Új privát üzeneted érkezett!

Kép: sztem csak ha hazaértünk, apa kijelentette, h ő nem tesz képet, majd én elintézem, addig ő babázik majd. Kérdem, meg is szoptatod? :lol:

Egy óra múlva indulunk. Ha nem lesz sürgős műtét sztem 6 óra felé kettőben leszünk. Jobb is lesz így, legalább éjjel szenvedek, nappalra már jobban leszek.
Vendég

Hello drágáim!

Megjöttünk! Itthon vagyunk! Köszönjük a sok ránk gondolást, nagyon hiányoztatok! Most jönne haza a nagyok, most lesz a nagy családegyesítés, én olyan boldog vagyok! Este igyekszem jönni a részletekkel,

ölelés mindenkinek!

Benta
benta

Csillag: össze kell szokni, helyre kell rázódni, próbálj meg a bébivel együtt szunyizni!!! Pihenj, ne foglalkozz semmivel, csak magaddal meg a csöppel! na, jó, apával is. hú, remélem érted mit akartam.

Niki: mondjuk szex után voltak nekem is fájásaim, keményedések.
Vendég

Benta!
úgy örülök, hogy már ti is otthon.
Kis türelemmel adózunk felétek, s akkor ugyi kapunk csudiszép képeket?

Csillag! mindent félretenni, lakásajtót bezárni, s akkor nem szalad el a háztartás. Ha csak 15 perc időd is akad ledőlni (tudom, sokaknak kevés az elalváshoz), használd ki pihire. Már egy ideje gyűl a fáradtság, s ez az ami tutira nem használ a tej mennyiség növelésére. Nektek most erre nagyobb szükség van mint bármire.
Max nem jön be, de akkor tudod, ez is kipipálva!

Puszedli: akkor nagyon várjuk, hogy küldjed az illetékesnek az sms-t, s nyomassa ide az infókat Nándi bébről. Éspedig egészséges, mindketten jól vagytok, szuperül érzitek magatokat, jó súlyos és nagy legény.

Kép
kissmanó

Wow, Benta!Màr itthon? Söt, Babaneten!!! :) Isten hozott Titeket ujra itthon, hihetetlen,m mindenkit ilyen hamar kidobnak a korhazakbol vagy ennyire jol veszitek az akadalyokat? :) Majd mesélj fotok kisereteben :wink:
preta

Amadeaval most beszéltem, most már jól vannak. Holnap találkozok is velük.

Benta: örülök, h már otthon!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, igyekszek jelentkezni!

és remélem jó pár bébi kibújik mire hazaérünk :wink: ! főleg akiknek már esedékes!

Pusz
Vendég

Puszedli, mennek a drukkok ezerrel!!!!!!

Benta, Ti is jó hamar hazamehettetek, de ez azt is jelenti, h minden a legnagyobb rendben, igaz? :)

Ma annyira ég a gyomrom, mint már nagyon rég. Csak ezzel a nyamvadt vastablettával nehezen egyeztethető a savkötő, úgyhogy maradt a biopászka, de már egy dobozzal benyomtam és csak kicsit lett jobb :(

Ha megjön Apa, meg a doki, jövő héttől asszem mi is ráállunk Bogi "számüzetésére", mert most már lassan elég lesz ebből az állapotból.

Kép
Kép
mimmi

Puszedli!

Hát ha Amadeát is olyan gyorsan kirúgják, mint a többieket, akkor majd ő hoz rólatok híreket! :wink: :lol:

Kissmanó!

lakásajtót bezárni, s akkor nem szalad el a háztartás.

:lol: :lol: Ez jó tanács, elraktározom, és megosztom másokkal is ha nem haragszol! :lol:

Másik topicban meg azt tudtam meg, hogy az epres milka is gyümölcs! :lol: :lol: Tisztára jó idejárni a babanetre, sokat okosodik az ember. :lol:

Kép
Kép
tabati

Mimmi!

Nyami, nyami, pászka! Semmi íze, de anno még nagymamám szoktatott rá, mindig azt ette. Most kicsit nosztalgiáztam, lehet valamikor én is veszek egy csomaggal. :D

Kép
Kép
tabati

Benta, nagyon örülök, hogy otthon vagytok! :) Te mázlista! Én meg még mindig csak várom Benit... :D Gyere majd és meséld el, mi volt az a "brutális" dolog, amit írtál, mert nagyon kíváncsi vagyok!!

Puszedli... mostmár remélem, túl vagy mindenen, és Nándi ott szundikál melletted...

Lányok, én meg nem tudom, mit csináljak. Tegnap megvizsgált az orvos, akkor nem volt semmi bajom. Tegnap semmi más a pecsételgetésen kívül, de ma nem győzöm cserélni a betéteket... ráadásul kellett egyszer a nagy TENA is. Nem csak pecsételgetés, hanem 3x volt olyan kb fél tenyérnyi trutyi, ami nem átlátszó és fehér... semmim nem fáj, a fájások is elmúltak, csak ez idegesít. Beni mocorog rendesen, így remélem, vele minden rendben, de már nagyon várom a holnapi találkát.. sztetek ez normális?

Heni

Kép
szheni

Heni!

nem azt mondta a doki, hogy a pecsételés normális, viszont ha erősödik a vérzés akkor menj vissza? :shock: Ha tena kell, akkor az már nekem erős vérzésnek tűnik!! Szerintem hívd fel dokit, majd ő megmondja, de én nem várnám meg a holnapot... :roll:

Kép
Kép
tabati

De ez nem vér... nem is igazán véres, olyan kicsit kocsonyás... (bocsi...):oops: :oops: Csak gondoltam, hátha volt már ilyenje vkinek.

Heni

Kép
szheni

Heni, nem kérded meg az orvost? Max azt mondja, h nincs gáz, de inkább, mint h vmi komplikáció legyen...

Hű, Puszedli már tuti 2ben van... :lol:

Benta: üdv otthon, és édes ötösben! :lol: :lol:

Tudok aludni negyed órákat is, persze, még ez az én szerencsém! Amúgy etetés közen mostanában mindig bealszom. :oops:

én eddig nem hittem a családi szülési stb hagyományokban, h olyan lesz neked is mint anyukádnak stb, de most már elég gyanús, egy csomó minden egyezik: én is picit előbb születtem (bár nem ennyivel), anyukámnak is elfolyt a magzatvize, én is hamar kibújtam, besárgultam, lassan evő voltam, és anyukámnak is kevés volt a teje... grrr :evil: ez azért így együtt mond vmit, nem? nektek nincs hasonló tapasztalatotok?

Amúgy kezdek barátkozni azzal, h előbb-utóbb Borcsa tápszeres baba lesz, pedig mennyire nem akartam ezt! De azért még küzdök persze a végsőkig. Hol ilyen, hl olyan. Ma volt pl. hogy alig pár csepp tejet tudtam lefejni, de olyan is, hogy egy mellből kijött 20 ml (ez nekünk tök nagy szám...).

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag: most 2 éve az egyik csaj is épp így volt meggyőződve, hogy sem az anyukája, sem a nővére nem igazán tudott szoptatni, s akkor neki sem fog menni. Képzeld, Dávid még éjszakára mindig cicista. Amúgy bölcsis nagylegény, anyukája már visszament dolgozni. De még akkor sem hitte a csaj, hogy ez neki sikerül(t), mikor a kissrác már elmúlt fél éves is.

Puszedli! Remélem már csak az információ áramlás van hátra, nem neked a csaszid.

Tabati: ugye, milyen jó ez a Babanet :?: :wink: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Én nem meggyőződve vagyok, hanem úgy néz ki, h ez lesz. Bár most kicsit belefáradtnak érzem magam a kínlódásba. Amúgy az a gáz, h mostanában Borcsa egyre nehezebben akar normálisan ráharapni a bimbóvédőre, vagyis a cicire, nem tátja ki elég nagyra a száját, és ugye így nem megy neki semmi... szerintem a cumi miatt kényelmesedett el, mert ott nem kell akkorára tátani, vag ygőzöm sincs... mert egyébként van kedve szopizni...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Heni!

Jaaa??? :shock: Akkor nem tudom mi lehet... :roll:

Csillagtáncos!

Kitartás!! (mondom én, aki még nem is tudja mi vár rá... :oops: )

Kép
Kép
tabati

ja, nem tudom neked mennyit ér meg a szopi, olvass a www.lll.hu oldalon, s eseteleg kérj segítséget egy szoptatási tanácsadótól.

Kép
kissmanó

Sziasztok Lányok!

Ma az egész napom rohangálásból állt, ennek eredményeképpen jól kifáradtam, de legalább sikerült még elintézni egy-két dolgot Dávid érkezése előtt :)

Feri, Amadea: Nóri gyönyörű kislány!!! Köszönjük, hogy ilyen hamar kaptunk képet Róla! :)

Heni: én azért felhívnám a dokim, hogy mi lehet ez, biztos megnyugtatna Téged is!

Puszedli az órát elnézve már túl lehet a szülésen. Remélem minden rendben, és mihamarabb hallunk híreket felőle is!

Anukék még mindig egyben? Mégis meddig???? :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 18:42-kor.
magdii

Mormotáról sem tudunk semmit.
Tábliben nem szerepel senki, hogy kapnánk tőle értesítőt.
Lehet utólag kell a tábliba beszúrni mint Banka-Viki párost?

Kép
kissmanó

Köszi Lányok!
Felhívtam, azt mondta, nyugi, amíg nem vérzek, nincs gond. Abból, ahogyan elmondtam, azt mondta, vszínű, hogy a nyákdugó, ami vkinél kisebb, vkinél nagyobb. Ha nyílik a méhszáj, jön, először kicsi, aztán nagyobb darab. Szóval a lényeg, hogy ne vérezzek. De addig nem kell mennem, amíg nem folyik a magzatvíz. Viszont holnap megvizsgál megint... Benivel meg tuti, minden oké, már délelőtt megvolt a 10 mocija...

Heni

Kép
szheni

Heni!

Na, pont most akartam írni ide is, hogy logikusan csak a nyákdugó lehet, ha kocsonyás, mert tudtommal a magzatvíz nem az. De azért jobb, hogy felhívtad, így megnyugtatóbb, hogy egy hozzáértő is hozzászólt a dologhoz. :)

Kép
Kép
tabati

Heni: ma lejár a kettes számú vonalzód is.

Épp azon gondolkodom, hogy az alsó vonalzóm le kéne cseréljem egy olyanra ami a "gyártástól" számolja a 280 napot.

Kép
kissmanó

Heni: akkor jó :D
Manó: telefonban vadidegen hogy tudna segíteni? hallottam, h van már ilyen, de nemcsak általános jó tanácsot löknek? azt meg már kaptam eleget...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

személyes tapasztalatom nincs.
de állítólag nem csak telefonon, személyesen is megy a dolog.
sztem egy próbát megér, veszítenivalód meg nem lehet vele.

egy másik anyuci az ex topikból felvette velük anno a kapcsolatot, részletekre nem emléxem.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Most kaptam a hírt Puszedlitől:

"18 óra 23 perckor 50 cm-rel, 3670 g-mal megérkezett Nándi"[size=24][/size]

sok szeretettel gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot a családnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ácica de nouveau 2009.06.03 19:19-kor.

Kép
ácica de nouveau

Óriásbetűkkel akartam írni, csak nem sikerült. :)

Kép
ácica de nouveau

Ácica, köszönjük a jó hírt Puszedliről és Nándiról! Én is nagyon sok boldogságot kívánok Nekik, és természetesen sok-sok tejcsit, illetve gyors hazatérést :)
magdii

Na, akkor megvan a következő kék csíkocska.

Puszedli, Nándi gratula nektek. Persze Apácska sem hanyagolandó.

Kép
kissmanó

Heni, azért szerintem jól tetted, hogy telefonáltál, így biztos, hogy Te is megnyugodtál! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 18:43-kor.
magdii

[quote="ácica de nouveau"] írta:ácica de nouveauriásbetűkkel akartam írni, csak nem sikerült. :)

visszamész az üzidhez, jobb oldalt fenn írja, hogy szerkeszt, s utólag is tudod módosítani.

Kép
kissmanó

Magdi: cukker a lámpás.

ismét álmos vagyok.....

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Puszedli: Szívből gratulálok Nektek!

Anukról tudunk valamit??? Annyit gondolok rá! Remélem jól vannak!

Holnap megyek ctg-re, meg ultrahangra, kíváncsi vagyok mit mond az orvos, ma elég sokat keményedett a pocim, meg derékből jövő görcsök is vannak...Ezek lehetnek a jóslók? :? bár nagyon rövid ideig tart, csak épp hogy beszúr ás sugárzik.

Heni, lehet, hogy ma éjszaka már történik valami Nálatok is!
Pici hidegfront is jön megint. asszem... 8) lehűlés biztos! :)

Noémi: Áron nagyon édi, még lehetne képeket??? :oops:

Kép

Kép
mukkancs

Hát, csajok, én is most kaptam smst Puszedlitől. :):) De ezek szt Ácica megelőzött. GRATULÁLOK PUSZEDLI!!! Ügyesek voltatok!!!

Magdi, csuda édes a lámpa!! :):)

Heni

Kép
szheni

Ja, és mégvalami! Ékesanyu!!! Hol vagy?

Kép

Kép
mukkancs

Köszi, Manó! Úgy látom, sikerült. :)
Na most már vissza is olvasok, mert csak gyorsan jöttem a hírrel.

Kép
ácica de nouveau

Gratulálok Puszedlinek és a kis Nándinak, aki nem is olyan kicsi :)

Magdi, jófej a lámpa.

Csillag, nálunk épp ellenkezőleg volt anyummval a dolog, Ő pillanatok alatt szült, simán. Én Biust 14 óra után császárral, anyu egyikünket sem tudta szoptatni néhány hétnél tovább, nekem 6 és fél hónapig volt tejem. Remélem, most is lesz!
Ne add fel, marha nehéz, de nem szabad!!!!!

Nap végére jutott még pár igen erős jósló is nekem, Apának meg se merem mondani, mert a végén nem is indul el. Szegény, jobban féltem őt, mint magunkat, h mi lesz, ha mégis pont most kell szülni, de nem, nem és nem, max péntek éjjel, mire Apa visszaér.

Kép
Kép
mimmi

Ékesanyunak írtam emilt, de semmi válasz :(

Kép
kissmanó

PUSZEDLINEK éN IS SZIVBöL GRATULàLOK!!!!!NANDI BABA IS JOL MEGNöTT; SOK_SOK TEJECSKéT HOZZà éS MIELöBBI LàBAOZàST!!

Heni, azért köszi, hogy megosztod a tapasztalataidat, igy mi is kiokosodunk...milyen jo, hogy megnyugtatott végül a dokid...

Ki igérte tegnap, hogy probàl kapcsolatba lépni Ekesanyuval? Màr lehet, régota kétszeres Anyuka, csak mi nem tudjuk...

Emma, jaaj te pici kislàny, gyerünk bujj elö Anyucibol mert màr nagyon vàrnak téged idekinn!!! Remélem, minden rendben, mégha vàrni is kell...tényleg, öt miért nem piszkàljàk ugy meg, mint Nikit??

én nem szeretném örökölni Anyukàmtol a dolgokat, ö nagyon sokäig vajudott mindkettonkkel, teje se nagyon lett, és szülés utàni depresszioval is küzdött, bàr ez akkoriban még nem volt, de igy utolag ràismert...

Csillag, ne add fel, szerintem a kicsi tejcsi is jobb, mint a semmi, Borcsa gyarapodik, ha kell mellé neki tàp, legyen, de a szopiért küzdjetek még! Mivel fejsz, kézivel vagy elektromossal? ös ha bimbovédöt cserélsz, vagy nem hasznàlsz :?: mondjuk ezek csak naiv kerdesek, nem ertek hozzà... :oops:

Megint elkezdödött az esti iszonyu hasviszketésem, màr gyanus, hogy mindig vacsi utàn van, de mitöl???
preta

Nya, visszaolvastam. :)

Benta!
De jó, hogy jöttél, várjuk a képeket és a beszámolót!

Amadea!
Gyönyörűek vagytok mindketten. Nóri egy kis angyal. :wink:

Heni!
Örülök, hogy nincs gond. ezek szerint nyákdugeszdarab volt. Hát, én is megijedtem volna. (a természet nem mindig alkot guszta dolgokat ) :o Ezek szerint nemsoká Te következel.

Magdi!
Jópofa a lámpa.

Mimmi!
Sav miatt részvétem. Nekem Rennie-t adtak rá a gyógyszertárban, de ha van természetes módja, az azért jobb.

Manó!
Görcs engem is el szokott kapni pont a reggeli jóleső nyújtózkodáskor. :?

Mostanában sok a nyavalyám. :? Mára olyan szinten "kipöttyöződtem", hogy randira mehetnék egy katicabogárral. Egész éjszaka nem aludtam (ja bocs, 4-től 4:50-ig igen), amíg tudatomnál voltam, kontrolláltam, hogy ne vakaródzak, amikor kezdtem elpunnyadni, rögtön vájtam magam, amire persze rögtön felriadtam,és szaladtam a hideg vizes csap alá, hogy ne üvöltsek.

Reggel irány bőrgyógyászat, 3 órát vártam, utána konzíliumot hívtak össze, hogy mit kéne felírni, ami nem káros. Elég tanácstalanoknak tűntek... Kiderült, az Augmentin cseszhetett be. persze ez csak tipp szerintem. Felírtak 6-féle gyógyszert, aztán mossuk kezeinket alapon elküldtek a nődokihoz, hogy bólintson rá a receptekre. Ezt utálom: áthárítják a felelősséget... :evil:
A doki rábólintott 3-ra a 6-ból, azokat kiváltottam (ebből egyet mr nem is gyártanak, helyette kaptam a Rennie-t, a másikra rá volt írva, hogy terhesség alatt nem szedhető. De védőnő is megnyugtatott, hogy lehet, doki is, hát gondolom,nem lesz baj).
Ja és a nődoki szidta a másikat, hogy miért írt fel annó Augmentint.

De így legalább volt UH is, méhszájvizsgálat is. Prüntyi jól van, kezd beilleszkedni a fejével a medencebementbe. BPD: 92,2, méhszáj: 2221.
De azt mondta, még van időnk. De ez így is van rendjén. a szegediek közül már csak én vagyok 2in1. :)

Na eldugultam!
pussz!

Kép
ácica de nouveau

Gratula Puszedliéknak!

Még mindig tartja magát a sorminta, ez hihetlen :lol:

Amadea!Nóri tüneményes.

Benta! Képek?

Heni! Én is a nyákdugeszre tippeltem, már épp akartam is írni, mikor megelőztél.

Hát ami Anukékkal történik, az tényleg hihetetlen :shock:

Kép
Kép
sosi

Már akrtam íeni a jó hírt : eltüntek a patkányok, már egy hete semmi mozgás :D

Kép
Kép
sosi

Hát igen, Manó, sajna nincs több mérce. Ez volt az utsó... nem gondoltam volna, hogy kibírjuk egyben eddig, de még mindig nem parázom azon, hogy miért nem akar még kibújni Beni. Igaz, hogy egyre türelmetlenebb vagyok, mert már mindenki, aki mára volt kiírva, a kezében foghatja a babáját, csak én nem, de biztosan megvan az oka. Lehet, hogy nálam most fog elkezdődni az a sokk, hogy vajon a köldökzsinór nincs-e a nyakán és azért nem tud jönni, vagy valami más baj nincs-e, de holnap úgyis megkérem az orvost, hogy nézze meg. Bár a legutolsó flowmetrián a nyaka közelében sem volt, és teljesen jó volt az áramlás is, így remélem, hogy nincs ilyen gond. Persze, hogy fogok szólni holnap neki, hogy nézzük meg a biztonság kedvéért, és persze tudom, hogy ha egy hetet várni kell még rá, akkor sincs baj, de így a legjobb.
Preta, az a helyzet, hogy hiába kérdeznék ilyesmit bkitől is, sztem csak Ti tudtok nekem segíteni. Illetve azok, akik már láttak ilyet. :) Így csak hozzátok fordulhat az ember, mégha gusztustalan is egy kicsit a dolog... :D:D
Ácica, engem mostmár lassan mindenki leköröz. :) Nagyon az az érzésem, hogy Anuknak lesz igaza. Régebben beszéltük, hogy Emma és Beni mennyire egymásra hangolódtak, és hogy jó lenne, ha egyszerre születnének. Persze tudtuk, hogy van köztük egy-két hét, de annyira nem sok, hogy ne lehessen így. Hát, elképzelhető, hogy egymásra várnak. :) De ha egyszerre születnek, akkor tuti, hogy összehozzuk őket párszor játszani. :):):):)
Sosi, ez nagyon jó hír! :):) Így legalább egy gonddal kevesebb. Mikor mész Debrecenbe?

No, megyek aludni....holnap szorítsatok!! Tabatinak írok, ha van vmi hír.
Vigyázzatok Magatokra éjjel! Szép álmokat mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Hát igen, vannak hihetetlen dolgok.
Apácskának is meg kellett nyissam a táblit, s megmutizzam a szép rendszeres alternatívát a színek között.

Patkányeltűnéshez sok-sok hurrá (mert oda 3 hipp-hipp-hurrá nem is elég)

mentem locsizni, s utána aluka.

Jó éjt!

Kép
kissmanó

Heni!

Nagyon izgulok, hogy lesz e valami az éjjel, meg drukkolok is! :wink:

Puszedli!

Nagy-nagy gratula a babidhoz!! :D Reméljük hamarosan jelentkezel személyesen is! :wink:

Sosi!

Szuper, hogy eltűntek a patkányokok, reméljük sosem látod többé őket! :wink:

Ácica!

Már te is vakaródzol, nemcsak Tökmag? :evil: Nem irigyellek titeket, tudom ez milyen rossz, én az ekcémámat szoktam kivakarni az éj leple alatt, hiába van önkontrollom nappal. :roll:

Ja! Amúgy asszem Tökmag írta, hogy megvan neki Ékesanyu telcsiszáma...

Preta!

lehet, hogy vacsi után nő mindig egy picit a baba, és húzódik a bőröd. :lol: :lol: De komolyan, lehet, hogy nincs köze a kajához, hanem a napszakhoz valamiért...

Magdi!

Nagyon aranyos lámpa! :D

nekünk meg az építész kitalálta, hogy holnapra döntsük el, hova szeretnénk konnektorokat az épülő házunkba. :shock: Na ez váratlanul ért, és nagyon nehéz kitalálni, hisz honnan tudjam még most, hogy hogy akarom majd berendezni a házat? :shock: Persze konyhapultot tudom, meg hogy hűtő mosógép ilyesmi hol lesz, de pl. a gyerekszobába fogalmam sincs hogy kerülmek a bútorok majd, később meg nem nagyon akarok hosszabbítókat látni a lakásban, úgyhogy jól meg kell fontolni. Úgyhogy ha valakinek valami jó tanácsa van, vagy amit ő már megbánt anno, én ne úgy csináljam, írja le bátran, nehogy magában tartsa! :wink: (talán még jövőhétig kérek gondolkozási időt...)

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2010.01.03 18:45-kor.
magdii

Én is gratulálok Puszedliéknek!Gyors hazatérést, és sok tejcsit!

Tabati, én a konyha ügyében tudok beleszólni, ill. inkább javasolni,hogy jól gondoljátok át, mit hová szeretnétek, és praktikus is legyen, mert nekem sok olyan ügyfelem volt, aki még a beépítés előtt rakatta át a konnektorokat.

Zsu

Kép
bvigh

Hölgyeim!

Először is gratula puszedlinek ha így folytatják szobatársak lesznek Adélékkal :)

Hoztam egy pár új képet a mi kis hajasbabánkról :)

Kép

Kép

Kép

Jó éjt mindenkinek

Üdv Feri

KépKép
amadea

Ne szörnyülködjetek,hogy milyen korán írok, csak egy pisijárat közben gondoltam benézek, van-e esemény :D

Feri! Nagyon szép kis család vagytok! Látom már Amadea is kisímultabban mosolyog :)

Heni!Hétfőn megyünk, de előtte még szombaton lagziba is :roll: :D :oops:

Kép
Kép
sosi

Sosi: pedig épp megnéztem, hogy egyre korábban írsz :lol: :lol: :lol:

Feri! Szép család lettetek. Az asszonyon azért a vasaló már végigment, az egy nappal korábbi fotóhoz képest (s nem hiszem, hogy a telefonra kéne kenni kép minőséget).
S tudni már, hogy őket is olyan hamar hazaugrasztják mint a Bp-ieket?

Látom Bentának közbeszóltak a pasik. Hát ilyen, ha az ember lánya kisebbségben van otthon :wink: :lol:

Tabati: konnektor téma tényleg elég rázós. Konyhában azért többet tegyél, én már plusz egyet el bírnék viselni, de ez van.
Az ilyen-olyan aljzatok minden szobába tényleg jó 5let.

Bankáékról semmi további hír. Remélem már jól, csak épp otthon, s nem jut idő semmire.

Ékesanyunak írtam tegnapelőtt emilt, de sajna semmi válasz.

Mormota! JELENTKEZZ!!!!!!!

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Puszedlinek hatalmas gratula Nándihoz! A kis gombócka, nagyon husi lehet :D

Amadea, Feri, nagyon szép a lányotok!!!

Magdii, szuper a kislámpa!

Heni, jól tetted, hogy felhívtad a dokit. Legalább megnyugtatott. Kiváncsi vagyok, mi lesz ma!

Zéti nehezen viseli ezt a szeles időt. Szegény, tegnap napközben meg se állt. Viszont 2 éjszaka már nem mozgott. Vagy kifulladt nappal, vagy készülődik kifelé. Tegnap megbeszéltük vele az apukájával, hogy júni 9-ig szeretnénk, ha megszületne. :D Eddig egész szófogadó volt. Kiváncsi vagyok, hogy ezt is betartja-e.

Várom a további híreket!

Ja, akkor most Nikinek kellene jönnie vagy Anuknak. Aztán jöhet Benito.

KépKép
süni76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?