Új privát üzeneted érkezett!

ismeritek ezt az oldalt? http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=6
a parocskammal pedig remelem h mentheto a valsag:(

Kép
szparanghen

Sziasztok!

Ez gyönyörű!
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38
A kislányom Gréti
Kép Gréta
gmamyy

Csütörtökön lesz 4 éves!
gmamyy

Sziasztok!!!

Szilvike!!! Egész regényt írtam priviben!!! Mármint, hogy miket kérek! De akkor holnap újra írom, ha nem futott be! Ma már k-o vagyok. Kicsit későn értem haza melóból..
Susy! Szeretem a filmeket amiket írtál, bár van 1-2amit még nem láttam..Pont most kaptam egy meghívót a majomparádéra, ugyhogy oda is regisztrálok, mert az indep.eu után a mostaniak nagyon gyengék... a majom meg egész jó kis torrent oldal!
Kinga!!! a táblát vajh miért nem engedi??? Majd megnézem holnap én is, bár én sem igazán értek hozzá...
gmamyy!!! Üdv köztünk! nagyon szép a kislányod!!!!

Most jóéjt!!!!
ronci

Gmamyy!
Gyönyörű kislányod van!Biztos nagyon büszke vagy rá! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szparanghen!
Drukkolok,hogy pároddal rendbe jöjjenek a dolgok!!!!!!! :wink:

Lányok képzeljétek!
A szeptemberi topicban van egy ikres kismama!Pontosabban már nem kismama,hanem anyuka!Megszülettek neki az ikrek 27 hetesen! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Egy kislány és egy kisfiú!De jól vannak.Azt hiszem 900 - 900 grammok!
Nem semmi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hát próbálkoztam a táblival ide berakni! :cry: Pedig a melléklet feltöltésébe is beraktam és elvileg elfogadta.
Ezek szerint mégse.Majd még próbálkozok. :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz én ismerem is őt.....még az elején irogattam abba a topikba.....
jól vannak a babók.....az egyik 800 valahány grammos és a másik 900 grammos..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lanyok! a jonas modszer forumon olvastam h lehet csinalni lh tesztet csinalni hamarabb mint terhessegitesztet. ec csinalta, 9 dpo vagyok. a teszt povitiv. a babatervezok.otthona.net-en olvastam is errol,.... hat mindnensetre erdekes. d po-n pozitiv legyen az ovuteszt! ma reggel is "hanytam"semmit, szedultem is a hom is feljebb ment. nem kepzeltem be, mert ereztem :( es az ilyesmit en nem tudom bekepzelni. a mellbimboim tovabbra is nagyon erzekenyek. apaval nem fogunk szetvalni. lenyugodott.

Kép
szparanghen

Szparanghen!
Örülök,hogy pároddal rendeződtek a dolgok!!!!! :lol: :lol: :lol:
És nagyon drukkolok Neked,hogy összejöjjön a baba mostmár!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szparanghen hála égnek hogy lenyugodott a párod.........drukk hogy baba legyen!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy vagytok? mit csináltatok a hosszúhétvégén? Olyan kár, hogy ennyire rossz idő volt!

Szparanghen, örülök, hogy rendezőtek a dolgok!

Sziszkó, én meg tudom nyitni a táblát, amit beraktál...Most nézem, hogy 18 hetes 6 napos vagy már, mindjárt a felénél jársz :)

Kinga, nem fáj a fejed? Az enyém éppen szétrobban...

Gmamyy, nagyon szép a kislányod, úgyhogy pár év aztán fájhat a fejetek :wink:

Ronci, nálunk párom töltöteg folyton innen onnan, de kevés az, amit én szeretek, mivel, este mindig DVD-zünk és én kapásból hasra fekszem, aztán 5 perc múlva alszom is... :) Egyik este annyira fáradt voltam, hogy elaludtam mire jött, és másnap kérdeztem, hogy tegnap is azt néztük e, mert nem rémlik semmi:D Persze azt nézte... :)
Én szeretem a romantikus filmeket is, de azokat csak egyedül tudom nézni,mert párom nem szereti, és beledumál :)
Meg szeretem a gondolkodtató filmeket is... Csak azokból ritkán van jó...
Sorozatokat szoktatok nézni?

Mindjárt visszaolvasom a másik oldalt is...

Kép
encsike87

Susy, majd kipróbálom ezt a sajtos palacsintát is egyszer!

Most alig várom, hogy végre kiérjünk görögbe, és ehessek óriáspalacsintát... Azt hiszem 2 hét múlva ilyenkor már túl is leszek rajta :) Remélhetőleg eddigre már leérünk...

Kép
encsike87

Sziasztok!

Én full béna vagyok a Jónás naptárhoz!
Megköszönném ha valaki megcsinálná nekem.
kisfiúra gyúrnánk,de a kislány is jöhet.rengeteg szép ruhája maradt Grétinek...

Ezt nézzétek meg:https://docs.google.com/gview?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=1219d5162c06c66e&mt=application%2Fvnd.ms-powerpoint&pli=1
Encsike az évfordulótokon lesz Gréti szül.napja!!
gmamyy

Gmamyy, tényleg! Mit fog kapni? torta milyen lesz? :)

Kép
encsike87

Sziasztok!

Gmamyy
üdv itt! Gyönyörű Gréti :D

Encsi
Görögo.ért irígy! De jó lesz nektek! Pihi napfény tenger :D

Szisz
jó a tábli, de nem lenne egyszerűbb Brigitől elkérni? Bocsi, hogy okoskodok!

Gani és a többi Anita
nagyon boldog névnapot!

Kima
de jó! Gratulálok a kistesóhoz! :D
Vendég

Csajok,Ti hol látjátok a táblázatot???????A mi monitorunkon nem jelenik meg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock:
Full hülye vagyok úgy látom! :oops: :oops: :oops: :shock:

Encsike!
Mikor indultok Görögbe és pontosan hova mentek?
De jó lesz Nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Most,hoy a "tábli" szóra rákattintottam,megjelent nekem is.De én nem így akartam,hanem ahogy Hékás is csinálta.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó,jó lesz ez igy is szerintem
Görögbe 15-én indulunk délután 4-5 körül szerintem. Sartiba megyünk, már alig várom :)

Kép
encsike87

Holnap kezdődik az utolsó fog.gátlós ciklusom :D:D Aztán egy kis pihi, és utána élesben... :P

Kép
encsike87

[quote="ronci"]S írta:ronciziasztok!!!

Szilvike!!! Egész regényt írtam priviben!!! Mármint, hogy miket kérek! De akkor holnap újra írom, ha nem futott be! Ma már k-o vagyok. Kicsit későn értem haza melóból..
Susy! Szeretem a filmeket amiket írtál, bár van 1-2amit még nem láttam..Pont most kaptam egy meghívót a majomparádéra, ugyhogy oda is regisztrálok, mert az indep.eu után a mostaniak nagyon gyengék... a majom meg egész jó kis torrent oldal!
Kinga!!! a táblát vajh miért nem engedi??? Majd megnézem holnap én is, bár én sem igazán értek hozzá...
gmamyy!!! Üdv köztünk! nagyon szép a kislányod!!!!

Most jóéjt!!!!

igen, láttam, de nem irtad meg biztosra, csak hogy tudok e és mennyiért...
chen-t nem tudok, nincs a herbában:(

probiotikum meg irtam is, hogy 3000ft-tól van 8000ig...
lugosito az van 1600
és a teszt is ha kérsz:)

Várom a privit:)
Vendég

[quote="gmamyy"]C írta:gmamyysütörtökön lesz 4 éves!

Boldog Szülinapot!!!
Nagyon szép kislány!!!
Vendég

[quote="szparanghen"]l írta:szparanghenanyok! a jonas modszer forumon olvastam h lehet csinalni lh tesztet csinalni hamarabb mint terhessegitesztet. ec csinalta, 9 dpo vagyok. a teszt povitiv. a babatervezok.otthona.net-en olvastam is errol,.... hat mindnensetre erdekes. d po-n pozitiv legyen az ovuteszt! ma reggel is "hanytam"semmit, szedultem is a hom is feljebb ment. nem kepzeltem be, mert ereztem :( es az ilyesmit en nem tudom bekepzelni. a mellbimboim tovabbra is nagyon erzekenyek. apaval nem fogunk szetvalni. lenyugodott.

csak ha mindennap reggel lh tesztelsz, akkor jós teszt...9dpo érdemes kezdeni, hamarabb nem, mert az lh mással is ad kereszt reakciot/progi pl/
nekem erősödött a 12.dpo-ig, aztán már nem:(
70% ugy olvastam téves a jós teszt:(
Vendég

Sziasztok!

mintha kínaiul írnátok!

Idézem:csak ha mindennap reggel lh tesztelsz, akkor jós teszt...9dpo érdemes kezdeni, hamarabb nem, mert az lh mással is ad kereszt reakciot/progi pl/
nekem erősödött a 12.dpo-ig, aztán már nem:(
70% ugy olvastam téves a jós teszt:(

Én sík béna vagyok ezekhez!Nekem PG53-am van..kész!

Jónás naptárban segítene valaki?
gmamyy

Gmamyy!
Amit Szilvike és Szparanghen szokott írni,nekem is kínai! :oops: :oops: :shock: :lol:
Sajnos én nem értek a Jónás módszerhez!!!!!!!! Remélem lesz itt olyan lány,anyuka aki segít majd Neked ebben! :) :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

na nem tudom a jostesztet akkor:( en csinaltam multhet vagy 3 nap, amikor inkabb negativ volt, a masodik latszott szepen, csak egy lehelletnyit vekonyabb.
megneznetek a gorbemet legyszi?
Kép

Kép
szparanghen

Gmamyy,
priviben megírod, hogy B-K megye melyik részén élsz? Én is ott élek :)
Van itt egy topik a Jónás módszerről, ott többet tudnak (én is írok oda is, de még nem igazán értem)
Vendég

na nem tudom a jostesztet akkor:( en csinaltam multhet vagy 3 nap, amikor inkabb negativ volt, a masodik latszott szepen, csak egy lehelletnyit vekonyabb.
Kép

Kép
szparanghen

megjöttem védőnénitől..........hízni nem híztam.........
probáltunk szívhangot hallgatni de bencus mindíg elmozdult.....:(
megmérték a haskörfogatomat is.........104 cm........nem sok kicsit??????
holnap megyek a terheléses vv-re.....meg uh-ra is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép a görbéid!
Megnéztem! :roll: :oops: :roll: :lol:

Voltam a Jónás naptár topicban,de nem értem!
Valaki megcsinálná ezt nekem? Priviben!
gmamyy

kosz gmamyy, nem a szepsegere lettem volna kivancsi, de azert koszonom :cry:

Kép
szparanghen

Kima, gratulálunk nagyon Nektek! :lol: :lol: :lol:

Szparanghen, reméljük Te is átállsz a babavárók közé, drukk hozzá... a teszthez nem tudok hozzászólni, én jóstetsznek soha nem használtam az ovu tesztet...

A koromhoz annyit én augusztusban leszek 30 :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Gmammyy, még neked akartam írni, hogy a ciklus pont hu-n megtudod nézni a Jónás táblidat is, nem kell vele kínlódni, amúgy én se tudnám megcsinálni :lol: Mondjuk nekem nincsenek nem igényeim, szóval nem is szoktam nézni...
Lányod nagyon kis helyes :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Gmammy!!!
Énmeg tudom neked csinálni azt a Jónás tesztet ami a neten van.. de azon nem lehet látni a rizikót, csak azokat a napokat, hogy a Jónás szerint melyik napokon kell sexelni, illetve hogy melyik hónapban van fiúra vagy lányra esélyed.. ezt ha gondolod megcsinálom neked a neten... csak a születési időd, kell pontosan, óra, perc is, illetve hogy hol születtél...
írd meg priviben ha gondolod..

Szparanghen!!! Én picit sem értek a görbékhez!!! Én még ott tartok/ ami a vonalzómon is látszik/, hogy sex amikor jól esik, és lesz ami lesz.. ha még 6hónap múlva se lesz semmi, akkor majd elkezdek tovább gondolkodni...Ugyhogy bocsi én nem tudok mit mondani a görbédre...sorry...

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Kitty, nem a táblázattal van a baj, hanem a feltöltéssel :)

Szparanghen, én nem értek a görbékhez. Örülök, hogy rendeződtek a dolgok köztetek.

Nitácska, nyugi, ha nem mondták, hogy sok, akkor nem is sok. Bár már ott tartanék :)

Sziszkó, szegény pici babák...

Encsike, ma nem volt ideje fájni, annyit melóztam. Most meg már hulla fáradt vagyok inkább. :? :roll: Akkor lassan neked is mehetnek a drukkok.

Gmamyy, aranyos a lánykád.

Na, jó, bocs, ha kihagytam valakit, elhúzok vízszintesbe. Fáradt vagyok!!!!

K.

Kép

Kép
kinga82

Sziasztok!

Én is fejfájós vagyok.Olyan vagyok ,mint a leveli béka.Egyől érzem az időváltozást!
Bár mióta a Oxigénes Szentkirályit iszom,gyengült,ritkább!

Kép
gmamyy

Szparanghen
én nem értek a görbékhez :(

Kinga
ja bocsi, ahhoz én sem értek, mint minden más szg-gel kapcsolatos dologhoz :lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziaszok!

Nagyon tettszik ez az oldal, tök sok okosságot olvas az ember. Gondoltam regizek én is mert jó pár tanács nekem is jól jönne.

Sajna én még nem vagyok terhes de tervbe van vévé a dolog. :)

Üdv mindenkinek!!!
jessica28

Sziasztok!!!

Jessica, szia!
gmamyy!!! elment az email! majd írd már meg hogy megkaptad-e!!!!

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!
Köszönöm hogy már ott vagyok a táblában!
28 éves vagyok!

Kép
gmamyy

Köszi Ronci!

Akkor még ma fiús esélyes vagyok?
De ha nem vagyok termékeny?
Most múlt el a bajom:( Tegnap előtt!Akkor most is teherbe eshetek?
Sajnos nem értem ezeket a dolgokat.Grétit nem terveztük,Ő csak egy kis szökevény!!! :lol:
Bár már 8 éve együtt voltunk,de én még nem akartam babát!De Ő már nagyon!!! Most már ketten vannak ellenem! Párom és kislányom is akar kistesót!
Most már én is egyre jobban!
Megnézte ezt valaki? https://docs.google.com/gview?a=v&pid=g ... oint&pli=1
Feltétlen nézzétek meg!

Kép
gmamyy

gmamyy!!!

elvileg, ha utánna olvasol a neten, ott azt írják, hogy nem számít, hogy mikor menstruálsz, vagy mikor van peteérésed, a jónás szerinti fogamzó készséged akár a menstruációd idejére is eshet.. amúgy azt írják, hogy a Jónás nap előtt kell együtt lenni, hogy oda érjenek a hímivarsejtek időre!!!Sokan hisznek benne, sokaknak be is jön fogamzásgátlóként is.. ha nekem most esetleg " összejött" akkor Jónás szerint fiam lesz...meg egyébként is szerintem.. a családban nem szokás lányt szülni..vagyis még senkinek sem sikerült.. :lol: :lol:
Szóval erre gondoltál? Ezt szeretted volna megkapni???

Kép
Kép
ronci

IgEEEEEEEEEEEn!
Nagyon szépen köszönöm!
Majd meglátjuk,hogy mi lesz!
Akkor most este Apát leteperem!Mentsük ami menthető!
Persze,ha vége a Született Feleségeknek! Lesz ma egyáltalán?
Reggel sajnos korán kell kelnem,mindennap.4-re járok dolgozni.
Nitacska aranyos a pocid!

Kép
gmamyy

Ronci!
Mi lesz Nektek 17 nap múlva? a vonalzód szerint?

Kép
gmamyy

Hát ahogy nézem: nem nagyon kezdődik a született feleségek... terminátor van!!!! :( 17nap múlva tesztelhetünk... :lol: vagy nem.
amúgy nagyon szívesen!!!!

Kép
Kép
ronci

SZIASZTOK :!: :D
Kép

VIZSGÁKON TÚL VAGYOK SŰRÜBBEN JÖVŐK

Ez gyereknapkor kiS SURMI
Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó látni hőgörbét :D

többiek is feltehetnék, lehetne tippelni :wink:
surmi
kockasfulunyul

Surmi! gratula a vizsgákhoz!!!!

Kép
Kép
ronci

[quote="szparanghen"]n írta:szparanghena nem tudom a jostesztet akkor:( en csinaltam multhet vagy 3 nap, amikor inkabb negativ volt, a masodik latszott szepen, csak egy lehelletnyit vekonyabb.
Kép

mindig 1 időpontban mérj!!!
amugy nem értelmezhető
én pl 6.25
utána még visszaalszom:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?