Sziasztok,
Lemaradtam minden névnapi és szülinapi köszöntésről, mindenkinek sok boldogságot!
Nagyon helyesek a gyerkőcök!
Susy,
Drukkolunk nagyon, gyorsan eljött a műtét ideje, de talán jobb is hamar túllenni rajta!
Márti,
Tényleg jó alvókájuk van a gyerekeidnek, de akkor is elképesztő, hogy még torna is belefér neked, miután az egész házat rendben tartod, 6 főre vasalsz, meg gondolom főzöl is minden nap, le a kalappal!
Ja és még férjedre is jut időd, meg filmnézésre is, persze napi 5-6 óránál nem alszol többet – ez nekem nem menne huzamosabb ideig. Adhatnál tippeket, mit-mikor-hogyan oldasz meg (pl. főzést, takarítást)
Manka,
Gratulálunk a kistesóhoz!
Még mindig vidéken vagyunk Dáviddal, lassan 3 hete semmi házimunka számomra! Elképesztő és így is elszállnak a napjaim, nem olvastam ki a könyveket, amiket hoztam, igaz, rengeteg látogató, meg kimozdulás volt, ezzel azért telnek a napok
Meg persze még mindig kb napi 2,5 órát fejek összesen, az sem kevés. Bár legalább hetek óta alig kel tápszer Dávidnak, ezért megéri
szinte minden nap 100% anyatej!
Itteni ismerősöknek (korombelieknek = 30 év) már 5 éves gyerkőcei vannak és képzeljétek, majdnem mindenki 2 éves koráig szoptatta a gyerekeket, meg természetesen éjszaka is 5x még másfél éves korában is, stb. Ami viszont kevésbé jó hír, hogy többeknek (sajnos sokaknak) tönkrement a kapcsolatuk és egyedül maradtak a gyerekkel. Azt mondták, akkor romlott meg a kapcsolatuk, amikor megszületett a kicsi – feltételezem, hogy egy jól működő kapcsolatot nem ronthat meg a gyermek, szóval biztosan volt más is a háttérben. Sajnálom nagyon őket.