor feszítő érzés volt), majd a katéteren keresztül benyomják a sóoldatot. Itt erős mensis görcseim voltak a feszítés mellett. De 5 perc az egész. Utána picit fájdogált a hasam aznap, meg véreztem is. De Tillnek pl. nem fájt. Remélem neked sem fog. Egy kalappal.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli!
Köszi! :D

Juhar

juhar

Sziasztok!

Régen olvasgatlak titeket és nagyon tetszik itt a csapat :) , szeretnék ide is csatlakozni! Egy év kihagyás után most indult el a 3.lombikunk, ezúttal long protokollal.

Juhar, üdv neked is, mint szintén új tag! Sóoldatosom nem volt, de talán kevésbé rossz, mint a hsg.

Velem együtt épp akciózó lányoknak drukk, kismamiknak meg csak óvatosan a kismamatornával! Igyekszem képbe kerülni :D :wink:

Kép
majuska

Szia Majuska! :wink: :wink: :wink: :wink: Juhar, üdv itt! Mindkettőtöknek gyors bebabásodást kívánok!

Hajnoca! Gratula! Látom, a vonalzódon is zöldre váltott a lámpa! :lol: :lol: :lol: Bonak meg jobbulást, de remélem, már el is késtem ezzel! :wink:

Vkrisz, hullahopp terheseknek? :shock: Na én nem merném (bár nekem brutál darab van fából, van vagy 3 kiló). De a te megoldásod jó! :lol: :lol: Házasélet nem régóta? És már nem is sokáig, hihi. Én már érzem, hogy zavar a pocakom. És így Apáé is, egyre jobban... :roll:

Dezsi, Csomee ++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :P

Majuska,
üdv itt is! :wink: :D Jó lett az avatarod! :lol:

dezsi, Csomee, Bridget, Csibe,
folyamatosan drukkolok!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Juhar,
üdv itt, és hajrá!!!! :D

Puszika,
sajnálom, hogy fájt Neked a méhfeltöltősdi :oops: nem is mesélted...
de ugye a cél érdekében mindent! :wink:

Lányok,
Mindenkit végigolvasok mindig és magamban válaszolgatok is (már kóros :lol: ), ne haragudjatok, ha nem írok névre szólóan, olyan fáradt vagyok estére :oops:
Puszillak Titeket és mennek a drukkjaim!!!!! :D

tillidian

Bridget, Dezsina, Csibe és Csomee!
gigadrukkokat küldök, és három zebracsordát fejenként!

Csibe,
nem semmi, hogy mik derülnek ki :shock:

Juhar,
bár nálunk nem a kiskatonákkal volt baj, de a szegedi kaális topikban a lányok, akiknél ilyen gond van, nagyon esküsznek a Ferulant-ra. Egyikük a reménytelenből spontán babás lett, miután a párja szedni kezdte, és a másiknál is sokat javultak a hadsereg eredményei.

Majuska,
szabad megkérdezni, hogy nálatok miért kell lombik?

Bogyimami!
GRATULA!!!! Ne félj, a gyakorlat meghozza a rutint, csak tessék most már vezetni.

Én ma voltam uhun, és most először végre apa is látta Babácskánkat, úgy ragyogott a szeme.
Viszont :? Doki azt mondta, hogy már csak 2000-es a méhszájam, ő azonnal táppénzre venne, de mindenesetre nagyon kímélően kell éljek ezentúl. (szóval ezután sokat fogok jönni...) Meglátom, hogy lesz a táppénz, de az biztos, hogy Babóca az első.
Apa már le is zsírozta anyámmal, hogy hétvégén jönnek, és puccba vágják az új lakást, hogy jövő héten már ott lakhassak, mert akkor legalább nem kell buszon/villamoson zötykölődnöm minden nap, onnan nagyon közel van minden, még a klinika is.
Babóca amúgy jól van, akkora mint lennie kell, kivéve a fejét, mert az nagyobb, de a doki szerint ez még belefér.

Kép
kisbuta

Dezsi
Muti a teszted 8)

Hajnoca
Kép Gratula a vizsgadhoz :!: :D

Nyulasz
En is marha kivancsi vgyok de ez nekem akkor is gyengulni latszik :roll: Meg jo,hogy elfogytak a 10-es tesztjeim :lol: Amugy ami nektek koran van az itt mar del utan ugyhogy szerencsere nem kell ram sokat varni :lol:

Vkrisz
Koszonom a reszletes infot 8) Hat akkor ezek szerint nem is erdemes tesztelgetni de majd a vv mindent kiderit :roll:

Juhar,Majuska
Kép es mielobbi babasodast :!: :wink:

Puszi
Ez nem akar sotetedni :? Lehet meg mindig a szuri :roll: Eredmenyek tuti jok drukk++++++++++++++++++++++ csutin meg mindent bele 8) nekem is csuti nagy nap van :wink:

Kisbuta
Most mar akkor tenyleg radfel egy kis pihenes :roll: 2munka mellett nem is csodalom :? Mikortol maradsz otthon tappenzen :?: :roll:

Mindenkinek koszonom a drukkokat 8) Es most mar nyugi van nincs tesztelgetes magamat hitegetes minden kiderul penteken :!: :wink:

Dezsi,Csomee,Csibe,akciozok! ++++++++++++++++++++++++++ Kép

Tillidan,Rana
Kép

A lenyeg lemaradt :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem tűntem el itt vagyok, csak nem nagyon olvastam a fórumot az elmúlt napokban. vasárnap meg Szegeden voltunk kirándulni, hogy ne itthon "gubasszak".
A menszim sajna tényleg megjött szombaton, ilyen sok még sosem volt hétvégi tesztem is csont nega :cry:
A fagyibabákért megyünk majd szerintem kb. 1-2 hónap múlva, ha megerősödik újra a hitem :roll: , mert az most egy picit elveszett, de nem adom fel
Holnaptól újra meló, majd a "munkaterápiával" gyorsan telnek a napok.

Üdvözöllek benneteket én is Juhar és Majuska :!: Én is mielőbbi babásodást kívánok nektek :D

Minden kismaminak kellemes terhes napokat kívánok és minden akciózónak nagy-nagy drukkot :!: :!: :!: :

Kép
brizo

Dezsi! Teszt indul? Én LH teszt párti vagyok, csak azt csináltam, és rögtön megmutatta a tutit :D
Bogyimami! Nagyon ügyi vagy, Gratulálok!!! Merre vezetsz ezután, úgy az életben? :D Jobbítós puszi lánykádnak!
Nyulasz! Igen cukor rendben, szinte. Azért dobostortát nem eszem, pláne, hogy nem is szeretem.
Szia itt Juhar! Mielőbb teljesüljenek vágyaid!
Bridget, Csome, Csibe!++++++++++++++++++++++++++++++++
Kisbuta! Nem vitás, akkor pihenés. Tudom, hogy car, de fogadj el minden segítséget!
Brizó! Ölelés! Feltöltődés, nekifutás. Nagyon erős lány vagy, ezt úgye Te is tudod?
Torna! Nálunk van nagyon jó kismami torna, egy állati aranyos pasi(gyógytornász) vezeti. Beutalóval ingyenes. Kaptam hozzá papírt, de akkor kezdődtek a folyamatos görcseim, tehát orvosom eltiltott. Aztán 3 hét pihi után rájöttem, hogy akkor görcsölök a legjobban, ha a semmit csinálom. Azóta tornázom. Nagyon kímélő, de nagyon jó. Hiányzik, ha nem tehetem. De, és ezt hangsúlyozni szeretném, szakember felügyelete alatt végzem a gyakorlatokat.

Szép napot mindenkinek!

Kép
estike66

Sziasztok!
Bridget,mondom gyere korán,erre jól elaludtam.Még apával felébredtem ötkor,de kivételesen nem jöttem ki pisilni meg kávézni,és erre fél8kor ébredtem.Jó rég volt már ilyen.
Nem is tudom mit írjak a tesztre. :? csak a 10-est csináltad meg?
Egyszemkének drukkolok továbbra is,ne add még fel!
Dezsinám :?: :?: :?:
Csomee,Alle,Csibe,Baba,Csibe nektek is megy a drukk!
Májuska,szia itt.Supre mellé nem megy más?Drukk neked is,mieelöbbi babásodást!
Juhar,a prolaktint tényleg fontos kordában tartani,de az nem nehéz.Egy a fontos,apa ne görcsöljön rajta,hogy javulás legyen,persze jó lenne,de a lényeg,hogy már 1 darab jóképű harcos is elég lehet,gondolom ennél több van.
Kisbuta,tessék akkor lassítani a tempón.Tényleg rossz,ha segítségre szorul az ember,de a bébi a legfontosabb.Apa még csak most látta?Hú,enyém mindegyikre jött,illetve egyszer nem tudott csak,de annyira bánta,utána el kellett menni egy 4d-re.
Estike,dobostortát én sem szeretem :lol: Mi lett végül babakocsi ügyben?Kicseréltétek?
Brizó,léleksimi neked!Aztán irány a sítáborosokért!
Bómami,Bónak jobbulást!Szerintem sokkal jobban fog menni a vezetés,ha nem ül melleted oktató,meg vizsgabiztos.És az jó,hogy rögtön vezetsz is,sajna nekem utána kimaradt 3 év,és az elég hosszú.
Till,nemgaj,ha magadban válaszolsz :D Még másfél hét,és pihi :D
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a mai adag babaragacs drukkok++++++++++

Estke Te hányadik napon csináltad az lh tesztet?

Hajnnóca gratulálok a jogsihoz :D

Brizó hajrá fagyibabák :wink: .Ha jól emlékszem Petnének is a fagyis embrióból született Julcsi baba :wink:

Bridget pénteken lesz a vérvétel? Nekem is.

Nyulasz irigyellek, hogy fél 8-ig aludtál. Ma volt egymás után 3x, hogy 2 körül felébredek pisilni,és utána kelés elött fél órával, tehát 5 kor tudok, csak elaludni :twisted: .

Juhar, Májuska üdv köztünk.Tényleg mitől függ, hogy valakinek csinálnak méhfeltöltést?

Puszi akkor ma tudod meg a vérvételek eredményét? Ettől függ a kezdés?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,nem akarlak riogatni,de a pisilés miatti felkelés sokáig megmarad ám :wink:
Mondjuk án általában végigalszom az éjszakákat,de voltak időszakok,mikor két-háromszor is ki kellett másznom a wc-re.

Dezsinám :!: :?:
Vendég

Juhar, Májuska üdv közöttünk!

Juhar, téged már be is tettelek a táblázatunkba. Bogánál vagy te is, vagy Kőrösinél?

Májuska, írsz nekem adatokat? Akkor téged is beteszlek a táblába.

Bridget, drukk a vérvételhez! Annyira sötét képet tettél fel, hogy alig látszik rajta valami... :roll:

Dezsina, Csomee, Csibe sok-sok babaragi megy!!!!

Dezsina, teszteltél?

Kisbuta, látod-látod, muszáj lassítani! Pihenj, nehogy nyíljon a méhszáj. Nem hiányzik egy koraszülés, ugye? :!:

Estike, jól vagy drágám? Olyan ritkán jössz. De legalább mindig jó hírekkel! :D

Hajnoca, ÓRIÁSI GRATULA! Reszkess Dunakeszi!!!! :D Bónak jobbulást!

Puszikám, gyere a hírekkel ma is!

Tilli, kitartás, már csak másfél hét!

skrisz72

Tényleg köszi mindenkinek a gratulációkat.

Estianyu,
Vác - Sződliget - Dunakeszi - Megyeri híd - Szentendre - Tahi ... és majd talán Pest is.

Skrisz,
még jó, hogy a város egyik szélén lakunk és ritkán járunk a városban.
Valahogy még nekem mindig Vác 'a város".

Nyuszkóm,
muszáj leszek menni.
Ricsim sem hagyná és akarok is menni. Sőt anyumnak műtik a lábát (kalapácsujj) és majd menni kell hozzá.
A nővéremet is fogják augusztusban strumára.
Szóval ... a muszáj nagy úr .... és már várom nagyon, hogy mehessek. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnoca 2009.06.09 08:22-kor.

hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz próféta szóljon belőled :wink: . De szerintem a folyadékfogyasztással van összefüggésbe a dolog.

Kép

csibe
csibe32

sziasztok!

nega lett.... :(
még nem adom fel! hisz még 11 napja volt az inszem :roll:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?