Új privát üzeneted érkezett!

Királylány.... :lol: menyecske..ki tudja,ki tudja..... :lol:

Köszi lányok a dicséreteket!

Anyci férjem pékként dolgozik lassan három hónapja(mellékállásban autobádogos,festő)ja és lakatos gépszerelő középsulit végzett!!

8) Miből szeretnél érettségizni?(ha nem tolakodó a kérdés....)

Kép
Kép
szintus

Az jó hogy a férjed pék :D Vihet haza valamennyi pékárut?
Informatika érdekel és a németnyelv,még k.onkrétan nem döntöttem el.Ősszel kezdem a sulit és két évig tart addig még van időm eldönteni azthiszem :roll:

Kép
anyci

Anyci
En is sajnalom ami veled tortent, enekem nem volt indokolt az eredmenyek alapjan csak szedtem egy gyogyszert ami kulfoldi es a genetikus azt nem ismerte ezert ugy gondolta hogy nyugodtabb lesz igy ha vesznek magzatvizet, holott az a gyogyszer egy kicsit sem volt artalmas a magzatra.

Akkor a te lanyod buszke lehet rad, hogy ilyen fiatal ayukaja van. Sebaj, hogy 16 evesen szulted, amikor jott, jol jott igaz?

Szintus
Orulok, hogy megjottel. Nagyon aranyosak a kepek, a Fruzsi egy aranymaszat ,meg a tortak is fantasztikusan neznek ki. Bizti olyan finomak is voltak mint ahogy kineztek. Az a lenyeg hogy jol elmult.
agica19

Agica,akkor neked ha nem csinálnak mvízvizsgálatot nem is lett volna semmi baj?

Akkor amikor kiderült h terhes vagyok én azt mondtam inkább megszülöm de ne kaparjanak meg.Abban az időben sok rémhír terjengett a kaparásról és akinek volt soknak v nem lehetett döbbé gyereke v nagyon nehezen sikerült.Így én vállaltam és rendesen felneveltem,egy rossz szavam nem lehet rá mert egy jólnevelt okos lány pedig tini fejjel neveltem,igaz ott volt velem anyukám de a nevelés az én dolgom volt.

Kép
anyci

Anyci
Ezt az egyet nem tudom, mert mind idaig azt gondoltam hogy a m.vizvetel csinalt gondot, de most hogy klamidiam van fel hivta a figyelmemet a doki hogy lehet mar akkor volt klam. fertozesem es okozhat az is vetelest.
Jol is tetted, hogy igy dontottel, en is a helyeden ezt tettem volna. Engem sajnos kapartak szules utan es meg a tetejeben el sem altattak, ugyhogy mondhatom eleg fajdalmas volt. Hiszed vagy sem, mar en is idegeskedek rajta hogy nem e csinalt nalam is valami visszamarado kart ami gatolja a teherbeeseset.

Megyek egy kicsit a kertbe, kihasznalom a szep idot meg lehet.
Udv lanyok majd jovok kesobb.
agica19

Agica,ez a klamidia mi pontosan?Nem vagyok ezekben jártas :oops:

Kép
anyci

Sziasztok!

Szinti

Hűha!!!!!!!!!! Jó kis buli lehetett!!!!!!!!!!! Fruzsi tündéri. CSak nem látok tortahabot sem a kezén, sem az arcán. Pedig kicsit belepancsolhatott volna valamelyikbe. :wink: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nekem is volt a szülés után mesterséges befejezés és másodszorra simán terhes lettem újra. Aztán másodszorra is volt, de mindkétszer altatásban, nem is hallottam még ilyet, hogy nem altatnak. Elég egy rossz mozdulat, megrántod véletlen magad és kész a baj, elmozdul a kanál vagy valami.
Én nem is bántam, hogy elaltattak, ott azt kívántam, bár ne is ébrednék fel, de nem volt olyan szerencsém.

Betti
Kép
betti0412

[quote="betti0412"]N írta:betti0412ekem is volt a szülés után mesterséges befejezés és másodszorra simán terhes lettem újra. Aztán másodszorra is volt, de mindkétszer altatásban, nem is hallottam még ilyet, hogy nem altatnak. Elég egy rossz mozdulat, megrántod véletlen magad és kész a baj, elmozdul a kanál vagy valami.
Én nem is bántam, hogy elaltattak, ott azt kívántam, bár ne is ébrednék fel, de nem volt olyan szerencsém.

Engem sem altattak,de kaptam igen komoly érzéstelenitőt,semmit sem éreztem!Nagyon barbár mód ez a nem altatás!
Az embernek a leleke fáj,akkor még rátesznek egy lapáttal,hogy fizikailag is fájjon......nem érdekli őket,sajna...
Elöbb nekem se akartak adni,de akkor megkérdezték anyukámat,hogy kifizeti-e....no comment(persze,h kifizette)

Kép
Kép
szintus

[quote="melcsike70"]S írta:melcsike70ziasztok!

Szinti

Hűha!!!!!!!!!! Jó kis buli lehetett!!!!!!!!!!! Fruzsi tündéri. CSak nem látok tortahabot sem a kezén, sem az arcán. Pedig kicsit belepancsolhatott volna valamelyikbe. :wink: :lol:

Melcsikém,késöbb már nekem is eszembe jutott,de akkor ott hirtelen nem...pedig épp belemászhatott volna valamelyikbe!:)))

Kép
Kép
szintus

Sajnos a clamidiatol lehet vetélés...az egy virus(javits ki Ági,ha tévedek),ami vetéléshez vezethet,tünetmentes(pl.)anyukámnak is volt és csak a pappa teszten vették észre,hogy valami nem okés!
Antibogyóval kezelték őt 1-2hónapon át.

Jó kertezést,Ágica!

Ágicárol elárulhatom(remélem nem haragszik érte),hogy egy nagyon kreativ csajszi!Nagyon szépen van berendezve a lakásuk! :wink:

Anyci nem hoz haza pékárut(jobb is én nagyon imádom)és csak ennénk,ennénk....Légyszi egy képet a lányocskádról(ha ő egyezik vele),egyébként minden elismerésem anyukádé,aki melletted állt a gyereknevelésben!

Az apuka elfogadta a döntésedet,hogy megtartod a babócit?

Kép
Kép
szintus

Jó estét!

Szinti
Kislányodnak nagyon szép tortái voltak, biztosan nagyon kellemesen sikerült nap volt!

Ágica
Ilyet még nem hallottam, hogy azért csináltat egy genetikus tesztet, mert nem ismer egy gyógyszert..feltételezem, hogy megkérdezett vkit, aki ismerte, vagy megnézte a tájékoztatót. :shock: Azt hiszem minden gyógyszeren rajta van, hogy mekkora a teratogén hatása és a terhesség mely idejében van, ha van.

A klamidia nem vírus,hanem baktérium, egyébként a vírus ellen nem is hatásos az antibiotikum.
mindenképpen nagyon kell vigyázn ia terhesség alatt, kerülni minden kockázatot, vagy ha mégis van egy kis tünet, gyorsan dokihoz menni.

MÁr kiszöknek a cicák, remélem nem lesz gond, de hiába csukom be, megtalálnak minden rést.
Az uram meg hozott haza a temetőből egy teknőst..azt mondta nem hagyhatta ott, az út mellett..egyem meg, vmelyik nap két madárpók, ma meg teki..holnap gondolom, hoz egy kígyót... :roll:

KépKépKép
tünci28

[quote="tünci28"]J írta:tünci28ó estét!

Szinti
Kislányodnak nagyon szép tortái voltak, biztosan nagyon kellemesen sikerült nap volt!

Ágica
Ilyet még nem hallottam, hogy azért csináltat egy genetikus tesztet, mert nem ismer egy gyógyszert..feltételezem, hogy megkérdezett vkit, aki ismerte, vagy megnézte a tájékoztatót. :shock: Azt hiszem minden gyógyszeren rajta van, hogy mekkora a teratogén hatása és a terhesség mely idejében van, ha van.

A klamidia nem vírus,hanem baktérium, egyébként a vírus ellen nem is hatásos az antibiotikum.
mindenképpen nagyon kell vigyázn ia terhesség alatt, kerülni minden kockázatot, vagy ha mégis van egy kis tünet, gyorsan dokihoz menni.

MÁr kiszöknek a cicák, remélem nem lesz gond, de hiába csukom be, megtalálnak minden rést.
Az uram meg hozott haza a temetőből egy teknőst..azt mondta nem hagyhatta ott, az út mellett..egyem meg, vmelyik nap két madárpók, ma meg teki..holnap gondolom, hoz egy kígyót... :roll:

Igen,szép nap volt,még a párom anyukája is ott volt,igaz már csak feküdni bir,de ott volt

Klamidia hát akkor hüleséget irtam,hogy vírus...nem voltam biztos benne!

Kép
Kép
szintus

Nem baj Szinti, inkább sose tudjuk pontosan, hogy mi is az!pontosan én sem tudom egyébként vmi parazitaféle .. :?

Szegény anyósod,remélem nem szenved nagyon..ez a világ legszemetebb betegsége.Felemészt, megrág belülről.Ahogy néztem én is, hogy apu napról napra sorvad..sosem felejtem el.
tünci28

Sziasztok!

Haslikám, először is én is hadd gratuláljak nővéredék babájához. :) Hogy érzed magad?

Lily, mi van Veletek???

És Bea, Jázmin, Been, Franka?????

Leda, jobban vagy? Vagy hülye a kérdés?

Szinti, annyira édes Fruzsi a képen, mutatom Vinyónak, mondom ő Fruzsika. Azt mondja: Fuzsika egy fruska...örülök, hogy jól sikerült minden a keresztelőn. És a tortából tudnék habzsolni, szó se róla... :wink:

Bende, még Neked akartam írni, hogy azért nem semmi dicsiket kaptál! :shock:

Tüncike, kész állatkert lesz Nálatok hallod-e, igen érző szívű férjurad van, hogy mind hazacipeli őket. :D

Betti, most megint rosszabbul vagy? Vagy csak én éreztem úgy a hsz-edből? :(

Aarnika, megkérdezhetem, mivel foglalkozol? Írtad, hogy a közeledben csivitelt egy Down-kóros gyerek. Bocs, ha indiszkrét vagyok.

Én nyomom a melót, lélektelenül, nem érdekel az egész, csinálom, mert csinálni kell. Ma többször kibuggyant belőlem a sírás, de sikerült elfojtanom, nem akarom, hogy bőgni lássanak, aztán dumálják, hogy minek jöttem még vissza vagy ilyesmi. Meg egyébként is. :?

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szintus,képet megpróbálok szerezni a lányomtol csak nem szereti ha fotózzák és nem igen van róla mostanában :wink: De igyakszem más nem "leütöm" és lefotózom :wink: Az apja is akarta először csak aztán a pénz jobban számított neki mint mi :? Egyszóval egy pénzes nőért hagyott el minket.Azért tartják a kapcsolatot a gyerekkel de nem olyan mint ahogy kellene lennie.Na mindegy :? A mostani párommal meg jól megvannak és más nem számít :D

Szülés után én se kaptam semmi érzéstelenítőt,mindjárt utána nekem esetta doki :( Én meg azt hittem ott pusztulok el,kegyetlenül fájt :cry:

Tünci,van pókotok :?: Jaj én imádom a pókokat csak a párom nem engedi,de patkányt is szeretnék és azt se lehet mert mindentől fél :wink: A lakásban is én vadászom le a pókokat és viszem ki az erkélyre mert nálunk nincs pók gyilkolás :roll:
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
anyci

Agica, hát szóval ez, hogy nem altatnak el, mikor kaparnak, ez annyira durva, szemét dolog. Kegyetlen. :evil: :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Szia Zaha!

Azt megkérdezhetem, hogy a munkád milyen szakot, vagy területet(vagy ezt hogy mondják) érint?

Olvastam ,hogy azt írtad, hogy legalább nem egész nap a Kicsikékre gondolsz..így utólag bevallom, ohgy nagyon rosszu lesett nekem is a visszatérés, de abból a nagyon mély feketeségből ez vett ki..az emberekkel való muszáj-kapcsolatok, hogy csinálni kellett, mondani ,tenni..de azért nem könnyű.

Férjem:gondolhatod, mikor a minap hazajövök a munkából és az asztalon két hatalmas szőrös lábú madárpók(tenyérnyiek!!!) voltak.Azt a visítást hallottátok volna.Kimentem a házból és kiabáltam ,hogy én ezekkel nem alszom egy fedél alatt.
Ő meg nagy röhögve, jaaaj, hát ez a vázuk,mert a madárpókok egyben kimásznak a kinőtt bőrükből..pont mint az eredeti, félelmetes.

KépKépKép
tünci28

Anyci, azért le ne üsd, szegényt :) , de örülnénk egy képnek Rólad is ám!
tünci28

Jézus Tünci, brrr...a vázuk...(hányós szmájli) :)

Igen, furcsa ez, mert étnyleg engem is kirángat ebből a nihilből, amiben itthon voltam, kell érintkezni, kell csinálni, jobban érzem, hogy élek ebben a világban, de nem érdekel. És a kollégáim sem. Reggel bemegyek, leülök, csinálom, délután felállok és jövök Vincéért, ez a nap legjobb része. De alig beszélgetek még a szobatársammal is, a többieknek meg szinte csak köszöntem eddig. Nem akarom megkérdezni, hogy vannak, mert akkor visszakérdeznek. Így meg frankón elszigetelődöm, így sem voltam az a típus, aki a munkahelyen szedi össze a cimboráit.
Írok privit.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lelépek lassan, mert ötkor csörög a vekker. 8)

Holnapra szép napot minenkinek, most meg jó éjt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha, az elszigetelődés is jellemző azt hiszem ,az is egyfajta védekezés, lassan, értő -érző szívű kollegák között majd oldódik.

Hányós szmájli??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt ,én is lépek.

KépKépKép
tünci28

Halló!

Én most értem ide. :(

Kép

Kép
melcsike70

Jo estèt!

Szinti hàt igazsàgos fogyokuràzo ember monitoràra iyen tortàkat pakolni?!?!?Fruzsi volt akkor is a lel èdessebb!!! :wink: Anyosodnak pedig ,csak a legjobbakat kivànom!!!

Zaha köszönöm elvagyok,èrdekes èrzèsek kavarognak bennem,de talàn inkàbb pozitivak ,mint negativak! :roll: Holnap irok privit!

Meli mizujs veled mostanàban (èrzèsek)?

Tünci...-madàrpok!?!?!Jaaajj!!!A teknös viszont cuki lehet,majd a macskàk jol ràcsodàlkoznak! :lol: A fèrjed meg ,csak jo ember lehet ezek utàn! :wink:

Anyci a nèmetnyelvhez sok türelmet kivànok,nem mindig szimpatizàlok vele,de sajna muszàly! :( Nekem volt kèt patkànyom anno 3 hètig...-a Rudi meg a Sàri!!! :) Jo fejek voltak nagyon!!! :lol:

Holnap megyünk temetèsre ès ott lessz a rokonunk akinek 5 honaposan ment el a babàja....-most pedig 4 honapos terhes,meg az orvosom a rokonok...-elèg vegyes èrzelmi kavalkàd lessz! :roll:
Eggy nagyon kedves magyar pap fogja 1 itteni pap-pal tartani a szertartàst...-biztosan rengetegen leszünk ,mert sok volt a betege.... :(
Imàdta a magyaros pogàcsàt ès èn nem vittem neki utoljàra,ami olyan rossz èrzès most! :(

A növèrem nevèben is köszönöm a gratulàciokat!

Pusz mindenkinek!

Szèp àlmokat! :wink:
Vendég

Hello
En is most ertem ide
Tunci
Ez akar milyen hihetetlen ez igy volt a genetikussal az esetem. En hiaba mondtam neki, hogy ezt szedhetem mert nekem is masik doki mondta, o csak nezte- nezte az orvossag utasitasat es mivel nemetul irta, vagy nem ismerte az orvossagot nem tudom de egyszer csak letette a papirt es azt mondta hogy o javasolja a m.viz vetelt es enekem nem kellett volna elfogadnom ha nem akarom de mivel mar egy orvos azt mondja hogy menyjek el akkor mar ugy gondoltam hogyha nem megyek el akkor az en lelkemen fog szaradni ha valami gond lesz a babaval. Vegul mikor mentem az eredmenyert, azt a valaszt kaptam, hogy Onnek egeszseges fiu gyermeke van.

Engem azert nem altattak el mert mindez este tortrnt es egyetlen egy altato orvos volt ugyeletben es ugylatszik azt mas nem csinalhatja. Es erre azt mondta az a szuleszno, hogy jojjek majd megcsinalja altatas nelkul mert az altato orvos csaszaron van de semmivel se jobban nem fog fajni mit az elozo szulesi fajasok

Higgyetek el itt nalunk Szerbiaban akar hova fordulsz csak a felelotlenseggel talalkozol, sajnos. :cry: :cry: :cry:
agica19

A Klamidia igen egy bakterium ami ha jelen van nagyon sok gondot tud csinalni a szervezetben. De igaza van Tuncinek inkabb sohasem tudjatok meg hogy mi az eddig en sem tudtam. Most gyogykezeljuk magunkat a parommal es utana 6 het mulva ellenorzes.

Anyci
Akkor ez a te volt parod eleg szivtelen alak lehet. Fo az, hogy sikerult szep uj eletet kezdened, es ami meg fontosabb hogy a lanyocskad is elfogadta az uj apujat.

Szinti
De aranyos vagy de tudod, hogy en nem szeretem ha dicsernek. Nalatok is ugyanolyan szep csak te mar a tieteket mmegszoktad mint en a mienket. Nekem mindig a mase erdekesebb mint a mienk, lehet azert hogy azt ritkan latom.

Jo ejt lanyok
agica19

Sziasztok!

Drágáim, bocsássatok meg, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem... Nagyon nehéz volt ez a félév, talán még soha ilyen elmebajos időszakom nem volt. De élek, megvagyok, túl az államvizsgán, szóval pszichológus lettem. Legalábbis papíron. Nagyon sokat gondolok rátok. Nagyon örülök, hogy él a topik. Kérlek, írjátok meg egy pár szóban, hogy mi van veletek, "Régiek", és örülnék tőletek is néhány sornak, "Újak", mert biztos nem fogom tudni végigolvasni ezt a majd' 200 oldalt.

Tünci, Melcsike, Betti, Léda, Boboka, "Manomano"...? Hogy vagytok? Miket csináltok, mik történnek veletek?

Én is írok majd, ígérem.

Puszi:

Kisanyácska

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

KISANYA SZIAAAAAAAAAAAAAAAA!

soha többé ne csinálj ilyet kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rövig összefoglaló az elmúlt hat hónapról(Ejnye szmájli):
Lassacskán jobban vagyok, szép apránként gyógyulgatok.Már nagyon sokat gondolok az újabb babára, terhességre, pár hónap múlva megpróbáljuk.Végülis csak kivártuk az egy évet, mert a szülészorvosom ragaszkodott hozzá, mostanra beláttam, hogy nem volt ez hülyeség, de azért erre nagyon nehéz hónapok által jöttem rá.Pár napja még a kórházba is bementem Hettulit és a kislányát megnézni.
Ennyi röviden.

Neked nagyon gratulálok!!!!
Mesélj, mi van Veled!

És azt ajánlom nehogy lelépj mégegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezer puszi!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!

De sokat beszéltünk már rólad, hogy hogy lehetsz!!!!!
Jó, hogy jelentkeztél! Hiányoztál innen.

Én már túl egy második terhességen is, változatlan minden, a többiek meg majd elmondják.

Betti
Kép
betti0412

Látom itt van Jótündér is, végre!!!!!!
tünci28

Zaha, nem vagyok feltétlen rosszabbul, azt akkor kívántam, abban a helyzetemben.
Jövő héten megint lehetne próbálkozni, de lehet, megint kihagyjuk.

Betti
Kép
betti0412

Tünci el fog késni munkából.......

Betti meg már bent van, csak nem halad így.....

Betti
Kép
betti0412

tünci tényleg, mert elaludt és macskázott, fényképeztem.. :lol:
tünci28

Sziasztok!

Csak bekukkantottam gyorsan,nincs időm mostanában jönni,energiám sincs......nem történnek túl jó dolgok körülöttünk :(

Hettuli!
Gyönyörű a lánykád!!!!!!!! Alig várom,hogy élőben is lássam. Úgye jól emlékszem,hogy jöttök a talira?

Tali!
Remélem nem marad el,nem volt időm visszaolvasni,tájékoztassatok ám ha valami változás van ezügyben :wink: , mi nagyon készülünk rá.

Puszilok Mindenkit, és bocsi,hogy eltüntem,most is rohanok, megyek a bíróságra /Dani ügy/.

Szép napot,napokat Nektek!!!!!

Bea
beátab

Kisanya!!!!!

Gratula Neked!! Írtam neked egy pár hónapja emailt iwire...

Mi ugyanitt, nehezen viselem, de valszeg ősszel elmegyünk innen. Közben 18 hetes kismama vagyok, reménykedünk a legjobbakban..

Írj magadról is!!! Akár priviben..

Kép
leda2002

Tünci,akkor rólam is guberálok képet,bár én is utálom ha fotóznak :wink: Cica fotók lesznek?
Hasli,régen tanultam már németet és szeretem,már csak azért is mert apukám félig német volt és ez plusz emlék róla :(
Agica,a volt páromnak egy jó húzása volt csak hogy kaptam tőle egy szép leányzót :D A mostani párom is szeretne mert neki ő lett volna az első mivel eddig nem talált egy "normális" nőt(én se pasit)Így amikor egymásra találtunk annyira örült hogy elég hamar sikerült a baba,mert már azt hitte neki nem is lehet :wink: vele véletlen lettem terhes de a következőre tudatosan készülünk :D
Melcsike szia :lol: :lol: :lol:
Többieknek puszi és ölelés :lol:

Kép
anyci

Vagyok én is.

Zaha! köszi. Épp ma álltam rá a mérlegre. Asszem mától újra fogyókúrázom :oops:

Érdekes mióta nem melózom, újra oilyen zavarba jövős lettem. Melcsikével versenyezhettünk volna ki a vörösebb.

Nekem, ha csak eszembe jut az eset, már újra elpirulok. Ráadásul Tünci azóta elmesélte az esetet a páromnak is. :shock: Ott is hoztam a színem. :D

Hasli- sajnálom a mai napot. :( viszont gratulálok a nővérednek. :)

Szintus- micsoda torták!!!! basszus 3 napja habos sütit ennék erre Te ilyeneket pakolsz ide. Na visszagondolok egy kicsit a mérlegre...
bende

Tünci!

add a macsekoknak a pókgúnyákat és azt fényképezd le!
Szerintem a teknőssel is jól eljátszanának.
Gyerekkoromban volt teknősünk. Apámék csempészték haza Görögországból. Először a németjuhászunk egy kicsit megrágta a páncélját, de aztán jól elvoltak együtt. Ernő- teknőc neve- imádta a szedret. Állandóan a szederbokrok alatt mászkált és a lehullott szemeket kereste. Emlékszem mindig lila volt a szája széle a gyümölcs levétől. Ősszel levittuk a pincébe egy homokos részre. Ott beásta magát a homokba és téli álmot aludt. Tavasszal újra irány a kert. Ez így ment sok- sok évig. Aranyos volt, ahogy keresztül döcögött a kerten. Aztán egyik télen felébredt a téli álomból. Mivel tél volt hiába kínáltuk bármivel semmit nem evett. Szegényke visszaaludni sem tudott, így éhen halt. :(

KépKép
bende

Bea, mi történt?? :(
Találkozó lesz!!!

Leda, nahát, már mindjárt félidő, tényleg szalad az idő, ilyenkor minidg rácsodálkozom! :wink:

Bende!
Ne mááááár..Most akkor vigyek minden héten egy tábla csokit???
elcserélheted csipeszere! :wink: :lol:

Ma is sokan vannak, megint csak ennyi az időm, még holnap jövök dolgozni, csütörtökön meg a városban ügyintézsek, talán pénteken jobban ráérek.

puszi

KépKépKép
tünci28

Bende szegény kis teknős.... :( Már bizti nagyon megszerettétek!
Mérleg???Én inkább nem is beszélek róla....:(

Tünci jó munkát!Remélem majd teljesülni fognak a vágyaid és mielöbb boldog kismama leszel! :)

Kisanyácska
nagyon sokat olvastam a h.sz.-dat és valahol gondoltam,hogy te nagyon jól ismered az emberek lelkét-hát nem is tévedtem,hisz pszichologus lettél!Gratulálok!
Rólam röviden annyit,h pár évvel ezelött volt vetélésem,ezért vagyok itt!Meg szeretem a topiclakókat!!!:)

Anyci
azért ne ütsd le a lányodat!

:lol: (jót vigyorogtam rajta)!

Bea sajnálom,hogy rossz napok vannak mögötted,remélem,azért majd jóra fordulnak!Birosági ügy:(

Kép
Kép
szintus

Én is vagyok, csak teljesen-teljesen lehavazva. Este igyekszem írni, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép

Királylány itt a kis menyecske.... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok

Anyci
Hat akkor eppen sajnalom, hogy nem sikerult a baba. Akkor most majd a kovetekezohoz sok szerencset kivanok.

Tunci
Neked mi volt az elozo terhessegeddel a gond, ha nem gond hogy megkerdezem, ha esetleg valahol mar irtad, bocsi ha nem lattam :?

Szinti
Mere vagy ilyenkor

Kisanyacska udvozollek en is :)
agica19

Ágica

Violával sokat görcsöltem, véreztem a terhesség alatt, aztán egyszercsak már nem tudták megállítani.26.héten volt.
tünci28

Tunci
Hat nagyon sajnalom hallottam mar ijesmirol ha nem tevedek ez a Placenta Previa latinul onnan tudom mert a korhazban mikor en is bent voltam ket szobatarsnomnek is ilyen valami volt. Most mikor probalkozhattok legkozelebb? Nekunk 6 honapot javasoltak a vetelesem utan de eleg jol elhuzodott :(. Sok sikert kivanok az elkovetkezokben.
agica19

Ágica, igen volt elöl fekvő placenta is, de az álllandó görcsök miatt indult be a szülés.
Egy évet mondtak, az alsó vonalzóm a visszaszámláló, ha addig nem jön közbe semmi, onnan próbálkozhatunk.

KépKépKép
tünci28

Ja igaz most latom, bocsi a buta kerdesert Tunci. :oops:
agica19

Sziasztok!

Kisanya

Örülök neked. Végre........ végre!!!!!!! És nagy gratula a sikeres vizsgáidhoz.

Azért irhatnál bővebben is magatokról ám. :wink:

Én köszönöm megvagyok. Dolgozom már január 17-e óta. A Barci most végez két nap múlva az első osztállyal. És már teljesen a fejemre nőőőőőőőőőőőőőő :lol:

Én is irtam neked iwiwen. :(

Gyerkőceiddel mi van? Irjál magatokról.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Konkrétan hova fogunk menni a Velencei-tón? Vagy majd akkor kiderül? VAgy hogy leszünk?

Bea

Majd beszélünk este fent leszek msnen. Persze ha ráérsz. Holnap dolgozom, akkor is fel tudok majd menni este.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Már tényleg jó lesz ha jössz kicsit. Mert már nem hallottunk rólad jó ideje. Remélem csak jó irányba haladnak tovább a dolgok.

Hasli

Köszönöm kérdésed én most el vagyok. Azt hiszem. :wink: Te már helyre jöttél?

Már csak két és fél hét van a taliig hátra. Kár hogy az első taliról csak ketten leszünk ott. :(

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?