Xandra!
Enyímé férj is beaggódott, de holnap amúgy is megyek dokihoz, majd ott kiderül
Szerintem ahhoz túlságosan rapszodikus, hogy magzatvíz legyen
A magzatvíz folyamatosabban szivárogna, nem?
Skrisz!
Én nem éreztem a ti méreteiteket annyira picurnak, inkább mi vagyunk nagyok, mert minket meg 2 héttel nagyobbnak mértek, mostanra olyan 2.5 kg körül lehet. Persze csak ha elhiszem az utolsó mérést
És amíg a lepény jó állapotban van, addig minden oké
Kat!
Őszintén szólva én a múltkori élményem után kézzel-lábbal tiltakoznék egy újabb kenetvétel ellen, és írtad, hogy neked is igen pocsék volt, szóval most akkor miért is kell erőltetni??
Nyulasz!
Nekem is azért volt most rákszűrés, mert kiderült, hogy nem vettük le az terhesség elején, igazából én mondtam, hogy csináljuk. De előtte közvetlenül levette a CET-et, és azzal már annyira megpiszkálta ott, hogy a rákszűréses spatulától elkezdtem vérezni. Ezután ugye ecsetelés, meg törölgetés mindenféle bucikkal, meg még meg is csípett azzal a kacsaszerű izével, szóval most már így utólag simán kibírtam volna rákszűrés nélkül
De hozzá kell tennem, hogy nekem igen rosszul esnek ezek a terheskori manuális vizsgálatok amúgy is. Mindig fájok közben és utána is, akármennyire próbál gyengéden vizsgálni
Igen azt a bébiőrzőset vettem meg, ami most 30 e. Nekem igazából meg csak bébiőr kellett volna, mert kaptam egy Baby Sense-t, de csak magában az őr meg 17 e lett volna, és nem is biztos, hogy annyira kompatibilisek lettek volna egymással, ezért döntöttem a szett mellett, a Baby Sense-t meg nem kértem.
Én kölcsön kapok mérleget
(Cupp egy kedves topiktársnak érte ), itt nálunk bérelni nem lehet, legalábbis nem találtam meg a módját. Szerintem 1-2 hónapig az elején nem árthat
Lázmérőből tegnap írtam a'szem, hogy rendeltem fülest (Momert), meg vettem popsist (ööö, azt nemtom milyen, talán Omron?? ), és majd kitapasztaljuk
Én kapok egy járókát, nekem sem jutott volna eszembe, hogy vegyek (ezzel úgy vagyok mint a kenguruval, az is "így" lett, úgy kaptam). De körülöttem amúgy senki sem nagyon használt, mármint járókát, vagy csak arra volt, hogy abba dobálták a játékokat
Angel!
Én nem tudom milyen gyakran kell cserélni a pelustartóban a zacsit, a leírás szerint 28 darab fér bele. De nem drága az utántöltő, én úgy nézem, hogy 10 Ft egy zacskó. (1890 Ft egy 180 darabos), ha meg hármat veszel, akkor még olcsóbb