Új privát üzeneted érkezett!

Alle, kimondhatatlanul örülök! Ha már a pocidban lesz, szépen beszéld meg vele dolgokat, hogy neki most erősnek kell lennie, tudod, hogy fél egyedül odabent, de csak egymásra számíthattok. Mindenben segíted őt, csak szépen fészkelje el magát, ahogy neki a legkényelmesebb, a többit bízza anyára. Drukkolok nektek nagyon.

skrisz72

Alle, a tiéd a laptető. Neked adom! (bocs lányok!)

skrisz72

Alle!!

Ez fantasztikus!!!!!
Én mondtam én mondtam én mondtam!!
:lol: :lol:
Gratulálok ehez a kis küzdő lélekhez!!!!

Én most jöttem haza és bevallom nem vagyok valami jól.
Fájdogál a pocim és émelygek bár ebből smmi következtetés nem vonok le amenyit össze vissza eszem. :roll: :roll:

Kép

Kép
raniko

Micsoda hírek, nagyon örülök Alle!!!!!!!
:D :D tiéd a laptető, teljesen jogos és egyértelmű :D :D
majuska

ALLE!!!!!!!!!!!!!!!!Fantasztikus! Ez a kis küzdő baba, nagy harcos, olyan, mint Angel babája! meglátod, veled marad! Annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jajj Alle!
Annyira örülök :D :D :D Hajrá Babácska!!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Istenem!!!!! Alle!!!! :D
Nahát, annyira boldog vagyok!!!!! :D Itt pityergek :oops: :P
Olyan nagyon drukkolunk, mint még soha!!!! :D :D :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
nyugi és pihi!!! :D Nagyon drukkolunk! :P

(köszönöm kérdésed, ma én sem vok jól, reggel óta rókázom...de nehogy sajnáljatok!!! :P Szívből kívánom Nektek is mindezt!!! :lol: )

Majuska,
hogy megy a Supre szúrás? :D
(én amúgy az elején nem nyomtam ki a fecsiből a levegőt, hanem csak miután felszívtam, felfelé tartva a tűt...nekem így is bevált! :wink: )
Nagyon örülök, hogy Te is kezdesz, sokat gondoltam Rád!!! :wink:
tüszőnövelők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés, megyek újra "kagylót fogni"
:oops: :lol:

tillidian

Alle: hurrá-hurrá! Nagyon sok-sok osztódó és kapaszkodó energiát küldök a kis küzdődnek!+++++++++++++++++++++

Till: Oké, nem sajnállak, de lehet, hogy társulok. :cry: Iszonyatosan marja a torkomat a sav és fáj a fejem. Utóbbi a hülye esős idá miatt, mert ugye a jó szamár megérzi. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle: igen igen igen :D :D :D :D :D :D :D kis kuzdo csemete!
Annyira orulok!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

sziasztok!
rég írtam ide, jóval kevesebbet tudok netezni, olvasni sem nagyon :oops: de most belestem, és hozzá kell szólnom:

Alle drága,
szívből szorítok a pici egykének! Ő lesz az, a Ti babátok! :D

Baba,
örülök, hogy mindjárt kezdhettek! :wink:

puszi és drukkok Mindenkinek!
angel37

Alle, ugye mondtam! :) Igen, Ő lesz a Ti babátok! Erős, és kitartó!

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

((((((((((((((((Alle drága ))))))))))))))))))))) könnyekkel küzdve olvasom soraidat!!!! Puszi

Rani, már csak 1 hét, remélem jól viseled magad addig és utána még 8+1/2 hónapig :wink: :wink: :wink:
(végre nem esik, de öltözz fel melegen, nehogy megfázz!!!!)

Tilli drága, Timi jobbulást nektek.... "kagyló ölelgetés"-nek husssss :D

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kalkata felöltözöm ígérem.
Jó lenne még az a 8 és fél hónap!! :wink:
Ma ahogy már ítam fájdogál a hasam olyan menzsi szerüen. :roll:

Angel de jó,hogy itt vagy!! :lol:
Jól vagytok???

Timi savval sajna én is küzdök mostanába! :roll:

Kép

Kép
raniko

raniko, emlékszem, hogy beülti után Nekem is fájdogáltak a cicik, és szúrkált a hasam. Én a cici fájásról tudtam, hogy sikerült. Ja, meg megjelentek a kék erek a cicimen. Biztos Neked is azért fájdogál a cicid, meg a hasad, mert helyezkednek a Picurok. :)
Jajj, már úgy várom a tesztelésed napját. Biztos gyönyörű 2 csíkos lesz! :wink:

alle, azért majd jeletkezz, hogy mizu...

skrisz, lois, Nektek már nem sok van hátra. Jujj, de izgi.

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Kata: köszi!

Raniko: nekem eddíg nem volt ilyen gondom, csak most 3 napja. Babaragacsok mennek továbbra is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Bea, ne is emlékeztess! :lol: Álmomban már szoptattam, de nem volt tejem. :oops:

skrisz72

Hahó!

Egész nap csavarogtam, nem voltam gép előtt!!!

Alle: sikerülni fog! Ő annyira élni akar, küzd, Veletek marad, meglásd!!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Rani: oké!!!! :D

Mindenkinek cupp.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Micsoda hírekre jövök. Egy embri elég, hogy sikerüljön :lol:

Mi itt kűzdünk, mások meg folyamatosan üvöltöznek a gyerekükkel. Nem illik hallgatózni, de olyan hangosan üvöltöznek mindig a somszédban. Ahogy hallom az a baja a kislánynak, hogy az apjára hasonlít. Mindig eszembe jut mikor látom őket, hogy nekik van gyerekük, nekem meg nincs.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises, erre szoktam mondani, hogy ottfönt rosszul osztják el a dolgot! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Igen, ilyen ez. De nekünk is sikerülni fog egyszer.

Csak ezt a szegény kislányt sajnálom nagyon. Olyan rettenetes dolgokat tud ez a nőszemély (mármint az anyja) neki mondani.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Alle, drága, sok puszi annak a kis embrikének!

baba, örülök, hogy úgy tettél, ahogy írtam neked, és grat , hogy végre kezdhettek ti is:)

Mindenkinek sok drukk és puszi
Vendég

Alle :)
hajrá, hajrá :wink:
mniki

Allegro,
Ismerem az érzést, amit leírtál... megkönnyeztem én is, de látod, mégiscsak ott az A kis embrike. Drukkolok nektek nagyon...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Alle, ez a te napod! Hajrá kicsi harcos embrike!++++++++++++++

Rani, mi van már? Hol az a gyönyörű két csíkos teszt? Ne dugdosd előlünk! :lol: ++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz, írtam privit!

Hunci, köszi :oops: :)

Alle, nagyon drukkolok nektek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko?

babaimádó
Kép
babaimado

Alle:+++++++++++++++++++++ !

Raniko:II II II II ilyet kívánok neked!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok lányok!!

Nem gondoljátok, hogy a tesztelés még korai lenne? :roll: :oops:
:lol:

Jól érzem magam minden ok szerdán megyek vérvételre.

Skrisz hova gondolsz éééééééén dugdosom.......?! :lol: :lol: :wink:

Ma nem leszek gép közelbe vagy talán csak este így szép napot mindenkinek!

Puszi akkor Kedd 5 óra.

Kép

Kép
raniko

Rani, tesztelni sosincs korán, max nem mutat semmit. :wink: Nem erőltetem, várd meg nyugodtan a lélektani pillanatot. :D

skrisz72

Alle drága ez a ti napotok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani? Hogyléted felöl érdeklődnék.

Mindenkinek puszi és drukk!!!!

kalkata

Kalkata nagyon köszönöm az érdeklődést!!!
Jól vagyok!
Néha picit fájdogál a hasam a cicim nagy kék erek vannak (s.bea) és néha émelygés. :wink:

Skrisz tudom, hogy nem siettetsz ebből csak azt érzem (ami nagyon jó és köszönöm, ) hogy izgulsz! :wink:

Kép

Kép
raniko

Alle :D
ugye már küldhetjük a babaragacsokat? :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
ET+ hányadik nap ma? :P (nekem ET+5-től jöttek a mensis görcsök :wink: )++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét, Lányok!

tillidian

sziasztok!

Jajj Alle!!!! Én annyira ,de annyira szurkolok! Az Ég áldása legyen veletek! Drága kicsi harcos gyere!

Rani+++++++++++++++++++++++++ !

Rókakomázóink, irigyellek benneteket. :)

pussz mindenkinek!
nani72

Sziasztok,
minden rendben, hazahoztuk a mi kis Virágunkat :) Kovács doktornő végezte a transzfert, meg sem éreztem. Pihentem, aludtam egy nagyot és persze bíztatom, hogy kapaszkodjon és osztódjon olyan szépen a pocakban is, mint a csészében.
Harcika szerint tuti kislány :wink:
Megkaptam az első progiszurit is, a beadás nem fájt, most kicsit viszket a helye :? És persze megy az utro is.

Köszönöm a drukkokat, ránk fér nagyon.

Rani, lassan teszt, II kívánok neked.

Szép estét mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle, én nagyon-nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Alle: drukk hegyek a kis virágnak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok lányok!

jaj, eltelt 2 nap és már micsoda hírek!
Alle! bár nem követtem végig sajna a történéseidet, de most asszem minden ok lesz és nagyon drukkolok!

Amina! 2-3 hónap gyorsan megy, addig meg erősítgetjük 1mást lelkileg - meg hát pihizz sokat!

Majuska! Én is full kezdő vagyok, azaz még kezdőbb, mint te! alap vizsgiket csináltatok, de nagyon remélem, hogy július végén meglehet az első inszemem! (Na, ugye én vagyok a legkezdőbb!)

Ja, és képzeljétek, ama "lélektani megnyugvásról" lenne egy sztorim! Bocsika, ha hosszú vagyok!...Mi 2 éve voltunk először a Kaáliba konzin, de akkor még nagyon erőteljes volt bennünk az "AZONNAL babát akarunk"-érzés... le kellett higgadnunk. Meg hát, az anyagiak sem voltak valami fényesek!Úgyhogy a konzultáció után eltettük magunkat, munkába menekültünk, spórolgattunk és elvégeztük az örökbefogadó szülő tanfolyamot. Soha nem tudnám elfogadni, hogy ketten maradjunk - asszem. Szóval, így megnyugodván e nyártól ezerrel a baba-ügyön leszünk, és... ha "minden kötél szakad", azaz ha az Úr nem úgy szeretné, ,akkor jöhet az örökbefogadás! Most komolyan, azt hiszem, ,egy nem vér szerinti picurt is nagyon tudnék szeretni!
Gondoljátok, hogy rosszul gondolom? De őszintén?
gysmintlegyen

Sminti: nem gondolod rosszul. Nekünk érvényes határozatunk van örökbefogadáshoz. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle, annyira de annyira szurkoltam hogy minden jól sikerüljön, így lett. Már együtt vagytok a Kis Harcossal!!!!! Ragacsszállítmány innntől +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++egyfolytában
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi, úgy látom a picik nem hagynak aludni :wink:

Rani, :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Smiti, azt tettétek amit a szívetek diktál, akkor ennek így kellett lennie. Most már teljes mértékben tudtok belekezdeni a köv. kezelésbe. (mi még nem tudtuk az örökbefogadást elfogadtatni magunkkal :( , mint lehetőséget azthiszem)

Megjött végre a jóidő, remélem mindannyiótoknak csodálatos vasárnapja lesz!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!!!

kalkata

Kata: sajna mindíg korán kelek. :(

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Alle, nagyon-nagyon-nagyon!++++++++++++++++++++++++ Vicces, hogy mielőtt feljöttem volna a babanetre, a blogodat olvastam, és pont ugyanazt írtam, amit Harcika mondott. :lol:

Rani, ma is babaragi!!!! Hajrá zebrák! :wink:

Sminti, sokan gondolkodnak hasonlóképp. Miután megnyugszanak, hogy van más út is, sokkal könnyebben megy a saját baba fogantatás is. Drukkolok nektek!

skrisz72

Jó reggelt!!

Alle mennek a babaragik nagyon drukkolok nektek!!! :wink:

Tilli ma vagyok ET+7 nap.
Nálam a 3. nap voltak szurkák 5 nap menzsigörcsök!

Nézzétek milyen jól tudok fényképezni!!! :wink: :lol: :lol: Kép képecském

Kép

Kép
raniko

Alle: mai babaragi adag +++++++++++++++++++++++++++++

Raniko: :) :) :) :) dejooooooooooooooooooo! halk gratula!

Sminti: nehez kerdes az orokbefogadas es mellette nagyon szep is. A dontesig a legnehezebb eljutni szerintem. Bennem pl mindig motoszkalt az orokbefogadas gondolata, 18 eves korom ota, viszont most mar a ferjecskemmel tudjuk, hogy mit diktal a szivunk: 1 sajat + 1 ori babara gyurunk ;) .

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Húúúúú... Rani, nagyon jól tudsz fényképezni :wink:
Izgatottan vártam már a fejleményeket :D

Alle!
Drukk a legerôsebb Virágnak!
Sok-sok progiszurit kívánok!

Kép
lona1

Köszi lányok!!!! :wink:

A tegnapi tesztem volt elsőre szemmel látható azért is csináltam benőlle 2-t mert nem akartam el hinni azt hittem rossz a teszt. :roll:
A teszt szélén az ET-től eltelt napok száma látható.
Igazából még annyira nem merünk örülni szerdán megyek vérvételre és kéne egy jó eredmény.
Utána megy egy szép UH dobogó szívvel vagy szivecskékkel!!!

Tegnap megmutattam dokibácsinak a teszteket pont bent volt.
Nagyon aranyos volt mondt meg is nézne UH-val, hogy a sárgatestek milyenek.
Mindent rendbe talált!!! :D

Most egyek szurira szerintem este leszek.

Szép napot!

Kép

Kép
raniko

Rani: szuper fényképész vagy! Jaj, de jóóóóóóóóóóóóó! Szép nap ez a mai! :lol: :lol: :lol: Erősítő drukkok mennek!+++++++++++++

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem könnyű kérdés az örökbefogadás valóban. Nekünk is idő kellett, amíg megértünk az elhatározásra. (Nekem ment nehezebben)

Ha most 1 babánk növesztené a pocakom, akkor a második gyermekünk nekünk is öribaba lenne, így viszont inkább a szülés után valószínű, hogy visszalépünk, bár én nagyon-nagyon fogom sajnálni ezt a lépésünket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rani, gondoltam, hogy sutyiban tesztelsz ám! :lol: Nagyon szépen erősödik!!!! Maradjon is így!++++++++++++++++++++++++++ De most már kötelező minden nap feltenni a friss tesztet!

Timi, majd meglátod, hogy boldogultok a két gyerekkel, hogy fér bele anyagilag, és még bőven van időtök eldönteni, hogy jöhet-e egy harmadik gyerek.

skrisz72

Raniiiiiiiiiii, szuper!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!! Rani, ez nagyon szépen alakul :wink: :D lesz ez még erősebb is, hajrá szerda, hajrá magas hcg!

Én tegnap kezdtem supre-val. Alig bírtam felszívni a 20 egységet, folyton a fele ampulla levegő volt. Aztán végül ment.
2 kérdéske: függőlegesen, vagy döntötten kell szúrni a bőr alá a tűt, és ha felbontottam akkor hűtő vagy szobahőmérsékleten kell az üveget tárolni?
Egyébként meglepődtem ,milyen gyorsan jelentkezett (gondolom ettől) a hőhullám...akkorákat izzadtam éjjel és reggel az esti beadás után, hogy szó szerint folyik rólam a víz :cry: :oops:
Nekem minden hormon így betesz, nem véletlen paráztam itt a 300-as gonal-tervtől...

Szép vasárnapot mindenkinek, Rani szerintem neked már van, ugye? :wink: :D Többieknek is hasonló szépeket!! Majuska
majuska

Rani, te vagy a mai nap megszépítője! Izgalmas tesztsorozat! :wink: nagyon jól néz ki. :D

Alle++++++++++++++++++++++++! és a kicsi virágodnak is++++++++++++++++++++!

skrisz, mindjárt 33.hétbe lépsz! huhh! hihetetlen! :)

örökbefogadásról: mi még nem értük el ezt a pontot. Nagyon erősen hiszek/hiszünk a saját gyermekben.De sose mondd, hogy soha, ki tudja mit hoz a jövő?!

üdv mindenkinek!
nani72

Ranikooooo :D :D :D :wink:
további csík-erősítők :wink: +++++++++++++++++++++++++++++

Majuska,
én kicsit oldalról adtam be, felcsippentettem a bőrt, lefújtam fertőtlenítővel és szuri :P - Suprét szobahőmérsékleten kell tárolni (persze nem 27 fokon, de most úgysincs meleg :P )

Alle, Drága!!!!!
Millió kapaszkodó-drukk megy Kis Virágocskádnak!!!!!+++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihengess csak, mi majd szurkolunk!!!:)

Öribaba-dolog:
szerintem csodálatos lehet!!! Nálunk is szóban forgott ez, mint lehetőség, de csak legalább 8 lombik után jött volna, Apa kérésére :P

Szép vasárnapot, Lányok :P

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?