Új privát üzeneted érkezett!

Ha negatív a Down kór az oké ugye?

királylány

királylány ha negatív akkor minden oké!!!!!!!!!
örülök hogy neked is tetszik a kisbékánk neve!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita köszike! Tetszik hát Bencénél is Benne volt a kosárban, csak a végén a Bence-Benedek páros maradt... :wink:

királylány

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Nem tudtam még képet tenni, mert sokáig voltak nálunk, aztán már nem volt kedvem.
Ma délelőtt megyünk sétálni, majd délután.
Képzeljétek, már Bence is tudja első naptól, hogy Dani a tesója. megjegyezte elsőre. Elmondtuk neki, aztán később kérdeztem tőle, hogy hol van Danika, ő pedig elkezdte simizni a hasam.
Majd meg ettem.
De érdekes, most nézem, hogy Beni ma 19 hónapos, Dani pedig 19 hetes pocaklakó! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angi tiszta számmisztika :lol:

királylány

Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenki jól van, én is meg vagyok...csak kicsit fáradtan. Ma Anyukám jött konferenciára, így hozott fel egy kis ebédet...:)
Szarul állok, de majd megpróbálom azért a vuzsgát. Lelkem még fáj.
Ti mit csinálnátok, ha Apa bevallaná, hogy van aki tetszett neki, sőt megszerette...A babával viszont szeretné az első 3 hót együtt tölteni, de csak a baba miatt, mert őt szereti...?
Ne ítéljetek el, hogy még mindig itt tartok. :oops: :oops: :oops:

Kép
nyuszifül16

nyuszi én elhajtanám a p......ba!!!!!!!!!! :?
ne csak a gyerek érdekelje......meg ha eddig nem érdekelte ezután se!!!!!!
ne hagyd magad!!!!!!Láthatási joga van de ne éljen veled 3 hónapig aztán lelép a bigéjéhez!!!!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nyuszifül én komolyan mondom annyira de annyira sajnálak, és egyben nem is értem hogy mi volt van köztettek. Szerintem a párod ( ha még így hívod, vagy inkább gyermeked apja) nem volt fölkészülve erre a babára, mert még abban sem volt bíztos hogy téged szeret-e. Szerintem ne hagyd magad, és ne enged hogy ő szabja a feltételeket. Szörnyű ez a pasi, nem is értem miért kezdett bele a baba témába?????? Mondjuk az első pár hónap egyedül nem könnyű, de remélem lesz más segítséged, mert ez a pasi nem százas. Mi segítünk neked meg tartjuk benned a lelket, de ez édes kevés lesz ahhoz amikor majd megszületik és teljesen kimerült leszel. Én a párom nélkül biztos nem bírtam volna ki, de remélem te erősebb vagy ás bírni fogod. Őszíntén sajnálom amin keresztül mész, de hidd el a kisbabád majd minden sebet be fog gyógyítani. Eygébként te éreztél ebből valamit hogy a párodnak más is tetszik? Esetleg ismered is?

Rólunk egy picit, ma voltam UH és megerősítették ismét hogy kislány, de én még mindig nem tudom elhinni. Csütörtökön költözünk, már minden bútort összeszereltünk csak az ebédlő van hátra. Hullák vagyunk de már itt a cél egyenes. Annyira szépek a picurok szobái majd rakok fel képet.

Remélem mindenki jól van, és drukk a tesztelőknek!!!!!
Kép
KépKép
boganna07

Bogana akkor már nyugodtan elhiheted hogy kislányod lesz!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Boganna szia! Olyan jó, hogy jelentkeztél és minden rendben van veletek. a képeket nagyon várom, de az egész házról szeretnék bemutatót ha nem gond. örülök, hogy minden rendben van és hogy kislány lesz, mert te azt szerettél volna. szép a neve is :wink: Izgalmas és egyben nagyon fárasztó is ez a költözés téma, de utána tessék pihenni is!

Nyuszi az én véleményemet ismered. Nem tudhatod mi sül ki belőle még az is lehet Ati megvilágosodik. Ha nem fog működni az úgyis kiderül az elején már............szerintem.

királylány

Köszi Anna és Nita.
Hát a könyvtárban ismerte meg a lányt, amikor bejárt tanulni, a lánynak is volt bartája, 3 éves kapcs., -évfolyamtársunk, de én személyesen nem ismerem,de áprilisban szakított vele, az smsekből érezhető volt, hogy nagyon erősen flörtöltek, de Attilával megbíztunk egymásban, bár éreztem, hogy valami nincs rendben, túl nagy a változás...Állítólag a lány mondja, hogy jöjjön vissza, és nem tud aról, hogy Attila mennyire szereti őt...de minden nap beszélegetnek, áprilisban mondta el neki Attila, hogy babát várok, azót a lány, visszafogja magát, de nem egyszer hívta, amikor együtt voltunk, és a lány lakásában tanultak, Pest egyik menő ügyvédje az apja, és ált. a lány lakásán mente a tanulás. De Attila hangsúlyozta, hogy mennyire tiszteletben tartják, hogy babaát várok, nem másztak egymásra... Én erre csak, annyit mondtam, hogy a tisztelet ott kezdődött volna, ha tudja, babát várok, és érzi, hogy kezd belezúgni a csajba,akkor legalább tudatosan kerüli a vele való talikat, és a családjára koncentrál...
Csak attól félek lányok, hogy a babónak a sok ideg miatt ne legyen baja, de azt sem tom megcsinláni, hogy teljesen kizárom a gyerek életéből, így hogy nincs jövedelemem, a tartásdíj is pénz, és csak az Apukája.
Mgegyszer kérlek Titeket, ne ítéljetek el emiatt. De meggyőződésem, hogy életem legjobb döntése volt ez a Pici, és nagyon fogom szeretni.
Egyébként vki kérdezte, mi a névválasztással a Benjámin Máténál vagyunk...

Kép
nyuszifül16

nyuszi nem kell kizárni a baba életéből teljesen azt a bunkót...már bocs hogy ezt mondom.........
de ne is engedd magad mellé!!!!!!!
ez nem álapot!!!!!!!!
ha kell én amibe tudlak támogatlak...............csak legyen eszed!!!!!
gyerektartást meg valamennyit adnia kell ha akar ha nem!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anna: tényleg grat a pici lányhoz, végre a lányok tábora is szaporodik szépen lassan...:) Tényleg szép a név is nagyon:) Várjuk a képeket!:)

Kép
nyuszifül16

Nita: gyerektartással nincs baj, max bíróságon inztézem el, ettől nem félek...akkor meg max hétente lejön Gyulára, és megnézi vhol a városban, mert ha úgy alakul, nem szeretném ha a szüleim házába jönne ezek után.
Aztán lehet, h a gyereket alapból elfelejti, de 3 éves koráig úgy sem mozdtíható...nagyszülőkhöz meg nem engedném, de nem is érdekli őket sztem...
Így is Attilát is cukkolják, hogy a pénzét akarom lenyulni...meg milyen dolog, hogy ha Pesten lakunk szüleimnek fizetjük a rezsit, sztem ez korrekt, mikor ők már az elején legszögezték, hogy sem vigyázni, sem fizetni nem fognak semmit, mert még ott a két lány és tanul. Nem is kértem semmit, az ismretségi körből, szinte minden összejön :lol:
Az Anyja, mondjuk mondja, hogy mekkor felelőtlenség volt a gyerek, meg h szar a kapcsolat, de ő nagyon fogja szeretni a gyereket... :shock:
Sztem nem fogja, mert ha a saját Anyját nem látogatja, csak évente egyszer , mert fél a férjétől, akkor az unokáját uebből az okból sem fogja.

Kép
nyuszifül16

Nita: folyton rúgizik a babám, olyan jó.... :lol: 8)

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Örülök, hogy alapjában véve mindenki jól van.
Megvolt az előadásom. Kívülről jónak volt mondható, de én tudom, min kell még javítanom.

Pénteken délbe kell mennem védőnőhöz. Remélem nem marad ez mindig így, mert m unkahelyről nem lesz könnyű lelépni mindig. Jobb lenne reggel elintézni.

Csütörtökön kell hívnom a dokit, mi az eredménye a citológiának. Remélem minden rendben lesz. A munkahelyen aki tudja, mér szólt, hogy látszik a pocim, de azt is hozzátették, csak azért, mert nekem nem volt :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Kicsi: tuti le lehet fixálni más időpontot a védőnővel, elmondod neki, hogy nem olyan a munkahely, ahol csak úgy el tudsz jönni. Aki ezt a mai világban nem érti meg, annek nincs, szíve...
Egyébként mivel foglalkozol?

Kép
nyuszifül16

Röviden algákkal folalkozom. Kutató vagyok. Végzetségemet tekintev biol-fiz tanár, bár fizikából Ph.D.-tam.

Itt már szóltam, így levettek minden veszélyeztetettségi fokozatomat. Ha a laborban dolgozom, dupla kesztyűben teszem, és nagyon vigyázok. De mostanában nem mérek annyit, illetve nem olyan nagy a hajtás.

Kép
kicsi80

De Attila hangsúlyozta, hogy mennyire tiszteletben tartják, hogy babaát várok, nem másztak egymásra... Én erre csak, annyit mondtam, hogy a tisztelet ott kezdődött volna, ha tudja, babát várok, és érzi, hogy kezd belezúgni a csajba,akkor legalább tudatosan kerüli a vele való talikat, és a családjára koncentrál...
Nyuszifül!
Ezek azok a szavak, mondatok, amihez nincs hozzáfűzni valóm.
Ezt így kellett volna csinálni, ahogy le is írtad.
De akinél még erősebb a kísértés, mint a saját családja felé húzó kötelék, annak még nagyon sokat kell fejlődnie agyban...
Mert ha egy családos ember a kísértésnek nem tud ellenállni, akkor utána már késő lesz, mert jönnek az érzelmek is sajnos...
Nagyon sajnállak Nyuszi!
De nagyon szeresd a gyermekedet!!

Kicsi
gratula az előadáshoz!! :wink:

Nita
nagyon szép név a Barnabás is.
Jól választottatok!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nyuszi Barni is mozgolódik elég sokat!!!!!
a gyermeked apjával meg.........inkább nem mondok semmit......szivem szerint elhoználak hozám és soha ne találkozz vele!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszifül: Nagyon nehéz lehet neked most. Én nem is tudom mit csinálnék, de biztos nem állnék szóba a "párommal". Azt is nehezen lehet betartani tudom, hogy csak a babácskádra koncentrálj, mert tudom hogy nem megoldható ez ilyen helyzetben. De hidd el előbb utóbb jóra fordul minden. Megfogja még ezt ő is bánni szerintem, csak még nem nőtt be a feje lágya és nem a fejével gondolkodik, hanem a ....... Nagyon nagy kitartást kívánok neked!

Kép
babicsek

jaj lányok most nem vagyok ideges.....kimentem a konyhába csinálni melegszendvicset.....a gyerek meg percenként jár a mosdóba kezet mosni...gyanus lett hogy sokat járkál.........jövök be vele és látom hogy a műkörmös táskám bnyitva.az ágy meg csillámporos......azt hittem kitekerem a nyakát .........a méregdrága csillámpor fele hiányzik.....áááááááááááá.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek: köszi!

Nita: csak nyugi :D Majd amikor Barnus lesz olyan nagy, hogy Máté vele együtt fog kópéskodni... :lol:

Kép
nyuszifül16

Szerintetek az normális hogy tegnap miután együtt voltam a párommal, elkezdett görcsölni a hasam alja és nem is múlt el csak másnapra?
tacska
Eger

nyuszi én nyugodt vagyok...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Van netem!! :lol: :lol:
Rakott húsos rizst csinált már valaki???Én most akarok...egy próbát megér...
Tacska,én már azt se tudom milyen a szex..... :oops:
Nyuszi! Attila hülye-bunkó-nemnormális-szarházi.....erre akkor jöttem rá,mikor azt mondta neked,hogy akart gyereket,csak nem Tőled...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szia Meli mizu hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megvagyunk,köszi.
Pistike is elvan,bár még mindig nem aludja végig az éjszakát... :shock: :shock: ,tudja hol a kistesó,mindig megmutatja,puszilgatja a hasam (összenyálaz),kis cuki.Hétfőn megyek uh-ra,meg dokihoz is.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

akkor igazi jó kistestvérek lesznek!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bocsi visszaolvasni nincs időm csak szólok, hogy sok volt a meló a héten és 10 perc múlva indulunk nagyimékhoz, holnap ballag sógornőm lánya szombaton apa szülinapja, nem tudom ha lesz térereje a Vodafone-os internetnek, ha igen még jövök.

Méregetni, tesztelni nem szoktam de szorgalmasan összebújunk már 4 napja, férjecském olyan kívánós :lol: :lol: :lol: :lol: minden nap kellek neki amióta hazajött :oops: :roll: bár még van mert akár 18. nap is lehet ismét pé-m. Na de nem hiszem, hogy összejön pont most, így csak engedek a kísértésnek.

Puszi mindenkinek legyetek jók

Kép
Kép
melisch

melisch ne legyél negatív!!!!!!!!!!!!
igenis sikerűlni fog!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, szaruuuuuuuuuuuuul állok az anyaggal, de próba szerencse, reggel 8-tól, mindenki intenzív drukkkkk.Légyszi!

Melinda: én mér nem mondok semmit...igazad van. De drága a Pistike a kistesóval! :D :D :D

Melisch: mekkor poén lenne, ha ont most sikerülne, és épp azért, mert görcsölsz rá :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: csak lazán, érezzétek jól magatokat :wink:

Kép
nyuszifül16

sorry, csak ez nem az én gépen, szal, mert nem görcsölsz rá...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nyuszi: Ügyes leszel, ne izgulj! Majd gondolok rád! :)

Értem is szorítsatok holnap. Reggel 7-re bent kell lennem a kórházba, egyébként ma is bent kellett volna maradni, csak hazaengedtek, aláírtam egy papírt. Azt mondták, miután megcsinálják ezt a vizsgálatot, vagy 3 órát feküdnöm kell majd. Én meg azt hittem hogy rögtön jövök haza. Hm...

Na szaladok az oviba! Olyan meleg van kint, hogy csak na. Kismamák hogy bírjátok? Mert én nehezen.

Kép
babicsek

Csak gyors bekukk!!

Nyuszi
neked holnapra mennek a drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi
szorítok, hogy holnap minden ok legyen!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ne félj a vizsgálattól, hamar túl leszel rajt :wink:
Aztán gyere a beszámolóval!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nyuszi meg y a drukk és neked is babicsek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én is szorítok mindkettőtöknek Nyuszi és Babicsek!
Nagyon rossz ez a meleg! De hát több hónapon át ezért rimánkodtunk, hogy legyen már nyár végre. Most itt van!
Holnap megyünk egy kis rokonlátogatásra Budapest környékére, de csak este felé indulunk, nem merek melegbe elindulni.

Nyuszi, neked külön szorítok, hogy megoldódjon a szíved fájdalma.
Biztos szereted még ezt a fiút, rosszat írni nem akarok róla, jót meg nem tudok! :cry:
Vigyázz babóra és magadra!

Kép
KépKép

angie28

Volt egy kis időm kicsinyíteni, itt van Dani Manó 19 hetesen.
Szemből van.

Kép

Kép
KépKép

angie28

Angi nagyon édes a kis Dani manó!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Jó rég írtam, de nyomon követtem az eseményeket...
Néhány hete az utolsó jelentkezésemkor azt írtam, belefáradtam a sok babára-görcsölésbe, és hogy - mivel már van 2 egészséges gyerkőcöm - innen a természetre bízom. Nincs lh teszt, nyákvizsgálat, gyertyában állás.... stb... Így is volt. Csak élveztük, amit élvezni kellett.... Napok óta fáj a hasam, derekam, meg fog jönni... Ma reggel 35. cn.on erős hányingerre ébredtem. Csináltam egy tesztet. Pozitív. Nem hiszem el. Irány a Dm. Clearblue, legérzékenyebb, be a kosárba. Pozitív. Kezdem elhinni. Sikerült. :lol:
mandarin7

Gratula Mandarin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A nem görcsölésnek meg lett az eredménye!
De jó!
Vigyázz magadra!

én voltam védőnőnél.
Eddig csak 1 kg-t híztam! igaz egy hete még + 2 kg-nál tartottam, de lement 1 kg mire most mentem.
Ennek most örülök.
Este elutazunk.
Csajok, milyen az idő Pesten?
Délutánra-estére vihart,záport mondott, remélem megússzuk.
Elég volt az itthoni jégeső (Szabolcs megyei)

Kép
KépKép

angie28

Mandarin halk gratulaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!De jó ilyen hírekre jönni!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mandarin! Nagyon gratulálok! Vigyázz magatokra!!!!! De jó!!!!!!

Kép
kicsi80

Éljen az új kismami! 8)
tacska
Eger

Mandarin, tiszta szívből örülök neked!!!
De jóóóó :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!!!

betty615

Sziasztok!

Hazaértem.

Mandarin: Nagyon örülök és gratulálok nektek! :)

Na lányok letudtam az átjárhatóságit. Mégegyszer nem szeretném. Nem volt valami kellemes. Most megvagyok ijedve egy kicsit, mert a kórházban már nem véezem, de most hogy hazaértünk rendesen véres volt. Nemtudom ez normális e. A doki mikor jöttem el kérdezete hogy van e vérzés, de én mondtam neki hogy volt, de már délután nem. Erre ő mondta, hogy az nagyon jó. Most kezdek parázni, de már nem bírok feküdni se, egész nap azt csináltam. Gondoltam gyorsan idejövök és írok egy kicsit, meg olvasok, de nem sokat írtatok tegnaphoz képest.

A lényeget nem is írom, hogy ÁTJÁRHATÓ MINDKÉT OLDALI PETEVEZETÉKEM!! :D Ennek nagyon örülök, de most aggaszt ez a vérzés.

Na megyek is visszadűlök egy kicsit. Ja és ma már szedhetem is a clostyt és ha minden jól megy lehet hogy ebben a hónapban még kipróbáljuk a befecskendezést is. Na megyek tényleg mert fájdogál a hasam. Mihelyt tudok jövök.

Addig is vigyázzatok magatokra!

Kép
babicsek

babicsek gratulaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!most már jönni fog a baba!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap meglett az eredményem! P2 lett a citológi eredményem :D Már csak néhány nap, és átlépem a kritikus 12 hetet :D Jövő szerdán kell mennem genetikai uh-ra. Azért minden akkor lesz tuti, ha ott is minden rendben, bár akkor jön a következő lépés... :D

Mindenkinek szép, nem annyira meleg napot!

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Mandarin: nagyon-nagy gratula.... :D Úgy örülök! :D Remélem, most már akkor többet jösz közénk! :lol:

Babicsek: örülök, h nálad is minden ok, pihenj még egy kicsit, de ez tuti, hogy legalább ennek a problémának a lehetősége kilőve!

Én tegnap megint sikeresen megbuktam, a 3-tételből egy totál nem jutaott az esezbe. Mindegy ez az államvizsgaidőszak ilyen volt, sok az anyag, legközelebb könnyebb lesz, mondjuk baba mellett nem tutom, hogy fogom bírni! :shock: Ami vígasztal, hogy 200 főből 30-an kapnak csak diplomát...
Ati kishúga tegnap írt, hogy balhé volt, abból, hogy adtam neki két rlgi felsőm, és ezért inkább csak smsben kommunikáljunk a nyáron, tök gáz...aza család...úgy fáj...pedig a 15 éves kislány úgy oda volt a babárt, kötni akart neki sálat, meg sapit.... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?