Sziasztok
Gabi,
jártam én is így hogy időben alindultam oszt késtem egy csomót akkora dugó volt. A lényeg hogy a pocaklakód kielégitette a ctges nénit
A vérnyomás a vége felé sajnos már csak felfelé hajlandó kuszni, de kitartás a dopegyt lassan ható gyógyszer, több nap kell hozzá hogy stabilan beállitsa a vérnyomást, volt hozzá szerencsém nekem is pocakoskodás alatt.
Zsófi,
üdv itt és gratula a pocaklakódhoz
A dokidat csak futólag ismerem, nekem nem volt hozzá szerencsém, de probáld meg a keresővel rákeresni, hátha kihoz valami hozzászólást róla, meg a többiek ha olvassák tuti mesélnek.
A flow az ultrahang egyik vállfaja, ilyenkor azt nézik hogy kielégitő e a babánál az áramlás, milyen állapotban van a méhlepény, ez megnyugtató szokott lenni, ha valami miatt a ctg nem lett a legjobb. (legtöbbször nincs semmi baj, csak baromi lusta a babóca és nem hajlandó mocorogni parancsszóra
)
Andy,
én csak már csak későn hallottam áldásos hatásáról a málnalevélnek, amugy még annak idején amikor tanultam fitoterápiát akkor élvezeti teának sorolták be a málnalevelet.
Fcsacsi,
hú szegény Szabolcs, meg szegény te, tudod milyen vizuális alkat vagyok, hát szépen átéltem amit leirtál
Igy még hála nem jártam, de helyette már szépen lekakált sugárban
a pisivel apáját tisztelte meg, rendes kölök
Terika,
a faxunk csak akkor van bekapcsolva ha valamit fogadni vagy küldeni szeretnénk, mert amugy bezavarja az üzenetrögzitőt meg mindent, nekiáll magától sipolni stb, szal általában pihenőn van
Üzidet megkaptam, de épp nem voltunk vasárnap itthon, halászlé bulin voltunk
Shine,
reméljük a legjobbakat és minden rendben volt a flow, irj majd ha gépközelbe kerülsz. ÜGyi vagy hogy minden papirmelót elintéztél
Meglestem a pocakos képeidet, nagyon csini kismami vagy
Annamari,
melyik este teszel fel képeket?
Magamrészéről én tettem fel új képeket
ide a topicunkba.
Mindenkinek további szép napot
puszi
Ági