Új privát üzeneted érkezett!

[quote="gmamyy"]K írta:gmamyyöszi Ronci!

Akkor még ma fiús esélyes vagyok?
De ha nem vagyok termékeny?
Most múlt el a bajom:( Tegnap előtt!Akkor most is teherbe eshetek?
Sajnos nem értem ezeket a dolgokat.Grétit nem terveztük,Ő csak egy kis szökevény!!! :lol:
Bár már 8 éve együtt voltunk,de én még nem akartam babát!De Ő már nagyon!!! Most már ketten vannak ellenem! Párom és kislányom is akar kistesót!
Most már én is egyre jobban!
Megnézte ezt valaki? https://docs.google.com/gview?a=v&pid=g ... oint&pli=1
Feltétlen nézzétek meg!

ahhoz egy extra peteérés kéne
jónásban nem hiszek:)))
hisz nem lehet tudni pont hány órakor termékenyül, meg sok ismerősömnek sem lett ugy ahogy irták:)

DE:
van egy P betűvel kezdődő ember, aki 20ezerért elkésziti ezt...
és amugy sok meddő páron más modszerekkel segitett, valami bio rezonenciához hasonló géppel:)
Vendég

Szilvike!!!

LAPTETŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

sziasztok! megjártam a vérvételt:
2 vérvétel volt de 3x szúrtak mert a második vérvételnél szétdurrant a vénám.........ugy nézek ki mint egy drogos........
Bencus drágám meg megunta a fejjel lefele levő pózt és megfordult....most medencevégű!!!!!!!!
méretei:
bpd:58 mm
hc:210 mm
ac:189 mm
fl:41 mm
átlagos magzatvíz........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="ronci"]S írta:roncizilvike!!!

LAPTETŐ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Meg is lepődtem, mert most a hsg miatt biztos nincs baba:)
de lehet a köv. ciklusra vonatkozik:)
Vendég

Nita, szép Bencus méretek, de azért mond meg neki, hogy tessék visszafordulni, amíg még van hely, jó? :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ildi rendben mondogatom neki.....de ha nem fordul vissza az se baj...egészséges legyen!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Délután hívott a dokim, előre hozták szerdára a műtétet, és már kedden reggel be kel feküdnöm, 7 órára ott kell lennem.
Vasárnap már reggeli után nem ehetek a műtétig. Hosszú lesz. :?
Nagyon nehéz lesz itt hagyni Kristófot, már most sírdogálok. :(

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Fejfájás még mindig, és a szemem is kiesik a helyéről. Könyörgöm, miért nem lehet egyenletes idő???? :evil:
Voltam ma szemésznél és nagyon szép a bal szemem is (jobb szemem 100%, bal 0,5-ös), le is vette a szemcseppet. Annyira örülök!!! :lol:
Jónás módszerhez sem tudok hozzászólni. Nekem kicsit bizonytalannak tűnik, én biztosan nem merném csak erre bízni magam. Már fogamzásgátlás szempontjából. :roll: :?

Kitty, pont az a baj, hogy én sem értek hozzá, csak felhasználói szinten, az meg kevés, úgy látom. :lol:

Nitácska, de cuki a hasad. Tényleg nem semmi a mérete, pedig nem is híztál. Nagyon édes a Bencuska! :) És látom, csak reklamálnom kellett és kaptam méreteket is :lol:

Jessica, szia! Itt még vagyunk páran, akik nem várnak babát, csak készülődünk :) :oops:

Surmi, Kissurminak mekkora szeme van! Nagyon szép! :shock:

Susy, vasárnaptól szerdáig nem ehetsz? Ez meg milyen dolog? Ez nagyon gááááz! :o Barinőmnek leszívták a cisztáját (de neki nem csokiciszta volt), de őt csak kábították, reggel bement, délben már kint ebédelt. Mondjuk, magándoki, magánrendelő. De mondjuk, du már dolgozott, mert vezető beosztásban van és nem teheti meg, hogy hiányzik a melóból. :? Nagyon sajnálom, hogy neked ennél nagyobb műtéted lesz. Nem szeretek kórházban lenni, és gyűlölöm, ha elaltatnak. Tisztára pánikolok tőle. Ezért rettegek a császártól is. :roll:

Tegnap spenótot főztem és olyan fincsi lett. ma viszont csak szendvicset "főztem" vacsira. Igaz, mire én a szemésztől megjöttem, a fiúk már megették a spenót maradékát és sütöttek maguknak palacsintát is. :D

Jó éjt!
K.

Kép

Kép
kinga82

kinga bizony te kérésedre kértem méreteket..... :) :) :) :)
hála égnek szépen növöget....csak a kis huncut faros lett.....lehet már nem volt jó fejjel lefele...... :D :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZiasztok!

Üdv az újaknak!

Kinga, az én fejem is hasonlóan hol fáj, hol nem... Úgyhogy várom, hogy valami normális idő legyen! Az szuper, hogy a szemedre ilyen jó eredményeket mondtak!! :)
Neked is hagytak palacsintát a fiúk? :)

Susy, az nagyon durva, hogy annyi ideig nem ehetsz! Meddig kell bent maradnod? Vagy este már jöhetsz is haza?
Elhiszem, hogy nagyon rossz otthonhagyni Kristófot! Kitartás!

Nitácska! Szép a pocid! :) Beszélg meg a kissráccal, hogy azért még forduljon szépen vissza ;)

Gmamyy, Grétinek boldog szülinapot!!!

Kép
encsike87

Igen Nita, szerintem is az a lényeg, hogy minden rendben legyen :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Grétinek boldog szülinapot!

Susy
minden rendben lesz! És nem olyan sokáig kell Kristóf nélkül lenned ;)
Vendég

ma nagyon élénk bencus....érzem a kis lábait,néha kezeit is........ :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Grat az eredményekhez! :lol: :lol: :lol:
Szerintem Martin is faros jelenleg,mert alul érzem a rúgásait! :lol:
De messze van még Neked is a 40.-ik hét! :lol: :wink:
Ez amin tegnap voltál,a terheléses vércukorvizsgálat volt?

Susy!
Megy a drukk Neked szerdára! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De hogy 3 napon keresztül semmit nem ehetesz,ezen teljesen ki vagyok akadva! :shock: :roll: Gondolom innod azért szabad,nem?

Kinga!
De jó férj urad van,hogy még palacsintát is süt! :lol: :wink: :lol:
Jó,azért az én párom is csinál magának kaját,ha egyedül van itthon.Például mikor még 3 műszakban dolgoztam,sokszor Ő csinálta a kaját! :oops: :lol: :wink:

Én holnap megyek a 19.-ik heti genetikai uh-ra!Szorítsatok nekünk,hogy minden oké legyen! :lol:
Azért sunyi módon rákérdezek a nemére a dokinál.Kíváncsi vagyok mit fog mondani! :lol: De lehet,elküld a francba!Majd azt mondja,hogy örüljek,hogy egészséges!A mi kórházunkban már csak így szokott működni a dolog! :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Inni szabad, de én is kivagyok akadva azon, hogy 3 napig nem ehetek. Azért ez hosszú lesz. Nem jöhetek aznap haza, ha minden rendben akkor másnap, ha mégis vágni kell akkor még 3 nap kórház.
Köszönöm a drukkot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Susy, majd csak elmegy valahogy az a 3 nap éhezés :shock: vágásra meg nem lesz szükség ennyi aszkézis után :wink:

Sziszkó én is rákérdeznék a nemére, elég bunkó orvosok ultrahangozhatnak ott, ha ennyit nem bír kinyögni :roll: Drukkolunk, hogy Martinnal minden rendben legyen :lol:

Amit rúgásnak alul érzel, az még a fejecske is lehet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!

Susy!!! Ez nekem több mint furcsa, mármint, hogy ennyi ideig nem ehetsz... általában műtét előtt max.24órával nem szoktak enni, nem az, hogy befekvés előtt 48 órával!!!????
Ez teljes döbbenet! Még a gyomor műtöttekkel se teszik ezt! Nem lehet, hogy félre beszélt a dokid??? :lol: :lol:
De szurkolok ezerrel!!!
Sziszkó!!! megy a drukk a genetikára!!!

Gmammyy!!! Boldog szülinapot Grétinek!!! Milyen tortát eszünk??? :lol:

Kép
Kép
ronci

sziszkó igen ez a terheléses vv-el volt....már megvan az eredmény is....minden oké......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Gratula a jó eredményhez! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Köszi a drukkot holnapra,majd írok hogy mi volt,ha hazaértem! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Susy
három nap nekem is soknak tűnik :roll:

Szisz drukk!
Vendég

szisz köszi.....drukk holnapra!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Annyi meló van, nem hiszem el. Ma is túlóráztam...

Ma kaptam a barinőm kisfiáról (kicsit korán jött) egy fotót, és egyszerűen hihetetlenül gyönyörű szép. Azonnal kell nekem is egy! :lol:

Nitácska, szerintem még simán megfordulhat. Biztosan unatkozott
fejjel lefelé már :) De amúgy mindent rendben produkál, így biztosan csap még egy bukfencet :)

Encsike, persze! Semmit nem hagytak. Ezek ilyenek. Ma is sütöttem egy adaggal, azt is betermelték már. Amúgy is utálom az időjárásváltozást, most meg külön be is sértődtem, mert vettem egy új tangapapucsot, és nem tudom felvenni. pedig olyan szép... :evil:

Sziszkó, nagyon szeretem a páromat és nem csak a palacsintasütés miatt. Olyan aranyosak ezek a fiúk, nem, hogy ilyen kis önellátók :) A te párod is ügyi akkor. Mondjuk, az enyém ilyenkor valami hatalmas kitüntetést vár, de ha azt nem, akkor minimum, hogy 5x megdícsérjem, hogy az ő palacsintájánál, pörköltjénél, libasültjénél finomabbat még SOHA nem ettem. Te párod nem ilyen?
Drukk megy neked holnapra, de minden rendben lesz. És kérdezz csak rá nyugodtan. ha valakinek a napja attól lesz szép, hogy téged ezért leteremt, akkor csak sajnálni lehet. :twisted:

Susy, egyre furábbnak gondolom ezt az éhezést. Biztos ez? Ha nem vagyok nagyon félretájékozott (majd Ronci kijavít), úgy tudom, még a nehezen emészthető kaják is áthaladnak az emésztőcsatornán 12-14 óra alatt. Akkor minek éhezel te 48 órát? Na, mindegy, a drukk megy neked!!!

Megyek, tollaslabdázunk a nagybébimmel :)

Jó pihit!

K.

Kép

Kép
kinga82

kinga én is érzem hogy bukfencezni fog még...... :) eleven baba már most is!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát lányok fura ez a sok nap nem evés. Úgy döntöttem megkérdem holnap a dokit. De mi van akkor ha hétfő reggeltől nem eszem, de előtte csak minimálisat, hogy ne legyek farkas éhes, és persze nem káposztát és társait. :roll:

Kép
Kép
susytunder

[quote="kinga82"]S írta:kinga82ziasztok!

Fejfájás még mindig, és a szemem is kiesik a helyéről. Könyörgöm, miért nem lehet egyenletes idő???? :evil:
Voltam ma szemésznél és nagyon szép a bal szemem is (jobb szemem 100%, bal 0,5-ös), le is vette a szemcseppet. Annyira örülök!!! :lol:
Jónás módszerhez sem tudok hozzászólni. Nekem kicsit bizonytalannak tűnik, én biztosan nem merném csak erre bízni magam. Már fogamzásgátlás szempontjából. :roll: :?

Kitty, pont az a baj, hogy én sem értek hozzá, csak felhasználói szinten, az meg kevés, úgy látom. :lol:

Nitácska, de cuki a hasad. Tényleg nem semmi a mérete, pedig nem is híztál. Nagyon édes a Bencuska! :) És látom, csak reklamálnom kellett és kaptam méreteket is :lol:

Jessica, szia! Itt még vagyunk páran, akik nem várnak babát, csak készülődünk :) :oops:

Surmi, Kissurminak mekkora szeme van! Nagyon szép! :shock:

Susy, vasárnaptól szerdáig nem ehetsz? Ez meg milyen dolog? Ez nagyon gááááz! :o Barinőmnek leszívták a cisztáját (de neki nem csokiciszta volt), de őt csak kábították, reggel bement, délben már kint ebédelt. Mondjuk, magándoki, magánrendelő. De mondjuk, du már dolgozott, mert vezető beosztásban van és nem teheti meg, hogy hiányzik a melóból. :? Nagyon sajnálom, hogy neked ennél nagyobb műtéted lesz. Nem szeretek kórházban lenni, és gyűlölöm, ha elaltatnak. Tisztára pánikolok tőle. Ezért rettegek a császártól is. :roll:

Tegnap spenótot főztem és olyan fincsi lett. ma viszont csak szendvicset "főztem" vacsira. Igaz, mire én a szemésztől megjöttem, a fiúk már megették a spenót maradékát és sütöttek maguknak palacsintát is. :D

Jó éjt!
K.

Ha nem csokiciszta, akkor az PCO-s poli ciszta lehetett...azt hogy szivják le???
azt elvileg csak laparral és drillinggel szokták műteni...
mert azok visszajönnek

javasolnék neki egy kivizsg:
www.mensmentis.hu
Vendég

[quote="susytunder"]H írta:susytunderát lányok fura ez a sok nap nem evés. Úgy döntöttem megkérdem holnap a dokit. De mi van akkor ha hétfő reggeltől nem eszem, de előtte csak minimálisat, hogy ne legyek farkas éhes, és persze nem káposztát és társait. :roll:

A te cisztád az csoki?
az endometriozisos ciszta? ugy tudom...
egy dietetikussal is érdemes előtte konzultálni
Vendég

Ma voltam talpmasszőrnél...lusta a méhem:)
Most heti 2szer járok:)
Páromnak jövő csüt. sperma vizsi, nekem kedd vérvétel, a 7 hormon:)

Utána héten már uh követés, tüsző növesztés, kontroll és repesztés 17.-én vagy 19.-én:)

Mert most hétvége max hétfő jön a mensi:))

Juhéjj, már ugy várom:D
Vendég

Szilvike!!! Reggel küldöm...köszike!!
Akkor most ez inszem, vagy spontán, némi rásegítéssel??? :lol:

Kinga!!! Susy nem 48órát, hanem 72órát éhezne.. merthogy a műtét az szerdán lesz...és így meg pláne nem értem... :shock:

Kép
Kép
ronci

szilvike hajrá!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvike, én ezt a rengeteg vizsgálatot nem bírnám végigcsinálni :oops: nagyon becsüllek érte... számomra elég rémisztően hangzanak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Hazaértünk az ultrahangról!
A vizsgálatról:A doki már vagy 10 perce nézi a monitort (hasi uh),erre megkérdezem,hogy valami baj van?Ő meg azt válaszolja,hogy nekem nincs baj,de neki baj,mert nem látja jól a babát,mert fura pózban van.(Mondjuk mikor voltunk a 4D-n 4 hete,ott is azt mondták,hogy ferdefekvésben van,de ugye ezt a dokinak most nem említettem) :oops: :lol:
Végül is a picúrom jól fejlődik,mert a BPD:49 mm és a TAD:42 mm.
Így átlagosan 19 hét 5 napnak felel meg.3 nappal vagyunk előre. :lol:
A méhlepény a hátsó falon tapad.A magzatvíz mennyisége átlagos.
Csak így a doki nem tudta rendesen mindenét megnézni.És visszarendelt június 29-re,az mához 4 hét.Barinőm azt mondta,örüljek neki,mert így legalább van egy potya uh-m,és akkor is láthatom a babót!Végül is igaza van! :lol: :lol: :lol: :wink:
Köszi a drukkot mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Susy!
Na mit mondott a doki az evésről?????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kinga!
Dehogynem! :lol: :lol: :lol: AZt elvárja,hogy én megdícsérjem a főztjét,de ha nekem sikerül valami nagyon jóra,csak annyit szokott mondani:"Jó.Egyszer meg lehet enni!" :twisted: :twisted: Na ilyenkor mászok a falra! :oops: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, jó hogy minden ok és barátnődnek is igaza van a potya uh-val kapcsolatban. Gondolhatod ha baj lenne nem 4 hét múlva hívtak volna vissza :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Gyorsan bekukkolok. Megyünk pizzériába.

Mi végülis nem tudtunk elmenni gyermeknapon sehová, a rossz idő miatt :evil:

Nemrégen értem haza. Pedagógus napra műsort meg vacsit szoktak csinálni a szülői munkaközösségi anyukák. Ott voltunk a munkatársaimmal. Nagyon jól elröhögcséltünk...Még a műsor alatt is :oops: :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!!

Mondtam a páromnak, hogy péntek van, ma korábban is leléphetnének..erre az előbb hívom, hát még most indult el haza.. szóval még 1óra. simán 1.5óra plussz, ugyhogy tiszta nyügi lettem, már úgy vártam! :cry: Én meg szabin vagyok, azért nem dolgozok most pénteken. Amúgy minden hétfőn meg pénteken dolgozni szoktam..ugyhogy valószínüleg azért lettem ennyire nyügi..
Most voltam keresztfiam ovodai ballagásán..hát szét lehetett őket zabálni..
Ki mit csinál hétvégén???
Én még nem tudom, de nem bánnék már egy kis jó időt!!! Ott áll szegény medencében a víz és még csak kétszer tudtuk használni!!!Hát nem szörnyű???
Na mennyit panaszkodtam, mostmár pozitiv dolgok!!
Szisz!!! Tök jó, hogy minden rendben volt az UH-n!!!
Susy!! mondott valamit a doki az éhezésről???Remélem csak be volt rúgva mikor ezt a 72napot megálmodta neked!!! :lol: :lol:
Most lépek melegítek egy kis vacsit..mert ma korábban főztem, hogy oda érjek a ballagásra../ amúgy párom haza érkezésére szoktam megfőzni az ebédet../ Egy kis tipp, hogy mit főzzetek: ma paprikás csirkét csináltam nokedlivel, tegnap pedig sztrapacskát. /gomolyatúróval, mert nem volt a boltban juhtúró/
És nálatok mi volt??? /mert egyelőre holnapra semmi tervem sincs!/ :lol: :oops:

Kép
Kép
ronci

Susy!!! 72órára gondoltam... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

lányok drukkoljatok hogy ne legyen semmi bajom.........délután óta eléggé fájdogált a pocim pár percenként...nemrég mult el..........pihizek.........vasalást elhalasztom...bár már halmokban áll........
szednem kell magne b 6-ot ami most nincs itthon....holnap vesz a kerilányom anyukája..........
kicsit félek......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci
Hát még 72 óra is sok nem még 72 nap. :lol:
El is sorvadnék talán, bár rám férne, de nem ilyen áron. :)

Nálunk kelkáposzta főzelék volt új kápiból, Kristóf úgy csinált rá, hogy pfö. :)
Így bébiételt evett, halasat.

Doki elszámolta 1 nappal, hétfőig ehetek.
Most tök olyan érzésem van, hogy nem fog simán menni a műtét, mégis vágni kellesz.

Nitácska
Komolyan mondom bevállalom a vágást, csak a te pocid ne fájjon!!!
Nem lesz gond, hagyd a vasalást, nem ér annyit. Pihenj!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Mindenkinek üdv, aki még nem látott itt, új vagyok de már egy ideje olvasgatom itt kivel mi történt.
Bár nekem sajna semmi jó hírem sincs, elég szomorú vagyok mostanában.
A napokban tudtam meg, hogy a párom ill. völegényem akivel már évek óta együtt vagyok, megcsal és hogy már több éve van valakije. Állitolag csak ritkán találkoztak, de nagyon sokat beszéltek, sms-eztek. Már az is kiderült, hogy őt sokkal elöbb ismerte meg minden mint engem, de úgy tudom hogy a lánynak is van valakije.
Bocsi ha nem ide való a téma teljesen csak kicsit elszomorít, hogy nemrég még gyereket terveztünk, meg teljesen happy volt minden most meg azt se tudom hogy mit lépjek. Ő szeretné ha megbocsájtanék, de hát nem egyszerű.

Volt esetleg valakinek hasonlóban része? Mit csinálnátok a helyemben?
jessica28

susytundéri köszi....ari vagy.........már egy ideje nem fáj és bence is rugdos!!!!!!!!
jessica remélem ott hagyod!!!!!!!!!!!!!!!undoritó az ilyen!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Akkor ok! :wink:

Jessica
Nekem az apa előtti párom csinált hasonlót. Én nagyon szerettem a szabadban lenni, ő inkább otthon ülős. Tollasozni, biciklizni eljártam a szigetre barátnőkkel, de ő mindíg kibúvót keresve otthon maradt. én marha meg nem jöttem rá, hogy mi az ok.
Valójában chat- en megismerkedett egy lánnyal, akivel találkozgatott, és egymásba szerettek. Úgy bukott ki a dolog, hogy az email fiókjába nem a kilép gombot használta, hanem csak simán bezárta, és bár én az én fiókomba akartam belépni, mégis az övébe léptem, a jelszavát egyébként nem tudtam. Eközben telefonáltam, és fl sem tűnt, volt ot egy képeslap, még hirtelen meg is örültem neki, hogy de jó kaptam képeslapot. Aztán ami abban volt, kiesett a telefon a kezemből. hercegnőnek szólította a csajt, és hogy imádja, szereti, vágyik rá...meg hasonlók. Akkor már elkezdtem nézelődni a levelek között, és volt ott kép is a csjaról, nagyon szép volt és csinos, nagyon rosszul esett, mert én elbújhattam mellette. Első gondolatom az volt, hogy felhívom és rázudítom, de aztán megvártam amíg haza jön. ment zuhanyozni, és bementem hozzá, közben elsoroltam neki mi a helyzet, de nem szólt semmit. Kérdeztem most mi van, miért nem szól, azt mondta, hogy most mit mondjon, tudta, hogy előbb utóbb ki fog derülni. Nagyon magamba szakadtam, nem szóltam hozzá napokig, nem aludtam mellette, nem főztem neki. Aztán egy délután hozott nekem egy csokor rózsát, és azt mondta, hogy szakított a lánnyal, mert engem szeret, és reméli nem későn jött rá. Szerettem, így megbocsájtottam. de hiba volt, mert csak a szavak voltak, ugyan úgy találkozott a lánnyal, csak eltelt addig egy kis idő. utána már nem volt vissza út. Apa most mindenért kárpótol, örülök, hogy így alakult az életem, még ha akkor nagyon rossz is volt.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy kutyából nem lesz szalonna, és aki éveken át csinálja...nos, én nem bíznék benne.
Persze minden a te döntésed.
Bocsi, ha hosszú lettem.

Kép
Kép
susytunder

igaza van susytundérnek....aki 1x megteszi az nem fogja abbahagyni!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita!
Jajj de jó,hogy jobban lettél! :lol: Remélem azóta sincs semmi gond! :roll: :shock: Pihenj sokat!Persze tudom,Neked ott van Máté,vele is kell foglalkoznod! :) :)

Jessica!
Sajnálom,ami most Veled történt! :cry: Nekem is van egy sztorim.
Az első nagy szerelem volt.Akkor voltunk mind a ketten 18 évesek,mikor összejöttünk.Én már 20 évesen a közös gyerkőcön gondolkodtam.Együtt is laktunk,igaz az Ő szüleinél.Aztán 2 és fél év után kinyögte nekem,hogy ő még szórakozni akar,meg a haverjával eljárni bulizni.Akkor pont egy Görögországi nyaralás előtt álltunk,már ki is volt fizetve az út.Nagyon ki voltam akkor bukva.Én az egyik kolléganőmmel elmentem nyaralni.Később kiderültek,hogy voltak nőügyei.Többen mondták,hogy látták itt-ott más lánnyal.Aztán eltelt 3 hónap és úgy alakultak a dolgok,hogy
újra összejöttünk.Szó szerint visszasírta magát.Az volt a baj,hogy én még akkor nagyon szerettem.Utána összeköltöztünk kettesben,együtt voltunk még másfél évet,aztán megint ő hagyott el.Azt mondta nem tudja miért,de már nem úgy szeret,ahogy kellene és van egy másik lány az életében.Ez a szakítás már nem viselt meg annyira,mint az első,de azért sz@r volt,na.
Ja,azt azért hozzá kell tennem,hogy a második szakítást egy 3 oldalas levélben intézte el,ami szerintem nagy gerinctelenségre vall.Később azt mondta,azért írt levelet,mert nem akarta látni,ahogy én összetörök lelkileg előtte. :twisted: Hát volt önbizalma az biztos!
Szóval Jessi,csak annyit mondhatok,hogy igaza van Susynak.
Max adj még egy esélyt neki,de ha később csak a gyanú is felmerül benned,hogy valami nem oké,akkor lépj!
Amúgy Ti együtt laktok,közös házban?Mert úgy még nehezebb szétválni,ha a piszkos anyagiak is összekötnek! :?

Gani!
Nálunk,Gyöngyösön például ma megismétlik a gyereknapi műsort a múltheti rossz idő miatt! :lol:
Bár most is nagyon el van borulva,ahogy kinézek az ablakon! :shock:

Ronci!
Hú,sztrapacska!Nagyon szeretem! :P :P :P De csak én,párom meg nem eszi!Nem baj,legalább olyankor mind az enyém! :lol: :oops:
Én valamelyik nap káposztás tésztát csináltam.Páromnak meg paprikás krumplit.Ez az ő kívánsága volt!Én nem szeretem. :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Eléggé el vagyok keseredve. Megjöttek a hormoneredményeim és nem jók. Dokinál még nem voltam, de nagyjából tudom, milyennek kellene lennei(legalábbis azt hiszem).
És tudom, hogy rohadt szerencsés vagyok, mert itt van a kisfiam, és ha nem is lesz több, akkor is van egy és az tökjó volt, de csak itt bőgök, mert egyszerűen nem akarom még egyszer átélni azt, amikor reménykedek az utolsó pillanatig, aztán mégis megjön. Annyira sekélyes vagyok. Inkább meg kellene köszönnöm, amim van.

Nitácska, pihenj, pihenj, pihenj! A vasalás főleg várhat. Az nálam alapból is mindig az utolsó. :twisted:

Susy, még jó, hogy megkérdezted a dokit. De jó, hogy ennyi szkeptikus van itt :)

Szilvike, hát, ha jól értettem, csak úgy hirtelen lett egy cisztája és folyadék volt benne. És azt szívták le. Azt hiszem, még arra is gondolt a doki, hogy mivel kapott valami injekciót, ami segíti a peteérést, de nem volt tüszőrepedése és a tüszőből lett? Na, mindegy, nem írkálok hülyeséget, mert csak telón beszéltünk, nem taliztunk azóta és nem akarok itt rémhíreket terjeszteni.

Ronci, köszi a kiigazítász, a számolás nem erősségem :) De nem is kell, hiszen bankban dolgozom :twisted: :twisted: :twisted:

Sziszkó, micsoda szégyellős babád van. Egyszer volt olyan Bendinél (még nagyon pici volt), hogy néztük UH-n, éppen beélesítették és dobott egyet magán, hátat fordított. De ez még talán a 16. hét előtt volt.
Hogy a pasik milyen egyformák néha, nem??? Én is mindig ezt kapom: mert nekünk muszáj jól főznünk, de nekik az glóriát érdemlő tevékenység. Mondjuk, egész héten egy spenótot bírtam összedobni, tegnap meg nem is ettem vacsit a hülye leletek miatt semmi kedvem nem volt.

Jessica, sajnos, szerintem is megteszi újra. Azzal, hogy megbocsátod neki, még fel is hatalmazod rá. Ha mindenáron meg akarsz bocsátani, akkor legalább költözz el egy időre, hogy hadd szenvedjen (már ha fog), és ha utána még mindig térden csúszik, na, akkor menj vissza. Mert ha most könnyen beadod a derekad, akkor meg is határoztad, ki az erősebb. Minden alkalommal, amikor újra meg fog csalni (ki ne tenné, aki tudja, hogy úgyis megbocsátanak neki-azért be kell ismerni, hogy tele van a világ jó csajpkkal és pasikkal, akik még érdekesek is), majd megbocsátasz, lesz egy-két gyerek és bele fogsz fáradni az egészbe. Gyerekkel nehezebb lesz lépni.
Én bevallom: jelenleg is van 2 olyan férfi, akikkel simán összejönnék, ha nem lenne a párom és nem félnék, hogy elveszítem. Viszont tisztában vagyok vele, hogy nincs még egy dobásom: ha kiderülne, hogy félreléptem, akkor azonnal dobna. Nem csak ezért vagyok hűséges, hanem azért, mert szertem a párom, de észre veszem a jópasikat. Iszonyú sok érdekes ember van a világban, akik mind mások és én szeretem a társaságot, érdekel mások véleménye, így elég sok emberrel beszélgetek. De azt is tudom, hogy ez a határ. Ja, és persze az sem mellékes, hogy azonnal elköltöznék, ha megtudnám, hogy megcsalt a párom. Mert én nem akarok osztozni. Ha nekem osztozni kell rajta, nem tudnám megállni, hogy én is félre ne lépjek, mert nem lenne már meg az a visszatartó erő, ami eddig és akkor meg tökfeleslegessé válna eljátszani, hogy milyen jól megvagyunk, amúgy.
Hát, hosszan ez a véleményem.

Ma el akartam menni ruhát venni a barinőm esküvőjére, de n em megyek, mert már most látom, hogy minimum 120 kilónak látnám magam, olyan rohadt mélyen vagyok. Így nem megyek. pedig olyan szép zöld ruhát láttam tegnap az egyik kirakatban...

Hű, bocs a depiért és nektek ezerszer jobb hétvégét!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziszkó, egyszerre kalimpálunk a billentyűkön :)

Kép

Kép
kinga82

Jó reggelt lányok!

Még valami a megcsalásról.
Ha valaki harmóniában él, megbecsüli a másikat, akkor szerintem nem csalja meg, már csak azért sem, amit Kinga ír, mert nem ér annyit, hogy utána vége legyen mindennek. Aki meg megeteszi, szerintem nem szereti már a másikat, ezért még ha könnyű is mondani, nem érdemes siratni.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Jessica, üdv itt, én is azt gondolom, hogy kutyából nem lesz szalonna, ha a szívedre hallgatsz mégsem az eszedre és megbocsátasz, akkor se add magad könnyen, mert akkor azt fogja hinni a vőlegényed, hogy Veled mindent megtehet :cry: Én azt gondolom, hogy ilyet nem tudnék megbocsátani...

Nita-neked pihi-nyugi és mégegyszer pihi, ez parancs ok? nem lesz semmi baj, de tényleg ne hajtsd magad!

KépKép

KépKép
beneildi

már teljesen elmult a hasfájás!!!!!!!!!!!!!
de a gyomrom napok ota fáj.....de ma reggel iszonyatosan görcsölt....még most is fáj......én a gyógyszerre gondolok hogy attol fáj amit a doki felírt.most nem szedem 1-2 napig........
de pihizek.mondtam apinak visszább veszek a tempóból........
ma elmegyek mátéval a kerilányomékhoz ott máté eljátszik és tudok pihenni is!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ez így jól hangzik Nita :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nita
Örülök, hogy minden ok.

Lányok nem kell valakinek cseresznye? Annyi van a fán, hogy majd le szakadnak az ágak, anyósom már 65 üveggel rakott el, egyik fórumtársam is megszedte magát, de mintha nem is szedtünk volna róla. Ingyen adjuk, csak valaki szedje le. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!

Kinga!!! Melyik eredményeid nem jók? Lehet tudni?? Egy csomó labor érték tök jól befolyásolható, akár hormon adás nélkül is, egyszerű teákkal...hátha!!!! Biztos nem olyan gáz a helyzet! Mesélj! És ne legyél depis! szerntem az idő is befolyásolta a hangulatodat, tegnapelőtt este meg tegnap én is tiszta nyügi voltam! Ma már biztos jobban érzed magad! Szóval mosolyogj, semmi baj nem lesz!!!

Nita!!! Remélem azóta semmi baj a kis Bencus környezetében!???Vigyázz magatokra..

Susy!! Én imádom a cseresznyét, nekünk is van 2különböző időben érő fánk, de én az elsőt szeretem igazán... anyósom csinált /most először/ cseresznye lekvárt..Tegnap megkóstolta párom, azóta le se lehet lőni a lekvárról annyira ízlik neki!! Mondta anyósom, hogyha a mi fánkról is leszedjük azt is megcsinálja...majd meglátom mennyi kedvem lesz hozzá! :lol:
Egyél sokat amíg lehet! Mármint nem cseresznyét, hanem mindent!!!!!!!! :lol: :lol:

Jessica!!! Nem tudok mit hozzá fűzni!!! Előttem már mindent elmondtak! Majd meséld el mire jutottál!!!

Kép
Kép
ronci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?