sleepin
nem semmi, hogy az eü-s nem tudta, mit kell levenni. de hát vitted a beutalot, nem? az elsö vv sztem mindig ilyen sok csapolás, de a vércsoportot nekem az afp-vel vették le 16.héten. meg a 30.héten is vettek vércsoportot, mert tulképp az ellenanyagot nézik benne, az változhat. én is kérdeztem anno a védönöt, minek minden terhességnél várcsop-t nézni, mert az ne változik ugye. aszonta, az ellenanyagot nézik.
Ájulást sajnálom, rossz élmény lehetett, én is mindeig megittam vayg egy liter vizet, mire sorrakerültem. mert nálunk ÁLLSZ amig beadod a beutalot, az kb 40 perc, majd fél ora (ülve, ha van hely), amig behivnak. és ne hidd, h a kismamák vagy gyerekesek elöremehetnek.
Bnöd szegénykém. Azért jobb igy, h kitisztul magátol. Egy ciklust én várnék... a mütét után kéne 3 honap, ha jol tudom.
vicus
nekem D-nál 2 nap alatt elfogyott egy tekercs vc papir. annyit kell akkor törölni a vért . bocs
akkor még popsitörlö is a szatyorba. wazz, még jo, hogy a gyereket én viszem, azt se adnának...
dike
csucsszuper hirek!!!!!!! tök jó!!!!!! ügyesek legyetek ám
kapsz 2 nap kimenöt
ha én lennék gyugyi, most tennnék fel babagyártó szmájlit
de igy csak nagyon drukkolok. és feküdj utána fél orát, nehogy kifolyjon a babakezdemény
gyugyi
van, akinek a 3.szülés volt a legnehezebb, azért parázok. de most már nem érdekel, csak menjek már. ma P majdnem belefojtotta az öccsét a fürdésnél a vizbe. D el akarta venni a játékot P kezéböl, erre P a háta mögé dugta a játékot, D meg hajolt utána. Feje bent volt a vizben már. Na, üvöltöttem is negyed oráig, wazz
lányok, szülöin arrol ment 10 percig a vita, h miért tök jo a KÖPENY. bakker
mert hogy igenis legyen egyenruha, meg hogy igenis arra lehet büszkének lenni, meghogy mi is utáltuk de legalább lesz, ami ellen közösen utálkozhatnak a gyerekek. te jo isten, modnom magamban, szegény gyereknek ez az anyja!
de csak a suliban kéne hordani, haza se viszik. akkor mire büszke az utcán, ha ott nincs is rajta a sulis matricás köpeny??? meg de jo, mert nem lesz koszos a ruha. oké, rajzorán értem, de ha leeszi, akkor a köpenyt nem mosod naponta, a polot meg igen.
és az egyik anyuka meg beszolta, hogy náluk külföldön is volt köpeny, és tök szép volt, nem az a nejlon kék, mint nekünk. és ö el tudja hozni mintának azt, amelyiket ök külföldön hordtak. meg kellett volna kérdeznem, h éltek-e külföldön?
szoval kolibri, hülye szülötársakrol majd diskurálunk.
aptyuk kiakadt a játszón
káröröm szmájli
P belebicajozott a sárba, bele is tanyált, söt, D fejére "repült egy sárcsuma" (ezt aptyuk mondta igy), kikadt 5 perc alatt. mert hogy nekem tök jo, mert csak ülök és dumcsizok a játszón. ja, mondom, amikor te ott vagy és vigyázol D-ra. De amikor egyedül vagyok, én se teszem le a popsikámat. Most legalább tudja, miért várom 6kor este, mint a messiást.
fenci
zsofival nem tudsz beszélni?