Sziasztok.Próbáltam hamarabb jönni most,képet most nem tudok igazán felrakni,mert tesóm gépénél vagyok.....
Hát én nem tudom,sajnos én úgy fogom fel,hogy az a normális ha 2 veséje van az embernek,ha egy az már nem normális,még ha élni is tud vele.A tesóm tartja bennem a reményt,őnála 15 évesen derült ki,hogy 1 veséje van csak,addig nem is tudtuk,nem is foglalkozik vele...de egy kicsi gyermeknél,egy anya aki tudja,hogy ha azaz egy megfázik vagy megsérül...nincs másik....ma éjjelt is végigsírtam miatta,pedig már egy hete tartottam magam.Apa sajnos a héten éjszakás és ezt nagyon nem bírom.
Nyanya nagyon drukkolok neked a mához (ma derül ki,hogy mi újság a babóval ugye?).!!Lányok én tudom,hogy mindenkinek lesz babája,látjátok nekünk hamar jött,mégis mennyi aggodalmat hoz egy életen át majd,pedig csak azt kértem:Egészséges legyen......
Most sajna mennem kell,még próbálok iderakni egy képet az iwiwről,ha nem sikerül akkor majd talán este.
Puszilok mindenkit.
Ja,Nitácska,szerintem jók a méretek de majd megnézem az enyéimmel...
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.5384.jpg[/img] Ez a kép 3 hete készült rólunk....