Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Termeltetek, csajszik.

Lassan elhúzok, majd beszámolok és este olvasok (remélhetőleg).

Jók legyetek, szép napot, puszi :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Jo reggelt mindenkinek!

5 perc ès megyünk orvoshoz...-,csak neked akartam Zaha a mai naphoz sok eröt kivànni!Remèlem a munkatàrsak tapintatosak lesznek a törtèntekkel kapcsolatban!

Pusz mindenkinek!
Vendég

HEttuli írta fél nyolckor:

"SZÜLÜNK"
tünci28

Hettulinak nagyon, nagyon szorítunk!

Betti
Kép
betti0412

Zahának nagy kalappal a mai munkanaphoz,Haslinak a dokihoz(remélem semmi durvaság)!!!

Kiváncsi vagyok Hettuli elröhögi e az egészet, mesélte ,hogy tegnap az NST-n megint mint produkált, volt nevetés!!

Én most keltem,ma még nem dolgozom, délután belépek én is az orvoshoz.

Betti
Neked jó napod van/lesz?Sok a meló?

KépKépKép
tünci28

Most nézem csak, nekem meg még 80 napom van a Föld körül! :wink:
tünci28

Na kérem:

Hettuli fél 8-kor volt a liftben, most pedig telefonált, várja vissza SZávát a vizsgálatról,ugyanis megszületett ,cirka két óra alatt,3600 grammal és 54 centivel és idézem:"Minden szuper volt és tök jóóóó"

GRATULÁLUNK!!!!!

SZÁVA ISTEN HOZOTT!!!!!!
tünci28

Gratulálunk Hettulinak!

Betti
Kép
betti0412

Tünci, van mit csinálni,éjjel nem aludtam, csak talán egy órát, kicsit morcos vagyok, már reggel 5kor felkeltem, 3/4-ed hétre be is értem vezetéssel együtt.
Álmos vagyok, meg nyűgös.

Betti
Kép
betti0412

Betti, mért nem aludtál??rosszul voltál,vagy zakaltott?
tünci28

Sziasztok!

Tünci köszi a jó hírt.

Hettuli!
Szívből gratulálok Száva baba születéséhez!!!!
Nagyon ügyes voltál,ezt a gyorsaságot csak irigyelni tudom.
Szép méretei vannak a bébinek.

Kép Kép
beátab

Tünci,köszi a jó hirt!!!!

Hettulinak Gratulálok,Isten hozott-e világra kicsi Száva!!!!!
Sok tejcsit,jó egészséget kívánok!!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

CSak kiteszem itthonról a lábam és már zajlanak is az események!

ÉN IS SZIVBŐL KÖSZÖNTÖM A KICSI SZÁVÁT ÉS KIVÁNOM HOGY NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT LELJENEK EGYMÁSBAN ÉDESANYJÁVAL. HETTULI GRATULÁLOK. SZÉP NAGY LÁNYOD LETT.

Hasli

Orvoshoz egy nagy kalappal és remélem nincs nagy baj. Szoritok neked. És kérlek jelentkezz, mi van veled? Aggódom érted is.

Zaha

Hogy megy? Gondolok rád. :wink: Remélem nem kell sok felesleges kört lefutni a magyarázkodásokkal. MIndenképp ird meg mi volt.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

80 nap a földkörül :lol: ez jól hangzik. Willy Fog is tudom milyen gyorsan megjárta a földet. Hamar letelik neked is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Most megint lelépek mert még csak most kajálunk, aztán még egyet csavizunk BArcival. Ma még nincs suli. Délelőtt is bringára pattantunk és úgy voltunk boltba, gyógyszertárba, postán stb. Jól el is ment az idő. Még meghajtjuk ebéd után is kicsit a bringákat, mert már lassan nem tudják mi a dolguk, olyan keveset használjuk. :lol:

Szép napot mindnekinek!

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli! Gratulálok Szávához! (és a gyors, könnyű szüléshez)

Kicsi Száva, Isten hozott ezen a világon!

Kép
aarnika

Kicsi Száva!

Hosszú, boldog, egészséges életet, és sok-sok örömteli évet kívánok Neked és a Szüleidnek! De mindenekelőtt rengeteg tejcsit Anyucinak!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Hettuli,

ennyit az nst unalmairól... :lol: Nagyon ügyesek voltatok babucival!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

[quote="tünci28"]M írta:tünci28ost nézem csak, nekem meg még 80 napom van a Föld körül! :wink:

Tünci :lol: :lol: :lol:
Majd lásd,hamarosan elmúllik ez az idő...,hamarosabban,mint gondolnád!

Kép
Kép
szintus

Hasli,remélem minden rendben lesz a dokinál,szorítok neked!!!!!

Melcsikének kellemes d.u.csavargást,biccezést!Puszi!

Zaha remélem minden rendben zajlik ma!!!

Tünci ird meg,hogy mit mondott a dokibácsi!

Jázmin merre vagy?Királylány?Többiek?

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Tünci neked nagyon, de nagyon boldog névnapot kívánok! utólag. A nyálam csorgott a sütitől :lol:

Hettuli gratulálok kicsi lányod születéséhez és nagyon sok örömet, jó egészséget kívánok nektek. Nagymamámnak is ma lenne a szülinapja

Szinti gratulálok a két csíkhoz! :D Egyébként fél szemem a pályán van, a másikkal meg dolgozom :lol: Mindig olvasok csak írni nem szoktam.

Hasli nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Zaha Vince nagyon jó pasi és ha nem lenne nekem is egy akkor tuti elkunyerálnám őt legalább egy hétvégére. :lol: Azt írnom sem kell, hogy nagyon csinos vagy!

Betty. 20 km?! És én még büszke voltam magamra tavaly, hogy lefutottam 4-et :oops: Most is gondolkodtam rajta, hogy el kellene menni csak a futkározós barátnőm babát vár, de így tán bele sem kezdek.............hol van az én 4 km-em a te 20-hoz ráadásul csak 2-vel akartam kezdeni :oops:

királylány

Királylány :!:
Örülök,hogy irtál,jó hallani felőled!
Figyu,a 4km is szép teljesitmény....ha mindennap annyit lefutasz,bizti nem hizol el!!! :lol:
Mit dolgozol?(ezer boccs,ha már irtad!)
Puszkó!

Kép
Kép
szintus

Na megjöttem èn is!

Egèsznap tiszta ideg voltam,mert nem èrtem el 1 olasz ismerösömet aki brazil menyasszonya lèvèn sürün jàr arra.Àltalàban Pàrizson keresztül...-nem règ beszèltünk ès ö holnap megy ,aminek szintèn nem örülök,de fö hogy nem törtènt baja!
Èn reggel voltam orvosnàl a vèrzès màr csökkent,de a fàjdalom erösödött...-megvizsgàltak mindent ès holnap lessz eredmèny!Nem tudom mi lehet! :roll: Àlmomban àllitolag (fèrjem szerint) mentöt akartam hivatni valakihez...-aztàn reggel azon gondolkodtam ,hogy x bàcsinak milyen jol esett volna ,ha sütök 1 kis sajtos pogàcsàt mèg 1x-er utoljàra...-Èpp ,hogy elmesèltem pàromnak ,jött a hir: reggel 5-kor meghalt. :( Mèg most sem tèrek magamhoz,gyülölöm ezeket a megèrzèseket!
Sok dolgon tünödök most ès sok dolgot szeretnèk is megosztani veletek,de egyrèszt tul hosszu lenne màsrèszt most nem is ide valo!
Kèszülnöm kellene a vizsgàra is ami 20.-àn lessz ,de semmi kedvem/energiàm most tanulni...-egèszen màshol jàrnak a gondolataim....

Ui:anyu köszönöm jol/jobban van a csalàd màsik felèvel meg nem foglalkozok!Ràjöttem ,hogyha mindig màsnak(csalàd) probàlom a problèmàit megoldani akkor a sajàt èletemet teljesen felörli,amire nincs szüksègem mostantol.

Mindenkinek tovàbbi szèp napot!

Kèsöbb majd vissza olvasok!Zaha,Lyly nektek meg irok majd Privit,de most rohanàs a konyhàba! :oops: 8)
Vendég

Hettuli neked pedig szivböl gratulàlok!Isten èltessen titeket sokàig eröben egèszsègben!Millio Pusz a kis Szàvànak meg a kis Vencelnek is ,biztosan neki is sok most az ujdonsàg! :wink:
Vendég

Szinti Esküvői Ruhaszalonban dolgozom. Anyukámé, itt vagyok alkalmzott. de nem fenékig tejfel ez sem.........sajnos. A válságot is érezni meg egy kisvárosban lakunk. De azért nem panaszkodok csak mehetne jobban is a dolog. :wink:

Hasli: :( Kívánom, hogy mostmár jó dolgok történjenek veletek. Lyly a pozitív példa :)

királylány

Szinti. FRUZSINAK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT! Nagyon szép kiscsaj.........jó is lenne menyecskének :wink:

királylány

Sziasztok!

Mejöttem a dokitól, semmi gond.Elmagyarázta, ohgy azér ez még egy hámosodó heg, kímélni kéne, s ha egséz napos ását, kapálást tervezek, akkor legalább kössem le, ne menjen bele, minden kosz.Most néhány napig ne érje víz, le kell kötni, kaptam krémet, ennyi.

Kicsit később tudok visszaolvasni, este írok!

Hasli, jaaaj, az az eltűnt gép!!arra utalsz, ugye?
Jó lenne már ha jó hírt kapnál Te is a dokitól!!!

Jótündérnek boldog névnapot!!!!!!!

Zaha, hogy bírod??
tünci28

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Szinti. FRUZSINAK BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT! Nagyon szép kiscsaj.........jó is lenne menyecskének :wink: [/color]
\

Olyan messzire elvinnéd tőlem a lányomat? :wink: :D
A munkahelyed(nekem báris)jónak hangzik! :wink:
Még sulis koromban gyakorlatra jártam mennyasszonyruha boltba!
Én személyszerint imádtam!!!!Sok ruhát fel is probáltam,ámmm!
Azt mondták nem szabad,mert majd nem megyek férjhez..haha.... :wink: mégis sikerült...... :lol: 8)

Kép
Kép
szintus

Tünci jajj de jó, hogy nincs nagy baj! Most aztán tessék szótfogadni a doktorbácsinak!

Ez a repülőgép eltűnés ez borzalmas! Nem is tudok mit mondani....

királylány

Tüncike örülök,hogy minden rendbe!!! :wink:
Kemény csajszi vagy te!!! 8)

Hasli sajnálom a bácsit :(
Igazad van,hogy nem kell mindég más gondjával,bajával
foglalkozni,általában valahogyan rendeződnek a dolgok!
De mi emberek sokszor ezt nem birjuk ki,hogy ne segtsünk másnak,ha bajban van....Remélem jó hireket hallasz holnap a dokitól,már rád férne!!!! :wink: :|

Melcsike???

Nálatok milyen idő van?Nálunk car!!! :(

Kép
Kép
szintus

Szinti 25 év múlva lehet nem fogod bánni :lol: Majd közelebb költözünk hozzátok :wink:
Szeretek itt dolgozni csak ez nem olyan, hogy bejön kifizeti oszt jól van. Van aki visszajön van aki nem. És ha nem akkor elgondolkozok, hogy valamit nem jól csináltam, pedig ettől több lehetőség baráti áron nem hiszem, hogy van. Sajnos sokan meg is veszik a ruhájukat és eszméletlen pénzeket fizetnek értük - van olyan is, hogy nagyon olcsón veszik meg, de mi olyan olcsón nem tudjuk adni, hiszen költség van.... - aztán behozzák, hogy vegyük át :? A legnagyobb bajom az, hogy nem tudok mindenkinek megfelelni.....

királylány

Királylány a kereskedelmi munka az már csak ilyen!
Dehogy is tudsz mindenkinek megfelelni és ez így is van rendjén!
Dolgoztam én is 1-2helyen,ahol egyes emberek kedveltek engem,egyesek pedig nem szimpatizáltak!Pedig igyekeztem mindenkihez egyformán kedves lenni!
Hidd el nekem,te ha igyekszel.akkor mindent jól csinálsz,kedves vagy,dicséred a rucit és azt,aki felprobálja!
Többet sajna te sem tehetsz!

:wink:
A menyed nyomkodja a billentyüzetet és nevet rajtam,amikor mondom neki,hogy neeeee! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Jázmin
mi volt a genetikai vizsgálaton????

Zaha
milyen volt az első munkanap,Kibírható, vagy inkább katasztrófa?

Lyly
A héten már azt hiszem nem jön össze a találkozó, vannak "tartozásaim", úgyhogy valószínű csak a jövő hét, jó?

Szinti, Királylány
Kereskedelmi meló:tényleg nem lehet mindenkinek jó az ember.Az egyik örül a mosolynak, a másik személyes sértésnek veszi..no, meg van aki minden frusztrációjával oda megy, aztán direkt provokál..hja és a született idióták,velük nehéz..

Leda,
régen voltál, minden rendben?

Hasli
holnap gyere ám az eredményekkel!

KépKépKép
tünci28

Helló csajok, micsoda hírek!!!!!! :D :D
Szávababa, üdvözöllek én is a Föld nevű bolygón! :D Ügyes Anyucit pedig puszilom!!! :wink: :D

Na megvolnánk az első nappal...jó szar volt. Már befelé fojtogatott a sírás, egy-egy bőgést elhullajtottam a főnökömnek meg a titkárnőjének, aztán senki nem firtatta a dolgot. Volt, aki megkérdezte, hogy vagyok, mások nem, volt aki csak köszönt. Nem tudják, mihez kezdjenek a helyzettel, én igyekeztem olyan lenni mint máskor, ne kelljen hülyén éreznie magát senkinek. De nehezen ment, igazából behúztam a szobámba és csak akkor mozdultam ki, ha muszáj volt. A legjobban egy idősebb kolléganőm reagált, bejött hozzám, megkérdezte, megölelhet-e és sírtunk egyet együtt. Neki nagyjából elmondtam, mi történt, mindent értett elsőre, nagyon kedves volt. De állítólag ment a találgatás, mi történhetett, mit csinálhattam, ami miatt megrepedt a burok...hát persze, végül is még a főnökömnek is képtelen voltam elmondani, tulajdonképpen odabent senki nem ismeri a történetet. Majd egyszer...vagy nem.
Lényeg az, hogy normális volt mindenki a maga módján.
Viszont én olyan ürességet érzek, annyira nem érdekel a munka, amit eddig szerettem, nem érdekelnek a kollégáim, semmi. Csak az órámat néztem és iszonyatosan szomorú voltam. Rájuk gondoltam. :cry:

Ja, és összeakadtam egy kolléganőmmel, akit kedvelek nagyon, de csak egy köszönést tudtam kinyögni, mikor láttam, hogy terhes. :(

Megyek olvasok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Drága Zaha, összességében ez egy pocsék nap volt...vígasztalnálak, hogy lesznek jobbak..de majd csak sokára sajnos..Sok erőt kívánok, hogy egyelőre csak "túlélj"..

Virutális ölelés megy....

KépKépKép
tünci28

És olyan kedvesek vagytok, hogy izgultatok értem, köszi. Mindenkinek.

Hasli, várom nagyon a privit. Aggasztó ez a vérzés...
Bácsika... :(
Azért ha van időd, írd meg, mi foglalkoztat, jó?

Tünci, viszont az jó, hogy Veled nincs semmi baj, a hegeddel.
A migrén nagyon szar.
Sütid nyami. :)
Már csak 80!!!!! :) Én azt remélem, hogy nekem majd Ti hozzátok meg a bátorságom...egyszer

Melcsike, olyan jó, hogy annyi mindent csináltok együtt a Barcival.
Tökjó lenne ott is egy ilyen kis csodapalota.
És annyira édes vagy, hogy mindenkiért tökre aggódsz. :)

Bea, ilyenkor úgy oldjuk meg, hogy én korán elmegyek, férjem viszi Vincust 8-ra oviba, én meg jövök érte fél ötre.
Ti is tökjó kis programokat csináltok a pulyákkal.
Mi az a Radó?

Szinti, akkor Neked sem volt egyszerű a szülőkkel... :(
Itt is gratulálok, és február 2. az vízöntő, az nagyon jó!

Aarnika, tényleg Nálad a pont. :wink:

Franka, milyen pöttyök?

Jázmin, holnap gondolok Rád. Légy erős. :(

Betti, 10 km-t lefutsz?? :shock: És hány centi vagy?
Nekem akkor voltak ilyen rohamaim, amikor elkezdtem minden nap tornára járni. Csak arra vágytam, hogy mindkét pofazacskóm tele legyen.
Kelés nekem is 5-kor játszik. :?

Lily, akkor hétvégén kalákában padlórakás?? :) Fényképeket várjuk!
De édes lehetett Bence, ahogy tátott szájjal skubizza Kalákáékat. Nem fotóztad le?

Királylány, cserébe kérem akkor Bencét! Hm? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci, igen, pocsék, hülye nap. :( :x
Ölelés igen-igen jólesik :) meg hogy jöhetek ide.
Aludjatok jól, én is megyek zuhanyozni és szunyálni, felkészülni a holnapi csodálatos napra :? :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Legalább már túl vagy az elsőn. És ahogy Tünci irta, még hosszú az út. De amikor már nagyon messze lesz, akkor is lesznek nagyon szar napok. Jó hogy ilyen kedves emberkék is vannak nálatok. Aki meg nem szólt semmit, az is jó, mert legalább nem szól hülyeséget. :wink:

Hasli

Remélem semmi komoly.

Ma este 8-ig a játszón voltunk. Aztán meg nagy kapkodás, holnap én is megyek dolgozni. Most értem ide csak.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lànyok!

Olyan rossz vissza olvastam mindenkièrt/vel aggodok/szoritok/eggyütèrzek ,de nem igazàn tudok èrtelmesen hozzàszolni! :(
Annyi minden jàr a fejemben....Ma egyszer ,csak kisirtam magam,mikor V az olasz jo baràtom felhivott,hogy màr 2 hete otthon van!Megörültem mikor mondta,hogy nem volt ezen a gèpen,aztàn mondta ,hogy holnap indul brazil menyasszonyàhoz! :roll: :shock: Nagyon rà fèrt màr a lamour,de èn ugy fèltem!Meg ugy fèltek mindenkit eleve mostanàban! :(
Elindult 1 ideje 1 negativ folyamat ès ugylàtszik nem akar meg àllni!Viszont legalàbb màssal törtènnek pozitiv dolgok aminek örülök!Igaz is nèzöpont kèrdèse,mert nèzhetnèm ugy is ,hogy minden eggyes nap ajàndèk az èlettöl!Miota a fèrjem ismerem azota èrtem a boldogsàg fogalmàt is ,tehàt azzal is gazdagabb vagyok ami hatalmas kincs,de mègis!Van valami hatalmas nagy ür bennem ....-kèpek,arcok,törtènèsek....-negativak,pozitivak...-amiben elvesztem ès nem tudom öket sehova besorolni. :( Nem tudom ez a vèrzès is mi a fene lehet!Meg van mèg ezernyi kèrdès ami kavarog bennem ....,de majd csak lessz ebböl is kiut ahogy mindenböl!Lehet azèrt is vagyok ilyen ,mert a vissza uton mi is nagy turbulenciàba kavarodtunk (azthiszem talàn Zahànak mesèltem priviben is)
ès most ez igencsak összezavart!Pàrom sajnos mègsem tud hazajönni honap vègèn ,csak èn megyek haza,de ugy utàlok mindig nèlküle hazajönni!Na jo nem fàrasztok senkit tovàbb!

Lànyok köszönöm mèg1x-er az èrdellödèst,aranyosak vagytok! :wink:

Zaha irok reggel az orvos utàn privit (meg màsnak is tervezem,remèlem sikerül :oops: ) Legyèl nagyon erös ez most igazi sz..r hèt lessz sajnos a munkatàrsak sem tudnak igazàbol ugy reagàlni ahogy kellene!Sajnos nem is tudnànak,mert nem minden ismert elöttük,meg azt nem is èrtheti nagyon aki nem èlte àt!
Sokat gondolok ràd majd holnap is ! :wink:

Pusz mindenkinek!
Vendég

Hasli
ez olyan szomorú írás...kérlek, azért próbálj úgy élni, most törődj magaddal elsősorban, ne vedd mindenki baját magadra..Van ám egy pont, shol már nem lehet tovább terhelni a pszichét..Persze, hogy van egy hatalmas űr benned, hiszen babára vágytok és még nem kaptátok meg az élettől..Mihamarabb gyógyuljon meg ez a mostani baj, akármi is ez, dokik kapják össze magukat!!

Mindenképpen írjál, ha megvannak az eredmények!

Zaha
Nem azt írom ,hogy jó munkát, haenm elviselhető napot kívánok!

Melcsike, Neked kellemes időtöltést a melóhelyen! :wink:

Megyek én is... :?

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Legyen mindenkinek jobb napja, mint ez előző napok.

Hasli

Kicsit tényleg próbálj meg magaddal folalkozni. Mindig másokért aggódsz, magadról meg elfeledkezel. Örülök, hogy anyukád jobban van már. És most akkor koncentrálj kicsit magadra is.

Tünci

Neked is jobbat!

Kép

Kép
melcsike70

Hát Zaha, az első nap mindenkinek ilyen volt, nekem kétszer is.
Semmi jó nincs benne, de túlélhető és a többi már jön magától.
Nehéz visszaállni, emberek közé, otthonról, vissza oda, ahonnan már esetleg elköszöntél, átadtad a munkát, tervezgettél, aztán megint vissza.

178cm vagyok 65 kg és Tüüüüüüüüüüüüüüüünciiiiiiiiiiiiiiiiiii nem futok 20km-et, de a 10.-et igyekszem, mert különben megbolondulnék, ha nem futhatnám magamból ki a feszültséget. Persze a 9.-nél már rendszerint meg akarok halni és emlegetem saját anyukámat, aki csak ennyi észt adott, de mikor végigküzdöm mindig olyan jó érzés.
És megsúgok valamit, a futás szedi elfele legjobban a kilókat....örök igazság.

Szép napot, kezdem a munkát.

(Festők pénteken kezdenek....lesz ebből még lakás....)

Betti
Kép
betti0412

Betti,óóó, akkor félreértettem..no, nem mintha a 10 nem lenne 10-zel több, mint az elég!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

Tünci, Zaha, Lyly:köszi a hiányolást! :wink:
De sajnos semmi hírrel nem tudok szolgálni, vettek vért mindkettőnktől és ennyi.
4 hét múlva eredményhirdetés, természetesen csak személyesen, ismét vehetek ki egy egész napot emiatt.
Rájöttem, hogy ez az egész időhúzás csak arra megy ki, hogy az oep-től több lóvét tudjank leakasztani.No komment.
Este kicsit befordultam, de ott nem volt rossz érzés, bár előre köszönnek a genetikusok, már annyit voltunk ott idén.Inkább ideges voltam, volt két baba is, az egyik persze roma....az anyja nem volt még 18, az apja meg egy idős hatalmas kanmajom, legszívesebben felkentem volna őket a falra.Kicsit agresszor voltam a látványtól. :oops:

Zaha:a fiadtól kész vagyok, egyszerűen gyönyörűséges.(nem szoktam dícsérgetni a gyerekeket, mert nem mindet találom szépnek, de a fiadtól elolvadtam) 8)
jázmin20

Sziasztok!

Ma képzeljétek, keresett az a csajszi, akit meséltem, hogy a szülei a lépcsőházunkban lakik és azt hiszem 24 hétre szült. Mondta az uram neki, hogy nem vagyok otthon, de nyugodtan szólitson meg. Nem mert. :( 15 napot élt neki a baba és fertőzést kapott. :cry:
Mondta az uramnak, hogy nagyon nem jól van, de az emberek olyan hülyeségeket beszélnek. Hogy nem is beszél senkinek. Gondoltam, majd felajánlom neki, ha szeretne beszélni, én ott vagyok. Bármiről............... Azt hiszem készen vagyok már rá, hogy segitsek neki, valamennyire.

A babakötvényről is kérdezett, de a ember nem nagyon tudott semmit mondani neki.

Tünci, Boboka

Segitsetek, mert már nem tudom hol beszéltünk róla.

- kérvényt kell irni,

-közjegyzőnél megcsináltatni............ azt tudom

-anyakönyvi másolatok (szül. és a másik)

kell még valami csajok?

Kép

Kép
melcsike70

Jázmin

Ez sajnos mindenhol igy van, nekik nem olyan sürgős. És lehet igazad van, nekik a fejpénz számit, főleg ha találnak rá indokot, hogy miért, mennyit igényelhetnek még vissza utánad. Remélem a vizsgálati eredmények kedvezőek lesznek számotokra. Most jobban vagy lelkileg?

Kép

Kép
melcsike70

Jaj és képzeljétek el 452 gramm volt a pici baba. Még kisebb mint az én csöppöm. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="jázmin20"]
írta:
jázmin20
Zaha:a fiadtól kész vagyok, egyszerűen gyönyörűséges.(nem szoktam dícsérgetni a gyerekeket, mert nem mindet találom szépnek, de a fiadtól elolvadtam) 8)

Minden gyereknek megvan a maga varázsa,szépsége!!! :wink: :D :!:

Kép
Kép
szintus

[quote="betti0412"]
írta:
betti0412
178cm vagyok 65 kg és Tüüüüüüüüüüüüüüüünciiiiiiiiiiiiiiiiiii nem futok 20km-et, de a 10.-et igyekszem, mert különben megbolondulnék, ha nem futhatnám magamból ki a feszültséget. Persze a 9.-nél már rendszerint meg akarok halni és emlegetem saját anyukámat, aki csak ennyi észt adott, de mikor végigküzdöm mindig olyan jó érzés.
És megsúgok valamit, a futás szedi elfele legjobban a kilókat....örök igazság.

Aztaaa te ilyen szép magas csajszi vagy?(irigy,irigy)!!!!
Igazad van a kg.-mok főleg a futástól peregnek le(és a kevés kajátol és a tonátol....)

Kép
Kép
szintus

Kirohantam magam, alig élek.....

Itt van előttem egy színskála, kb 10 cm vastag....holnapra válasszak színeket a lakásba :shock: Mi? Segítség........

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?