Új privát üzeneted érkezett!

Heppi

Csak kölcsönbe szeretném adni a könyveket, mert néha olyan jó elővenni és újra olvasgatni.
Mi Budakalászon lakunk, ti merre? Hogy tudnám eljuttatni nektek? Sokat járunk Budára, mert anyósomék ott laknak.

Zsuzsi

Jó lenne, ha valaki kihozná a kutyusokat, nagyon szorítok neki. Képzeld, Szurti, akit megmentettünk már nagyon jól van!!!!

Eri

Nekem is lassan tanulnom kéne, mert jövőhónapban lesz még két vizsgám, de lehet, hogy megint csak puskagyártás lesz belőle!!!

Andi

Kár, hogy a mekibe nem tudtok jönni!!

Marcsi

Jobbulást!!! Lehet, hogy még addigra jobban lesztek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Zizi

A mekiben van külön kisebbeknek is játszó, ami szivacsos, sok-sok labdával, ott nyugodtan csúszhatnak mászhatnak. Én is egyedül megyek, igaz én csak 3 gyerekkel.

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!
A Budaörsi meki ugye az M7 és M1 mellett van, mikor kifele megyünk Budapestről?
Sajnos a vizsgán nem fog segíteni puska, mert szóbeli lesz több fős bizottsággal. Kép
Eri
simones

Zsuzsi
A műtét nem fájt, de inkább nem részletezném, szeretném minnél előbb kitörölni a fejemből. Volt már 5 különböző mütétem, egyik sem viselt meg, de ez a mostani valami iszonyatos volt. Most egy kicsit fájdogál, főleg ha hagyom elmacskásodni. De kitünően csillapítja a Cataflam nevű vizben oldódó bogyó.

Ha mégis lesz tali Budaörsön, kérlek időben írjátok meg, mert Apuci mellé még kell valakit szereznem felügyelőnek, mert még nem vagyok 100%-os. Főleg, hogy nem tudok kiabálni. Anyukám már a kimerülés határán van, ugyhogy őt nem tudom már hétvégére is beszervezni.
üdv. Böbe
böbe

Sziasztok LányokKép
EdelweissKép
Szia itt isKépIrtam a másik topikba is de leirom ide is, hogy nekem az egymás mögötti kocsi vált be mert az ajtókon, kapukon csak ezzel férek be. Az egymás melleti ikerkocsinak túlzottan keskeny az ülőfelülete az ikerkapcsos kocsi pedig nagyon széles és nehezen navigálható. Mi egymás mögötti (Peg-Peregot)használunk és vettünk két szimplát ha együtt megyünk a Párommal kirándulni, sétálni, csavarogni (nem bevásárolni mert a bevásárló kocsit is tolnia kell valakinek)akkor a szimpla könnyű kocsikat használjukKép
HeppiKép
Én is üdvözöllek és gratulálokKép
BöbeKép
Jöbbulást Neked...szörnyű lehetett de legalább túl vagy rajtaKép

Vizsgázóknak megy a drukkKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Bocsi, hogy idekontárkodom, bár anno a legarhivabbakban még aktivan voltam (9 évesek lesznek nyáron az ikreim).

Heppi, Edelweiss:egy tapasztalat összeszerelt kocsiról:nálunk az elsőnek noname kocsija volt, ez a sima kétfunkciós de vizszintesig dőlő tipus. Ehhez vettünk egy majdnem ugyanolyat, és házilag csináltattunk összeszerelő kapcsot. Panelban laktunk, 6.-on. Volt "kis"lift és "nagy"lift. A szétszerelt kocsikkal a 2 kocsival plusz apuci plusz nagy gyerkőc (2 évvel idősebb az ikreknél) befértünk a kis liftbe. Ugyanott volt egy egymásmögöttis igaziból kiskorkülönbséges kocsival levő ikres, ő csak a nagyliftbe fért be. Ajtókon szétszerelt kocsival simán befértem értelemszerűen, oké kicsit kényelmetlen, hogy több menetben megy be az ember. Aztán egyéves koruk táján lehajtottam az öreg kocsit fekvőbe, és egyszem kocsiba (az elsőnek megvett kocsiba) beraktam a két kölköt egymás mögé. (8,7 kg körül voltak egyévesen) Mondjuk az igaz, hogy később már gyalogosak voltak... És még egy apropó: ez a bizonyos immár 11 éves kocsi a mai napig megvan, és immár Ancsi nyúzza. Noname, olcsó kocsi volt, immár 4 gyerkőcöt kiszolgáltKép. Mondjuk akkoriban mi anyagilag béka s.-e alatt voltunk, nem tudtam volna ikerkocsit venni semmilyent.
Könyvem viszont nincs, később jelent meg, mint az ikreim születtek, jellemző, filóztam is rajta, hogy irni kéne ilyet, lévén akkoriban elég nehéz volt összemazsolázni az infókat.

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!
Anno én is aktiv voltam :-) ezen az oldalon.
kérdezni szeretnék, hátha van ötletetek.
Olyan játszóteret keresek BP.-en, ahol ki lehet kölcsönözni (esetleg) mindenféle drága, de amúgy teljesen felesleges, helyigényes, stb. járgányokat (traktor, motor, stb.), amikért viszont megőrülnek a fiaim. Olyasmire gondoltam, hogy ott helyben használnánk fél órát, egy órát, mert amúgy szerintem ezekkel sem lehet jobban játszani, mint a szokásos műanyagmotorral, csakhát a főnököknek más a véleménye...
Szerintetek létezik ilyen hely?
Előre is köszönöm.
Sziasztok:
Cicus
cicus1

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Zizi!
Egyenlőre nem tudom, hogy megyünk-e, mert holnap megyünk vissza reggel a dokinénihez. Ha még nem múlt el 100%-ban a vírus akkor inkább nem osztanánk belőle senkinek. Képzeld szegény Böbe megkapná a friss műtétjére. Mert nálunk a fiúk jobban viselték mint én. Igaz ők már valamilyen szinten védettek a kósza bacik ellen. De ha azt mondja, hogy minden ok, akkor megyünk!
Most akkor délőtt lesz vagy délután?
Kocsi...
Én mindenkinek csak az egymás mögöttit javasolnám. Mi az elején mellettit hesználtunk, de borzasztó körülményes volt így panelben. Utána a hauck twin6 amit nagyon szerettünk. Borzasztó praktikus kocsi. Szembe is lehet fordítani az üléseket és egyet le is lehet venni ha kell. Nagyobbaknak meg a Graco stadium duo deluxe a tuti. A miénk aluvázas pillekönnyű, tágas.
Én simán elvásároltam kocsival a boltba. A kisboltba kosarat vettem a hyperekbe meg a babakocsit toltam a kosarat meg húztam. Ha már untam húzni akkor valahol középen otthagytam és a naptatőn gyűjtöttem az árút amit aztán betettem a bev.kosárba.
Heppi!
Ne aggódj, én is így éreztem az elején. Igaz nagyon sok energia kell mejd hozzájuk az elején pláne Orsi mellett, de ez mind meg fog térülni!

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a biztatásokat, meg a jótanácsokat. Bizti ezeket már vagy 20 milliószor kitárgyaltátok anno, talán vhol már uncsi is, hogy két újonc olyan kérdésekkel fog traktálni titeket, amik már ezerszer felmerültek, csak hát visszaolvasni olyan reménytelen. Remélem, azért nem fog a hajatok elmenni tőlünk Kép

Vikics,
Mélt megkaptam, köszi szépen.

Éva75,
Mi Cegléden lakunk, majd írok mélt a címemmel, ha kell. A férjem a MOM-tól 5 percre dolgozik, ha esetleg a személyes találkozás neked kénylemesebb. De feladhatod postán is utánvéttel, így neked (asszem) nem kerül semmibe, én meg majd itt fizetek. Dönts, aztán én meg mélek címmel, vagy telszámmal, hogy tudjunk egyeztetni.

Hú, mennem kell, nagy a nyávogás Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!
köszi a kedves sorokat! már sokkal jobban vagyunk. 2 napig iszonyú húzós volt. amíg az egyiket kimostam és átöltöztettem a teli pelus miatt, addig a másik hányt, és viszont. a dokitól rettenetesen féltek (ismeretlen helyettes volt) és végig üvöltött mind a kettő, én meg hánytam egyet ott is. marhára legyengültünk. nagyanyósom feljött segíteni, ápolt, főzött, takarított. ma már férjem tanulmányi szabi miatt itthon, most együtt kísérik ki a dédit a vonathoz. én meg itthon nyalogatom a sebeimet Kép ragyog minden, kaja a hűtőben, fogytam min. 2 kg-t (na de milyen áron???) és tegnap este még dögös szerkót is kaptam az osztálytalálkozóra. Csoda, hogy jobb a kedvem?

Mekis találkozó:
Végülis több elintézendő miatt mennék. De egyedül azért elég nagy bátorság nekivágni. Meg kéne győznöm a zuramat Kép Ziz, te mindenképp mész?

Tudnivalók akik először jönnek:
Elvileg csak cipő nélkül használhatók a játékok. Érdemes vastag zonit, vagy mamuszt hozni. Hiába alakítottak ki egy kisebbeknek való csupa labdás helyet, azért oda is bemennek a nagyobbak, pl. kisebb tesót kísérgetni. Szóval pl. Zizi, Neked (vagy valakinek) folyamatosan ott kell addig lenned, amíg Örs és Ákos a placcon lesz. Kis boxokat képzeljetek el, amik között, felett, alatt csúszdákon lehet közlekedni. Por és elektrosztatika azért van! Alapvetően nem veszélyes, de gyors és ügyes nagyobb gyerekek miatt szerintem 1,5-2 év körüliek állandó felgyületet kívánnak. (vagy a nagyobbak is?) Az értékeket pedig érdemes egy hátizsáknyira korlátozni, amit végig magunkon tartunk, mert a játszórész jóval odébb van, mint az éttermi asztalok. És ugye a meki nem az értékmegőrzésről híres!

Üdvözlöm én is az Újakat!
Heppi! Nagyon jó a nicked! Mi is boldog Hauck Twin 6 tulajdonosok voltunk (vizszintesig tudtam dönteni mind2 ülést). De így visszagondolva nem feltétlenül kellett volna újat vennünk. Bőven megteszi arra a kb. 1 évre egy használt is. Aztán mi is Graco Tandemre váltottunk. Egy álom az a kocsi!!!! Rakok fel egy képet az EU konform csemetéimről május 1-jén lufival. Az albumunkban pedig vagy 5 kocsit (köztük a Hauck-ot is) lehet látni élesben, használat közben Kép

Bocs a regényért. Minden betegnek Böbe, Vikics+Pupik jobbulást!
MarcsiKép

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Éva, Marcsi, köszi az infókat. Egy kicsit megnyugodtam, és mindenképpen megyünk. Most van rá egy kis esély, hogy a párom mégis ráér, és eljön velünk, ha mégsem, még van talonban egy unokatesóm, akit meg tudok esetleg kérni. Jobb lenne két felnőtt a 4 gyerkőchöz...
Még azt megköszönném, ha a pontos helyet, címet leírnátok. Kép

Marcsi! Örülök, hogy jobban vagytok! Kép

Vikics! mit mondott a doktornéni? Jöhettek?

Erika! ÉS Ti?

Heppi! Ne izgulj, én is végigkérdeztem mindent, és a lányok nagyon kedvesen, aranyosan, akár huszadszor is válaszolnak, és nyugtatgatnak. Tulajdonképpen végigkísérték a terhességemet, a szülést, és azóta is rengeteg okos tanácsot kaptam. Kép

Azért adjunk esélyt a Tímár utcának, ha mégis jó idő van, vagy fixen a mekibe menjünk?

Zizi
debyand

Cicus!

Ugyan nem Bp, de nincs túl messze: Szigetszentmiklóson voltunk egyszer (egy babanetes minitalin) egy játszóházban, ott volt egy csomó járgány is, meg minden féle játék, amit lehetett használni, alapban a játszóházba való belépésért fizetsz, és utána mindent lehet. Szerintem ilyenek biztos vannak Bp-n is. A Sz.miklósit ha érdekel, megpróbálom előásni a cimet, pontos adatokat.

ILdi

Ildi
pildi

Szia Heppi. Én is Cegléden lakom, az ikreim 3,5 évesek, a kicsi lányom 1,5 éves.
Van egymás melletti ikerkocsim eladó, ha majd érdekel, akár csak megnézni, szívesen megmutatom.(Greco Duorider)
Szoktam én is írogatni, igaz mostanában ritkábban, de folyamatosan olvasom a többieket. Ha bármi érdekel, kérdezz, szívesen segítek.
ikeranya

Sziasztok!

Cicus, Molnárka, Csilla, Ildi!
Jó hogy ilyen tömegesen előkerültetek!!! Kép Kép Kép

A dokinéni igent mondott. Nincs már bajuk némi orrfolyáson kívül. Ma volt az ovinak 25 éves bulija és rangeteg programot szerveztek. Mint utóbb kiderült a dokinéni is azért akarta őket ma délelőtt látni, hogy mehessenek az oviba. Délelőtt ingyen volt ugrálóvár meg elektromos kisutókkal, motorokkal is lehetett menni. Délután ugyanez már pénzért volt. De volt még élőzene, vetélkedők, bohóc meg hatalmas torta. Nem ismertem a fiaimra. Dundi olyan kis bátortalan volt, Levi legalább az eletromos kismotorra felült, persze csak amikor pénzért volt. Az ugrálóvár elől meg szinte menekültek délelőtt, délutánra már a legvégére leültek. A többi gyereket meg alíg lehetett kizavarni. Szerintem tömeg és ricsaj iszonyuk van.
Felőlem jó idő esetén mehet a játszó. De akkor újból sms-t kunyiznék, mert mi Dunakeszin leszünk. Nálam a rossz idő a nagy szél és az eső. Ha ezek nincsenek mi a játszóra megyünk, hacsak nem jön az sms. Előre is köszi a küldőnek.

Heppi!
Én is a hesználtat javaslom Neked, mert az új semmivel nem jobb viszont jó sok pénzt elbuksz mikor eladod majd. A használtal ellentétben amit ugyanannyiért tudsz értékesíteni hacsak nem teszed tönkre. De azt kétlem, mert ez a német ipar remeke és nem esik olyan könnyen szét. Viszont ami hátránya, hogy elég nehéz. Legalábbis a Graco stadium duoluxe-hoz képest. Ami mondjuk aluvázas és ezért pille könnyű.
Marcsi nektek is Luxe változat van?

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Holnap akkor most hol lesz a tali? Tímár utca vagy meki? 10 óra vagy délután?
Hűvös, hideg időt mondanak, eső nem nagyon várható.
Férjemnek dolgoznia kell holnap, de még módosíthatja. El akar vinni minket. Busszal esőben nem túl jó egyedül. Sajnos nem vezetek autót, csak áramot. Kép
Marcsi!
A mekibe te hogyan mennél? A 72-es busszal?
Eri
simones

Eri!
Igen, 7-essel, aztán 72-essel. Te mikor mennél inkább?

Böbe, Zizi, Yabu, Éva? Nektek melyik napszak jobb? Én inkább a délelőttre szavaznék.
Még kik merészkednek el Budaörsig?

Zizi!
Budaörs, Garibaldi utca 2. Asszem Aral kút van az étterem mellett. De a lényeg, hogy egy benzinkút...

Akkor, holnap, Budaörs, 9-10 között találka, az asztalok között, aztán aki ameddig bírja? (gondolom, hogy az ikerkocsikról megtaláljuk egymást...)

Vikics!
A miénk nem Luxe (csak sima Stadium Duo), de így is könnyű!!! Vadi új, egy e-bay-es internetes áruháztól vettem, rokon hozta haza Németo.-ból, és az euró alacsony árfolyama miatt az itthoni ár felére jött ki Kép

Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Ja, még valami!
Holnap délután a Millenárison lesz Kaláka koncert du. 5-től. Asszem egész hétvégén programok vannak, előgyereknap vagy mi. Szeretnék oda is elmenni. Talán találkozunk ott is?
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Itt van a VASÁRNAPI teljes program:

10.00-19.00 Csodaceruza Irodalmi Kávéház, Jonatán Könyvmolyképző, diavetítés, Internet-játszóház, Pozsonyi Pagony, Bergengócia szekérvára, Kenderkóc hagyományőrző Műhely játszóháza, Játék-tár: óriás, táblás, logikai és ügyességi játékok.

10.00 Megnyitó
10.00 Langaléta Garabonciások
10.30 Tükrös Együttes koncertje és táncház
11. 00 Díjátadás
Vendégek: Oktatási Minisztérium, GYISM, IHM, NKÖM, Apple, Albacomp Rt., LEGO

11.00 Csodák Palotája bemutató
11.30 Gryllus Vilmos és Levente Péter műsora
11.30 EL-MÚLT-KOR történelmi játszóház
12.30 Kolibri Színház
12.30 Figurina Bábszínház: Gigantocirkusz
14.00 Langaléta Garabonciások
14.00 Makám koncert

15.00 Csodák Palotája bemutató
15.30 Huzella Péter koncertje
15.30 Kemény Henrik: Vitéz László
16.00 Sebő Együttes és Palya Bea
16.30 Tébláb együttes táncháza
17.00 Kaláka koncert
17.00 Boka Színház
18.00 Kolompos Együttes koncertje és táncház Valamint Földessy Margit Színitanoda, Játékcéh, kirakodóvásár, zsonglőrök, mutaványosok…

A Millenáris Kht. és a www.egyszervolt.hu közös rendezvénye

Jegyár: 350 Ft (családi jegy: 800 Ft)program napján a helyszínen: 400 Ft (családi jegy: 900 Ft)
www.millenaris.hu

TÖK JÓK, NEM?

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok! Újra kellett telepíteni a gépet, visszaolvasni nincs nagyon időm!
Szia Heppi!
Én szolnoki vagyok, Hauck egymás mögöttit lehet kapni Szolnokon a Baby Bell-ben, azt hiszem, 60-65 e körül volt 2 hónapja!
Mi Bergon egymás mellettit vettünk, most 2 és fél hónaposak a lányok, eddig bevált! Kép
Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Megpróbálok én is valahogy eljutni a találkozóra, csak az a gond, hogy ma suliba menet szétment az autónk kuplungja és nagyon nehéz így menni vele.
Most akkor hová menjünk?

Marcsi

Te mit csináltál azzal a sok ikerkocsival, amiket már nem használtok? Milyen néven van az albumotok? És egyáltalán hogy kell előszedni az albumokat, mert én sehol sem találom?!

Vikics

Örülök, hogy jobban vagytok!!!! Jó lehetett az oviban. Holnap lesz állítólag itt a Cora előtt is a gyereknap, megint ajándékosztogatással. Te hallottál róla valamit?

Ja, nekünk is a délelőtt lenne jobb a talira.

Éva

Kép

Kép
éva75

Marcsi

Közben megtaláltam az albumotokat. Édesek a fiúk nagyon!!!

Kép

Kép
éva75

Cicus,
Én a Margit szigeten (az árpád hídi oldalon) láttam, hogy lehet kölcsönözni mindenféle terepjárót, meg ilyeneket. Azt sajna nem tudom mennyiért, de van több féle. Esetleg érdemes megnézni.
Üdv
Zsobu
zsobu

Sziasztok!
Marcsi!
Ha apuci nem tud elvinni autóval, akkor fél 9-kor kell indulnunk. Először besétálunk a Bosnyákra, ez kb 15-20 perc, aztán 7-es 72-es busz legalább 1 óra. Ha mindegyik pont előtttünk megy el.
Jobb lenne, ha legalább odafele elvinne minket apuka, és csak visszafele kellene ennyit buszozni. Most fogunk először ikerbabakocsival menni. Remélem fognak segíteni fel és leszállni.
Eri
simones

Éva!
Köszi! Húú, gyertek mindenképp!!! Kocsikat eladtam, 1 ajándékba ment Kép

Eri!
Ha végül busszal kell jönnöd, bátran kérj ám segítséget! Menni fog!!! Mi is kb. akkor indulunk.
A hideg miatt maradjon a meki...
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Én is a mekire szavazok, ma délután majd megfagytunk a játszótéren, a kicsiket sem tudtam kirakni, olyan hideg volt...

Éva! Marcsiék egyik kocsija nálunk van, holnap találkozhatsz vele! Kép
Vikicsnek küldtök sms-t?

Eri! Én eddig nem sokszor utaztam busszal, de mindig ugranak segíteni az emberek. Kép

Gabi! UGye jöttök Ti is? Andris fiam megnézte a képeket, és közölte, hogy a Gergővel fog játszani, mert a többiek "túl kicsik" Kép

Zizi
debyand

Most akkor hol lesz a találkozó? Ki , hová indul?

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!
Marcsi! Zizi!
Köszi a biztatást! Kép Kép
Akkor a mekiben holnap.
Most megyek aludni. Jó éjszakát mindenkinek!
Eri
simones

Sziasztok!

Zizi!
Megpróbálunk menni mi is, de még nem tudom, hogy sikerül reggel elindulnunk. Apának dolgoznia kell, ezért valószínűleg egyedül megyek a srácokkal.
Ja, és Agip kút mellett van. (Aral már nincs, kivonult az országból, kútjait átvette az ÖMV Kép)

Lányok!
Akkor a Meki az utolsó megbeszélt helyszín, ugye?! Mi oda indulunk holnap (ha sikerül időben összekapnunk magunkat).Kép

Gabi
efgabi

Éva!

Mi is a mekibe megyünk Kép

Zizi
debyand

Kedves Ildi, Zsobu!
Köszönöm az infokat.
Szigetsztmiklós a lehető legtávolabb van tőlünk (É-Buda), de a Margitsziget szuper!
Még egyszer köszönöm.
Millenárisra mi is megyünk.
Nem akarok tanácsokat osztogatni, de lehet, hogy a 11:30-as Gryllus V. koncert inkább kicsiknak való, mint az 5 órás Kaláka (bár arra én is szívesebben mennék...)
Sziasztok és jó éjszakát:
Cicus
cicus1

Megpróbálok én is elindulni, ha az autó engedi!

Éva

Kép

Kép
éva75

Lányok!

Vikics sms-ben kérdezi, hogy ha ilyen szép idő van, hétágra süt a nap, akkor is a Mekiben lesz a tali?

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Na, megvolt a találkozó. Szokás szerint a bkv-s közlekedés miatt kicsit korán érkeztünk és így sajnos először távoztunk. De addig jól mulattunk! Még beszélgetni is tudtunk egy keveset.
Minden csemete nagyot nőtt és gyönyörű!!! Nem túl jó képeimet feltöltöttem:
http://babanet.hu/album/main.php?album=2548&page=1
Kiváncsian várom a többiekét!!!

Cicus!
Köszi, hogy írtad a Gryllust, de a mi napirendünkbe se passzol a kezdési idő, sajnos. Srácok pedig ismerik és szeretik Kép (Nem vettem egyébként észre a programban) Lehet, hogy a Kalákát is kihagyjuk, mert a játszóteret emlegették egész nap.

Éva!
Hogy vagytok? Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni Kép
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Remélem jól éreztétek magatokat a mai talin.
Marcsi fotóit elnézve, a skacok mindenképp!KépKép
Én még kínlódok a hátammalKép, de remélem egy nyári talira már rendbejövök!

Zizi!
Köszi szépen a CD-ket - Marcsi a játszótérre menet áthozta őket.Kép
Holnap kezdjük az elsővel...

Aki fotózott még a talin, tegyen fel képeket - légyszi, légyszi!!!

Jó éjt Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok

Lányok, látom jól sikerült a buli, a gyerkőcök mind, egytől egyig csodaszépek. Remélem nem kell sokat várni a Máltai meetingre, egy szép napsütéses hétvégén!!! KépKépKép

Andi
ambrosia

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerekek a képen! És tényleg, mindenki mekkorát nőtt!!!! Örs és Ákos még csak most született és már mekkorák?!

Mi már jobban vagyunk. Lorának és nekem hasmenésünk, fiúknak náthájuk van. De remélem, gyorsan túlleszünk rajta.

Nagyon jók a képek!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

MarcsiKép

Köszi, hogy feltetted a képeketKépNagyon szépek a gyerkőcökKépRemek lehetett ahogy elnézem a fotókatKép
ÉvaKép
JObbulást NektekKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Nagyon klasszak lettek a fényképek!KépKép Látszik, hogy jól érezték magukat a gyerekek.Kép
Remélem a következőre már mi is el tudunk menni.

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Nagyon klasszul éreztük magunkat a mi is a mekiben. Kivételesen még jó étvággyal ettek is a fiúk ott. Lehet, hogy az ovi mindenevővé tette őket. Kép
Feltettem képeket ide: http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=2556&page=1
Ha valaki csemetéje elett más nevet talál, bocs... Én igyekeztem kiválogatni őket, hogy stimmeljen. Kép
A feliratok nem lettek túl frappánsak, mert késő van és a párom még ide akar ülni egy kicsit, így sietnem kellet.
Jó éjszakát mindenkinek aki még fent ven! Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!

Nagyon jók a képek.Kép

Vikics! Így nem jönnek be a képek. Ki kell hagyni az own=1& és akkor jó lesz.

http://babanet.hu/album/main.php?album=2556&page=1

Kicsit irigykedem, de nemsokára mi is ikertalálkozhatunk majdKépKépKép
linato

Sziasztok!

Klasszak a képek nagyon! Kép Mi is jól éreztük magunkat, jó volt végre "élőben" is találkozni!
Persze hazafelé a kocsiban minden gyerkőc elaludt, egy kicsit elfáradtak... Kép

Zizi
debyand

Vikics

Köszönjük a képeket neked is! Nagyon jól sikerültek. Remélem, legközelebb mi is el tudunk menni.
Mára már mindenkinek hasmenése van a családban! Még jó, hogy nem mentünk el a talira, mert mára mindenki elkapta volna a bacit.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok,

No haláli irigy vagyok a taliért, és amint olvasgatom mindenki nagyon jól érezte megát.

Éva75
Ugye jól emléxem, hogy te ígérted meg kölcsönbe az Ikrek könyvét? Adnál egy emilcímet? Az én profilomban megvan az enyém, így nem kell nagy nyilvánosság elé tárnod. Szal akkor megírhatnám a címünket és a telszámokat, ha még mindig áll az ajánlatod és kölcsönkaphatom a könyvet. Előre is köszi.

No ebédidő is lett, mire így a végére értem Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!
Tegnap délután írtam, de most nem látom sehol.Kép Na mindegy, nekifutok még egyszer:

Marcsi, Vikics!
Nagyon jól lettek a képek, köszi, hogy ilyen gyorsan felraktátok.Kép

Nagyon jól érezték magukat a srácok, alig tudtam kikönyörögni őket a játszóból. Hazafelé elszundítottak, de felébredtek, amikor az ágyukba akaratam tenni őket. Mire végre rendesen elaludtak, már fél 5 volt, ezért csúszott az egész esténk. Ennek örömére minden fiúnak (apát is beleértveKép) lenyírtuk a haját. Szóval Marcinak már nincsenek göndör fürtjeiKép, de azért így is aranyos. Olyan nagyfiúsak lettek így. Majd talán teszek fel róluk képeket (ha előhívatom és beszkenelemKép).

Éva, Andi, Erika, Linato és a többiek!
A következő taliról ti sem hiányozhattok!KépKép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Mi sajnos Kép nem tudtunk elmenni mert vendégek jöttek du és egész délelött föztem és takarítottam. Megnéztem a képeket nagyon jók biztos feltünö volt a sok ikerbébi.
Remélem ha még a nyáron lesz legalább egy játszótéres találkozó akkor el tudunk oda menni! Bövitjük a lányok táborát mert úgy láttam hogy a fiúk többségben vannak Kép.

Yabu
yabu

Heppi

Ment a címem.

Éva

Kép

Kép
éva75

Remek lehetett a tali, képek nagyon jók
Molnárka
molnárka

Vikics!

Nagyon jók lettek a Te képeid is!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok,

Feltettem pár képet az ikertaliról.
http://babanet.hu/album/main.php?album=2563&page=1
böbe

Sziasztok!
Nagyon jók lettek a képek. Kép Én nem nagyon tudtam fotózni és sajnos beszélgetni sem veletek, mert valamelyik fiam mindig meg akart szökni. Nagyon jól érezték magukat. Kép Kép Nem is akartak eljönni. Szerencsére apa visszajött értünk, nem kellett buszozni, viszont késö estig dolgozott. Még körülnéztünk és eltévedtünk az üzletek között. Jól kitáblázták a környéket Kép
Végül szerencsésen hazaértünk, a fiúk csak a kocsiban aludtak. Ma délután bepótolták az alvást, amíg vásároltam.
Eri
simones

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?