Princzi
Őszinte részvétem!
De télleg, majd a nagypapid intézkedik odaát bébi ügyben. Soxor szokott megtörténni, hogy vkit elvesztünk, helyette meg jön a baba. Persze, ez nem enyhíti a fájdalmat.
Fenci
Eddig még úgy van, hogy jövök, de még közbejöhet bármi. Nekem tkp. mindegy, hogy de vagy du. Uis Dóri mindkétszer szokott aludni, Réka meg egyszer sem.
Viszont hova megyünk, ha előtte vagy aznap esik?? Nincs esőhelyszínünk. Ja, és konkrétan merre talizunk? Uis elég nagy a hely, nem? Én viszek nagy pokrócot, azt le lehet teríteni. Kaját vigyünk vmit? Csak nassolnivalóra gondoltam, nem 5 fogásos menüre.
Pompom
Igen, a múltkori képek is ott készültek. Apa mamájánál.
Kata
Hát, kenyérhéjat már kapott, mert azzal jól elszöszmöszölt, míg ebédeltünk. Még nem fuldoklott tőle.
Amúgy Réka is fuldoklós fajta volt. Már 1 éves volt, de nem tudtam neki nagyon darabos kaját adni, mert mindig öklendezett tőle. Dóri meg akkor öklendezik, ha vmi nem ízlik neki. Ált. a zöldségek.
Úgyhogy egyelőre csak gyümit kap, soxor rizspéppel. Most vettem édesburgonyát, hátha az ízleni fog neki.
Egy-kétszer már megharapta a cicit, mikor le- vagy felcsatlakozott, meg nagyon oda tudja szorítani a fogát szopi közben, és az eléggé kellemetlen. Jó, hogy írtad ezt a szomjúság dolgot, mert Dorci megint besűrítette a szopik időpontját. Lehet, hogy ő is szomjas?
OK, akkor szombaton ballagás, vasárnap szülés.
Dike
Görbe naggyon szép! Csak így tovább!
Krisz
Kivi leszek én is, mennyit híztál.
Na, ne gondoljatok vmi hiperszuper ebédre.
Rántott leves és palacsinta volt.
Anyuska meg onnan van, hogy apa néha leanyusoz, Réka meg mindjárt utánozza.