Szejjasztok!
Látom ma még senki nem járt erre! No de sebaj, mert tergnap én se!!
Jelentem sex még nem volt, de asszem apa hajlik rá!!! Szal ma nagyon ki teszek magamért!!!
Tegnap mi is kerty partizni voltunk a sogoréknál!!! Na meg volt fini dinnye!!! Most vágtam be vagy fél kilo cserkot! Na ez pont jó lesz a cukromra!!
Tegnap délelött hazakerültek a téglák el sem hiszem! Leszakadt a kipuffogonk, de apa megcsinálta! Nos ma dögleszelös nap van! Apa is napozik én meg itt ülök!
Zsuzsu! Oké! Rendicsek szólsz mikor vagytok kész és akkor majd megyünk, de mikor mi is kész leszünk remélem ti is jöttök!!!
A görbülös jegyhez hatalmas gratu! Pláne amennyit készültél!!
Ebihalad ficánkál rendesen??? Az enyim időnként kirugja a ház oldalát éppen ezért jó a vonalzim! És az hadján, de a jobb oldalamon érzi a legjobban magát!!Mindig ott van!!!
Brid! Én is szertek késni! sajna! De ha apával vagyok akkor azért nem szoktam mert ő igen csak meghajt mint zinger a varró gépet!!
Amugy fotok vannak már csak az kell, hogy apa tegye fel a gépre!! Szal tudod nálem megy ez csak lassan!!
Kata! Jó, hogy jöttél te is jelentkezni! Örülök, hogy apácskának van még melohekye és talán bizzunk benne, hogy nem lesz benne a leépitettek közt!! És egyáltalán nem vagy öreg! Tök jó, hogy osztalira mész!!
Melaszka! Gratú a 3. fogacskához!! Remélem hamar kibujnak a kis fogacskák és elmulik a nyügös napok!!!
Kitty! Csirkepöri?? Tészta?? nyammi!!!!
Szöszke már megint hova lettél??? Remélem most nem hagysz itt minket????