Sziasztok!
RebekAnna-Eszter:-nagyon köszi a hozzászolásodat,jó volt,hogy felhívtad a figyelmemet erre a szinválogatásra...,bevallom rég játszottunk a golyokkal(füzni is lehet),mivel a jóidö miatt sokat az udvaron vagyunk és a kerti játékok voltak elönyben!Ma délutáni alvás után ezzel kezdtük a játékot ...és 7 pohárba beleválogattam a szineket,elöször Én -közössen-majd a Nati fejezte be!Az eredmény nem szintévesztö...csak lusta..(megnyugodtam)!Jön a hüvösebb idö-nö a lakásban töltött órák száma és ráhajtunk és talán novemberre mire betöltia 3.évet már tudni is fogja az alapokat!
Malacka:-ugy tettem ahogy írtad ,kivettem a nem alapszineket(piros-paradicsom árnyalatú,zöld-fü szin,sárga-citrom stb.)És tényleg igazad van ,nem szabad fölösleges lenne traktálni még szerencsétlent az árnyalatok megismerésére!!!
Pele:-Neked is 100%-ig igazad van!Talán Én vagyok az egyetlen aki már ilyen korán kétségbe estem ettöl...a tudás-átadás próblémái!!!amikor nem megy simán minden!és saját kudarcomnak fogtam fel ill.segitségért kiabáltam-elkeseredetségemben!
Kanga:-az Én kicsi fiam is november 9.-én lesz 3éves!és a fiuk késön érök-lustikák!Nati is sokmindenben megelözte a kortársait pl:9 hónaposan ment-1 évesen szaladt-17 hónaposan megbizhatóan szobatiszta volt(nappal-éjjel is)-Talán ezért is vártam el szegénytöl azt,hogy a szinek megtanulása is ilyen simán történjen...
DE SZERENCSÉRE TI SEGITETTETEK NEKEM ABBAN,HOGY MEGGYÖZZEM SAJÁT MAGAMAT IS,HOGY ...NINCS MÉG VESZVE SEMMI!-mindenkinek mégegyszer köszönöm!!!
Kandi72