fogorvostól
pénteken letörött a gyökérkezelt fogam külsö része is (belül nincs már vagy egy éve), tegnap este meg kiesett a tömés, mivel ugye már nem tartotta semmi. Még jó, h nem fájt. Na mondom, legjobbkor. Ma magán ügyelet van csak, 8 ezer pénz, de hát nyitva nem maradhat a fogam, ugye a gyökér is tök nyitva volt. Egy IGEN KEDVES
dokibácsi volt, fiatal, lelkes, elmondtam h menthetö a fogam, de kell röntgen, amit majd csak szülés után csináltathatok, és akkor koronázhatóa fog, ha a rtg alapján érdemes. betömte, amennyire lehet, és NEM KÉRT PÉNZT
. Pedig magán ügyelet. Aszonta, ez csak kicsi dolog volt. Gyugyikám, gondoltam rád közben (dr House).
Ez a tömés csak ideiglenes, aszonta, egy hónapot kibír, aztán csináltassam meg rendesen. Na, szegény aptyuk akkor 3 kölökkel lesz, amíg engem koronáznak.
kandi
de jó, 4d, kiváűncsi vagyok!! vérképet rendbejött? vasat én is szedek, minen szuper mellékhatásával együtt
princi
doki
azért megkérdezhette volna, akartok-e babát, vagy milyen bajod van még amellett, amire a bogyót kaptad. De reméljük, helyreállsz, és a nyár a ti idötök lesz! ez az az eset, amikor a bogyesz többet ártott, mint hazsnált.
viki
a tel-ra lehet fotót küldeni?
gizi
már csak egy hét a nagy napig!!!
izgulsz már? mikor jöttök haza?
gyugyi
macskauralom? hogy felvitte az Isten a kend dolgát!!
de édesek a gyerekid! most meg már nagylegény/nagylány! nem mondod, h fiadnak ilyen göndör haja volt? és most már nem az neki, vagy szégyelli? pedig sztem tök bejönne a csajopknak!
dike
jó lesz ez a görbe, ti megtettetek mindent!