Új privát üzeneted érkezett!

HEttuli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tünci28

Sziasztok!

Zaha!
Jók a fotók! Helyesek vagytok.
Remélem holnap rendben mennek majd a dolgaid. Jó hosszú napjaid lesznek. Vincusért kimegy ilyenkor az óviba?

Szinti!
Jó kis gyereksereg gyűlt össze Nálatok. Szépséges a csajszi,nekem is az ugrott be,hogy mennyire bírja a fotózást.
Most akkor mi van avval amire célozgattál pár napja??? :wink:

Hettuli!
Bevallom én sem kedveltem az nst-re a járkálást :oops:
Marcellt túlhordtam,a kiiárás előtti héten is már naponta jártam meg utána is még 1 hétig :roll:
Minden nap könyörögtem a fiamnak,hogy gyerünk már kifelé,de már akkor sem hallgatott rám....

Tünci!
Hogy telik a névnapod?

Melcsi!
Barci hogy érezte magát a szülinapon?
Délután merre jártatok?
Mi kimentünk a Radóra, bábelőadás volt,meg az Alma együttes koncertje. Ja és hétpróbás ügyességi játékok. Mindketten nagyon ügyesen végigcsinálták. Csak hideg volt, nagyon fáztunk a férjemmel,de mivel a kicsik annyira élvezték hát maradtunk estig.

Hasli!
Mi van már Veled????
beátab

Szia Bea!

Húú, tényleg hideg volt szabadtéri előadáshoz!

Hasli tényleg régen írt,utoljára azt hiszem ,amikor hazaért, ugye?
Hasli jól vagy???
tünci28

[quote="tünci28"]S írta:tünci28zinti, Fruzsinak igazán szép nagy bulija volt!!Kiváncsi vagyok a 18.ra!!! :wink:

Tünci :lol: :lol: :lol:
Az is akkora lesz,amennyit megengedhetünk magunknak!
Tudjátok én nagyon sokmindent nem kaptam meg a szüleimtől,sajnos.Pedig anyagilag megtehették volna!
Csak az volt a legfájdalmasabb,h mindketten élték a maguk világát.....

Kép
Kép
szintus

Kép Boldog nèvnapot Tünci!!!
Vendég

Hasliiii,na végre!!!!!Köszönöm szépen és de jó már ,hogy írtál!!!!Mi van VEletek??? :)

KépKépKép
tünci28

Hasli

Szijjjjjjjjjjjjjjjjjjja!

Merre jártál. Örülök neked én is. Te kis hamis olvasol minket és nem irsz. 8)

Kép

Kép
melcsike70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.06.05 15:06-kor.

Kép
Kép
szintus

Szinti

Annyira rossz hogy anyósod ennyire nem jól van. Nem tudtok felhőtlenül örülni. :(

De azért gratula nektek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.01 15:54-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lànyok!

Tünci a kèpet vèletlenül forditva rakta ,bocsi! :wink:

Gyors beugràs ez is nem is nagyon tudom követni a dolgokat....

Valami baj van ,de nem èrtik mèg az orvosok sem ..-tegnap ota nagyon erösen vèrzek,ami màra màr valamit csökkent ,de nem normàlis!Menzhez abszolut nem hasonlithato ès iszonyatosan görcsölök töle.Kaptam fàjdalom csillapitot stb...-holnap meg reggel 8-ra mennem kell be a korhàzba.Ha addig meg ujbol nagyon elkezdenèk vèrezni akkor a sürgössègire.
Majd jövök valamikor!Gyorsan mèg foglalok repjegyet,mert pàrom mègsem tud jönni,de èn haza ugrok!(remèlem)

Nem nagyon olvastam vissza elnèzèst èrte!Viszont mindenkinek a legjobbakat kivànom!

Kriszta
Vendég

Szinti!
Gratula! Most aztán van minden az életetekben. De talán anyósodat jobb kedvre derítené...
hettuli

Szinti!
Szívből gratulálok,nekem jöhetnek a beszámolók, akár a skype-on is.

Hasli!
Csak egy életjel? Semmi több??? Valami baj van?
beátab

Jaj drága Hasli

Nagyon vigyázz magadra amennyire tudsz. Jelentkezz majd ha tudsz valamit, remélem hamar rendbe lesz minden.

A képet én nem is vettem észre hogy forditva van.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli!
Oh......mi a fene lehet ez? Mióta tart?
beátab

Nem is mondtak semmit a dokik Hasli?

Kép

Kép
melcsike70

Hasli ez nem jó hír, mi a fene lehet?Gyorsan jöjjenek rá a dokik, nehogy elhúzódjon!

Szintike!!

Neked ezer gratuláció itt is!!
tünci28

Szinti

Én is azt gondolom, hogy talán egy kis öröm, egy kis pozitivum segitené anyósodnak, erősödjön, jobban legyen.

Kép

Kép
melcsike70

Hasli!
Jobbulást és derüljön ki minél hamarabb mi ez!!!
hettuli

Tényleg azt figyelitek, hogy hamarosan elérjük a 300. oldalt.

Kép

Kép
melcsike70

Az semmi Melcsike!!!
De hányszor megnyitották...
hettuli

8)

Kép

Kép
melcsike70

NNNa, holnap megyek vissza a bőrdokihoz.Írtam neki email, válaszolt is, tényleg meg kell nézni a heget, azt mondta nem lehet ennyi idő után, sebes-váladékos..áá, már csak ez hiányzott.

A fejem is annnnnyira fáj mostanra, már megint hányingerem is van tőle, felment a lázam is..most már elég a frontokból.

Más:
Aarnika írt egy olyan jó gondolatot, ha engedélyezi megosztom veletek..egy kicsit szomorkodtam, hogy történik itt valami, amit nem tudtam jól megfogalmazni ,érintettként túl sok érzelmet vitte mbele,de mint szokott, szintén rátapintott a lényegre!!!
tünci28

Aarnikát lehet második anyánknak kell kinevezni...
hettuli

Engedély megadva,idézet:

Tünci:"Többen írták, hogy valami negatív változás történik a fórumon és én is érzem, csak nem tudom "megfogni", hogy mi ez..."

Aarnika:
"Nem tudom, hogy pozitív vagy negatív. Az elején jobban "együtt volt" a csapat, ugyanabban a lelki fázisban voltak a fórumozók. A mostani helyzet: egyfelől más-más tempóban változik/gyógyul mindenki, másfelől az elindult babák új érzéseket váltanak ki a többiekből, és a babásodók pedig talán "zavarban" érzik magukat. Szóval ez a fórum sosem lesz már olyan, mint az első pár hónapban, de ez nem baj! Akinek szüksége lesz rá, idetalál, és erőt meríthet így is.""

Csajszik a lényeg, hogy nem baj, jó??Együtt változunk!

KépKépKép
tünci28

Ez pontosan így van!!!
hettuli

Akkor, jó!!!(megkönnyebbülős szmájli)
tünci28

Szintusnak gratula a legújabb picibabájához!!!!!!! :-)

Tünci, mi van a hegeddel?!?!:shock: ez a császáros emlék, vagy vmi más?
franka

Szia Franka!

Nem ez nem a császáros, jó ég, még csak az kéne.
A hátamról vettek le egy nagy anyajegyet, kb kb 4-5 centis gyógyult heg volt, most meg lett rajta egy lyuk, ami hm,hogy is mondjam nem gyógyul, hanem undorító.. :? Ez nem túl jó jel, úgyhogy holnap randi a dokival.REmélem csak vmi kence kell rá, nem nagyon szeretném szabdaltatni, mindjárt átkötöm, meglátom reggel óta milyen változás van.Sajnos fáj is, úgyhogy... :?
tünci28

Jaj, nem igaz, hogy valami mindig beüt. :cry: De ha a szövettan rendben volt akkor csak nálad nehezen gyógyulnak a hegek.
hettuli

:oops:

uff, ez elég rosszul hangzik. Remélem gyorsan elmúlasztják! elég macerás lehet kötögetni a hátad.. :?
Nekem is el kellene már mennem bőrgyógyászhoz, hogy megnézze mi újság a pöttyeimmel. De csak húzom, halasztom. :roll:

.
franka

Tünci! Azt mondtad lázas is vagy??? Most jutott csak eszembe! Tessék magad összeszedni, irgum-burgum!!!
hettuli

Nekem is van egy nagy izé a jobb lábamon hátul. Eddig borsónyi volt most meg egy bazi nagy borsónyi. Meg a férjemnek szintén a hátán. Közös bőrgyógyász túrát tervezünk mi is valamikor. Már csak egy jó doki kell.
hettuli

Dokit tudok ajánlani.
http://www.borrak.hu/
van honlap ,nem olcsó, de sokkal "jobb " volt, mnit korábban az sztk-s műtét..ahhoz képest egy álom.Igen, sajnos az én bőröm ilyen pocsék, a hasi sebem is keloidos lett, kidudorodik és fél centi széles.A láz inkább a migréntől lehet, van maikor így lever.jobban tenném, ha elhúznék aludni, általában másnap kutya bajom.A héten már volt egy, amikor hazajöttem melóból.
tünci28

Végigzabáltam az egész napot.....akkora a hasam, mint egy szalmakazal....rosszul vagyok.

Mostanában evésrohamok jönnek rám, amit 10 km futással kompenzálok, hogy tartsam a 65öt.
Addig jó, amig nem hányom ki.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, nekem is fél centis a hegem!!! az nem jó? :( akkor én is keloidosan (picit dudorodik, blyehh) gyógyultam, vagy mi? :(
Azt hiettem, ez a normális, ahogy nekem kinéz.. :?
franka

Betti,ne máááá!
Neked kockahasad van!!!!!!!!!!! 8)

Az evésroham kompenzál..hja, kérem ,nekem is van...megyek is és megeszem a maradék:

Kép

KépKépKép
tünci28

Franka, nekem van más hegem, az nem ilyen.Volt vakbél és petefészekciszta műtétem, igaz régebbiek, de nem így gyógyultak.az teljesen a bőrbe simul, csak két-három mili széles, alig látható.Ez a másik dudoros ,a sebnél jóval szélesebb heggé vált.Ez keloidos,túlburjánzott a hegszövet.Seráfütty, majd legközelebb a doki kivágja, megígérte, megcsinálja.
tünci28

na, jó. Engem sem érdekel különösképpppen. Remélem, egy éven belül lesz másik császáros hegem!! :D

nagyon guszta ez a gyümölcstorta! Barack. nyammm :wink:
franka

Hasli,
nagyon szorítok neked, mi lehet ez???? zonnal jelentkezz, amint lesz időd, vagy megtudsz valamit! De jó lenne egy kicsit veled is lenni, főleg ilyen car helyzetben! Van valaki melletted?

Melcsike,
holnaptól jobb időt mondanak, remélem, a lelkünkbe is békésebb időszak köszönt be. Nagyon helyes vagy a zsiráfos képen, nekem irtóra teccik, nem győzöm eleget írni! Köszönöm, amit írtál, jólesett. :D

Zaha,
nagyon csini vagy, a kisfiatok zabálnivaló, csakúgy, mint Fruzsika! Nehéz lesz a holnap, de ki fogod bírni, aztán már minden jobban fog menni!!!! Gondolok rád!

Hettuli,
irgum-burgum, kispocok lustizik??? Pedig már olyan kíváncsiak vagyunk ám rá, igaz, csajok? Az nst nem a legrosszabb hely, ahová járni kell, mindig csak erre gondolj! :wink:

Szinti,
szeretettel gratulálok, biztos, hogy ezúttal minden rendben lesz! Engem kérés nélkül is tájékoztathatsz, akár naponta is, oksa? :wink: Fruzsi pegig egy kis gyönyörű gombóc!

Jázmin,
írd meg kérlek, mi volt a dokinál!!!!

Nálunk hétvégén jönnek a párom barátai (jófej srácok) segíteni lerakni a padlót (még kb. 50 nm, az nem megy kettőnknek), és végre rendezkedhetünk a másik két szobában is. Majd fotózok, jó?

Jó éjt lányok, a párom hajnalban kel, elteszem magam holnapra.

Kép

Kép

Kép
lyly

Betti, 10 km??? atyaég. utoljára gimis éveimben tudtam annyit lefutni. Tavaly Húsvétra kaptam egy nagyon fa*a futócipőt, amit épphogycsak felavattam (kiderült, hogy úton a baba..)
És a napokban jutott eszembe, hogy megint neki kellene veselkedni a futásnak, mert milyen jó is volt az anno... (Feltöltődtem. Utána úgy éreztem magam mint egy félistennő :lol: aki bármit elérhet. Hehehe)
Csak nehéz elkezdeni.
franka

[quote="hettuli"]A írta:hettuliarnikát lehet második anyánknak kell kinevezni...

Lehet, hogy e döntést megelőzően, a "kicsinyemtől" kellene információt szerezni a tapasztalatairól... :oops:

Hát akkor "anyailag":

Mindenféle "bőr bigyókkal" (fura, megváltozott anyajegyek stb.) tessenek sürgősen felkeresni a doktort!!! Inkább ezerszer feleslegesen, mint egyszer későn!

Hmmm, Tünci! Beindultak az emésztőnedveim. (te sütötted?)
aarnika

[quote="tünci28"]B írta:tünci28etti,ne máááá!
Neked kockahasad van!!!!!!!!!!! 8)

Az evésroham kompenzál..hja, kérem ,nekem is van...megyek is és megeszem a maradék:

Kép

Gyenge idegzetüeknek ilyent ne mutogatni..... :wink: :lol:

Kép
Kép
szintus

Bea,
Almáékat mi is nagyon kedveljük, Bencussal. Igaz, még csak a youtube-on láttuk-hallottuk őket, de elsőre bejött a gyerkőcünknek.
Mi tegnap Kaláka koncerten voltunk, mert az a másik kedvenc, az 50 percet a fiunk tátott szájjal ülte végig, illetve tapsikolt, dünnyögött, a hideg és a néha cseperkésző eső ellenére.

A gyereknapon a kezembe nyomtak egy szórólapot, hogy már 3 hónapos(!!!!!) kortól lehet vinni a gyereket nyelvtanfolyamra(!!!!) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: , és alig akartak lekopni, olyan rámenősek voltak... És a lufikat 8az egyszerű, gázzal töltött, aligmintásakat) 600 (!!!!) Ft/db áron adták, mondván, úgyis megveszik gyereknapon. Nem rablásnak hívják ezt? Kimegy egy kétgyerekes család, és 1200 Ft-ért mindjárt kap lufit... a sültkrumpli kecsappal pedig 280 Ft/adag volt... A programok pedig ingyenesek...

Kép

Kép

Kép
lyly

Ezek szerint tetszi a névnapi tortám????
KÉpzeljétek úgy szoktam ,hogy nem tortaformában sütöm,hanem nagy tepsiben,csupán hatszor ettünk belőle hárman és most fogyott csak el!!! :lol: :lol:

Franka ,az a pláne hogy Betti 20-at szokott, most biztos fáradt volt... :roll:

Lyly,jaj, minden ilyen rablás.Úgy általában a gyerekes cuccok.Meg a nőknek is sok felesleges dolgot el lehet adni ,ha szép dobozban van... :oops: Nagyon észnél kell lenni.

KépKépKép
tünci28

Nekem is már rágja Barci a fülemet, hogy csináljak gyümölcstortát. Mást nem eszik meg. Szülinapi bulin volt tegnap. Semmi nem evett. Utána el kellett vinnem a Mekibe. Mert amit csináltam kaját megettük, mert úgy ment hogy kajálnak is. 10 órára ment délutánig. Egy büfében tartották.

Kép

Kép
melcsike70

Aarnika Anyuci! Kozmetikus, eüs unokatesóm szólt rám, hogy má megint megnőtt ez az izé, mikor gyantázta a lábam. De olyan mocsok ám, amikor kismama vagyok megnő, aztán megint visszamegy. De azért nagyon igazad van! Igenis!!!

Én szombaton 400-ért vettem Vencunak lufit. Meg is lepődtem. Meg egy ezresért kürtős kalácsot. Bár az akkora volt, mint a combom, na jó inkább a felkarom. De legalább nagyon finom!!!

Ja gyerekes cuccokról tudnék mesélni. Felnőtt 90*200 gumis lepedő 1200, gyereknek 70*140 1900. Pamut szatén ágyneműt, 3 db-osat 3 ezerért, Vencunak a gyerek paplanjára, kispárnájára 5600-ért vettem. Azt hiszem 90*130-as a paplan. :shock: Nem is tudom mi ütött belém. Illetve tudom. Egyforma cuccokat akartam a gyerekek ágyába és ... nem volt velem azuram! Ja a ágynemű betét is volt vagy 7-8 ezer. Igyekszem felejteni, ennyiért felnőtt 3 db-os is van :roll:
hettuli

Hettuli 7000-ért vettem Hercegnős ágynemüt Barcinak, de csak nagypárna (amit nem használ) meg takaróhuzat. Ha azt veszem takaróhuzatot vettem annyiért. helyesbitek 6990-ért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.01 21:29-kor.

Kép

Kép
melcsike70

[quote="hettuli"]
írta:
hettuliJa gyerekes cuccokról tudnék mesélni. ...
:shock:
Nem is tudom mi ütött belém. Illetve tudom. Egyforma cuccokat akartam a gyerekek ágyába és ... nem volt velem azuram! Ja a ágynemű betét is volt vagy 7-8 ezer. Igyekszem felejteni, ennyiért felnőtt 3 db-os is van :roll:

A reklámos/marketinges iskolában fontos tantárgy ám a pszichológia! :wink:
aarnika

Aarnika

Ezt sajnos tudjuk hogy kihasználják, hogy a gyerekek hercegnős, pókemberes, stb. cuccokat szeretnek. De mégis megvesszük.

Kép

Kép
melcsike70

Aarnika ismét beletrafált!!!

Szégyen gyalázat, pedig én azért kicsit tanultam is ilyeneket... Mégis kifogtak rajtam! :oops:

Na jó azért nem ilyen vészes a dolog. Alapos megfontolás és sok helyen történt nézegetés után döntöttem és cselekedtem. Férjemet meg előre megfontolt szándékkal tartottam távol.
hettuli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?