Hát lányok én a hétvégén elfoglaltam magam......
Iskolatáska. Nálunk minden évben újat kell venni, mivel az aktuális trendi évente változik (mármint az osztályban kialakult trendi). Általában mindíg táskavásárlás után.
Aztán jön a könyörgés, hogy csak ezt az évet bírd ki, jövőre kapsz másikat.
Szerencsére ezek 3-4 e. Ft-os táskák, amúgy is leamortizálódnak év végére.
A fiamék meg hátizsákot hordanak. Itt a menő a minél silányabb, fakóbb, ún. hobó táska. Na, úgy is néznek ki már vásárláskor is. Aztán az év végi "lazításkor" szakadtra rugdossák.
Már volt belőle nézeteltérésünk, de sajna haszontalanul. Egyébként is elég meddő dolog egy fejjel magasabb röhögő kamaszra eröltetni az akaratomat.
Nálunk sem vált be soha a hűtőfürdő. Annak ellenére, hogy lassan hűti le az ember, mégsem nagyon maradnak meg benne a gyerkőcök.
A másik jó kis sztorim, amikor a fiam 4 évesen elesett a fürőszobában (megcsúszott a szőnyegen), és állával ráesett a kád szélére. Szépen ki is nyílt neki, mint a tubarózsa. Először hófehér csík látszott az állán, majd bepirosodott és 2mp múlva ömlött belőle a vér....
Miután elállítottam a vérzést, rohantam vele a sebészetre.
1 órás várakozás után (közben több zsebkendőt is átvérzett) közölte a doki, hogy tetanuszt kell adni, de sajna nekik nincs! Írt fel receptet, hogy menjek és váltsam ki a közeli paitkában!
Így aztán a vérző állú, ordító gyerekkel átsétáltam a paitkába, kiváltottam az injekciót, vissza a sebészetre, sorban állás még 20 percig, majd szépen beadták neki és ellátták a sebét. Ez 97-ben volt. Akkor még nem volt betegjogi képviselet, mert különben mentem volna panaszra....
Vivi! Mi is kisfiún dolgoztunk (remélem), aztán ha lány lesz, akkor is nagy az öröm. Nekem tulajdonképpen mindegy, csak egészséges legyen.
A férjem kisfiút szeretne. Állítólag megjósolták neki anno, hogy két gyereke lesz, egy fiú és egy lány. És a lány lesz az idősebb.
Nos, a leányzó már adott, tehát a következő fiúnak lell lennie.