Sziasztok!
Tegnap voltunk vizsgálaton a kórházban. Elvileg csak NST lett volna, de a dokim megnézett UH-n is és megcsinálták az utolsó vér-vizelet vizsgálatot is. Sajnos a méhlepényem rosszabbodott és kevés a magzatvíz is. Most csütörtökön megyek újra.
Egyenlőre nem mondott semmi konkrétumot, de gondolom csütörtökön kiderül.
Remélem nem fognak bent, annál is inkább, mert az ápolónők nevetgéltek tegnap, hogy nincs szabad ágy... Jó lenne a folyosón feküdni.
Mindenesetre viszem a cuccom, mert persze maradok, ha muszáj.
Nekem a Keserű Ági csinálta az NST-t, nagyon kedves volt, de igazából tényleg mindenki, akivel kapcsolatunk volt, rendes és figyelmes volt (orvosok, nővérek, mindenki). Ezt még a férjem is megjegyezte.
Ja és képzeljétek pont akkor született egy kislány a mellettünk lévő szülőszobán és hallottuk az első sírását és meg is nézhettük
Olyan jó érzés volt!
Drukkoljatok nekünk csütörtökön, mert egy picit félek ám, hogy nem valami rossznak-e a következménye, hogy kevés a magzatvíz
Ivett, visszavettem a tempóból már egy hete! Csak olyan nehéz, mert különben olyan jól érzem magam. Örülök, hogy Lackó ügyesen átalussza az éjszakát!
Kismaszat, szorítok, hogy elég legyen a tejci!!!
Hurki, sajna az én védőnőm is hasonló. Már kb. 2 hónapja nem is láttam, mert sosincs bent, mindig helyettesítik. Múltkor az utcán futottam össze vele és még ő vont kérdőre, hogy nem járok hozzá...mert állítólag ő mindig ott van!
A párom mondja is nekem, hogy ezt a nőcit márpedig ő nem fogja beengedni hozzánk
Szerinem ne is törődj vele, ill. ne hagyd magad!
Puszi mindenkinek, most jó sokat írtam
!