Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lányok, 205 fotót csináltam, ami 286Mb méretű :oops: . Ha kicsinyítem, akkor is 26Mb, ami nem megy át e-mailen, főleg nem freemailre :evil: . Most megpróbálok válogatni, ha megvan, küldöm őket.

Kép
Kép
nircee

Na, elküldtem, ha nem kapjátok meg, légyszi jelezzétek! Katica nagy valószínűséggel nem kapja meg, Henus, Giga talán.

Kép
Kép
nircee

Nircee, nem tudnád valami fájlfeltöltős oldalra feltenni, és onnan te tudnánk töltögetni a képeket..
pl. sendspace.com vagy yousendit.com
Azt hiszem csk regisztrálni kell egy email címmel, és utána lehet feltölteni.

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is megyünk ;)

A sütit pedig este felrakom. Köszi a dicsit! Márkkal együtt csináltuk ám!! :lol: ;)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre,
nekem a legegyszerűbb, ha kiírom CD-re, és elpostázom mindenkinek! :wink: Feltöltögetni ennyit nem nagyon van időm és energiám, de majd meglátom, mit tehetek. A honlapunkra is felteszek egy párat, onnan is le lehet tölteni. Csak hát idő, idő idő.... :roll:

Kép
Kép
nircee

Nircee, ezekre a fájlfeltöltőkre úgy a legegyszerűbb, ha betömöríted a képeket, és az egy tömörített fájt feltöltöd. Ez szerintem nem több idő, mint cd-re kiírni, de ha az szimpatikusabb neked, akkor rendben, csak egy ötlet volt.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Helló!

Nircee, én megkaptam a fotókat, köszi. :wink: Elvileg nekem tudsz tömörítve küldeni 100mb-ig. Vagy esetleg két tömörített fájlba. persze csak ha nem gond. ÉS ráér, ha lesz rá időd. :wink:
A honlapotok meghívásos? Lemaradtam ha igen, bocsi. Nagyon ritkán szoktam felmenni a blogjaitokra, ne haragudjatok. Nem érdektelenség, de egyszerre max egy órám van a gépnél. Akkor ímélt nézek, indexen néhány hírt átfutok, benézek a Babanetre, ha van ügyem a babaszobára, és heló, eltelt az egy óra. Szóval a honlapotokat nem tudtam megnézni...:(

Szonja ma délben időben lefeküdt és időben felkelt, ezért már fél 10-kor aludt most. Legalább ennyi előnyünk legyen a hajnali ébresztőből...:?

thenus

Hát, sajna nem jó hírekkel szolgált a doki. :( Megint hörghurutja van Lolinak, eléggé asztma-gyanús... Ha továbbra is ismétlődik, el kell mennünk kivizsgálásra.
Most kapott antibiotikumot (pedig ez a doki tényleg csak akkor ad, ha nagyon muszáj!), Ventolint, köptetőt és orrcseppet, mivel meg van duzzadva az orrmandulája is.
Az antibiotikumot csak 4 napig kell szedni, de olyan borzalmasan rossz az íze (megkóstoltam), hogy egyszerűen képtelenség simán vagy innivalóban beadni. Úgyhogy végső elkeseredésemben Danette-be rejtettem. ;) Ventolinnal 3 óránként puffolunk, 2 napon át, még éjszaka is kell, de csak ha felébred.
Egyébként teljesen jól viseli a csajszi, mikor hazaértünk, mindenáron el akart menni a csacsihoz (nem messze tőlünk van egy farm, lámákkal, csacsival, pónival, birkákkal), úgyhogy elsétáltunk. A kedve jó, a dokinál sem volt semmi gond, tele volt a rendelő plüssökkel, azokkal játszott. Copfot csinált a bocinak, utána meg akarta mosni a fogát, be nem állt a szája, nem úgy viselkedett, mint aki beteg. :)
De azért eléggé el vagyok keseredve, főleg, ha kiderül, hogy tényleg asztma... a doki azt mondta, sehogy nem tudjuk elkerülni, ha egyszer hajlama van. :(
Vendég

Verna, nagyon sajnálom Lolot. :( A gyerekkori asztma kinőhető... :wink:

thenus

Nircee!
Én is megkaptam a képeket! Köszönöm!

Verna!
Nagyon remélem, hogy nem asztmás Loli!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Lara szívet kapott??? Jaaaaajjjjjj, de jóóóóó! :):):):) Végre örülhetek, mert annyit szipogtam az a kislány miatt.

Andi
kérünk szépen képeket a kis Laráról, ha lesz, jó? Légyszííí.
A kutya szupi. :)

Verna
de sajnálom szegény Lolót. Van sólámpátok? Állítólag az jó éjszakára. Nekünk úgy néz ki, hogy lehet, hogy Didrinek poratkára lesz allergiája, mert tegnap éjjel nagyon köhögött és amikor mindent kiiktattam körülötte, lepedőt cseréltem meg minden, akkor azonnal abbahagyta. Azért ez sem túl jó, de az asztma nagyon utálatos dolog. Ha tényleg ki lehet nőni, az nagyon jó. Szerintem nézzetek utána, mert ezek a sóbarlangok is jót tesznek, ahogy én tudom. Azt hiszem, hogy a szomszéd kislány is asztmás, megkérdezzem, hogy mi a teendő, mik a tapasztalataik?

A buli nagyon jó lehetett, de irigyellek benneteket....

Na, menni kell, mert már jó sok időm elment.

Kellemes hétvégét! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee, nekem is küldd el légyszi a petermoncsa@gmail.com - ra.

Képek mentek, bár igen szerény számban, Nircee-hez képest. :shock:

Verna, sajnálom. Ha kell sólámpa nekünk van egy, amit konkrétan még be sem kapcsoltunk SOHA.
Vendég

Szantre,
elfelejtettem, Neked is küldjek képeket? Ha igen, megadod az emailed? Akár priviben is!

Pilla,
oksa, majd küldöm!

Hát, a 205 azért nem annyiféle, hanem sorozatokból állt össze, úgyhogy amiket küldtem, sz szerintem épp elég, hiszen ugyanabból van több is, az már nem érdekes. A legjobb minőségűeket válogattam ki nektek.

Verna,
sajnálom Lolit! Az asztma elég gáz dolog, de együtt lehet vele élni, sok élsportoló is asztmás, és gyönyörűen megoldják! Csak nagyon oda kell figyelni. Mi is figyeljük Simit, mert ő meg ha bepörgeti magát, akkor elkezdt zihálni, és sípolva lélegzik. Mivel azonban ez nagyon ritka, lehetséges, hogy játszik a hangjával. Ha nem múlik, vagy sűrűsödik, akkor isány az orvos nekünk is. A nagymamám asztmás, és a férjem valamelyik felmenője is az volt, úgyhogy hajlama lehet rá sajnos. :(

Kép
Kép
nircee

Nircee, Pilla, nekem is elküldenétek a képeket??
szantai.reka@gmail.com

Köszi! :)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Képzeljétek!
Bulcsú tegnap pár másodperc erejéig teljesen egyedül állt. Tökre örültem neki!
Jó kis hétvégénk lesz. :D Gyerekek Nagyiéknál. Tegnap este moziztunk (Angyalok és démonok). Én ma reggel voltam eper szedd magadon, délután elmegyünk vásárolni néhány cuccot a "lakásfelújításhoz" (faanyag, festékek, stb.), este meg jönnek át bratyómék activityzni. Holnap délelőtt lekvárt főzök be, és délután meg megyünk Anyuékhoz bográcsozni. Remélem tényleg olyan jó is lesz, mint amilyen jól hangzik... :wink: :D

Kép
Kép
giga1

Ja!
Pilla, Nircee!
Nem bánjátok, ha néhány fotótokat felhasználom a bloghoz?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Giga,
jaj, de jó lesz nektek a hétvégén!!!!!! Én is annyira szeretnék egy ilyen gyerektelen hétvégét, de a férjem hallani sem akar róla, pedig anyuék állandóan rágják a fülemet, hogy adjuk oda a gyerekeket. Nem tudok két felé szakadni érzelmileg, és nagyon oda szeretném őket adni, de nem szeretnék a férjemmel sem szembekerülni. Pedig érzem, hogy nagyon kellene, de mikor ezt megemlítem a férjemnek, akkor azt mondja, hogy azért vagyunk mi a szüleik, hogy velünk legyenek, nem a nagyanyjukkal. :evil: :(
Persze, hogy felhasználhatod a képeket! :wink:

Szantre,
küldöm!

Kép
Kép
nircee

Ja, GRATULA BULCSÚNAK!!!!!

Kép
Kép
nircee

Az agyam szita.... :oops:

Henus,
a honlapom nem meghívásos, legalábbis a képeket bárki megnézheti. A blog és Marci dumája, meg még 1-1 rész regisztrációhoz kötött (3mp, egy név és egy e-mail cím kell hozzá), de csak azért, mert nem szeretném, ha minden ismeretlen tudná, mi történik velünk. Úgyhogy várlak ott sok szeretettel! :wink:

Kép
Kép
nircee

Gratula Bulcsúnak!
Nyugodtan használd a képeket.
Vendég

Köszi csajok az együttérzést. Van sólámpánk, de csak télen használtuk eddig. Mátyásföldön van sóbarlang, oda is készülünk. Igazából csak azért merült fel az asztma, mert 1 éven belül ez a 3. hörghurutja Lolinak, tehát valami nagyon nincs rendben a hörgőivel. Fulladni nem szokott, szerencsére, ha épp nem beteg.
Amúgy a férjem asztmás elvileg, de amióta én ismerem (8 éve) még nem volt rohama, bár néha kicsit sípol (ritkán).
Azért jobb lenne, ha nem lenne semmi gond... Egyébként tényleg nem tűnik betegnek a csajszi, virgonc nagyon.
Gyógyszereit szedi szépen, ventolint is hajlandó letüdőzni. Ma még csak a fele adag antibiot sikerült beadnom pudingban, de majd még később beadom a másik felét is. A doki szerint 2-3 nap alatt rendbejön. :)
Vendég

Giga
Kellemes hétvégét! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Huuuu Giga, kicsit irígy-irígy. Szupi hétvégét nektek akkor! Mit újítotok a lakásban? Jó lekvár főzést!

Nircee, ha majd lesz időd, nem sürgős, átküldöd nekem is a képeket? Ide ni: eva pont trifonov kukac gmail pont com

Verna, gyógyulást Lolónak, nagyon kis ügyes, hogy beveszi a gyógyszit, Lellét nagyon nehezen lehet rávenni. Főleg, ha a dokibácsi Klacid-od ír, na azt nem tudom beletölteni.

Fél 10-kor már kicsit muszáj voltam csörögni-zörögni, hogy Lelle ébredezzen. Kis hétalvó, amióta redőnyös a szobája.

Pénteken voltunk Bogácson dédi papónál, nagyon fincsi cseresznyéje van, szedtünk jó sokat. Ma már főztem is 16 üveg cseresznyelekvárt, fincsi lett nagyon. De van még egy nagy adag gyümölcs, ma meg kell csinálnom, befőttet szeretnék, de még sosem csináltam.

Tegnapelőtt délelőtt meg voltunk piacon, vettünk még pár palántát, mert valami lerágta a karalábét, kivéve azt, amit Lelle ültetett. Tök ügyesen tud palántázni, eddig még minden befogant, amit eldugdosott. Imád a konyhakertben lenni, van sóska, az ágyásból eszi, maga szedi az epret, szamócát, málnát, ribizlit, pusztítja a hagymaszárat, és alig várja, hogy a paradicsom végre piros legyen. Annyira édes tud lenni, ha jön hozzánk valaki, akkor a kertet tuti megmutatja, végigkalauzolja az embereket, hogy mi hol van, elmondja melyik ágyásban mi van.

Tegnap meggylevest főztem, kiszedem Lellének, rám néz, mondom neki, hogy fini, egyél csak belőle, erre ő: minek megfőzni, a fán finom. Viszont a rántott husi nagyon bejött neki, nagyon ritkán szoktam rántani húst, amikor még jártunk vasárnaponkét anyósékhoz ebédre, havonta egyszer tuti volt valami rántott, de sosem kellett Lellének, most meg megette ügyesen.

Csütörtökön munkajog vizsgám van, tanulni kéne, de nem visz rá a lélek. Mostanában kicsit nyűgnek érzem a sulit, de néha a tanárok is úgy viselkednek a posztgraduális képzésen, mintha 19 éves lenne az ember és csak ennyi a dolga. Még 3 félév, aztán vége, utána nem kezdenék már bele nagyobb tanulósdiba.

Most keltünk fel, készülődünk szavazni, utána főzés, aztán megyek a dédi nagyiért, kicsit jön kertet gyomlálni.

Szép vasárnapot!
pimpoka

Pimpó,
elküttem. :))) Nektek is jó hétvégétek van akkor! :wink:

Én is voltam már szavazni Marcival, ő dobta be a borítékot, azóta meséli, hogy milyen ügyes volt, és hogy máskor is menjünk szavazni. :D

Nemsokára meg megyek az Örs-re, Árkád+Ikeába. Anyuék vigyáznak Marcira, apa elmegy szavazni, én meg vásárolgatok kicsit.

Olyan büszke vagyok magamra, az utóbbi napokban minden nap eladtam valamit a vaterán, és képzeljétek, tegnap látom, hogy valaki egyre csak veszi a ruhákat! Végül összesen 11-et vett!!! (többek között ezért is megyek az Örs-re, személyesen adom oda) Nézem, hogy mi a vevő neve, erre kiderül, hogy még a Volksbankból ismerem, a kollégám volt! Milyen kicsi a világ! :D :D :D

Kép
Kép
nircee

Nircee, nekem még most sem jöttek meg a képek. :cry:
petermoncsa@gmail.com
Vendég

Sziasztok!

Nircee, megkaptam a képeket, köszi!! Nagyon jó képeket csináltál! Nem is tudtam, hogy lesifotóskodtál, mikor Sára elszaladt tőlem pucér popsival :oops: :lol: :lol:

Mi is voltunk már szavazni, Sárika 2X, mert elment Anyósomékkal reggel, aztán mikor mi is összeszedtük magunkat a férjemmel, ill én, akkor meg eljött velünk is. :D Szegénykém tiszta takony, meg olyan bágyadt, tegnap kijött rajta a nátha :evil:

Giga, jó kis hétvégétek van! :wink: Nekünk nem tudom, mikor fog kijutni az édes kettes hétvége. Ha majd külön lakunk...

Verna, Lolonak jobbulást! Én is remélem, hogy nem asztma. A férjem is asztmás, gyerek korában lett az, most már tünetmentes, néha fullad be, ha olyan helyre megyünk, vagy ha hegyet mászik. Akkor Ventolin spray kell, és jó.

Most mennem kell!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica,
ki nem hagytam volna az a jelenetet! :wink: :lol:

Kép
Kép
nircee

Ja, Pilla, küttem! :wink:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Húúú! Nagyon jó volt a hétvégénk! Minden úgy történt, ahogy szerettük volna. Egyedül a vasárnapi bográcsozást rontotta el az eső, de a hami így -hogy bent lett megfőzve- is nagyon finom lett.

Nircee!
Nem értem én a férjedet!!! :? :shock: Pedig szerintem nem csak a szülőknek tesz jót az, ha néha le tudja passzolni a csemetét, hanem a gyereknek és még a nagyszülőnek is jó. Ezzel szerintem mindenki jól jár. Legalábbis nálunk így van. Ehhez persze olyan nagyszülő kell, aki szívesen vállalja, és olyan gyerek, aki szeret ott lenni.

Pimpo!
Nagyon ügyes Lelle, hogy az összes zöldsége megmaradt! És milyen kis rafkós a meggylevessel kapcsolatban... :wink: :lol:
Sok sikert neked a munkajog vizsgádhoz!

Kép
Kép
giga1

sZIAsztok!
Látom a buli nagyon jól sikerült,örülök neki,hogy jól érezte magát mindenki.!A képek nagyon jók(amit láttam). :)
Verna!
Sógornőm kisfia is Asztmás volt,de mára már kinőtte(most 5 éves).
Remélem nem lesz komolyabb! :roll:
Giga!
Milyen volt a hétvége?Látom volt nálatok is program ezerrel! :wink: :D

Nálunk Anett pénteken elballagott az oviból...volt sírás (nálam) :oops: az utolsó vendég este 10-kor ment haza......mi lesz majd ha a suliból ballag Roli? :roll: :?
A lényeg,hogy túl vagyunk rajta jól el is fáradtam....egész héten készültem rá. :lol: :oops: :oops:
Teszek fel pár képet...akit nem érdekel csak görgesse át! :wink:
Az előadás nagyon jó volt élveztem....egy lánykérést mutattak be éa utána volt egy lakodalmas jelenet is!Nagyon ügyes volt Anett is(persze mindenki) :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Bocsánat de nem tudtam választani,így is nagyon szortíroztam! :oops: :oops: :oops:
sziasztok!
Kellemes napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop, de jó, hogy jelentkeztél!!!Nagyon szép lehetett a ballagás! Anett olyan nagy kislány lett! Mikor megismertelek, nem sokkal volt idősebb, mint most Zsani. És már el is ballagott az oviból. Az is hihetetlen számomra, hogy Sára ovis lesz szeptembertől. Az én kicsi lányom! Jaj, kicsit érzelgősre sikeredett ez a hozzászólás. :oops:
Hány vendéged volt?

Képzeljétek, Anna párszor felállt belénk kapaszkodva!Még nem túl sűrűn csinálja ezt a műveletet, de megtörtént! :lol: Nem is baj, hogy nem ácsorog még annyit, másszon csak először!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Tiop!
Nagyon jó volt a hétvégénk! :)
De szép volt Anett a ballagáson! Csinos a népviseleti ruhában!

Katica!
Nem semmi Anna! Ügyes leányzó. Ne segítsetek neki a felállásban, és akkor talán még visszaterelhető a mászáshoz... :? :D

Kép
Kép
giga1

Tiop, látom túl vagytok a ballagáson. Gyönyörű NŐCI lett a nagyobbik lánykád. Nálunk pénteken lesz a ballagás, huszonakárhány vendéget várunk. Van valami tipped, ötleted, jótanácsod?

Nircee, köszi a képeket!

Katica, Anna nagyon ügyes csajszi. :)

Mindenki megkapta a képeket?
Vendég

Tiop,
már kezdtelek ismét hiányolni! :wink: Anett nagyon szép volt, nem csoda, ha sírtál! Nekem is könny ment kicsit a szemembe (komolyan!), mert tényleg mikor megismerkedtünk, még olyan picike volt ő is! :shock:

Pilla, Verna,
jöttök ma ruhavásárra?

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Köszönöm csajok a dicsit....hát repül az idő. :)
Katica!
24 vendégem volt ...abból 5 gyerek.
bizony bizony megnőnek a mi kis lánykáink!Neked még tartozom egy privivel!Nem felejtettem el! :wink: :)
Gratulálok az álldogáláshoz! :wink:
Pilla!
Nem tudom milyen ötletre vagy kíváncsi,de annyit tudok csak mondani,hogy én hidegtálakat csináltam!
Előtte való nap elkészítettem a kaszinó tojást,sonka tekercset,Francia salit,másnap reggel pedig egybe fasírtot csináltam kolbásszal töltve+Töltött Dagadót.Estére szépen lehetett szeletelni mind a kettőt!
Pénteken még annyit csináltam,hogy a lakást tele aggattam lufikkal és az asztalt szépen megterítettem!szégyen nem szégyen én műanyag tányérokat és műanyag evőeszközöket vettem(így is sok volt a mosogatni való)Fehér volt a tányér citrom sárga a pohár!Tök jól néztek ki..és csak ki kellett dobnom utána.
mire lennél még kíváncsi!Tőlem mindenki megkérdezte,hogy mit hozzon és én sütit kértem,mert avval nem akartam cicizni. :wink: :oops: :oops:
Nircee!
Majd várd ki a végét amikor Marci ballag!Ott,hogy fogsz sírni. :D :D :wink:
Giga!
Nem mosta el az eső a programokat?????
:roll:
Örülök,hogy jól telt a hétvégétek! :wink:

sziasztok!
Kellemes napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Mi lenne ha a férfiak lennének a világ urai?

1. A nőnapot áttennék február 29-re.

2. A nyakkendőt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni.

3. A mellnagyobbító műtéteket besorolnák a TB-támogatottak közé.

4. Az egyszerűség kedvéért minden nőt ugyanúgy hívnának.

5. Minden nő allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára.

6. A női orrban lenne egy speciális filter, ami elnyeli a sör-, izzadság- és hagymaszagot.

7. Macskát kizárólag a kínai éttermek hűtőjében lehetne tartani, illetve a céllövöldében, mint céltárgyat.

8. Minden telefonba be lenne építve egy szerkezet, amely 10 perc után automatikusan bontja a vonalat.

9. A szalvétát fel sem találták volna.

10. A női mell bámulása első találkozáskor szerelmi vallomásnak minősülne.

11. Aki a belső sávban hatvannal megy, azt a helyszínen lelőnék.

12. A lányuk férjhez adása után az anyák egyszerűen elfelejtenék azok létezését is. így meg lenne oldva az anyósprobléma.

13. Sörhas helyett sörizmokat növesztenének.

14. Feltalálnák azt a zoknit, amely magától megtalálja a párját, bárhol is hagyták őket a lakásban.

15. Az üzletasszonyok mindennapi viselete a bikini lenne.

16. A vécéülőke azonnal felcsapódna, amint felkelnek róla.

17. A szemeteszsákok önállóan elhagynák a házat.

18. A nők egy évben csak egyszer menstruálnának, a horgászidény kezdetekor.
andibab

Tiop,
Gratula a nagylányhoz. Nagyon szép!!!
andibab

Pilla, én nem kaptam meg a képeket. :(

Giga, nem segítünk neki, nem is erőltetem, ő kapaszkodik belénk, mikor mellette ülünk a földön. Pont tegnap gondolkodtam rajta, hogy Sára is ugyanabban az időben kezdett el mászni, mint amikor felállt, 10 hónaposan, és mégis 4 hónapig négykézlábazott. (mellette már járt kapaszkodva is, de sokára merte csak elengedni a bútort). Meg nem fogom engedni senkinek, hogy kézen fogva járjanak vele, amíg nem megy magától, mint ahogy Sáránál sem tette senki. :wink: Szóval biztos, hogy fog ő négykézláb is menni, nem aggódom e miatt.

Tiop, nem semmi volt ennyi főre megrendezni a ballagást. Nagyon ügyi vagy!!És egyáltalán nem szégyen a műanyag teríték, sokkal praktikusabb és könnyebb a romeltakarítás :lol:
Mindjárt itt a lánykáid szülinapja! Kicsit "irigykedve" néztem mindig, hogy milyen jó kis partykat szeveztél nekik, na, most az enyéim is együtt ünneplik majd a szülinapjukat :D Igaz,még kicsit odébb van.

Frissítettem a blogot, hónapok óta csak most :oops: , ha van kedvetek, és időtök, nézzetek be.

Verna, te képeket kicsinyítve raksz fel a blogodba? Mindig olyan jó sok kép van fent Loliról. Mert én nem rakok, utálok kicsinyítgetni, pedig sokkal jobb lenne úgy. Bár a családnak, akik olvassák, e-mailben szoktam képeket küldözgetni, ők látják a lányokat, de azért szebb lenne, ha lennének képek. Hogy van Lolo?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica,
a freemail nem tud ekkora fájlokat fogadni, javaslom, hogy hozz létre egy e-mail címet a yahoo-n vagy gmail-en. A gmail már van magyarul is, a yahoo csak angolul. Azok szinte bármekkora levelet tudnak fogadni. Ha megvan, írd meg, hogy mi a címed, és már küldöm is újra! :wink:

Andi,
ez jó! :lol: :lol: :lol:

Marci is egyidőben kedzett mászni és felállni, kapaszkodva menni, aztán ős is sokáig párhuzamosan hol az egyiket, hol a másikat művelte. Nem lehet visszafogni őket, ha valamit kitalálnak! Ha járni akar egy gyerek, akkor járni is fog! :D

Kép
Kép
nircee

Nircee, a tieidet megkaptam, írtam is, csak azokat nem, amiket Pilla fényképezett. Tudom, hogy gagyi a freemail, de nekem azért nem volt még vele gondom, mert a gépre töltöm le a leveleimet, az Outlook Express-re jönnek. És így megkapom a nagy leveleket is. De igazad van, hogy kellene egy normális e-mail cím is, csak lusta voltam még csinálni...

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok

Segítségeteket kérném. Szentágótai doki elérhetősége kellene nekem, a gödöllői magánrendelőé. Régen a Wellnes klinikába rendelt, de az a szám ami nekem van az már nemj ó. Előre is köszi.

Kép
picurk

Katica, elküldtem újra. Remélem most meg is kapod. :wink:

Tiop, fasírt és töltött husi nálunk is lesz. A műanyag tányéron is gondolkoztam, de végül az ünnepelt lebeszélt róla. Végülis ez az Ő napja, úgyhogy ha nem akar olyat, akkor nem lesz olyan.
Remélem jó idő lesz, mert a teraszon szeretnék teríteni. Feldíszítem lufikkal meg egyebekkel. Szerencsére anyu jön segíteni már péntek reggel...

Picurk, sajna nem tudok segíteni, de biztos lesz itt olyan, aki tud.
Vendég

Sziasztok!
Pilla!
Persze azért ti már nagyobbak vagytok :D Ő mégis csak egy tini már!Mi is kint akartuk tartani a bulit,de mivel nagyon bizonytalan volt az időjárás így döntöttünk inkább a benti bulin! :wink:
Mit kap az ünnepelt?????? :?:
Katica!
Igen mindjárt itt van a szülinapjuk...kicsit átfog csúszni most július elejére,mert nem akarom előre tartani nekik(24-re esik az utolsó szombati nap júniusban)rákövetkező szombaton van tervben a kis buli 4.én!Hát nem akarok nagyon nagy bulit csapni,de lesz mind a két csajnak tortája...és egy kis családi összejövetel a kertben...bográcsolás vagy Grill party. :D
Gyereknap megint volt ,de elmosta az eső így nem volt valami élvezetes.. :? :(
Picurka!
Sajnos én sem tudok segíteni,de tuti lesz itt valaki aki segít! :wink:

sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Bocsika:Picurk! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Tőlünk egy biciklit kap (már fél éve rágja a fülünket), apjáéktól egy MP4-et, anyuéktól autónyeremény-betétkönyvet, húgomtól DVD lejátszót, párom anyjáéktól pénzt. A többieket nem tudom.
Végül 19-en leszünk... Itt lesz két anyósom is (a régi és az új), Sára apjáék, anyuék, a legjobb barátnőmék, a dédi, Sára másoduncsitesói, nagybácsi és nagynéni.
Az apai dédszülőket elfelejtettük meghívni és úgy tűnik ezen meg is sértődtek. Nekem totál kimentek a fejemből, Sára meg úgy volt vele, hogy az egyik süket a másik nem tud hosszasan állni (pedig minimum 2 órás a ballagás), úgyhogy nem hívja meg őket. Ciki, de most már ez van...

Anett miket kapott?
Vendég

Sziasztok, lányok!

Holnap ilyenkor már túl leszek az államvizsgán. :) Remélem. :)

Gondoljatok rám :)

Annyira izgulok, hogy nem tudok tanulni sem...

Na, sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, mit akarsz már ilyenkor tanulni????? :shock: :) HA eddig tanultál nem lehet gond...ne izgulj :wink: Gondolok rád holnap! :wink:

thenus

Piroska,
DRUKK!!!!!!!!!!!!! Majd írj, mi volt!
Én is mindig az utolsó percig tanultam, még közvetlenül a vizsgák előtt is, amíg csak be nem mentem! :wink: :oops:

Kép
Kép
nircee

Nem értem mért küldtem el... :oops:

Tiop, de jó, hogy jelentkeztél!!! :wink: :) Húú, Anett már ballagott????!!! :shock: Rohadtul megy az idő.... :?
Nagyon szép kislány...:wink:

Pilla, a bicaj, nagyon jó ötlet. NEm szokványos aji, viszont hasznos. :wink:
Szép bulinak néztek elébe, ennyi anyóssal... :lol:

Én is már agyalgatok, hogy is legyen a párom szülinapi partija. Mindenképp meglepetés bulit szeretnék nálunk. De ahhoz nekünk el kéne tűnnünk itthonról, vagy neki elmenni egy egész napra, még nem tudom, hogy fogom kivitelezni. VAlószínűleg mindenki be lesz vonva. HA őt hívja el egy napra valamelyik haverja, az fel fog tűnni neki, mert ilyesmit nem nagyon szoktak. VAlszeg marad a családi csavargás, a haveroknak meg a készülődés... :roll: Még agyalok... :roll:
Ráadásul előtte héten nyaralunk, 6.-án jövünk haza, 7.-én szülinap, de aznap csak hármasban ünneplünk szerintem, a buli hétvégére marad.

JA, bicajról jut eszembe, a párom is most akar venni magának egy teljesen alap bicajt. Mostanában elég gyakran adja meg magát az autó, és ilyenkor jól jönne, ha mindannyian tudnánk menni bicajjal. Eddig neki nem volt.
Igaziból egy autócsere is tervben van, mert az utóbbi hetek eseményei eléggé elvették a bizalmat a jó öreg mondeótól... :?

Bocsi, hogy elkalandoztam itt a családi tervekben.... :oops:

JA, NIrcee, megyek regisztrálok a honlapotokon... :wink: MOst jutok oda.. :oops:

thenus

Na akkor mégegy: :oops: MEgkaptam a fotókat, Pilla, Nircee, köszike, tök jók... :wink: :)

thenus

Piroska!
Drukkolok, hogy minden okés legyen! Majd írj, hogy milyen lett!

Kép
Kép
giga1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?