Sziasztok,
ahogy olvasom, a tápszeres témám megmozgatott mindenkit!
Elolvastam mindenki véleményét, és abszolút az a normális h mindenki másképp gondolja, csinálja, ahogy az ösztönei súgják. Én biztosan feliratok egy dobozzal, mások nem foglalkoznak ilyenekkel, és van aki feliratja, és azonnal hozzányúl...
Gabi, én is megnéztem a blogodat, tényleg óriási a hasad, én hozzád képest el vagyok maradva.
De már a 2. gyereknél is sokkal nagyobb az anyukák hasa, hát még a 4.-nél...
Hogy tudsz aludni, simán megy?
Velünk minden OK, én remekül alszom, éjjel pl. csak 1szer kellett mosdóba mennem, csodálkoztam is. Imádom ezt az időjárást, nem vizesedik a bokám és nem lihegek a nagy meleg miatt. És Luca is remekül érzi magát, lassan-megfontoltan hullámzik a hasamban, esténként nagyobb bulit szokott rendezni, tegnap lefilmeztem a "randalírozását".
Fájások sehol, semmi extra jelét nem érzem annak, h szeretne kibújni. De inkább maradjon bent a 39. hét végéig, amúgy is jól bírom, én még szívesen elcipelem őt 1-1.5 hétig. Aztán utána már jöhet!
Gabi, ez a vajúdós-kiabálós sztori elég riasztóan hangzik így szülés előtt 2,5 héttel....szerencsére az eddigi NST vizsgálatokon tök nyugalom volt, pedig én is a szülészetre járok be, méghozzá a kádas szobába, ahol te is szültél már. De mindig csend volt és nyugalom, max. a babák ordítását lehetett hallani, de azt meg szívesen hallgatom (abban a 20-25 percben).
Én reggel 9-re szoktam menni, lehet az egy nyugisabb időszak.
Cumisüveg témában meg egyre inkább hajlok arra, hogy nem érdekel, nem viszek be. Amúgy sem akarom használni (amit anyukám és anyósom nehezen akar megérteni, persze a 70-es években más volt a hozzáállás), ha meg nagyon rá leszek szorulva, az úgysem a kórházi napokban lesz, hanem itthon. Anyósomat épp ma beszéltem le arról h cumisüveg melegítőt vegyen, mi a fenének??? Tök felesleges dolog, pláne h nem szeretnék üveggel szórakozni, nyári gyerek lesz, tehát nem kell meleg ital, és egyátalán minek ilyet megvenni?
Szegény biztos ki van akadva, mert kijelentettem h SEMMIT ne vásároljon össze, gondolom kínjában már nem tud mit kitalálni. Így is attól tartok, h minden baromságot ide fog hordani a rokonság, hiába mondtam el milliószor, h egyeztessünk miket akarnak hozni, de gondolom ez mindenhol így van.
Crissy, eldobható bugyogót tudsz venni ott nálatok a 18. kerületben, az Elefániban. A bolt vasárnap is nyitva!
http://www.babadiszkont.echt.hu/
Pár100 ft/5 db-os csomag, nagyon csinos pöttyös kiadásban is lehet kapni, én 1 dobozzal vettem, remélem az elég.
Ezt még gyorsan szerezd be holnap vagy vasárnap délelőtt, nehogy a telihold bekavarjon....aztán ha hétfőtől eltűnsz, akkor tudjuk, hol lehetsz....utánad meg valszeg én jövök....
Gabi, még annyit, hogy te szombaton (holnap) mész be Kardoshoz NST-re? És ilyenkor meg is vizsgál? Mert én hétfőn megyek be hozzá NST-re, de sztem megvizsgálni nem lesz ideje, gondolom Ági az asszisztense elvégzi a szivhang vizsgálatot és ezzel végeztünk is. Pedig nem ártana ha megvizsgálna, kivi vagyok mit mond...jó lenne ha elkezdene a méhszájam kinyílni szép lassan. Vedelem a málnalevél teát napi 2 bögrével, szedem a homeós bogyóimat, és reménykedem h csúcsszuper szülésem lesz.
A már megszült anyukák most biztos jót röhögnek rajtam, gondolják magukban, hogy hamarosan úgyis szembesülök a dolgokkal...
Egyébként megdumáltam Kardossal, hogy jöhet az EDA, én ettől nem leszek se rosszabb se jobb anya (égnek áll a hajam, mikor ilyeneket olvasok-hallok), persze csak ha nagyon nem bírom és még időben leszünk vele, na meg ha lesz anesztes a közelben aki beadja...Doki aszonta h ha megkapom, fele annyira sem fog fájni, a tolófájásokra viszont már nincs hatással, de sokkal elviselhetőbb a szülés.
További szép napot mindenkinek,
Rita