Új privát üzeneted érkezett!

Meli, ha van rá lehetőségetek, ne adjátok fel!

Nyulasznak küldtem sms-t, minden rendben velük, csak most nincs otthon és nem tud írni. Zsófiékról nincs hírem.

skrisz72

Kiadó a laptető! :lol:

skrisz72

Sziasztok

jöhet Nekem laptetü :D

Rana nagyon jó, gratu a nunisokhoz :D
no legalább B.B. megmutatta hogy ilyet is tud/tok :lol:

Skrisz olyan bájos arcocskája van Eszternek :)

Till nagyon édi pocid van :D

Monyó gartulálok, vigyázz Magatokra nagyon. :D

Csomee , Btidget sok babaragi++++++++

Katavirág sok drukk, vagy már lehet gratulálni halkan???

Bumi Te sem hallottál debibe kiropraktőrről.??

Dezsi arany vagy hogy adod a tippeket, kb. hasonlóan akarom ahogy leírtad, csak annyi változtatással hogy, magánba esténként UH, és csak szabi inszemre.
Patt helyzet, mert új mhely kell a pénz, viszont most még ha sikerülne akkor jogosult lennék elvileg gyedre.
Sok sok babaragi++++++++++++

Mabe az a link nagyon jó. :D

Hiányzó Nyulasz - nagyon jó a pocisorozatos kép , szép nagyok vagytok. :D

Puszi drukk+++++++
Ez a blasztó dolog engem is érdekel nagyon. Vagyis jól értem amit írsz, hogyha vkinek viszik 5napig és menet közben leáll, akkor az leállna pocakban is. -és visszafele, hogy beültetik 3 nap és nem marad meg , akkor az tuti hogy idekint sem maradna 5 napig.
remélem érthetően írtam

na mennem kell, puszi
árnika

Árnika: ez csak feltételezés. Ezt nem lehet bizonyítani. Lehet, hogy a 3 napos megmarad pocakban, mert ott jobban a "körülmények". De lehet, hogy nem,..... :roll: Nekünk eddig a 3 naposak nem jöttek be, hátha az 5 napos. :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Árnika
Ez egy nagy lutri, hogy mikor járunk jobban, 3 vagy 5 napos embriókkal... vagy a kombinációval?
Lehet olyant is csinálni, hogy 3. napon 1-2 embrit vissza a pocakba és az 5. napon újra ET egy blasztócskával!
Vendég

Nekem 3* ültettek eddig be 2-2 blasztót, majd 1*3 db 3-naposat, de egyikből sem lett baba. Szerintem ebből sem lehet biztosra menni. Az én dokim egyébként a blasztókat részesíti előnyben és max.2-t.

babaimádó
Kép
babaimado

Én a 3 naposra szavazok :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Én meg a blasztóra. :lol: :lol: :lol:

skrisz72

Ez tök felesleges "szavazás". Mindenkinek más jön be, ezért mások a kezelések is. És még egyszer írom: mi azért szeretnénk most ezt, mert a 3 naposak eddig egyszer sem sikerültek. Ennyi.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Baba,
KP tényleg szeret blasztózni...de nekünk most "sima" 3 naposakat és 3-at adott vissza...
Puszi, így igaz: Kinek mi jön be...annyira kiszámíthatatlan!!!
Tuti nem - csak - ezen múlik :roll:

Mennek a mai drukkjaim!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok :!: Ma ET+14. Hcg: 311 :!: Ilyen sokat nem is vartam :wink: Nyugodtan gratulaljatok hangosan :wink:
Nem tudom, melyikotok irta, hogy a hiperstimusok mind terhesek lesznek, de ebben lehet valami. Ugyanis az elso stimunal 16 petesejtem lett es elsore terhes lettem a kisfiammal. A masodiknal kevesebb hormonnal bombaztak, ezert csak 5 petesejt lett, 3 embrio. 3x1 beultivel nem lettem terhes. Most a harmadik stimunal megint tobb hormont kaptam (112,5 Gonal) es megint 13 petesejtem lett es egy embrioval sikerult. Mondjuk kimondottan hiperstimus nem voltam, de 3kg viz volt rajtam nehany napig es azert ereztem magamon....
Szoval, Brizo, te most egy embrikevel is nagyon eselyes vagy :!: Es sosem lehet tudni, neked, Bridget is nagyon drukkolok :!: En a 8 napon teszteltem most eloszor, mar akkor halvany pozitiv volt, de nincs jelentosege, mert az otodiken meg kaptam Hcg-t. Igazabol a 11 napon volt egyertelmuen pozitivabb. Mindenki masnak drukk, Csomee, Dezsi :!: Meli, neked pedig sok sok kitartast :!: :!: :!:
katavirag

Katavirag
Tuti a vonalzid :!: 8) 8) 8)

Dezsi
Akkor majdnem egy napon fogunk orulni :!: :wink:

Hajnoca
Nem semmi csoda Bo-d van neked is :shock:

Skrisz
Koszi a Nyulasz hireket :wink:

Zsofi
+++++++++++++++++++++++

Akciozoknak drukk hegyek!!!+++++++++++++++++++++++
Kerestem a neten mennyi ido alatt urul ki a szuri....de nem talaltam egy ertelmes oldalt se :x :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Katavirag
Mire megirtam jottel :lol: Akkor hatalmas gratula neked! Kép
En beulti napjan kaptam a szurit :roll: azaz ET napjan es ma vgyok ET+6 on :roll: akkor meg bennem van a szuri mi :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Katavirág!

Halmas gratula!!!
Ez igen. :D Szép kis érték! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Katavirág! TUDTAM!!Hurrá! Én írtam, hogy általában hiperstimu eredménnyel jár.

babaimádó
Kép
babaimado

Bridget,
tudom és hidd el csodák mindig vannak. :D

Látod neked is 2 pötid lett és nem egy.
Szépen lassan megtanulja a szervezet mit kell neki csinálnia.
Nálam is így volt.

Amikor egy hosszabb szünet következett, akkor jött Bó!
De nagyon nem bánom, hogy így alakult az életem és most ott vagyok ahol.

Már annyiszor akartam kérdezni, hogy ti miért vagytok kint?
A férjednek ott adtak melót?

hajnoca
Dunakeszi

Bridget, ET+10-en meglásd kimutatja a teszt a babát!Addig meg nyugi, én drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,én is itt,köszi a hiányolást,ezer felé rohantam...
Zsófival beszéltem tegnap,köszöni a drukkokat,és jöhet még bőven,Jól vannak,és megígérte nemsoká ír nektek.
Katavirág,óriási gratula a szép eredményhez!!!
Monyó,ez igen!Hajrá szívhang! :wink:
Meli,egy nagy ölelés,drága!

Akciózóknak mennek a drukkok!

Skrisz,hű nagyon csini a kiscsaj :D

Bocsi,de ma sem sokat leszek,de délután megpróbálok még benézni!
Vendég

Kisbutáról tud valaki valamit?
Vendég

sziasztok!

Bridget! Csomee!
drukkhegyek!

Árnika!
:wink: :)

Meli!
kitartás! folytatás! nagyon drukkolok Neked!!!!!

Nyulaszom!
csakhogy végre!!!! :D
dezsina

Katavirág!
hivatalos gratula!!!!! :D :wink:
dezsina

Nyulasz
SZia..Kisbuta a bromos topikba sem jott mar joooo reg :roll:

Baba
Ok :lol:

Hajnoca
Privi ment 8) Es sok sikert a vizsgadhoz hetfon 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsi
Pont beeloztel az irassal :oops: neked is +++++++++++++++++
Lassan mennek a napok mi? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
ne is mond... csiga
dezsina

Katavirág! HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :D :D :D :D :D

Brizo, miért nem 10-essel próbálod? Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++

Bridget, de milyen az a második csík? Ugyanolyan minden nap? Vagy erősödik???? Nem biztos ám, hogy van még benned a szuriból! :wink: Majd mindjárt megkeresem a szuri másnapjától mindennap pisilt tesztjeimet és felrakom neked (anno emlékszem én Nyulaszéból merítettem erőt). Te nem tudod őket egymás mellé tenni, lefotózni és feltenni ide???

Meli, sajnálom. :cry: Csak sejtem, mit érezhetsz,én már egy sikertelen lombik és két sikertelen inszem után nagyon letörtem. Csak kitartást tudok neked kívánni, MERT EGYSZER ÚGYIS SIKERÜL!!!

Árnika, már olyan vagy itt, mint a fehér holló! :lol:

Zsófiéknak ++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Olyan mintha minimalisat minden nap halvanyodna :roll: de csik van minden nap :roll: azert lenne jo tudni...feltenni meg nem akarom :oops: de szivesen megnezem a te tesztjeidet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
köszi. Remélem már utoljára kell szorítanotok nekem a forgalmi vizsgához. :D

Ment válasz pü.

Az tuti, hogy kora reggel 'leszarom"tablettával fogom kezdeni a napot! :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Küldöm a babaragikat és tüszőnövelőket! Mindenki vegye el, kinek mi kell!!!

Katavirág, hatalmas gratula. Nagyon szép hcg. Vigyázzatok magatokra! :D

Zsófiéknak külön drukkok mennek!

Nyulaszkám, jó, hogy újra jöttél. :D

skrisz72

Dezsi, Csomee, természetesen nektek is +++++++++++++++++++ Remélem, most újra jó széria lesz!!!!!!

Bridget!

Kép
Kép ekkor a hcg-m 1106 volt! (ahhoz képest nem üti ki a szemem a 2. csík a 10-es teszten..... :roll: A 20-ason sokkal erősebb volt!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bridget, látod az enyém is milyen halvány volt ET+7-en?? Pedig én 1/3 Ovitrelle-t még kaptam ET+5-ön (este) :!: :!: :!: És az ET+9 se sokkal erősebb..... Az ET+8-as pedig sztem selejtes, mert azt elrontottam, emlékszem (nem tartottam vízszintesen a tesztet). :roll:
Jaj, pedig olyan jó lenne látni a te tesztjeidet is! De megértem, ha nem akarod feltenni, én is már csak akkor tettem fel őket, amikor erősödött picit a 2. csík.....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Ha jol latom ET+7ig halvanyult es ET+8on meg erosodni kezdett 8)
Ngyon szepen koszi a kepeket sokat segitettek :) Te is csak beulti napjan kaptal szurit? :roll: es egyet? :roll:
A pozi teszted meg ngyon is szep 8) :lol:

Skrisz
Koszi...hogy vagy ma? :D

Hajnoca
Mindent bele 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
Remelem meg akkor erosodik nekem is :roll: egyenlore ET+6-on vgyok de a vonalzim mar vatott :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, inkább ET+10-en kezdett erősödni (az ET+8 az a rontott). Én ET másnapján kaptam 1/3, aztán 2 nap múlva megint 1/3, aztán két nap múlva megint 1/3 Ovitrelle-t. (És másnap reggel teszteltem)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

huh hat akkor igy nehez megmondani :? Na majd akkor mostmar csondben maradok ET+10-ig :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, köszi jól vagyok. Semmi extra. Sokat pihenek. Ilyen pocsék időben nincs kedvem semmit sem csinálni.

skrisz72

Rana!
olyan jó nézni a tesztjeidet :D :!:
dezsina

Skrisz
Na ennek orulok :) Ramaty ido itt is van,esik napok ota esoszezon van :?

Dezsi
Ugye :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dezsi, Bridget, egy jó daraig én is más tesztjeiben gyönyörködtem, aztán eljött az idő, amikor a sajátjaimban!!! Ezzel hamarosan ti is így lesztek! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Katavirag!
Hatalmas gratula!

Akiknek kell, küldöm a drukkokat!

Árnika!
Sajnos nem hallottam kiropraktőrről.
Nekem eddig volt egy 3 napos, meg egy 5 napos beültim, mind a kétszer 3 embrike, de nem maradt meg egyik sem. Nekem is a blasztós beülti a szimpibb, mert ott még kiválogatódnak azok, amelyek nem tökéletesek. Pl. Nekünk legutóbb 3 naps koráig mind tökéletes volt, de a 4. napra már 2 belassult.

Képzeljétek az inzulin eredményem elég érdekes lett. Határértéken belül vannak, de szinte ugyanakkor az éhgyomri, mint a 120. perces. Nem tudom, hogy ez inzulinnál normális?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Katavirág
Boldog babavárást kívánok!

Zsófiéknak nagy drukk!
Vendég

[quote="kata05"]F írta:kata05RISS HÍREK ZSÓFIÉKRÓL( másik topicból):

Babákok erősek és stabilak, sajnos kaptak agyvérzést, de ez állítólag gyakori a minibabóknál, de mégsem olyan agyvérzés mint amit a felnőttek kapnak. Valami fertőzést is kaptak ott a steril körülmények között. Zsófinak megindult a tejcsije, feji folyamatosan 10 ml-k jönnek, abból 1-2 ml-t adnak a babáknak rendszeresen. 2 óránként látogathatja őket, aztán fejés, evés és kezdődik előlről, ezért nincs most ideje. Már van nete, de estére már nagyon elfárad, majd jön ha kicsit összeszedte magát. Pocakja teljesen lement, 57 kg. Málna apucira, Matyi meg anyucira hasonlít. Nagyon sok a korababa ott az osztályon, több helyen is volt hogy miniikerbébik egyike nem élte túl a korai születést, de Zsófi kis kukackái rendben vannak és erősek és Zsófi is jól van! Kábé 3 hónapig kell még bent lenniük, Zsófi is ott lehet végig. 2300 gr körül adják majd ki őket.
Küldjük továbbra is a babanövelő és erősítő drukkokat!

Ezt írák a 2009 szeptemberi topikban.
Agyvérzés, fertőzés :cry: :cry: :cry: :evil:
Vendég

Mabe, kösz a hírt.

Pici Kukackáknak +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe!
köszi a híreket!!!! :)

Zsófikám!
drukkhegyek a családnak :wink: :)

Rana!
úgy legen!

Bumi!
ehez sajnos hozzászólni sem tudok! :?
dezsina

Nagyon szorítok a két kis Kukackának, hogy szép erősek legyenek és gyorsan behozzák a lemaradást!

Bridget!!!! Ez aztán a jó hír! Már írta Dituli is e-mailben, hogy a párod mégiscsak bevállalta a lombikot!!! Nagyon sokat gondoltam ám rád is az elmúlt hetekben és most kezem-lábam keresztben érted!

Katavirág: ÉLJEN! ÉLJEN!

Dezsina! Rád is nagyon sokat gondolok, küldöm itt neked a babaragit!!!

Nyulasz, puszi a kisnyusziknak!!!

Most nagy puszi mindenkinek, nincs időm és energiám azonnal visszaolvasni, majd inkább lassacskán visszarázódok közétek, jó lesz úgy? Még jövő hétig sok dolgom lesz, de utána remélem, kicsit többet tudok jönni.

Mi rendben vagyunk egyébként.
Áprilisban, az allergia idején jöttem utoljára, de korán örültem még akkor, mert utána asztmába fordult a köhögés, egyik éjjel azt hittem, meghalok, de megmaradtam, csak eléggé legyengültem, és mivel sok munkám volt, azon felül inkább pihentem sokat.
Néhány hete kiment a bokám és hasra estem a járdán, nagyon megijedtem, a klinikán azonnal meg is vizsgáltak, de valami csodával határos módon Babácskánknak semmi baja nem lett. Nem is fájt a hasam, de aggódtam a Csöppünkért, mert utána nem mozgott - igaz, nem egy izgága kölök, ezt most már ki merem jelenteni. A 28. héten még keresztben feküdt, ugyanúgy, mint a 20.-on... Most, talán két napja, hogy máshol rugdos, tehát fordult egy keveset, csak asszem, nem a jó irányba.
Viszont a lábdagadás miatt kompressziós harisnyát kell hordanom, nem tudom, hogy fogom bírni a hőségben, de muszáj lesz, inkább ez, mint a trombózis.

Nagy puszi és meleg ölelés mindenkinek!

Kép
kisbuta

Bizony lányok én is sokat gyönyörködtem más tesztjeiben,és csak reméltem,hogy egyszer ilyet pisilek...Mindenkinek eljön az ideje,csak nagyon nehéz kivárni.Nagyon drukkolok a mostani akciózóknak!
Babácska,jó hogy te is kezdesz.
Dezsinám,mikortól tervezted a tesztelést?De őszintén!? :D
Vendég

Bumi, sztem az normális, hogy u.annyi a nulla perces inzulin, mint a 120 perces (ez lenne a tökéletes, nem??). Mennyi lett pontosan??? És dokihoz mikor mész?? VV drnőnél voltál???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Inzulin
0.perces: 11 mU/L
120.perces: 10,5 mU/L

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Bumi, a 120. perces inzulinod jó, inkább a 0. perces tűnik magasnak..... Kihez mész vissza vele (ki utalt be)??? Kíváncsi vagyok, mit mond majd.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Senki nem utalt be, a titkárságon intézték a csajok az I. Belen a vv-t.
A 0.percesnek 10 alatt kéne lenni, de ez nem nagy eltérés. Tavaly ősszel a 0. percesem 13 körül volt, a 120. percesem meg 28 körül. Akkor kb fél éve szedtem a metet, de semmit nem javult az eredményem. December óta nem szedem, csak tornázni járok, és javult. egyébként mondtam a barátnőmnek, hogy mutassa már meg az eredményt valamelyik endokrinológusnak az I. Belen. Bár anno ott eleve a magasabb értékeimre is azt mondték, hogy okésak, ők nem adtak rá metet.

Bumi

bumi1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?