Új privát üzeneted érkezett!

Susy!
Hát ha a környéketeken laknánk,akkor tuti küldeném a páromat cseresznyézni! :P :oops: Imádom a cserkót! :lol: :wink:

Kinga!
Sajnálom,hogy nem jók az eredményeid! :cry: De nagyon jó a hozzáállásod,hogy már ott van Neked a kisfiad! :lol: :lol: Ha nekem meglesz a babóm és később nem is lehet másik gyerkőc,akkor is nagyon boldog leszek! :lol: Mert Őt már senki nem veheti el tőlem! :lol: :) :)

Képzeljétek,ma reggel még enm jelentkezett be a picúrom!De mióta leültem a géphez,és elkezdtem zenét hallgani,azóta nagyon beindult! :lol: :lol: :wink: Lehet,Neki is tetszik a zene? :lol: :lol:

Mivel töltitek a hétvégét?
Mi tegnap este nyársaltunk egyet itthon,ma meg barátok jönnek,grillezünk egyet! :P :lol: :lol:

Kellemes vasárnapot Nektek! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Köszi mindenkinek aki válaszolt, sajnos tényleg igazatok van "kutyából nem lesz szalonna" aki egyszer megcsalt az sajnos lehet hogy megteszi többször is. Ha meg mégsem akkor nekem mindig azon fog járni az agyam ha nincs velem, lehet hogy épp most is azt teszi. Nem is értem azokat akiknél esetleg ugyanez a szitú, és úgy tudnak tenni mint akinél semmi nem történt. (konkrétan az egyik barátnömnél is ez volt bár évvel ezelött és most babát várnak). Hát szerintem én nem tudok igy túllépni ezen.

Látom (sajnos) másoknak is voltak hasonló problémái.

Visszaolvasgattam egy pár régebbi hozzászolást is, és öszintén szólva irigylem azokat akiknél minden jól müködik. Esküvö babaprojekt stb.

Remélem egyszer nekem is sikerül és leírhatóm itt.
jessica28

susy nekünk is a fán rohad meg az összes cseresznye..........annyi van!!!!!! :D
már jól vagyok......pihizek!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Akkor mindenkinek jó sok cseresznyéje van! :)

Tegnap este moziba mentünk apával, megnéztük az angyalok és démonokat. Fél 12- kor volt vége a filmnek, majdnem 1 óra volt mire ágyba kerültünk, Kristóf meg fél 5- kor kelt. :shock:
Pedig nem ilyenkor szokott.
Nagyon jó volt a film, de nálam a Da Vinci kód viszi a prímet. Az ütősebb volt.

Előbb jó kis felhőszakadás volt nálunk, áll az udvaron a víz, még mindig esik, mennünk kellene vásárolni, mert már csak a holnapi napom van, de ilyen időbe nincs kedvem.

Mit főztetek ma? Nálunk húsleves volt meg brassói.

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Most neked köszönhetően eldöntötem, hogy holnap brassóit fogok főzni!!! Ezer éve nem ettem!!!
Én is megnéztem az angyalok és démonikat, csak én letöltöttem a netről és úgy néztük meg vagy 2hete..nekem nagyon tetszett!!! Utánna gyorsan letöltöttem a Da vinci kódot is, mert már nem emlékeztem rá...
Nálunk csirke pöri meg nokedli volt az ebéd..meg egy kis fánk, hogy legyen mivel enni a cseresznye lekvárt.. :lol: :lol:
Itt is lehet esni fog??? Akkor megyek beszedem a ruhákat, mert ma mostam, és még minden kint szárad...
Most talán ennyi, de még leszek ma....

Kép
Kép
ronci

itt is esett .....azt mondják valami nagy vihar jön......kivi leszek.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Eléggé el vagyok keseredve. Megjöttek a hormoneredményeim és nem jók. Dokinál még nem voltam, de nagyjából tudom, milyennek kellene lennei(legalábbis azt hiszem).
És tudom, hogy rohadt szerencsés vagyok, mert itt van a kisfiam, és ha nem is lesz több, akkor is van egy és az tökjó volt, de csak itt bőgök, mert egyszerűen nem akarom még egyszer átélni azt, amikor reménykedek az utolsó pillanatig, aztán mégis megjön. Annyira sekélyes vagyok. Inkább meg kellene köszönnöm, amim van.

Nitácska, pihenj, pihenj, pihenj! A vasalás főleg várhat. Az nálam alapból is mindig az utolsó. :twisted:

Susy, még jó, hogy megkérdezted a dokit. De jó, hogy ennyi szkeptikus van itt :)

Szilvike, hát, ha jól értettem, csak úgy hirtelen lett egy cisztája és folyadék volt benne. És azt szívták le. Azt hiszem, még arra is gondolt a doki, hogy mivel kapott valami injekciót, ami segíti a peteérést, de nem volt tüszőrepedése és a tüszőből lett? Na, mindegy, nem írkálok hülyeséget, mert csak telón beszéltünk, nem taliztunk azóta és nem akarok itt rémhíreket terjeszteni.

Ronci, köszi a kiigazítász, a számolás nem erősségem :) De nem is kell, hiszen bankban dolgozom :twisted: :twisted: :twisted:

Sziszkó, micsoda szégyellős babád van. Egyszer volt olyan Bendinél (még nagyon pici volt), hogy néztük UH-n, éppen beélesítették és dobott egyet magán, hátat fordított. De ez még talán a 16. hét előtt volt.
Hogy a pasik milyen egyformák néha, nem??? Én is mindig ezt kapom: mert nekünk muszáj jól főznünk, de nekik az glóriát érdemlő tevékenység. Mondjuk, egész héten egy spenótot bírtam összedobni, tegnap meg nem is ettem vacsit a hülye leletek miatt semmi kedvem nem volt.

Jessica, sajnos, szerintem is megteszi újra. Azzal, hogy megbocsátod neki, még fel is hatalmazod rá. Ha mindenáron meg akarsz bocsátani, akkor legalább költözz el egy időre, hogy hadd szenvedjen (már ha fog), és ha utána még mindig térden csúszik, na, akkor menj vissza. Mert ha most könnyen beadod a derekad, akkor meg is határoztad, ki az erősebb. Minden alkalommal, amikor újra meg fog csalni (ki ne tenné, aki tudja, hogy úgyis megbocsátanak neki-azért be kell ismerni, hogy tele van a világ jó csajpkkal és pasikkal, akik még érdekesek is), majd megbocsátasz, lesz egy-két gyerek és bele fogsz fáradni az egészbe. Gyerekkel nehezebb lesz lépni.
Én bevallom: jelenleg is van 2 olyan férfi, akikkel simán összejönnék, ha nem lenne a párom és nem félnék, hogy elveszítem. Viszont tisztában vagyok vele, hogy nincs még egy dobásom: ha kiderülne, hogy félreléptem, akkor azonnal dobna. Nem csak ezért vagyok hűséges, hanem azért, mert szertem a párom, de észre veszem a jópasikat. Iszonyú sok érdekes ember van a világban, akik mind mások és én szeretem a társaságot, érdekel mások véleménye, így elég sok emberrel beszélgetek. De azt is tudom, hogy ez a határ. Ja, és persze az sem mellékes, hogy azonnal elköltöznék, ha megtudnám, hogy megcsalt a párom. Mert én nem akarok osztozni. Ha nekem osztozni kell rajta, nem tudnám megállni, hogy én is félre ne lépjek, mert nem lenne már meg az a visszatartó erő, ami eddig és akkor meg tökfeleslegessé válna eljátszani, hogy milyen jól megvagyunk, amúgy.
Hát, hosszan ez a véleményem.

Ma el akartam menni ruhát venni a barinőm esküvőjére, de n em megyek, mert már most látom, hogy minimum 120 kilónak látnám magam, olyan rohadt mélyen vagyok. Így nem megyek. pedig olyan szép zöld ruhát láttam tegnap az egyik kirakatban...

Hű, bocs a depiért és nektek ezerszer jobb hétvégét!

K.

Hát, ha closty vagy más töszőérlelőtől marad ciszta, az felszivodik.
Akkor ő is PCOS lehet...

Köszi lányok a drukkot, még sima próbálkozos ciklus.
Vendég

[quote="beneildi"]S írta:beneildizilvike, én ezt a rengeteg vizsgálatot nem bírnám végigcsinálni :oops: nagyon becsüllek érte... számomra elég rémisztően hangzanak :wink:

:)
erz még mindig semmi egy inszem/lombikhoz képest:)
Vendég

Sziasztok!

Cseresznyét mi is kaptunk dögivel, már nem győzzük enni :lol:
Ebéd fokhagymás sült husi volt borsófőzelékkel.

Tegnap mi is nyársaztunk, ma meg csak punnyadunk :roll:

Itt nem esik, csak fülledt meleg van. Most néztem az idokep.hu -n képeket, keleten elég durva vihar volt :shock: Azért az nem hiányzik :roll:
Vendég

Ronci
Mostanra bizti kaptál a viharból ízelítőt.
Én most a T4- et töltöm, azt mondják nagyon nem jó, megnézzük, de itthon. Most elkezdtem olvasni Dan Brown egyik könyvét a kórházban ki is olvasom szerintem.

Kitty
Én nagyon szerettem az időképet, de mióta ezek a marha nagy fejlesztések vannak azóta nem olyan jó. Pl. a Pesti felhőképet mindig 1 órával lemaradva mutatja, az meg kinek érdekes így?

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Képzeld itt csak a szél fújt, más nem történt, de így is beszedtem a ruhákat, mert majdnem elvitte őket a szél csipeszestől... :shock: :shock: még az ablakokat is bezártam, mert szörnyen erős volt a szél!!!
Ja és nekem kb. 10perce jött le a Terminátor!!! :lol: :lol:
Már minden filmet megnéztem ami megy a mozikban, de ez így azért nem jó, mert nincs kedvem moziba menni...utoljára a Getto milliomost láttam, mármint moziban.. Barátnőmék is úgy csinálják, hogy ki választanak egy filmet amit meg akarnak nézni, és azt nem töltik le, mert akkor tuti megnéznék... Te honnan szoktál letölteni???
Voltatok ma szavazni? Nem azért mert meg akarom kérdezni, hogy kire, csak úgy kérdezem, mert én meg nem voltam... Fogalmam sincs kire kéne szavazni, mert egyik sem jobb a másiknál, ugyhogy inkább nem is mentem..meghát volt annyi dolgom amúgyis...
Hallgatom a rádiót, most mondják a híreket és most nagyon figyeltem, mert 1órája is már bemondták a Forma1 végeredményét, miszerint Button nyert, 2.: Barichello 3.: Raikkonen.. Ezzel csak az a baj, hogy én meg néztem a futamot és hát, Barichello kiesett, Raikkonen meg a 10.lett...
:lol: :lol: Tisztára megbízhatóak a hírek, nem??? :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci
Igazából én a hugomnak mondom mit akarok megnézni, és ő küldi a linket, data. hu, vagy rapidshare- ről szoktam tölteni. A gettó milliomost nem láttam, mert feliratos volt és utálom. Vagy olvasok, vagy filmet nézek. Mostanában sok olyan film van a moziba amit meg akartam/akarok nézni, de nem volt rá idő, majd letöltöm.
Szavazni mi nem voltunk, engem nem érdekel ez az egész, ahogy mondod kire szavaznánk? Különben meg ömlik az eső, még vásárolni sem mentünk el.
A híradót én is megnézem fél 7- kor majd.

Kép
Kép
susytunder

A getto milliomos az egyik legjobb film azok közül amit az elmúlt 5évben láttam!!! Feltétlenül nézd meg, nagyon jó, szerintem megérdemelte az Oscarokat!! :lol:
Nézem a híradót..jó nagy vihar volt szabolcsban!!!még jó, hogy eddig nem jött el!!! Szét vert volna minden gyümölcsöt... Gondolom szabolcsban is szétverte az alma ültetvényeket..

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Most mentek el a vendégeink. Gyümölcsleves volt,
meg főtt sonka, meg lazac-sült, sült zöldséggel és
sportszelet. Nagyon tele vagyok. :roll:

Itt nagy szél volt, az abbamaradt és most az a vihar
előtti, feszült csend van, nagy, fekete égbolttal. Vagy
elkerül minket, vagy baromi nagy vihart lesz.

Ronci, igazad van. Mindenen hisztiztem péntek és
szombaton. A tesztoszteronszintem magasabb a
kelleténél.Meg a TSH is lehetne alacsonyabb. :evil:
TSH: 2,275 mlU/l
Prolactin: 307 mU/l
FSH: 5,0 U/l
LH: 4,4 U/l
Ösztradiol: 97 pg/ml
Progeszteron: 0,9 nmol/l
Tesztoszteron: 3,1 nmol/l
SHBG: reagens hiány
A tesztoszteron is a határértékeken belül van,
de babázásra az 1 körüli jó, és a TSH is 1,75 körül
lenne babás. SHBG-t jó lett volna mellé látni, de
magyar eü... :?
Én nem voltam szavazni. El akartam menni, de nem
itt van az állandó lakcímem és elfelejtettem átkérni a szavazólapomat és a vendégek miatt nem volt időm
(és kedvem) autózni. A média egy ratyi, amit ezzel a
lezuhant Airbus-szal csinálnak, az is milyen már? Én
egyre kevesebb tv-t nézek és már nem bújom az internetes hírportálokat sem. Csak amennyi a melómhoz kell.
Össze-visszaírnak minden szemetet. A Geronazzo
Mária meg pl folyton szerepel és attól meg egyenesen hányingerem lesz mindig. :evil:

Sziszkó, ezt mondom én is. Tudom, hogy lesz baba.
Akkor, amikor jönni akar. Biztosan oka van ennek is.
Nálunk vendégek voltak ma, tegnap meg rohangáltunk.

Jessica, akiknél minden okés, azoknál sem biztos, hogy
korábban nem volt necces dolog, csak nem ebben a
felállásban. Az előző csalódások segítenek tisztelni a
jelenlegi és normális párunkat és megülni a fenekünkön.
És senki nincs beoltva megcsalás ellen, még akkor se,
ha most éppen minden jól megy. Nekünk pl van a
párommal vagyonjogi megállapodásunk. Ő nem akarja,
hogy a gyerekkel revolverezzem, én meg nem akarok
semmi nélkül maradni egy, vagy két gyerekkel. És
amikor válás van, akkor eldurvulhat a helyzet, még
ha amúgy meg is tudtok beszélni mindent. :wink:
Te is megtalálod majd a párodat. És ha ő becsületesebb
lesz, mint a mostani, akkor még jobban fogod szeretni. :)

Szilvike, nem tudom, hogy PCOS-e. De most eléggé
„felkapták” ezt a betegséget. Most amúgy lombikra
mennek. Nekik ez a legegyszerűbb. Vagyis, nem tudom,
mi a különbség, de azt hiszem, lombik lesz. Vagy inszem?
Nem tudom. :oops:

Megyek, Bendivel folyton foglalkoztató füzetet kell töltögetnem.
Most ezt nagyon imádja.

Még egy pici hétvége!!! :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Susy, met.hu? Én ott szoktam nézni az időt.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Kinga!
Kellemesebb már a hangulatod? Sajnálom, hogy nem jó híreket kaptál a dokitól :( Helyesebben a labortól. Majd írd meg, hogy a doki mit mondott a leletek láttán :!: Hátha mégsem olyan rossz a helyzet :wink:
A vagyonjogi megállapodást még Bendi előtt készíttettétek? Mert a közös gyermek már külön fejezet nem? Mondjuk járatos nem vagyok ebben, csak amiket olvastam/hallottam -e téren.

Nálunk ilyen nem volt. A férjemnek volt egy háza amikor összeházasodtunk. De mivel van már közös gyerek, a bíróság minden esetben felülbírálja a helyzetet, nem?

Érdekel a téma, mert zavar a tudatlanságom:evil:

Nekem nincs ilyen megcsalós sztorim. Én 15 éves koromban ismertem meg a páromat, azóta egy pár vagyunk. Ő akkor volt 20 éves. Nálunk azóta tart a szerelem. De komolyan. Mai napig, olyan szerelmes vagyok, mint egy ágyú :oops: Ja és ez visszafelé is így van.
De a szüleim már 51-54 évesek, apósomék meg 57-64 évesek és ott is dúl a "láv" :lol: Úgyhogy az etalon megvan. Ajánlom mindenkinek az ő példájukat :lol: :lol: :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Anita, akkor ti vagytok a szerencsés kivétel, akik erősítitek a szabályt. A szüleim nekem is együtt vannak 27éve és nagyon szeretik egymást, így a példa nekem is megvan. meg most már talán az elhatározás is. Egy vízöntőnek nem könnyű lemondani a szárnyairól :?
Mindenképpen megírom. Még 3 nap addig... Remélem én is, hogy nem durva a hiba, vagy legalábbis "könnyen" javítható. :roll:
Nem, a vagyonjogiban már szerepel a Bendi :) A kis vagyontárgy. Az életem kincse. A bucifejű szerelmem. :D Imádom a kisporontyot.
A gyerek külön téma mindenképpen: gyermektartás, láthatás, felügyeleti jog (kizárólagos, vagy közös, stb). Éppen beszéltük Apával, hogy ha Kistesó megszületik, bele kell foglalni őt is.
Hát, ahoyg én tudom, meg érdeklődtem, ilyenkor általában az anyánál helyezik el még mindig a gyereket és akkor ált maradhat a közös házban. Bár, ha egyértelműen a párodé volt esküvő előtt és nagyon szenyázni akar veled, akkor az az övé is marad és ha esetleg te nem tudsz hova menni a gyerekkel, akkor max kapsz egy lakhatást, vagy pont ezzel az indokkal nem nálad helyezik el a gyerekeket. De ez elég gáz dolog, mert meghallgatnak óvónőt, pszichológust, szomszédot, mindenkit. Jobb nem belebonyolódni...
De hidd el, nem vagy tudatlan: olyan bonyolultak ezek a dolgok, hogy amit mi megmondtunk 10 mondatban a párommal, az több oldalas szakszöveg lett. Nem való ez másnak, csak az ügyvédeknek. Csak váláskor sok bába közt elveszik a gyerek, szó szerint... :cry:

Na, ideengedem bendit, kirakózni akar a számítógépen! 8)
:lol:
K.

Kép

Kép
kinga82

sziasztok,.........itt is volt egy nagyobb eső.de ennyi........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most tudok csak írni.Dolgozgattam...
Én is szeretnék filmeket letölteni!!!!Honnan tudnék?
Mi a Walt Disney-s rajzfilmeket gyűjtsük már egy pár éve!Még Gréti születése elöttjóval elkezdtem!
van egy csomó diafilmem is ha érdekel valakit.Szívesen átmásolom 104db.
Nekem a kevencem : Egy Gésa emlékiratai IMÁDOM
Meg a Házibuli 1-2

Jessica felejtsd el!!!

a többiekéhez nem tudok sajnos hozzászólni,mert "kínai" :oops: :oops: :oops:

Kép
gmamyy

Gréti is imád foglalkoztató füzetben "tanuli"-Ő ezt mondja!
Nagyon jó Bartos Erika oldalán a feladatok! Színező,kirakó,különbségek...stb

Kép
gmamyy

Lányok én most egy időre elköszönök tőletek, nem lesz már időm jönni holnap. Délután már megyünk át anyósékhoz, ott alszunk, hogy Kristófot ne kelljen korán kiszedni az ágyból. Kedden reggel befekszem, aztán szerdán műtét. Beneildi hoz majd rólam híreket nektek, ha szeretnétek.
Ha újra itthon vagyok, majd jelentkezem. Mindenkinek a legjobbakat.

Kép
Kép
susytunder

Gmamyy
Engem érdekelne, később vissza térhetünk rá? Nekem is van jó pár, hátha találsz majd benne neked valót.

Ronci
Még neked akartam, hogy nagy Harry Potter mániás vagyok, bár a 6. részhez nem fűzök sok reményt a könyv sem tetszett, viszont az utolsó rész nagyon ütős.

Kép
Kép
susytunder

TIRAMISU
30dkg babapiskóta
2dl tejbe 1,5csomi 3in1 capuccino por(lehet kávéval is)
5dkg kakaópor
pici rum

Krém:
12dkg mascarpone krémsajt
12dkg tiramisu krémpor
1dl tej
2dl tejszín
1-1,5 ek rum

A mascarpone sajtot+tiramisu krémport+rum+Tej+tejszín egy tálban habosra keverünk.

Megcsináljuk a "kávét"+rum+tej=ebben belemártogatjuk a babapiskótákat..

Az edény alját kipakoljuk a babapiskótával-rá krém---piskóta+krém....

A tetejére krém kerüljön!megszórom kakaóporral!Hűtőbe teszem 3-4 órát hagyom....Majd mind megeszem!

JÓ ÉTVÁGYAT!!!
Én ma ezt csináltam nasinak! Isteni lett!

Kép
gmamyy

susytunder
Sok SZERENCSÉT!!!

Kép
gmamyy

Sziasztok!

Gmamy, majd megnézem, azt az oldalt nem ismerem.

Nitácska, Barnabás lett Bencusból??? Én is azt szerettem volna, de Apa leszavazta. :)

Susy, várjuk a híreket és nagyon drukkolunk! És én is nagyon szeretem a Harry Pottert. Meg a Gyűrűk urát is.

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

susytundér sokat gondolok majd rád!!!!!sok szerencsét!!!!!!!!!

kinga...igen Barnus lesz.....páromnak nem tetszik a Bence.....így ebbe egyeztünk meg.....a családomnak nem tetszik de nem esek abba a hibába hogy miattuk megváltozzon......mi gyerekünk!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy!!! megy a millió drukk ezerrel!!!! és még csak jó, hogy akarunk hallani rólad!!!! vigyázz magadra!!!

Gmammy!!!Ha mondod hamaarabb, akkor a www.revolution-world.com-on szabad regisztráció volt, de az az igazság, hogy lehet, hogy még tart. én meghívóval kerültem oda is meg a majomparádéra is.. de a civilization-site nem meghívós. Egy torrent programot tölts le, utánna már sima ügy... próbáld meg a revolutin-t! az egy egész jó oldal... bár még mindig azt mondom, hogy az indep-hez képest kiskutyák..az nagyon tutti volt..

Kinga!! a sportszeletednek köszönhetően holnap én is csinálok sportszeletet...ugyhogy brassói és sportszelet lesz holnap!!! :lol: :lol:
Nem olyan vészes az a labor, Kinga!!!!Ne depizz nekem!!! mosolyogj!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy!
Igaz,ezt már csak akkor olvasod,ha túl leszel mindenen!De azért nagyon drukkolok Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilditől meg majd kérjük az infókat Rólad! :wink: :)

Kinga,Ronci!
Lehet,hogy butusnak tűnök,de milyen az a sportszelet?Én még csak a csoki verzióját hallottam.Az fini. :P De ez süti,gondolom!? :roll:

Harry Pottert én is nagyon szeretem.De még az utolsó részét se könyvben nem olvastam,se filmen nem láttam.
Ronci!Ez (Harry Potter uccsó része) rajta van valamelyik letöltőoldalon?

Gmammy!
AZ én párom innen töltöget:

http://revolution-world.com/login.php?r ... %26cat%3D0

http://insane.it.cx/browse.php

Az utóbbi neki jobban bejön. :lol:
De azt nem tudom,hogy jelenleg kell e meghívó rájuk. :roll: :shock:

Ronci!
A majomparádéra kell meghívó?Ha igen,tudnál valamikor küldeni?Majd priviben írok email címet. :)

Kinga!
Írtam a Hékásnak privit valamelyik nap és tegnap válaszolt.Kérdezetm Tőle,hogy jön e még a topicunkba,azt mondta,hogy kevés ideje van a kisfia mellett,de igyekszik jönni.És kérdeztem ,hogy hogy kell berakni a táblit.Azt írta,hogy szívesen átadja bárkinek.Elküldi email címre.Nekem már leírta,hogy hogy kell ide beilleszteni.Várj,bemásolom:

Hékás írta: "Ha adsz e-mail címet, átküldöm bárkinek, azt csak ki kell pótolni az újakkal. A beillesztés a fórumra egyszerű egyébként. Meg kell csinálni a táblázatot excelben, aztán ki kell jelölni a táblázatot, és rányomni a másolásra. Meg kell nyitni egy képszerkesztő programot (én az InfranView-t használom), oda be kell illeszteni. Mindig át kell méretezni, mert túl nagy, és el kell menteni, mint kép. Utána már fel tudod tölteni, mint bármilyen kép.

Lehet, hogy ez így bonyolultnak hangzik, nem tudom, hogy mennyire értetek a számítógéphez. Ha segítség kell benne, szívesen segítek bárkinek, hogy megtanulja. Akár úgy is, hogy felvesztek msn-en partnernek, és lépésről lépésre "végigmutatom", végigmondom, hogy mit kell csinálni, hogy működjön."

Én megírom Neki az emil címemet.De szerintem majd add meg Te is Neki,mert lehet,hogy én elbénázom és nem fogom tudni berakni! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol:

Tegnap mi épphogy bevásároltunk,leszakadt az ég kb 2 órakkor és egész estig folyamatosan esett. :cry: De legalább 1-2 napig nem kell locsolni a kertet! :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz!!!

A sportszelet az süti, csak nem kell sütni...de tökre olyan íze van mint a sportszeletnek... szeretnéd a receptjét???
A majomparádéra kell meghívó, és majd nekem is lesz, amint összegyüjtöttem 5000 bónuszpontot.../nagggyon sok!!!/ de ha kigyült, akkor gondolni fogok rád, oké??? Amúgy én a revolution mellett használom, de nincs túl nagy különbség az új feltöltések között..viszont ott több régi filmet seedelnek..
Mindjárt megnézem a Harry pottert!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Akkor számítok majd Rád,ha meglesz a meghívód!!!!!Köszi,köszi,köszi!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recept?????Aha!!!!!!!!Jöhet!!! :lol: :lol: :lol: De sokat akarok,mi? :oops: :oops: :oops: :lol: Tudom,hogy pofátlan vagyok,bocsi! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisz!!!

A receptet itt találod: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=26727247

és még van egy csomó jó receptje!!!!! :lol: :wink:

Kép
Kép
ronci

Szisz!!!

A Harry Potter 6 már ment-megy a mozikban??? Mert ha még nem, akkor felesleges magyarul keresnem.. :shock: Viszont én most tényleg meg nem mondom, hogy adták-e már!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci!
Hát őszintén megmondom,halvány lila gőzöm sincs! :roll: :roll: :shock: Hagyd,ne keresd!

Köszi az oldalt!Ma meg is csinálom a sportszeletet!Nagyon jól néz ki! :P :P :P :P és nagyon sok recept van itt!Köszike!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Gmammy!
Diafilmet, hogy tudsz másolni :?:

Kinga!
Mikor mész a dokihoz? Majd írj!

Ronci!
Én nem ilyen sport szeletet szoktam sütni. Azt sütni kell. Érdekel a receptje?

Nita!
Szerintem is helyes, hogy nem változtattok a család miatt. Nektek kell, hogy tettszen a név, nem a családnak!

Én már csak a héten dolgozom :!: :!: :!: :!:
Csütörtökön meg lesz a ballagás, s hétfőtől gyerekek one az oviban 8) Igaz, hogy Mi még júniusban megyünk (még 2 hetet), de már csak pakolni kell. Építik nekünk majd az új ovit a nyáron, ezért kell dobozolnunk.

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Itt is volt eső, de nem sokáig tartott...

Susy
én meg egyáltalán nem nézem az időképet, csak párom bújja mindennap. Ő már pár éve mindig nézi.

Gmamyy
nekem a páromnak van hozzáférése egy torrent oldalhoz, ott van film, játék, minden, mi onnan töltünk le.
Neked is szívesen letöltök bármit, nem is lakunk nagyon messze egymástól, úgyhogy postán, vagy személyesen is oda tudom adni.

Ronci
nem vagyok HP rajongó, moziba se járok, szóval passz :oops:
Receptes oldalt köszi!
Vendég

Sziasztok!!

Szisz, nem azért kérdeztem , mert nem akartam keresni, hanem azért mert kerestem, de nem találtam... :(

Gani!!! Engem minden jó recept érdekel, ugyhogy jöhet!!! :lol: Tegnap pont mondtam a páromnak, hogy én hogy szeretek főzni meg sütni... :lol:
Én már megcsináltam a sportszeletet, fini lett, bár a rumaromából kicsit keveset raktam bele.. :oops: :oops:

Kép
Kép
ronci

Jajj Ronci! Nem azért mondtam! :cry: :shock:
Köszönöm,hogy kerested,de ha nem találod,valószínű még nem is játszották M.O.-on.

Megyek a konyhába!Spagettit csinálok meg a sport szeletet megcsinálom!Páromnak meglapi lesz! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,
természetesen hozom majd Susyról a híreket, igyekszem gyors lenni :lol:

Én a táblikészítés feladatát nem szívesen venném a nyakamba, főleg, hogy van rá több jelentkező, de mivel elég jól ismerem az IrfanView programot, én is szívesen segítek annak, aki majd csinálni akarja :lol: nagyon egyszerű használni, jó képnézegető progi, könnyű vele méretezni stb.

Nita, szerintem a Barnabás is nagyon szép név :lol: én észre se vettem a vonalzón a cserét :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!!! Nem vagy egyedül, szerintem csak Kinga volt ilyen szemfüles!!! Én is mikor olvastam Kingát, utánna gyorsan vissza "tekertem" Nitáig és megnéztem, hogy nahát, tényleg!!! :lol: Nagyon várjuk a híreket, ha tudsz valamit írd amint tudod!!! Köszike a közvetítést előre is!!!
Szisz!!! Tegyél bele jó sok aromát!!! Én most valahogy úgy elmértem magam... nem rossz így se, de azért hiányzik az a sport szeletes erőteljes rum íz.. :oops:

Szilvike!!! Megkaptad??? Addig fogok izgulni, hogy jó számra küldtem-e míg nem írod, hogy oké... Ide még sajna nem hozta a postás a csomagot..Pedig úgy várom már, főleg a probiotikumomat, hogy csak na...mielőtt félre értenéd, nem panasz volt, csak leírtam, hogy hogy vártam, erre nem hozta az a hülye postás..naggggyon lassúak!!!

Most jöttem haza a boltból, vettem borsót, mert elfogyott itthon...anyukám mondta, hogy menjek szedni, de úgy döntöttem, hogy "milyen finom is lesz az a fagyasztott borsó!!!" :lol: Na jó, csak halál lusta vagyok!
Mindenki szokott a brassóiba borsót rakni??? Mert olvastam egy pár felháborodott hozzá szólást a recepteknél, hogy a brassóiba nem lehet borsót rakni...de felénk így szokás...
Amúgy a végén még főzős topik leszünk... :lol: :lol: mondjuk én nem bánom, ha írunk róla, mert annyiszor van az, hogy semmi ötletem, hogy mit főzzek.és lám most is 2 jó ötletet adtatok mára!!!
Mondjuk most az Andi konyhájáról kinéztem vagy 4tutti husi receptet, meg a töltött pizzájára is rámozdultam..mondjuk pont úgy csinálja, mint ahogy mi a simát, tejfölös alappal, de én a tésztát eddig mindig vettem...
Hű, na mennyit írtam, megyek befejezem a brassóit...
Pusz!!!

Kép
Kép
ronci

Én paradicsomlevest főztem, sült oldalast és krumplifőzeléket.

Ronci
mifelénk nem szokás a brassóiba borsót tenni :roll: De sztem ez ízlés dolga...

Nálunk a kertben termett borsó, abból raktam a fagyasztóba, meg anyu is adott az ő termésükből. Meg majd a mama is ad, csak neki késői fajta van :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de mostmár több időm lesz jönni!
Végre vége van a vizsgáimnak, úgyhogy nem kell tanulni már :)

Hogy vagytok?

Nálunk párom szokott letölteni filmeket, de hogy honnan azt ne kérdezzétek :oops:

Susy, drukkolok neked! Minden rendben lesz! Várjuk a híreket!

Nita, szép név a Barnus is, és jól tetted, hogy nem a család véleményére hallgatsz, a ti babátok!

Sütés-főzés: Én is imádok sütni is meg főzni is... Majd ezt a sportszeletet is megcsinálom! Nekünk most volt az évfordulónk, úgyhogy sütöttem egy tortát, szeretek ezzel babrálni, majd felteszek képet róla...

1 hét múlva megyünk nyaralni, úgyhogy most a maradék cuccokat próbálom nem elfelejteni megvenni :) Amúgy is 2 napja olyan hülyeségeket álmodok, hogy itthonfelejtettünk egy csomó dolgot, meg hogy rossz időt írt az időjárás :)

Kép
encsike87

Encsi
gratulálok a vizsgákhoz, most már pihizhetsz!
És utólag az évfordulóhoz is! Torta képet várjuk :wink:

Nyaralás biztos jó lesz, és szép időtök is lesz! Ha meg időben elkezdesz pakolni, nem marad itthon semmi fontos!

Mi csak aug-ban megyünk, de messze van az még :roll:
Vendég

köszi lányok a véleményeteket!!!!!!!!!!!nagyon jól esik!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, én sem engedném, hogy beleszóljanak a nevébe... nekünk ha lányunk lesz akkor Amira, Mira, Miranda közül lesz kiválasztva... Ha fiú akkor tuti Botond, bár nekem tetszik még a Dominik név is:)

Kitty, rutinos utazó vagyok, és sosem szoktam itthon felejteni dolgokat, nem tudom most miért álmodok ilyeneket, lehet hogy azért mert nagyon mennék már?!
Hogy van anyukád?

Kép
encsike87

encsike nagyon szép nevek!!!!!!!!!
a Botond nekünk is a tarsolyba van ha esetleg meg gondolnánk magunkat.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:) Nekem azzal csak annyi bajom van, hogy most nagyon slágernév lett és sok kisfiú ezt a nevet kapja most.... Ami nem baj tulajdonképpen, csak én valami ritkábbat szeretnék talán :)

Direkt B-betűs neveket választottatok? :) Vagy véletlen?

Kép
encsike87

Mi eldöntöttük a párommal, hogy a gyerekeinknek ősmagyar nevük lesz. Ha lány Kincső, fiút még nem tudjuk.

Encsi
anyu viszonylag jól, leszámítva a fájdalmat. Csüt.ön megyünk Szegedre, beszélni a dokival, aki műti. Itt nem vállalják, mert kell egy urulógus, meg egy érsebész is, mert a daganat hozzánőtt az alsó fő gyűjtőérhez, amit ki kell metszeni, és újat preparálni helyette... reméljük csüt.ön már megtudjuk a műtét időpontját is, nem húzzák tovább a dolgot.
Eddig 4:1-re vezet a jóindulatú, most már úgy néz ki, tényleg az. De pontosan persze csak a műtét után tudjuk meg.
Vendég

Kitty, remélem minden rendben lesz ezután is!
Hogy viseli anyukád?

Az ősmagyar nevek is szépek, én mondjuk inkább valami "modernebbet" szeretnék....

Kép
encsike87

Encsi
én úgy látom, hogy lelkileg elég jól. Persze lehet, hogy csak nem mutatja ki, mert hát mégiscsak a gyerekei vagyunk.
A fájdalmat nehezen viseli, meg alig bír enni, mert pont ott nyomja a d., és szeretne már túl lenni rajta.
(amúgy volt már 12 éve egy nagy agyműtétje, szal ahhoz képest ez "kisműtétnek" számít :roll:
Vendég

encsike ezeket a neveket a párom választotta....van még Kristóf,Szabolcs is.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?