Anyapoc!
Megnevettettél
Tegnapi kisregény kivonata:
Naprapörgő--Készíts neki keretet sötétbarna maszatból, befele halványodót. Akkor nem a sárga, hanem a barna fog érintkezni a lazaccal, belül meg lehet alap a sárga, ha azt is áthúzod híg festékkel, nem a sárga fog dominálni.
Tubiflex--közel van a szerszámos, és a kisállateledeles, nem tudom, hol kértem
A sziloplast nem festhető "normálisan". Marad a gipsz, a PEZt úgysem akarom kipróbálni
Nekem egyszer egy parafa-kereskedő előadást tartott, és azt mondta, hogy nem nagyon kényes, mert nem szívja magába a vizet, így a koszlét (szép szó!) sem.
Olyan szivacsot keresel, mint ami hasonló a hab-tapi-lap játékhoz? Milyen vastag kell? Nekünk van olyan, mint azok a feltekerhető napozószivacsok, csak van vagy két centis. Annak az anyagnak a neve Polifoam(?) ha jól emlékszem, keress rá arra.
Juborka!
(ez is kivonat tegnapról)
Nincs ezekkel a krétázott dolgokkal semmi gond
Ha nem tetszik a felvitt kréta-csík, nedves ronggyal el lehet távolítani.
Van, hogy nem egy vonalat húzok, hanem egy kisebb területet krétázok(satírozok) be, aztán azt maszatolom sugárirányban kifele a kontúrját. Ez akkor jó, ha a recékBE is szeretnék krétát, nem csak a felületére. Akkor hasonló lesz az eredmény:
http://kep.tar.hu/szuszetti/images/pic5056117.jpg , de mégsem látszik egy csík.
Az ujjammal nem szeretek krétázni, mert a zsíros bőr megköt(het)i a porszemcséket a krétán, és a tárgyon is. Egy rongydarabot feszítek az ujjamra, azzal maszatolok.
Érdekes hatást lehet elérni, ha az egészet alaposan besatírozod, majd enyhén nedves kifeszített rongydarabbal a felületét visszatörlöd, mert akkor csak a recékben marad benne a kréta.
Bigacsiga!
Remek a játék
Köszönöm!
Jamina!
Ki élvezte jobban, Apika, vagy Ádi?
Áfonya!
Nézet/Küldéskor a Kiszolg. nem található, majd vonal bont. Újra kapcsolódok, de a Vissza gomb nem visz vissza.
Így szállt el
Vásár--azon gondolkodom, hogy miért is kérdezgetjük, miket vásároltál, amikor csak a guta üt meg az eredmény láttán
Nem értem Réka rajzát miért nekem címezted, ilyet én is tudok rajzolni
Kivi--és a képüzik csengőhangok...kezdetű reklám?
Megyek, mert megjött a gázórás, ki kell engednem a kutyát
Csi