Sziasztok!
Üdv az újaknak!!
Nagyon édespofi a kisfiad, Marcsi!
és már nagylány a nagylányod
Boginak is üdv!!!
és várjuk a képeket!!
Képzeljétek, pénteken rohantam terhesgondozásra, hogy el ne késsek, és sehol senki nem volt előttem, mégis ültem kint vagy 10 percet... mindegy, nagy nehezen hívtak, és kérdezték, hogy akkor a Hajdú doktor lesz? Hátmondom, nem. Húúú, akkor menjek be... :S na mondom, szép, elástam magam
na elkezdtem elölről, hogy el fogunk költözni stb, stb, stb, jaaa, jól van, semmi baj, mondta a hölgy. Nagyon aranyos volt egyébként. A következő kérdése viszont az volt, hogy ugye még nem voltam semmilyen vérvételen, vagy más vizsgálaton?! Háááát....
de... mondom voltam. Aztán erre kiderült, hogy ők itt csak beutalókat adogatnának, nem is kell ide járnom
adott egy papírt, amin rajta vannak a vizsgálatok, amiken részt kell vennem, meg ráírta a védőnő vezetéknevét, mert nekik a keresztnevek nincsenek felírva.... na ez szép, gondoltam. No és a végén kiderült, hogy végülis a védőnőt is már megmondhatták volna itt a múltkor, és már rég mehettem volna hozzá is, lenne kiskönyvem is... ehelyett... még csak hétfőn fogom felhívni
na mindegy... legalább már lesznek képeink, meg leleteink, mire megyek
Holnap elhozom a vérvételes papírjaimat is, meg egy kicsit izgulok, hogy megint láthatom és hallhatom a Pocaklakót
egy kis időre
Most már muszáj neki nagyobbra nőni, hogy legyen látszata is jobban, hogy itt van
így még kicsit olyan megfoghatatlan a dolog. Tudom, hogy itt van, láttam, hallottam, de nem érzem, és kívülről sem látszik, és így még fura
Tudom, ne legyek türelmetlen, eljön mindennek az ideje
A jövő héten a méretek alapján is eljön a bűvös 12. hét
megvárom a holnapi uh-t, és akkor átírom az itteni vonalzót is
hogy valósabb értéket mutasson a "korunkról"
Na menek, még van egy kis dolgom mára itthon
egész nap szundikáltam
aztán most varrtam kicsit, és még van egy kis takarítás
de szép lassan minden meglesz.
Ti is ilyen fáradékonyak, álomkórosak voltatok??? Bár ma esik az eső itt nálunk, és ilyenkor amúgy is álomszuszék vagyok.... de most...
Na szép estét Mindenkinek!!! Holnap napközben jövünk az új hírekkel!!!
Eti + egy Pocaklakó
(+apu is
)