Sziasztok!
Na, végre visszaolvastam, köszönöm mindenkinek a drukkot és a számtalan gratulát, nagyon aranyosak vagytok, egészen meg vagyok hatva!
Hétfőn hazajöttünk, jól vagyunk. Nem is tudom hirtelenjében mit írjak, mert nagyon sok minden van. Leírom majd a szüléstörténetet, de ahhoz egy kicsit több idő kell.
Szöszi!
Pontosan, egész nap csak gyönyörködök. Meg jól szórakozok, olyan pofikat tud vágni!
Holnap gyártom a táblát, ha pici Dana is engedi.
Bnemethm!
A 28. héten nekem még fejvégű fekvésben volt a baba, és mégis faros lett. Egyáltalán ne foglalkozz még ezzel, a 36. hétig bármi lehet! Mivel én körüljártam a témát alaposan még olyat is hallottam, akinek 37 hetesen, kézi külső fordítással megfordította az orvos a babáját, de az pár napon belül megint vissza fordult medencevégűbe, aztán szülésnél mégis fejjel előre volt megint. Persze ritka az ilyen, de semmi nincs kizárva.
Nekem is fájt a csípőm sokat az alvásnál, megoldás: párnák a két térd közé, vagy ahova kényelmes, én még a hasam alá is tettem egy kisebbet.
Fügyihúzogatás: Angliában azt mondják, 3 éves koráig semmit nem kell csinálni. A húgom eljött haza a majdnem 2 éves hisfiával, akinek persze pont ekkor gyulladt be a kukija, nem tudott pisilni. Elvittük az ügyeletre (karácsony környékén) ott egy hentes mondta, hogy anyuka fogja le a gyereket, úgy visszaerőltette neki, hogy vérzett, a gyerek üvöltött mint a sakál, (bent voltam, sose fogom elfelejteni) a doki mondta, hogy mostmár húzogatni kell neki, adott egy krémet fájdalomcsillapítónak. A gyerek persze nem engedte, hogy hozzányúljanak, fürdeni és pisilni sem akart, kemény küzdelmek voltak pisilésnél 3 napig. Nem semmi volt. Anyuka kíméletes volt, sajnálta a pici fiát, ezért újra letapadt 3 nap alatt, mire a gyerek engedte újra hozzányúlni. Nem baj, hazamentek Angliába, fél év múlva újra csípett a pisi, elmentek a dokihoz, ott felvették műtétre, kapott egy varázskrémet, amitől nem fáj az altató injekció, körülmetélték, az első pisit kellett megvárni, ami simán, fájdalom nélkül ment és már mehettek is haza. Már csak azt nem tudom, hogy mit tettek volna az angol orvosok, ha otthon történik az első gyulladás, mert itthon nekem nem tetszett a módszer amivel eljártak.
Cat!
Remélem már jól vagy!
Most ennyi, mert nagyon fáradt vagyok, jövök amint tudok.
Puszi, Leone