Új privát üzeneted érkezett!

Puszedli, ez az:

Kép

skrisz72

Köszönöm lányok :) Punkció után aránylag jól vagyok, tudok ülni, ami nem hátrányos, a hasam fáj egy kicsit. Viszont aludtam egy hatalmasat és ez jót tett. Azért ma szerintem nyugton maradok a fenekemen :wink:

Rani, igen, Harcika volt épp a recepciós pultban amikor odaértem, de most nem volt időnk beszélgetni.
Innen is köszönöm neki a rámgondolást, érdeklődést.

Skrisz, nagyon szuper ez a fotó Eszterről (és igen, temegmondtad :wink: )

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

sziasztok lányok voltam uh."egy élő embryo látható crl:5mm.szóval megvan a drágám jó helyen csak még picurka,láttam hogy hogyan dobogott a pici szive......holnap megyek védőnőhöz.puszika
kistörpe

Kistörpe ez szenzációs!!!!!!!!!
Hatalmas gratula a picúrhoz!!!!! :wink:

Alle örülök, hogy ennyire jól vagy!
Nagyon kíváncs vagyok holnap mit mondanak!! :wink:
Drukk drukk!!!!

Puszi még mindíg nincs meg a szám, a barátnőm nem találja! :roll: :evil:
Nyugi azért tuti megszerzem!! :wink:
Remélem jó a film!

Kép

Kép
raniko

Kistörpe, gratula a kicsikéhez!!!! :)

Skrisz, nagyonaranyos Eszti!

Alle, annyira drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!

Raniko, babaragi indul mára is!!!!!!!!!!!!! ( sajnálom a fagyisokat)

Amina+++++++++++!

Üdv mindenkinek!
nani72

Kistörpe most már hangosan is gratulálok!!!! vigyázz magatokra!
Skrisz Eszti már kész nő :lol: nagyon cuki.
Alle nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!Pihengess és vigyázz te is magadra!

Kép
kissedi

Kistorpe: wow most mar tenyleg hangos GRATULA! fantasztikus hirek!

Baba: ? varlak a hirekkel!

Alle: pocaksimi, hogy ne fajjon egyaltalan. Holnap azert ne dolgozz tul sokat! puszi

Krisz: de cuki kis barikak! nekem is tetszik :)

Rolam: minden rendben talalt a doki! :) :) :) egy honapon belul meg kell, hogy jojjon, aztan vegleg ágyő a mehenkivulinek :).
miomam is kisebb lett. Vegre fellelegezhetunk. Monda, hogy 2-3 honap mulva ujbol lombikozhatunk-de azt hiszem tartunk egy kis szunetet, ez kicsit sok volt az utobbi idoben.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina: örülök, hogy rendben vagy!!!!!! :D Ha úgy érzed idő kell, akkor várjatok mindenképp!!!!!

Kistörpe: gratulaaaaaaaaaaaa!!! :P

Alle: nagyon szorítok a randihoz!!!! :wink:

Baba: na, mi volt???? :idea:

Rani: oksa! (Az éjszaka a múzeumban 2-t néztük meg)

Skrisz: jajjjjjj, annyira cuki!!!!!! :oops: Énisakarokilyet!!!!!!! 8)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Alle: juhéééééééé! Nagyon örülök és nagyon drukkolok továbbra is!

Amina: de jó! Szerintem jól teszed, hogy pihensz egyet. Kell regenerálódni testileg-lelkileg.

Skrisz: nagyon szép a kislányod pofija!

Kistörpe: hamar megnő ám az a babó!

Rólunk: babák a 11. hét helyett 12. hetinek felelnek meg méret alapján, az egyik izgő-mozgó-kalimpáló, a másik kis lustaság, úgy kellett felébreszteni. Megvan mindenük és egyforma nagyok, valamivel 51-52 mm-esek. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Amina ez szupi hír!!!!
Örülök, hogy vége lesz ennek a kálváriának!!

Puszi én láttam az elsőt és az tetszett!

Timi ez szuper!!!!
Gratulálok a két szép bogyóhoz!!
Hogy repül az idő!! :D

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

kistörpe, gratula! További szép 9 vagyis 8 hónapot!

Timi, örülök, hogy minden oké. Csak növesztgesd a pocid!

Alle, minden jót a sejtecskéknek!

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

Gyors hírek: következő ciklusban kezdek! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Alle, gratulálok a 6 gyönyörűséghez, továbbra a randihoz! Örülök-örülök-örülök, hogy jól vagy!!!!! :)

Kistörpe, megtörtént a csoda!!! GRATULA!!!!

Skrisz, a kis Esztike csodaszép már most :wink: :wink: :wink:

Amina, végre megtaláltátok a helyes utat (nagyon örülök, szívből)! Jól döntöttetek, pihenjetek, ha ennek végre vége lesz....

Rani, úgy látom, hogy jól vagy és minden ok! Ugye???

[/b]

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Baba, csodálatos hírek :) :) :) :)

kalkata

Sziasztok!

Timi: :D :D

Baba: dejóóóóóóóóóóóó!!!!! Melyik protokoll lesz: Szinte egyszerre fogunk babásodni!!!!!! De örülök!!!!!! :D

Rani: +++++++++++++++++++++++++

Alle: mindjárt érdeklődsz a gyerkők után! Ezer drukk!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Baba: hurrá! :D

Alle: drukkok mennek folyamatosan!

Rani:++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányok, szuper hírek!

Törpikém, nagy gratula, boldog babavárást kívánok!

Timi, klassz, hogy ilyen szép méretesek a kisszundik.

Babim, ez csodálatos! Már úgy vártam!

Alle, gyere a randihírekkel!!!

Puszikám, még néhány hét, és vehetsz ajándékba a pocaklakódnak. Még ha fiú is lesz, akkor is aranyos lesz a lábacskáján.

Rani, babatapik mennek!

Eszter köszöni szépen a bókokat! 8)

skrisz72

lányok a doki azt mondta hogy amit a kaáliból megmaradt utrogestan hüvelykupot használjam el de szájon átt vegyem be ,nem lesz gond hogy hüvelytablettát szájon keresztül veszek be?megvan a kiskönyvem,éjszaka sokat pisilok meg egész nap hányingerem van de ezt vártam már,mindenkinek szoritok puszika......
kistörpe

Törpi, ugyanaz a golyó. Tök mindegy, hogy használod. Edd meg nyugodtan. :)

skrisz72

Alle :?: :?: :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kistörpe :D
utro: így van, ahogy Skrisz mondja! :) munka közben és is mindig szájon át szedtem a "dugdosós" golyókat, másképp macerás lett volna :lol:

Timi,
gratula! :D :D

Puszi, Baba,
na erről van szó, kérem! :wink: Hajrá együtt babásodás!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Raniko :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
őszintén örülök! :D

(Ma az RTL Klub-on 13.30-tól lesz egy műsorban szó a hazai lombik dolgokról...)

tillidian

Alle: :?: :?: :?:

Till: megnéztem,.... :roll: (újat nem mondtak)

Kép

Kép

*puszedli*

Alle, drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!!

Alle várunk a hírekkel nagyon!!!!

Kalkata igen jól vagyok semmi extra nincs.
Cicik nagyok fájdogálnak és tegnap szúrogatott az alhasam.
Ma nincs semmi.
Ja még annyi, hogy minden nap ég a gyomrom! :roll:

Kistörpe én még nem hallotam olyanról, hogy szájon át be lehetne venni de a doki biztos tudja hogy ezt így lehet nyugi.

Kép

Kép
raniko

Lányok most olvastam amit írtatok a golyókról, ha én ezt tudom.............. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Puszika,
nemhogy újat, de semmit nem mondtak :? ahhoz képest, hogy beharangozták...bocsi :oops:

Alle :?: :roll:

tillidian

Baba, Puszi szimpi az együtt babásodás :wink: :wink: :wink:

Alle, nagyon várunk a hírekkel +++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tilli, hát igen kicsit "túlharangozták"... , de lehetett volna így se :wink:

Rani, szupi hogy minden OK!!!! :)

DE JÓ VÉGRE ENNYI JÓ HÍRT HALLANI!!!!!!!!!!

kalkata

Sziasztok,
aranyosak vagytok, hogy ennyit gondoltatok ránk.
Nos, az eredmény nem rózsás, sőt. A mai napra egyetlen embriónk sem lett. Most nem tudok nagyon mit mondani, holnap még telefonálni kell, de én feladtam. Ezt a lombikot mindenképpen, de most azt gondolom, hogy a lombikozást egyáltalán. Úgy tűnik, nekünk nem lehet közös babánk, így megpróbálom elengedni a kérdést és feldolgozni, hogy talán örökre ketten maradunk a férjemmel. Nem vagyok benne biztos, hogy valaha is még egyszer nekifutunk, lesz erőm ezt a fajta érzelmi libikókát végigcsinálni, a reménykedés-zuhanás-talpraállás egyre nehezebben megy, ebben a témában nincs pozitív eredményünk, nagyon szar a mérleg. Nem tudom, hogyan tovább, most csak a miért? jár az eszemben, hogy mivel érdemeltük mi ezt ki a sorstól, mennyivel vagyunk rosszabbak az átlagnál, mit vétettünk...csak sírni tudok.

Mindenkinek drukkolok, de azt valószínűnek tartom, hogy egy darabig nem fogok jelentkezni, muszáj rendezni a soraimat, a lelkemet megerősíteni és megtalálni a "merre van az előre" irányt.

Priviben vagy emailen elértek bármikor.

allegrobarbaro

Sziasztok,
aranyosak vagytok, hogy ennyit gondoltatok ránk.
Nos, az eredmény nem rózsás, sőt. A mai napra egyetlen embriónk sem lett. Most nem tudok nagyon mit mondani, holnap még telefonálni kell, de én feladtam. Ezt a lombikot mindenképpen, de most azt gondolom, hogy a lombikozást egyáltalán. Úgy tűnik, nekünk nem lehet közös babánk, így megpróbálom elengedni a kérdést és feldolgozni, hogy talán örökre ketten maradunk a férjemmel. Nem vagyok benne biztos, hogy valaha is még egyszer nekifutunk, lesz erőm ezt a fajta érzelmi libikókát végigcsinálni, a reménykedés-zuhanás-talpraállás egyre nehezebben megy, ebben a témában nincs pozitív eredményünk, nagyon szar a mérleg. Nem tudom, hogyan tovább, most csak a miért? jár az eszemben, hogy mivel érdemeltük mi ezt ki a sorstól, mennyivel vagyunk rosszabbak az átlagnál, mit vétettünk...csak sírni tudok.

Mindenkinek drukkolok, de azt valószínűnek tartom, hogy egy darabig nem fogok jelentkezni, muszáj rendezni a soraimat, a lelkemet megerősíteni és megtalálni a "merre van az előre" irányt.

Priviben vagy emailen elértek bármikor.

allegrobarbaro

Jajjjj Alle, annyira aggódtam, ez a csend (hogy eddig nem írtál),.... És sajnos a megérzésem nem csalt. Igazán nem is tudok ere mit írni. Ez egyszerűen felfoghatatlan! És a miértekre nincs válasz, ami meg igazán kiborító. Ölellek, ha bármire szükséged van, megtalálsz! Keress bátran, ha csak egy kis beszélgetésre vágysz! Puszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Alle! :cry: :cry:

Nem tudok szinte írni se annyira meglepődtem azon amit olvastam!
Ezen az érzelmi hullámon hatalmas erődnek kell leni, hogy újra felállj, de tudom, hogy képes vagy rá!!!!
Szerintem mindenki egy hatalmsa csalódás után vagy eleve, hogy ide tartozik megkérdezi, hogy mit vétet az életbe, miért nem mennek úgy a dolgok ahogy egy "normális" emberél.
Én is milliószor feltettem már ezt a kérdést a válaszra még ugyan én se jöttem rá de azt tudom, ha itt valakinek sikerül akkor együtt nevetünk ha rossz hírt kapunk akkor meg együtt sírunk.
És azt is tudom, hogy mi leszünk a legjobb anyukák a világon ahogy te is!!!
Pihengess utazatok el valahová és ha nem is egy két hónapon belül de nagyon várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak fecsegek itt de tényleg el se tudom mondani mennyire sajnálom!
(A reményt meg ne add fel nekem is volt most olyan kis pontocskám aki lusta volt nem indult el aztán meg egy nap alatt behozott mindenkit!!!!!)

Hatalmas ölelés!!!

Bár mikor itt vagyok ha gondolod írj privit!!!!!

Puszi

Kép

Kép
raniko

Drága Alle!
Miattad léptem be ma újra és újra. Elmondhatatlanul sajnálom és nagyon értetlen vagyok..... :shock: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Alle, nem tudok mit írni... :( , de azért még ne add fel, holnapig még bármi lehet.

Kép
http://www.patty.fotoalbum.hu

Kaáli-Bp. dr Szmatona, 1. lombik sikeres.
2009.01.29-én megszületett, Zsombor Ferenc
s.bea

((((((((((((((((Alle))))))))))))))))))
nem tudom felfogni a tortenteket... :( irtam privit

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Alle: :cry: :cry: :cry: Holnapig még van remény!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányok, rossz ilyen hírre jönni újként. Ismeretlenül is nagyon együttérzek veled Alle :cry:

Most kezdem életem első longját (szombaton) 2 short után, így nézzétek el nekem, hogy nem ismerem a drága jó supre-t, igaz régóta meg van már ( igaz Till :wink: -gratula a kislánykához :D )

Nem egészen világos a tűhasználat.Ha segítetek, megoldom.
A kis inzulinos injekción a gumis rész üresen 5 egységnél áll. Ki kell nyomni a levegőt tövig és úgy felszívni a gumi alatt 20 egységig??? (napi 0.5 ml kell) Nem akarok sem túl sokat sem túl keveset adni ebből az eredetileg prosztatarákra kitalált nyalánkságból :roll: :shock: A napi 300 gonallal meg még lesz bő 10 napom megbarátkozni :x

Van, akivel együtt indulok most??? Igyekszem újként képben lenni, de még nem megy, nézzétek el nekem :oops:
Vonalzóm is a jövő zenéje, amatőr vagyok gépügyben, most is elszállt az előző hsz-em :oops:

Rani, nagy drukk a pozitív teszthez és Kistörpe neked meg gratula a spontánkához :D
Mindeki másnak is csupa jót!!! Majuska
majuska

Májuska: a levegőt mindig ki kel nyomni!!!! Ha a 20 egység az 5ml, akkor addig felszívni. (nem emléxem az inzulinos tű mértékegységére, bocsánat) Supre után a Gonal álom lesz! :wink: Egyszerűbb, mert nem kell szívogatni, meg a tűje is klassz, mint a vaj, úgy megy a bőre.
Én elvileg 2 hét múlva kezdem a longot. Ki a dokid?

Kép

Kép

*puszedli*

Alle, nem tudok mit írni. Puszedli és Raniko leírta minden gondolatom. A szívem szakad meg értetek!
Tudom, hogy most bármit is írunk, az nem tud neked segíteni. Varázspálcát meg már évek óta kérek, de nem kapok, pedig ha tudnék varázsolni, akkor most te is tudod, mit tennék.
Úgy gondolom, hogy te annyira erős vagy, mintha vasból lennél és SOHA NEM FOGOD FELADNI és egyszer BIZTOS SIKERÜLNI FOG! A Csoda még várat magára, de egyszer jönni fog, még ha most nem is hiszed el nekem.
Puszillak és BÁRMIKOR keress, ha szükséged van rám!

babaimádó
Kép
babaimado

(((ALLE)))!!! Értetlenül állok én is, ahogy a többiek....Az, hogy miért történik mindez, talán később kiderül/kideríted.
Egyébként pedig mindig van HOLNAP! Ezt ne feledd, és a holnap elhozza az ÚJ-at, a következő lépést, amit meglépsz majd! Veled érzek.
nani72

Sziasztok!!!

Alle: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ne már, lécccci ne add fel, csatlakozom Babához, SIKERÜLNI FOG!!!!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok, mindjárt visszaolvasok.
Vendég

Sannah: mi van veled? Mesélj!

Kép

Kép

*puszedli*

Alle!
Hogy mi miért történik, azt nem tudom.Ezt saját zűrös ET-multamban sem tudtam kideríteni.De kérlek ne add fel, mégha úgy tűnik, semmi remény, akkor se!Remény van!Én vagyok az egyik példa rá.(Csak ugyanezt rövidebb úton érjétek el!)
Sírj és gyógyulj!Minél hamarabb!És kezdj mindent újra, ha kell!
Mi erősek vagyunk!Minket kiválasztottak!
konak

((((((((((((((((((((((Alle, Drága,))))))))))))))))))))))))))))))
óriási ölelést küldök Mindkettőtöknek!!!!!!!

Én 2005-ben határoztam így: TELJESEN feladom!!! Éltem az életem, feltöltődtem, meggyógyultam. 2 évbe telt. És bizony el fog jönni Nálad is az a pont, hogy ÉRZED, itt az idő, hogy folytasd és ezúttal nincs akadály, ami megállíthatna!!! Te harcos csaj vagy!!!!!
És egyet nem felejtünk el: Te voltál már spontán babás!!!!!!!!!!!!!!!! Ez azt jelenti, az esély ugyanúgy megvan!!!
Nagyon szeretünk, és várunk vissza!!!! :oops:

tillidian

Alle, én is sokat gondolkozom azon, hogy ha volt már spontán baba is, akkor TUTI, hogy neked SIKERÜLNI FOG és az a gyanúm, hogy spontán!

Én is úgy gondolom, ahogy Konak, hogy mi egészen mások vagyunk, mint a többi nő. HISzEM, hogy belőlünk kerülnek ki a legjbb édesanyák és így vagy úgy, de mindannyian megtapasztaljuk majd az anyaságot. Sokszor feltettem már én is ezeket a kérdéseket, amiket Te és ezekre mindannyian tudjuk, hogy soha nem fogjuk megkapni a választ, de TUDOM, hogy NEM SZABAD FELADNI!
Ahogy Harcika szokta mondani: "Csak annak nem sikerül, aki feladja!"

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nagyon rossz az idő felén zuhog reggel óta.
Olyan nehéz ilyenkor össze szedni magam! :roll:

Alle nagyon sokat jártál a fejembe és még mindíg nem tudom felfogni. :cry:

Puszi ez nagyon szuper pikk pakk it lesz az idő!

Tilli drág hogy vagytok?

Májuska köszi a drukkot!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Alle drága, tegnap este olvastam a soraidat, ami teljesen megdöbbentett, elszomorított. Egész éjszaka a történtek voltak a gondolataimban. Nem tudtam egy sort sem írni, hogy kifejezzem együttérzésemet! Nagyon sajnálom, hogy így történt. A Lányok már megfogalmaztak minden gondolatot, amit lehetett, így nekem már nem marad más, minthogy átadjam énis, hogy a nehéz időkben is együtt vagyunk és támogatunk!
Sírj nyugodtan, az talán megnyugtat és majd idővel jobb lesz. Minden jóra fordul!!!!! Ölellek!!!!!!!

Rani ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Szia Kalkata!!!

Hogy vagy?

Köszi a drukkokat!

Én most kicsit össze kaptam a lakást, már csak magamat kell és utána indulok a Kaáliba.
Végre már nem esik!

Kép

Kép
raniko

Puszi!!

Kedden nekem ahol multkor találkoztunk ott lenne jó.
Leteném ott a kocsit és együtt jönénk vissza, aztán hazfelé ott kitennél!?
5 körül jó lenne?

Kép

Kép
raniko

Rani, +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Májuska, hajrá szurik!

Többieknek pusszantás!

skrisz72

Alle :(
Nagyon átérzem a bánatodat. Remélem idővel lelked kicsit megnyugszik és lesz egy új út, amin elindultok.
Idő kell mindehhez és persze nagy-nagy hit.
Puszillak !!
mniki

Köszönöm mindenkinek a kedves sorokat, itt pityergek rajtuk.

Most beszéltem a Kaálival, mára lett egy embriónk, aki holnap vissza is költözik hozzánk..édes kis küzdős babácska.

allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?