gizi
hüü, holnap mész babát nézni, gyere hamar mjad a hirekkel, és ha lehet, kérünk sztárfotót! az elején én lehajtottam a kismamanadrág pocakrészét, ugy volt jo, amig kicsi volt a hasam. meg eggyel nagyobb nadrágot vettem, ami örültem, ha rámjött szülés után, szoval nem pénzkidobás. kell egy nagyobb méret, amig szülés után visszakapjuk az eredeti formánkat. már akiröl lemegy ugye...
sleepin
sose értettem, hogyan lehet vki ennyire vékony. tök feszes vagy. bár tudom, te hizni akartál. na majd most fogsz, legalább pocira
szép a fü, igazi zsengezöld a kertszin. Látom, van kiskertészetek is
én már szülnék... ráizgultam erre a programra
azért már látszik a pocak, bár aki nem tudja, h babás vagy, nem hiszi, hogy mamapoci
fogadnak drukk
a retek hamar kikel azssem, ha érdemes még vetni
gyugyi
kell az a bringa a mai buli utánra
suzy
drukk a repüléshez. bár már biztos nem olvasod, de ajánlják a fel-és leszállásnál, h szoptasd a babát a füldugulás elkerülése érdekében. és nyugodtan tedd mellre, bárhol, ahol megéhezik, el lehet ezt ugy intézni, hogy nem látszik semmi. inkább egyen, mint sirjon, etz mások is megértik sztem.
jo nagyizást!!
tényleg felesleges a minden evés utáni mérleg. mérjétek hetente, vagy max 3naponta. mi se eszünk mindig ugyanannyit, és lehet, h egy szopinál csak szomjas volt, mert az elöbbinál jol beevett a zsirosabb tejböl.
apa tegnap nem jött leváltani a játszón.
nem értem
viszont tegnap reggel nézem D fejét, te jó ég, olyan folt volt a hajánál, mint az ételpenész. Már azon paráztam, kihez rohanjak, egyböl a börgyogyászhoz, vagy elég a gyrekeorvos. mire eszmeb jutott a SÁRCSUMA. ja, azt nem mostam le este a fejéröl. jol néztem volna ki a dokinál: anyuka kérem, a gyerek feje csak koszos