Aztaneki Ági, milyen nagy már Bence
8 kiló felett van? Pont duplája Lottimnak.
Katám, nagyon sokat gondolok rád..........
Domo, tehát ott hagytam abba, hogy próbálom a kiságyba szoktatni Lottit. Amikor látom, hogy álmos, kicsit ringatom, járkálok vele és berakom a kiságyba, persze a cumi kell neki. Simogatom az orrnyergét, mert így lecsukja a szemét
, és egy idő után leragad a kis szeme. A baj csak az, hogy nagyon éberen alszik így, és ha kiesik a cumi egyből fölkel. Eddig kb. 30 percet aludt napközben az ágyában. Este viszont altatni sem kell. Szopi után büfi, majd puszi és ágyikó. Ott egy kis simi és alvás. Ha még nem alszik akkor is csendben van és szép lassan elszenderül. Most már 6-7 órát alszik így. Érdekes, hogy amikor felkel szopizni, utána is visszaalszik az ágyában. Csak nappal van gond. Már gondoltam, hogy besötétítek neki teljesen, de félek, hogy akkor összekeveri az éjszakát a nappallal.
Meg bevetem néha a porszívót, mert arra elég gyorsan elalszik. Nem vagyok normális, mert kazettára felvettem a porszívó hangot.....
A hordozókendőt nem akarod kipróbálni?
Ma voltunk oltáson
Szegénykém mikor belebökték a tűt jó 10 másodpercig nem vett levegőt, csak elvörösödött és gyűjtötte az erőt a síráshoz. Gáz volt, mert én is sírtam. Jól nézünk ki.......
Szerdán megyünk ortopédiára, remélem megússzuk a terpesz pelust.