Új privát üzeneted érkezett!

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
kicsit sem vok ideges. :( :( :( :( :(
jégeső. a francba. szia gyümölcs.

az autóm meg ordít, nem bírja a riasztója a kiképzést

Kép
kissmanó

Manó: remélem nem tart sokáig a jégverés!

köszi a táblát!

Nikinek nem a fájásai jönnek-mennek, vagy lemaradtam vmiről?
Vendég

AMADEA: nagyon sok szeretettel gratulàlunk Norihoz!!! Reméljük, hamar hazajöttök, sok-sok tejcsivel, gondolom most elfelejtetted minden aggodalmaskodàsod és BOLDOG VAGY! :P :P :P

Puszedli, akkor itt vannak a Jjo mintàk elötted, csk le kell koppintani pl. Noémit! Szoritunk Nektek!

Olyan mehetnékem volt, ma du. olyan jot csavarogtunk egy közeli kisvàrosban, hatalmas fagyival, erdei kis utakkal... :D
preta

Heni, nagyon köszönöm, akkor én sem aggódom egyenlőre :) És szorítok, hogy a héten Te is karjaidban tarthasd Benitot!
Puszedli, érted is szorítok holnap!!

Niki, ez már tényleg szörnyű, ami Veled történik... hátha ma éjszaka Lili kibújik!

Amadea kislányának méretein én is meglepődtem, hogy mennyire túlbecsülték... de igazán tényleg nem tudják ezt megmondani, főnököm mesélte, hogy unokájánál meg túl alulbecsülték a súlyt, 2500 grammot mondtak és lett 3300 gramm. Szóval kezdek én is megnyugodni, hátha nem is lesz olyan nagy bébi Dávid :)

Manó, a tábla egyre szebb :) Ezek szerint nyolc babánk született májusban :) Jégeső

Anukról még mindig semmi hírünk?
[/b]
magdii

jaj, a jégesőre azt akartam írni, hogy remélem hamar eláll és nem okoz nagy kárt, csak valamiért kitörlődött...
magdii

Sziasztok!

Először is HATALMAS GRATULA AMADEÁNAK ÉS NÓRINAK!

Milyen különös a sors! Ma ismerkedtem össze vele személyesen. Együtt vártuk a CTG utáni UH-t, jól eldumcsiztunk, 11-kor elköszöntünk egymástól, most meg már meg is született Nóri!
szerintem Amadea már a csaszinak is nagyon örült, nagyon féltette a picurkát. Mielőbbi felépülést, sok tejcsit kívánok Neki!

Puszedli!
Holnap várom az SMS-t. Szorítok értetek!

Babafotók imádnivalóak!

Noémi!
De jó, hogy van bőven tejcsi! Gyönyörű a szüléstörténeted! Könnyezgettem rajta, ahogy láttam lelki szemeim előtt, ahogyan kommunikáltok a pároddal, aztán elsiet a kisfia után... Ebből is látszik, a csaszi nem foszt meg a szülés élményétől!

Niki!
Én tutira elindultam volna a kórházba ilyen fájásokkal! Nem semmi,amit véghezvittél! Azért remélem, ez már utolsó "előjátéka" volt Lilinek, és elszánja magát a nagy lépésre! :wink:

Tökmag!
Részvétem a baci miatt! Úgy látszik, mi egy cipőben járunk, csak fordított sorrendben. Most, hogy bacira beszedtem a gyógyit, és vélhetően kiirtottam, tegnap este előjött rajtam a viszketés, ma reggelre tiszta piros pötty vagyok, és vakarózok, mint a rühes kutya. :oops: :x

Manó!
Remélem, jégeső nem okoz nagy kárt, és marad sok gyümi.
A tábla egyre szebb!

Ékesanyuval vajon mi lehet? Nagyon rég jelentkezett!

Puszi mindenkinek!

Kép
ácica de nouveau

a hasmenésre azt mondta hogy okés, tisztulok...amíg nem érzem magamon kórosnak, kiszáradásosnak addig ok.

ma ujra nekiugrok apának, vagyis inkább magamra ugrasztom...és 6-7-8 perceseknél bemegyünk, max hazajövünk, de szerintem a dokim, ha picit is tágultam már útnak indítja Manócsajt.Ettem ananászt, ittam tonicot, ittam málnalevélt, ettem homeót... :shock: ez a csaj nagyon makacs macska :) most mondjam azt hogy mint az anyja :roll: :oops:

jól megszenvedtet így a végén, ez az ára hogy a 36. hétig észre se vettem hogy terhes vagyok :wink:

holnap 11.kor NST.ASK, nem szeretnék hazajönni. :roll:

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Itt is gratula Amadeáéknak!
Előbb beszéltem vele telefonon. Elég törődött a hangja, nagyon fájnak neki a méhösszehúzódások, meg persze a sebe is.
3 fájás után elment Nóri szívhangja, aztán visszatért 74-75 körül, majd kezdett normalizálódni, de már nem lehetett várni. Altatásban végezték el a műtétet. Nagyon a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór.
Láthatták természetesen Nórit a műtét után, szopit még nem próbálták, fél 9kor hozzák ki a babákat, akkor megpróbálkoznak vele. Egyébként gyönyörű, egészséges. Szerinte elszámolták, azért lett ilyen picinyke. A férje elméletileg este tesz majd fel fotókat!

Rólunk: minden okés, bár kicsit felesleges volt a mai pesti út, mert a dokimnak közbejött egy műtét, így túl sokat nem tudott foglalkozni velünk. Nst tök jó lett, végre jelzett méhtevékenységet is. Jó sokat kellett utána várnunk a dokira. Az nst-t meg a szülőszobán csinálták, hát vannak hangok...
Dokim megjött, jó az nst, menjünk uh-ra. Nem ő csinálta, hanem egy másik doki. Azt mondta hogy hú, jó nagy a hasam, biztos nagy baba. Meg hogy csak egy baba van? hát vicces lenne ha most derülne ki hogy ikrek :lol: Ezt a nagy a hasam, nagy a baba dolgot, Zalánnál is eljátszották, ott se jött be (3370 g, 51 cm). Úgyhogy többször is nekiállt lemérni a gyereket, mert nem hitt a szemének, hogy teljesen normális méretei vannak :lol: Most így fejből az jut eszembe, hogy a BPD 92 mm, és a becsült súlya 3300 g. Ezzel abszolút elégedett vagyok :wink: Flowmetria is szuper. Viszont kevés magzatvizet talált, amire azt mondta, hogy önmagában nem kóros, úgyhogy nem kell vele foglalkozni. Aztán mondta a dokim, hogy akkor holnap találkozunk a rendelésén. Gondolom akkor már megvizsgál, meg megbeszéljük a továbbiakat.

Heni: Igen, ott voltunk. Barna felsőben, nagy darab kismama, nagy hassal :lol: és a férjem is velem volt, fekete nadrágban, világos kockás ingben. De csak kb. 10ig voltunk ott, mert utána mentünk is fel a szülőszobára nst-t csináltatni. Aztán meg 1 óra környékén mentünk le újra az alagsorba az uh-ra.

Kép
Kép
evicuska

Niki: hátha már nem kellene hazajönni!!
Sajnálom a hasmenést!

köszönöm a szorítást, ránk fog férni.

Ácica: amint tok, írok!

Evicuska: akkor nem lettél ma okosabb:(, de hátha holnap!
Nándi BPD-je 96 mm volt 37 hetesen, szóval az a 92 tök szupi-bár ez a 4 mm! :) az nem is oan sok.

Lassan le kellene tennem a seggemet az ágyba, de nem tok.. kényelmetlen is...meg úgyis csak nézek ki a fejemből. Hátha a kevés alvás, a mai napi séta jót tenne és éjjel aludnék még egy jót.
Vendég

Sziasztok!

Amadeáéknak nagy gratula! :D :D :D

A sorminta tartja magát :D , legalábbis eddig. Most mintha megint inkább lányok lennének esélyesebbek, de ki tudja, lehet valaki még beelőz, hogy meglegyen az egy sima egy fordított. Mondjuk Manó? :D

Noémi! Nagyon bájos vagy és a gyermek is álomszép kisbaba. Jó egészséget nektek!

Ma voltam NST-n , minden o.k. 3-an vártunk, egy 40 hetes, egy 40+6 hetes kismama és én. Erre odajön hozzánk egy szülésznő és nekem szegezi a kérdést: Maga az ikres kismama? :shock: Annyira gáz. Lujzával is minsig azt hitték, aztán 3150 g és 54 cm lett, teljesen átlagos. Persze pár perc múlva fölbukkant az ikres kismama (35 hetes), no azért az ős hasa sokkal nagyobb volt, úgyhogy megnyugodtam. :)

Kép
Kép
sosi

AMADEÁNAK ÉS NÓRINAK NAGYON GRATULÁLOK!!!! Lényeg, hogy egészséges, és Amadea is jól van! Huh, Áron is, Nóri is nem véletlenül nem fordultak be...

Banyoszka: innen nézve óriási az a fülcsi, tényleg nagy? Niki pedig aranyos.

Niki, kitartás most már!

Tökmag: amúgy abszolút nem vagyok sterilizálás mániás, de egyszerszerettem volna azt is... Sikerült totál kiiiktatni a vele kapcsolatos bacikat... :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Hü, Amade története elég ijesztöen hangzik - mi van, ha egy nappal kesöbb van idopontja??? vagy ilyen lehet, elöfordul anélkül, hogy észrevennénk?
Mindenesetre biztos ezt érezte Amadea, amikor nyugtalankodott - de jo, hogy végül igy alakult...
preta

Sosi: bizisten bevállalnám, ha másért nem, hát azért, hogy a holnapi sulis tanévzáró ünnepély cirkuszát kihagyjam.
Észbontó, hogy este 6-kor kezdődik a kulturális központban az ünnepély a szereplések sorozatával, s közel éjfél magasságában ér véget.
Bár én már kikötöttem, hogy oda nem vagyok hajlandó elmenni. Úgy is tiszta sznob banda van ott, akkor minek? Gyereket meg láttam a múltkori Sokadalomban táncizni. Más érdekes számomra úgy sem lesz.

Na, s tényleg: Karcsikának nincs ikertesója :lol: :lol: :lol:

Puszedli: nyugi, pihi, aluka!!!

Amúgy nem csak a grammokat a súlynál, a milimétereket a BPD és társainál is (ha nem is annyira), de pár milivel jól el lehet mérni.

Noémi: neked a csaszis sebed hogy van? Meg milyenek voltak nálad a méhözzehúzódások? Kérdem most az Amadea által átélt s ide leközvetített "élményekből" kiindulva.
Amadeára visszatérve, azért a 74-75-ös szívhang már tényleg nem megnyugtató.

Niki: ne akard olyan vadul. Inkább beszéld meg vele, hogy útjára engeded. S ne ragaszkodjatok egymáshoz. Megy az másképp is, de akkor már szemtől szemben.

Kép
kissmanó

Csillag! Nóri be volt fordulva, Amadea ezért is készült volna hüvelyi szülésre.

Kép
kissmanó

Preta: szerintem nem kell parázni, a lényeg, hogy figyeljük a babánkat. Amadea már tegnap nyugtalankodott, nem érezte Nóri mozgását. és hallgassunk a megérzésünkre!
És amiatt se kell parázni, hogy hú nyakán volt a köldökzsinór. Sokan születnek meg úgy hogy nyakukon van, és még sincs semmi baj. Szóval mindenre van jó és rossz példa is.

Kép
Kép
evicuska

Remélem igazad van, Evicuska, csak az embernek elkezd egyszer zakatolni az agya, aztàn kell egy kis fenékbebillentés...
Mindenesetre akkor vagyok én is nyugodt, ha mocorog a béb, és ezt tényleg ritkàbban teszi...most pl. vacsi utàn is megittam egy kàvét, ugyis mindig elég alacsony a vérnyom...

Nem tudtok valami fincsi receptet készen vett vajastésztàbol? Pizzatésztàt akartunk venni, de elnéztük, a héten lejàr. Az interneten föleg sos receptek vannak, de valami édesre vàgyom...esetleg turoval... :wink: kivivel, almàval, vaniliapudinggal, ezek vannak itthon...
preta

Preta: semmi különöst ne csinálj. Egyszerűen utánozd le a fornettit. Azaz vajas tészta kiterít, felvág kis négyzetekre, rátesz bármilyen lekvárt, kikevert cukrozott-mazsolás túrót, gyümölcsöt, kettéhajt, széleket kissé lenyomkod, tetejét vagy megkened felvert tojással (esztétika fénylés kedvéért) vagy se, be a sütőbe, s mikor szép piros, kiveszed. Ha akarod mehet rá porcukker, ha nem, akkor is jó.
Nutellát meg pudingot nem ajánlok bele, mert az kifolyhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.06.02 20:34-kor.

Kép
kissmanó

ja, almadarabkákra tegyél kis őrölt fahajat. úgy oooolyan fini.
a lényeg, hogy pl. gyümiből is olyant tegyél ami nem nagyon enged levet. mert akkor eláztatja a tésztáját (bár meg lehet próbálni kivédeni, teszel egy kis darát a gyümi alá, de macerás....tudod, a dologgal baj van, s a bajt kerülni kell :lol: :lol: :lol: )

Kép
kissmanó

Sok szeretettel gratulálunk mi is Amadeának és Nórinak! Kívánunk Nekik is sok boldogságot és tejecskét.

Kitartás csajok! :D

Kép
cincibabus

Na ez nem is hangzik bonyolultnak, köszi az ötletet, Mano!!! :) Akkor most màr sejtem, mi ez...

Esténként iszonyuan viszket a hasam, de kiütés nincs rajta, viszont elég göcsörtés rajta a böröm :shock: most hideg borogatàssal hütöm, màskülönben nem birom...mennyi rühfajtàt szedtünk össze :shock:
preta

Azt elfelejtettem megírni, hogy Amadea mindenkit puszil! :)

Kép
Kép
evicuska

Ácica: jájj, igazi szerencse lánya vagy Te is, már látom… :roll:
Milyenek a kiütéseid, hogy néznek ki?
Én tudom ÉkesAnyu telszámát, holnap írok neki egy sms-t, hogy mizu van vele.

Vicuska: köszi az infót Amadeáról. Szegény, remélem hamar túllesz a fájdalmas dolgokon!

Sosi: aztán ne lepődj meg, ha mégis kettő Karcsika lesz! :lol:

Manó: hülyéskedsz- éjfélkor lesz vége az ünnepségnek?? Ezek nem normálisak…nem csodálom, hogy nem mész el!
Ez a Fornettis ötleted kész kínzás! Énisakarok!!! :shock:

Preta: most bennem is elindult a para a köldökzsinór miatt…
A jógatanárom egyszer olyan relaxációt csináltatott velünk, hogy képzeljük el ahogy játszik vele a baba, vagy éppen segít magán ha bajban lenne. Szerintem tök jó, próbáld ki.

Kép
tökmag79

Sziasztok!

gratulálok én is Amadeának Nórihoz! :D

Noémi!

köszönjük a szüléstörténetet, tényleg nem hanzik rémesnek a császár sem. :wink: gyönyörű Áron, és te is elég jól viselted magad műtét előtt! :wink:

Niki!

5 perces fájásokkal mit kerestél még otthon? :shock: Jó, hogy elmúltak, de mi van ha nem? :shock:

Heni!

Azért ne keseredj el, szerintem neked is bármikor beindulhat, lehet, hogy nem várja meg a csütörtököt Benitó! :wink:

Majd még holnap irogatok, csak még rólunk annyit, hogy ma voltam nst-n, és a szülésznőm azt mondta, hogy szerinte már fejvégűek vagyunk, mert elég lent van a szívhang és tapintásra sem érez fent fejecskét. :wink: Doki nem ért rá uh-zni, mert szülése volt, úgyhogy jövőhéten derül ki tutira, de azért most már nagyon reménykedek. :D

Jó éjszakát mindenkinek, aztán azt sem bánnám, ha reggelre folytatódna a babaeső! :wink:

Kép
Kép
tabati

Hölgyeim!

Nagyon, nagyon köszönjük a sok gratulációt és drukkot.
Elnézést, hogy csak ilyen későn érkeztem, de természetesen hoztam egy két képet. Telcsivel csináltam mert ugye nem gondoltuk, hogy bármi is lesz és a kamera meg a digit fényképező itthon maradt, de holnap csinálok szebb képeket is :)

Kép

Kép

Kép

Természetesen tolmácsolom a rengeteg jókívánságot a lányoknak.
Mindenkinek további sikereket.

Üdv Feri

KépKép
amadea

Feri, nagyon szépen köszönjük, hogy tettél fel képet a csajokról! Gyönyörűek mindketten és Nóri annyira édes! A második képen olyan, mintha integetne!! :)
Várjuk a többi fotót holnap! :)

Kép
tökmag79

Kedves Nori-apuka, érdemes volt még ilyen késön visszajönni a babanetre!!! Köszönjük a szupergyors képeket, és gratulàlunk persze az Apukànak is :wink:
Nagggyon Cukiii a bébike :P
preta

Feri!

Nos, neked is gratula, még szerencse, hogy nem maradtál te is ki az egészből mint a kamera meg a ténypékelő.
Lánykád tényleg nagyon aranyos, nekem a másodikon az jön be, mintha a kis fülecskéjét venné ki a sapi alól, hogy halló világ, hadd halljam mit mondtok nekem.
Szegény Adél nem túl vidám, azért látszik rajta, hogy cseppet megviselte az események sodrása. Reméljük a kezdeti nehézségek után sokkal rózsásabb lesz a helyzet. Drukk ehhez.
S akkor várjuk a többi fotót.

Kép
kissmanó

Tökmag: hát kis szerencsével csak este 11 lesz belőle :roll:

Fornetti: nos ha jól viselkedsz, megkérjük Pretát, s küld neked fénypostával, szülés végére épp odaér. Akkor pedig veheted úgy is, hogy ezt kapod innen ajándékba :lol: :lol: :lol:

Ma reggel csörgés előtt 15 perccel arra ébredtem, hogy görcs koma megragadta a bal vádlim. Hát most már aztán húzzon máshova, kezd erősen kilenni tőle a hócipőm.

Elkezdtem a második tubus homeósokat.

Kép
kissmanó

ismeritek?

www.babakukk.hu

Kép
kissmanó

istenem de édes ez a baba, tiszta csaj, le sem tagadhatná, Amadea pedig tökjolnézki..

mi egyben :D

tegnap fájdogált, de annyira álmos voltam a tegnap iccakai menet után hogy apa is lemaradt rólam :oops: de úgy kialudtam magam 8) csak 2 szer pisiltem , de mintha már fel sem ébrednék rá, holtkorosként kimegyek csurgatok, vissza :oops: lehet alszom is közben :D

5 perceseke: namármost mi alaptempóban 5 percre vagyunk a korháztól, apaideges tempóban 3 percre...dokibá, szülésznő a kórház utcájában lakik, gyalog 2 perc...és a lelkemre kötötték hogy ha már 1.5 órája 5 perces és már nem igazán tudok beszélni közben, na akkor menjünk :shock:

manó: elengedtem én már ezt a kis Lujzit, elmeséltem ezerrel hogy mi fog történni , ne féljen, várjuk és szar lesz de majd mi megvédjük...á lá Lelki köldökzsinór...

tegnap babáztam tesómnál, Julcsi üvöltött a hasamaon, lehet elmondta neki hogy nehogy kijöjjön mert szörnyűbb itt mint bent :D

na 11re nyulkapiszka...

Kép
Kép
mniki84

Amadea!

Naggyon cuki a kis Nóri! :D Köszönjük a képeket! :D

Niki!

5 percre a kórház? :shock: Így már értem! :wink: Akkor akár otthon is szülhetnél! :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Feri: köszönjük a képeket, bár én holnap úgyis látom majd élőben is!

Niki: tök jó, h ilyen közel van a kórház!

Manó: tökre féltem, hogyha abbahgyom a Mg-t, oan lábgörcseim lesznek, és szerencsére nem, de amint látom, te nem úsztad meg:(, sajnálom!

El ne felejtsem, h dél után már nem ehetek, ihatok!

Aluka nem nagyon sikerült:(, álmos is vagyok.
Vendég

Sziasztok!
Csak lejelentkezem, és megyek vasalni, meg főzni... Minden oké mára is. A fájások úgy tűnik elmúltak :shock: (de miért??) vagy legalábbis nagyon megritkultak, Beni viszont változatlanul nem bír magával. Nagyon igyexik szegénykém...

Feri, nagyon aranyos vagy, hogy írtál nekünk, és hogy láthatjuk Nórit. Nagyon szépek mindketten, remélem, Amadeát sem viselte meg nagyon a császár. Sok-sok puszi nekik!!

Puszedli, Neked nagyon megy a drukk mára...

Később jelentkezem!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Amadea, gratulálok Nórihoz! Csodaszép! Remélem hamarosan Ti is otthon lehettek!

Noémi, Áron tényleg gyönyörű!!! Látod, nem véletlen, hogy nem fordult be. Tudta ő, hogy jobb lesz így mindkettőtöknek :wink:

Puszedli, nagyon drukkolok Neked délutánra. Biztos minden rendben lesz!

Kismanó, jégeső??? :shock: Errefelé is volt pár napja... Remélem azért maradnak fincsi gyümölcseitek!

Mi már megjártuk a ctg-t és a doki bácsit. Most a tappancsokat kivételesen nem a szülésznőm tette fel, de ez a másik küzdött vele rendesen, pedig nem tűnt rutintalannak. Egyfolytába úgy fordult Zéti, hogy ne lehessen elcsípni a szívhangját. A mozgással nem volt probléma. Mondták is, hogy biztos focista lesz :D Aztán rendeződött minden. Dokim most se vizsgált. Ctg tökéletes, pocakot megsimizte. Jövő kedden kell mennem legközelebb, mert akkor telik le a terminus (ha előbb nem szülünk). Akkor lesz ctg, flow, uh. Mondta, hogy bármi van csörögjek, vagy küldjek sms-t. Úgyhogy mi ismét ennyivel megúsztuk. Azért kiváncsi lennék a méhszájamra, de ha ő nem tartja fontosnak... Egyre nyugodtabb vagyok a szülés miatt. Persze már szeretném én is a kisfiamat a karomban tartani :D

Anukról hír????

Mennek a drukkok továbbra is! Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Feri, köszönjük a képeket! Nagyon szépek a lányok, bár Amadea tényleg kicsit nyúzott, de milyen legyen ilyenkor az ember lánya?

Puszedli, drukkok mennek!

Kismanó, most már én is tudom milyen az a vádligörcs. Valamelyik reggel apát üvöltéssel keltettem. :lol: :lol: Jól meg is ilyedt, úgy pattant ki az ágyból, mint még soha.

Anuk reggel írt, azóta nem válaszolt. Hívtam is,de nem vette fel.
A lényeg, hogy még mindig egyben, Emma még jól érzi magát. Szóval várnak. De meddig????
Nem gondoltam volna,hogy ha már 4cm-re ki van tágulva, akkor az az 1cm még napokig is eltarthat. Ilyenkor nincs fertőzésveszély? Vagy miért nem csinálnak vele semmit?

Zsu

Kép
bvigh

Bocsánat a betolakodásért! :wink:

Amadeának szeretnék gratulálni itt is!Nóri csodaszép!!!Tényleg kissé elmérték... :wink:

Látom sok itt az ismerős,mindenkinek drukkolok és kitartás!!!
A már anyukáknak pedig hatalmas gratula!!!

annus11

Sziasztok!

Amadea gratulálok a kis Nórihoz,gyönyörű baba! :P :P :P
Sok Boldogságot és gyors felépülést!

Noémi!
Áron nagyon szép kisbaba,neked is gratula! :lol: :lol: :lol:
Ha tudsz majd még rakjál képet!

Puszedli!
Neked megy a drukk!+++++++++++

Anuknak meg továbbra is!++++++++++++++

Niki!
Neked szintén+++++++++++++++++++talán most már Lili is kibújik!

Lányok én ma nagyon rosszul keltem,éjjel már fájt a pocim,és nem tudtam eldönteni hogy miért!
Reggel óta iszonyat hányingerem van és nagyon nem érzem jól magam!
Még a csajokat sem tudtam elvinni suliba oviba,apa vitte őket!
Eddig feküdtem ,de mondom kicsit mozgok hátha jót tesz!
Délután megyek dokihoz,este meg szülői lesz a leendő elsösöknek a suliban!
Hát nem tudom,a dokihoz muszáj menni,de a suliba már lehet nem megyek!
Holnap meglesz az utolsó vérvételem,pénteken meg uh,és az elsö nst!
Késöbb még lehet benézek!
Puszi Mindenkinek!
20140328174041

Lányok, asszem készen vagyok. Sütöttem palacsintát, ágyat húztam, mostam, elpakoltam szerintem mindent. Levágtam a lábamról, a kezemről a körmöket.

Ja, és mostantól nem ehetek, ihatok.

Manó: jég nagyon szétvert mindent?

Moncsy: jobbulást!

Én sem értem, h Anukot miért nem piszkálják meg kicsit. jó lenne, ha túl lenne rajta.

Lányok, rajtam kívül senkinek nem szimpatikus szülésre ez a 3.-ai nap????????
Vendég

Puszedli!

Akkor remélem bekajáltál még 12 óra előtt abból a palacsintából!! :lol:

Moncsy!

Lehet, hogy te meg a melegfronttól vagy ilyen rosszul? :?

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Puszedli, most nem mondod, h sütöttél egy adag palacsintát, aztán elmész szülni :?: :?: :?: :?: :?: Ez csúcs :lol:

Én most keltem fel :oops: Na jó, nem tegnap este óta, de akkor is háromnegyed 10-kor már ágyban voltunk, ki is röhögtük magunkat a férjemmel. Aztán csak reggel 5-kor kellett pisilni, akkor már nem is feküdtem vissza, braktam egy mosást, reggeli, vasalás, aztán Bius elment suliba, Apa dolgozni és akkor feküdtem vissza. De olyan jó volt :)

Kép
Kép
mimmi

Mimmi!

De jó volt neked! :D Nálunk sosincs olyan, hogy egyedül vagyok itthon, néha hiányolom is. :lol: Most meg akkora jövés menés van a kertben is, építkezünk és munkások jönnek mennek.

Kép
Kép
tabati

Puszedli, jol tetted, hogy bepalacsintàztàl - én pl. abban reménykedem, hogy egy turogomboc meg belefér a szülésig, különben nem tudom, mi lesz.
Nagyon drukkolunk, ne félj, minden jol fog alakulni :P :P :P

Moncsy, jobbulàst, biztos csak egy enyhe gyomorrontàs lehet! Egy kis diéta és helyrejössz!

Tabati, nekem is ugy hiànyzik, hogy néha egyedul legyek itthon, de az olyan ritkàn van! Ma pl. ugy volt, egyedül ebédelek, reggel elbattyogtam jo messzire egy olyan élelmiszerboltba, ahol van turo - ràkészülvén a turogombocra :oops: - erre csak hazaert a csalad, szoval megettük a tegnapi husit tésztàval :(
Mindenestere jol lefarasztott a séta, gondoltam, hatha elindul vmi...de csak a derékfajas indult el... :roll:
Ahogy elnézem Anukot, Nikit, vagy pl. Henit, nàluk màr tényleg volt akcio, akkor nekem mennyi lehet még hàtra?? :shock: :) Végülis ha minden rendben, én még vàrok...csak tudnàm tutira
Anysosm szerint a bébi arra vàr, hogy megerkezzen a kisagya - igaz, egy lenn van dobozban a pincében, de közben kapunk egyet, arra vàrunk - szegény kisfiam, azt hiszi, nem lesz hol aludnia? :D
preta

meggyüttünk!

na doki szerint vagy ma vagy holnap vagy pénteken, de mostmár nagyon szülni kéne

NST 9/10es mer nem akaródzott mocorgoni, de ez még bőven oks

méhszáj: bőőőőőő egy ujjnyi (eddig szűk 1 ujjnyi volt) és már a közepes izét fel tudta nyomni, eddig csak az XS-est és nem is fájt annyira
számot nem írt, annyit írt hogy ir.kif.msz. nem tom miez valami kifejtődött vagy kifejlett máhszáj, ilyesmi...

víz tiszta, haj sötét

aztán mondta hogy a multkori fájások jók voltak ezért most egy kicsit megturkerál,hátha elindít valamit, na jól megturkerált, este apát is bevetjük, és megyünk szülni 6-7 perceseknél

És akkor most WATING-MODE ban vagyok, vagy STANDBY-ban

Kép
Kép
mniki84

Muszáj volt csinálni :lol: , megkívántam, cseresznyét is, epret is ettem volna, ha lett volna itthon. Túrósra volta méhes, de megromlott a túróm :(((.

Jajj, Niki: remélem beindulnak a dolgok!!! szorítok nagyon!

Preta: gyorsan ágyazz meg :wink: , hátha hamarabb jön.

Mi is voltunk együtt apával, és nagyon sok mindent nem használt:(. Sztem ez tiszta hülyeség, h a szex beindítja. Szerintetek?

Apa lassan hazaér. És 2 óra és indulunk. Jujj, de izgi!
Vendég

puszedli, szex téma: nekünk utána kezdtett el multkor sürüsödni...
2 dolgora jó :)- 1. orgi= méhösszehúzódás+oxitocyn, 2. apaanyag= poszta..valami hormon ami puhitja a méhszájat
de csak ha a tested babád készenáll...

Kép
Kép
mniki84

Nos, vagyok ám én is, csak közben ügyintéz a városban, alszik kicsit, pedig csak ecce volt hajnali 5-kor pisijárat, és ebéd készít. Káposztásat, mett kívánom, s osztán az tabu lesz. Már tudom.
Most míg a husi-pörialap készül, meg a káposzta dinsztelődik, addig benéztem.

Béb még sehol :?: :shock: :shock:

Puszedli: 3-ika tetszik, csak nem a szerda. Na, az sosem tetszett. Remélem kisfiam sem szimpatizálja (bár tudom, a pasiknak mindegy, de mégis, egy anyucira tekintettel kéne lenni). Aztán tovább mind1.

Jég? Hát nem volt enerdzsim megvizslatni a fákat. Oda én nem mászok, az tuti. De remélem csak felületi kis sérüléseket osztogatott, nem igazán láttam megcincálva a faleveleket sem (bár asse néztem különösebben).

Niki: vagy ma, vagy holnap, vagy holnapután.....ááá, nem mondtad a dokinak, hogy ez a mézesmadzagosdi már egy becsületes kínzás. Mit ígérget annyit?

Puszedli, s akkor hányra kell bemenjél? S hánykorra van elvileg tervezve a csaszi? Nándi bébről fényképet apuci tud majd tenni, avagy megvárjuk míg hazaértek s felszusszansz?

Na lépek vissza a konyhába.

Kép
kissmanó

most leveleztem egyet a húgommal.
"megengedte", hogy Töki bébi 5-én szülessen, aszonta megosztja vele a nagy napot :wink:

Kép
kissmanó

Puszedli, sok sikert!

Ez a Nóri baba tündéri szép! Teljesen elvarázsolt!!!

Manó: tiszta hülye vagyok, a köldökzsinórra értettem Nóri meg Áron hasonlóságát... sorry

velünk semmi extra. talán picikét többet aludtunk, de még nem nagyon érzem... most is ragadnak le a szemeim.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillag!
Semmi hülye :D ilyent ne olvassak többet :!: :!: :!:
eccerűen egy fáradt anyuci vagy. de fel a fejekkel, lesz ez még így se, ha pl. Borcsának akkor születik a tesója, mikor ő növeszti a szemfogait (ami persze kiszámíthatatlan mikor nő)

Kép
kissmanó

köszi,Manó a sok-sok bíztatást!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?