Nya, visszaolvastam.
Benta!
De jó, hogy jöttél, várjuk a képeket és a beszámolót!
Amadea!
Gyönyörűek vagytok mindketten. Nóri egy kis angyal.
Heni!
Örülök, hogy nincs gond. ezek szerint nyákdugeszdarab volt. Hát, én is megijedtem volna. (a természet nem mindig alkot guszta dolgokat )
Ezek szerint nemsoká Te következel.
Magdi!
Jópofa a lámpa.
Mimmi!
Sav miatt részvétem. Nekem Rennie-t adtak rá a gyógyszertárban, de ha van természetes módja, az azért jobb.
Manó!
Görcs engem is el szokott kapni pont a reggeli jóleső nyújtózkodáskor.
Mostanában sok a nyavalyám.
Mára olyan szinten "kipöttyöződtem", hogy randira mehetnék egy katicabogárral. Egész éjszaka nem aludtam (ja bocs, 4-től 4:50-ig igen), amíg tudatomnál voltam, kontrolláltam, hogy ne vakaródzak, amikor kezdtem elpunnyadni, rögtön vájtam magam, amire persze rögtön felriadtam,és szaladtam a hideg vizes csap alá, hogy ne üvöltsek.
Reggel irány bőrgyógyászat, 3 órát vártam, utána konzíliumot hívtak össze, hogy mit kéne felírni, ami nem káros. Elég tanácstalanoknak tűntek... Kiderült, az Augmentin cseszhetett be. persze ez csak tipp szerintem. Felírtak 6-féle gyógyszert, aztán mossuk kezeinket alapon elküldtek a nődokihoz, hogy bólintson rá a receptekre. Ezt utálom: áthárítják a felelősséget...
A doki rábólintott 3-ra a 6-ból, azokat kiváltottam (ebből egyet mr nem is gyártanak, helyette kaptam a Rennie-t, a másikra rá volt írva, hogy terhesség alatt nem szedhető. De védőnő is megnyugtatott, hogy lehet, doki is, hát gondolom,nem lesz baj).
Ja és a nődoki szidta a másikat, hogy miért írt fel annó Augmentint.
De így legalább volt UH is, méhszájvizsgálat is. Prüntyi jól van, kezd beilleszkedni a fejével a medencebementbe. BPD: 92,2, méhszáj: 2221.
De azt mondta, még van időnk. De ez így is van rendjén. a szegediek közül már csak én vagyok 2in1.
Na eldugultam!
pussz!