BRIDGET
Kár volt ennyi tesztet elpazarolni, főleg az első napokban hisz a tüszőrepesztő szuriban sok hcg van ami nehezen ürül ki a szervezetből és ezt mutatta ki a teszt.
Lesz vérvételed 3 nap múlva??? Azt a tuti! Én sem teszteltem Pamihoz hasonlóan megvártam hogy a BMC-ben közöljék velem a jó hírt, mert sokan voltak akik teszteltek, sőt volt akinek még meg is jött szét bőgték az agyukat erre közölték a BMC-ben hogy sikerült.
Ne légy türelmetlen, várd ki a hivatalos eredményhirdetést.
GABÓÓ
Ez a torta k....a király!
Kérem a receptet!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnálom a pirit, de a remény sosem hal meg.
Azért elég veszélyes ikres maminak lenni, én egy kicsit paráztam tőle, pedig elején anya mondta hogy ikreket álmodott nekem, és beleéltem magam, de aztán ahogy írták az ikres mamik hogy mennyi gondjuk volt, kicsit inamba szállt a bátorságom, pl. a császár szinte elkerülhetetlen ikresen.
A páromnak van egy 12 éves fia, és az ő anyukája mindig idepasszolja ha nincs suli mindig nálunk van a gyerek. Karácsony, hétvégék stb. Nagyon rossz, neveletlen kölök, még az apját is sokszor kikészíti. Nekem csomóban volt mindig a gyomrom ha itt volt, most meg terhesen még nehezebben viselem. Egész hétvégén keményedik a hasam, és amint beülnek az autóba hogy hazavigye az apja megnyugszom és elmúlik minden panaszom.
A clostival azért vigyázni kell mert kemény tünetei is lehetnek nagyobb adagolásban. Én sem vagyok könnyen stimulálható ezért 3x1 volt az adagom és olyan rosszul voltam tőle, hogy alig bírtam menni az utcán. Sokáig nem is lehet szedni és csak is orvosi felügyelet alatt. A szurik sztem humánusabbak, igaz drágábbak is, de tőlük nem volt ilyen panaszom pedig a lombik alatt több mint 70-szer szúrtam meg magam.
PAMI
Meg tudom érteni tesódékat!
OTt mennyi idős a gyerek??
ÉRzek valamiket, de nem merem állítani határozottan hogy az Bogyi. Remélem hogy hamarosan intenzívebb és gyakrabb jelenségek következnek majd, persze itt nem az órákig tartó boxokra gondolok.
Ma voltam afp-n, péntekre lesz eredmény, de talán inkább jövő hét hétfőre. Szerdán megyek a védőnőhöz. Csüt-ön pedig UHU lesz!!!
VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldog évfordulót nektek. A vásárlással nagyon ügyik vagytok. Tök rendesek anyósodék hogy ennyi mindent kaptatok tőlük, ha jól emléxem a mosogatógépet is ők vették nektek nem?
Sajnos nálunk anyu adakozóbb. Már az elején 140 ezret kaptam hogy azt mind Bogyóra költhetem. Anyósoméktól sztem max. 30-40 ezret ha kapunk, mert így kérdezte hogy a kiságyat vagy a babkocsit vegyék meg.
Alig várom már hogy tegyél fel képet a Maja-lakról.
Szeretném már én is rendezni Bogyó szobáját, de hát nem tudom hová tenni a párom fiát. Sőt egyelőre a párom is nagyon hadakozik az ellen hogy a gyerek szobáját elvegyem. Végül megmagyaráztam neki hogy nem gondolja hogy a hétvégék miatt fenttartom a legnagyobb szobát a fiának, én meg nyomorgok Bogyóval a nappaliban. Aztán volt arról is szó hogy akkor alszik a fia a nappaliban, vagy hogy rakjam őket egy szobába, még azt is felajánlotta hogy akkor alszik ő a nappaliban és mindkét gyereknek lehet külön szobája. Egyre hülyébb ötletei vannak....