Sziasztok
True
Az amerikai konyhával kapcsolatban tulajdonképpen igazad van, csak nem akartam nagyon részletezni a témát mert gondolom nem túl érdekfeszítő, de ha szóba hoztad, írok róla. Szóval az tulajdonképpen jó hogy az ember főzés közben nincs elzárva a családtól, ez rendben is volna. Igazából nem is az egy légtér ellen van a kifogásom, inkább az ellen hogy mindezt kb. 30 négyzetméteren kell megoldani, az új építésű házakban szinte mind kb. 6x5 m-es konyha-étkező-nappali van ami szerintem nagyon kicsi és zsúfolt. Legalább 40 nm kéne erre a célra, és elnyújtott tégalalap forma amit jól be lehetne rendezni. De ha rajtam múlna olyan amerikai konyhát terveztetnék ami L alakú, és a rövidebb szára lenne a konyha, így mégis egy kicsit külön lenne, és egy kívül magasított belül normál méretű pulttal választanám el a teret ( amilyen pl. a Barátok közt-ben az Andrásék konyhája, az nagyon tetszik, nem lehet a pult mögé látni) Vagy a konyha lehetne a nappali mellett, és a válaszfalat csak kb 1,40-ig rakatnám fel. Szóval lehet egy légtér de nem úgy ahogy a mostani házakban van, ahol a kanapéról egyenesen a konyhapultra látni...
Mandula
Anna is aki tolakodó attól idegenkedik. Szerintem ezzel minden gyerek így van.
Ma a játszótéren megint egy 7 éves fiúval barátkozott össze
. Ők ketten voltak csak gyerekek. A kisfiú eleinte nem nagyon reagált a kotnyeleskedésére de Anna csak beszélt hozzá, végül beadta a derekát
és jól eljátszottak együtt.
Nika
„ Álmaink Házát” valóban nem találtuk meg, ehhez kb. dupla vastag pénztárca kellene.
Nem akarjuk elkapkodni, nem sürgős, keressük a legjobb megoldást. Én már néhánnyal kiegyeztem volna de a férjemnek még egy sem tetszett igazán. Illetve van egy nagyon ígéretes ami mindkettőnknek tetszik ( még csak most kezd épülni, de jó az alaprajza) de nagyon kiesik mindentől, se aszfaltút, se csatorna… a Fővárosban, a XXI. században!!
A mászás kimaradása és a tanulási zavar közti kapcsolat nem bizonyított, csak feltételezés, és csupán arról van szó hogy a tanulási zavaros gyerekek elsöprő többsége nem mászott pici korában. Ebből következtetik az összefüggést, de valóban vannak olyanok akik nem másztak mégsincs semmi gond velük.
Fanny
De szép ez a kis Királylány, kitől örökölte a fürtjeit? Hagyja a fésülést? Anna még mindig nem, azért kell rövidre vágni a haját. Néha mutatom neki más kislányok hajviseletét hogy milyen szép, neki is lehetne ilyen de hajthatatlan, és minden fésülködésnél el is mondja: Anya, nem akarok frizurát!!
Melcsi
Köszi a képeket, nagyon szépek. A Medve tó úgy hallottam a termékenységet is segíti ?
Legszebb az utolsó kép
a két kis ünneplős, nagyon helyesek a viseletben. Luku majdnem akkora mint Emese? Levi is nagy, képzeld 79 cm volt 11 hósan.
Örülök hogy nincs nagyobb baj Emesével. Az allergia egész tavasszal-nyáron kínozza szegényt?
Annyiszor eszembe jut, amit szoktál mondani, hogy a legnagyobb ajándék amit a gyerekednek adhatsz, egy testvér. Hogy milyen igazad van!! Milyen édesek, ahogy keresik egymást,
ahogy örülnek egymásnak
! Ahogy Levi Annára néz, ahogy Anna magyaráz/panaszkodik neki, ahogy viháncolnak/bújnak együtt, hát valami szívmelengető. Levi már sokkal jobban eljátszik Anna társaságában, mintha egyedül ( velem) van csak itthon. Persze akad civakodás, de nem durvák, ebben résen vagyok hogy ne is legyen az.
Anna olyan huncut, néha alig bírom megállni hogy ne nevessek a szövegén. Ha valamit másképp akar mint én, csibészes mosollyal elém áll és közli: anya, beszéljük meg. Ezután előadja a saját verzióját végül hozzáteszi: na, mit szólsz hozzá, jó lesz így? Mindezt olyan hangsúllyal hogy megzabálom. A nyomaték kedvéért még esdeklő tekintettel hozzáteszi: kérlek szépeeeen. Legtöbbször nem is tudok ellentmondani...
Anna egyedül szokott elaludni, de ma délben agitálni kezdett hogy maradjak ott mellette. Mondom aludj ügyesen egyedül, erre elkezdi: de a Levi mellett is ott szoktál maradni… na, erre mit lehet mondani?
( sajnos Levit nem bírom rávenni hogy egyedül elaludjon… Annát könnyebb volt rászoktatni anno, sírt párszor de nem zavart senkit, aztán megszokta. Levi morzsolgatja az ujjaimat míg el nem alszik, de ha nem foghatja a kezemet, felordítja Annát, és olyan kitartóan bőg hogy Anna attól válik nyűgössé. Jó lenne már ezen túljutni de nem tudom hogyan, sajnálom a lányt. )