Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, gyors bekukk...

Zsuzs,jaj, azért nem örülök!Persze annak ,hogy jól vannak annak nagyon-nagyon, de olyan jó lett volna még pár hét..pár sajnos már napok óta tudtam, hogym i következik..ugyanazt a káélváriát járta be, mnit itt egy páran..

Bende!
mosolygok, mert tényleg legközelebb a bartánőmnél veled fogok példálózni.. :D
Mert pont ,hogy nem veszem be ezt a maszlagot, de ugye nekem nincs gyerekem,(szerinte) ezért a beszélgetéseinkkor nekem nincs szavazati jogom... :cry:

Lyly, akkor vátunk sms-t, megnézem a beosztásom! :D

Melcsike, tényleg arra külön ki akartam kérni ,hogy ollllyan szép az a mosoly!!!!

KépKépKép
tünci28

Most megnéztem hogy mekkorák lettek a babák, nagyobbak, mnit gondoltam, hála égnek..majdnem egy kiló a kisfiú, a kislány kicsit kisebb..ha többször kaptak tüdőérlelőt, akkor nem lesz baj!!!!
Sokat gondolok egy másik anyukára, a régi novemberi topikból.Kezdő fórumozó voltam, aztán bekerültem a kórházba..s mire aug végére összeszedtem magam annyira ,hogy bele tudtam olvasni a topikomba,Zolika megszületett 850 grammal..a következő két hónapban, s talán egyszer -egyszer még írt Écike(anyuka), s aztán többé nem..Vajon mi lehet velük?Egészséges -e a kisfiú?Túl vannak -e a koraszülöttség nehézségein?
Most beszélgettem a párommal..hogy akkor, amikor Viola világra jött csakis arra gondoltunk, hogy élje túl, mit számít a többi, arra majd ráérünk később gondolni, hogy olyannak szeretjük, amilyen..CSak éljen..
De sokat gondolok Écikére..és most Zsófiékra..
tünci28

Nálam most felszakadtak a sebek :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Mit mondjak, hm????? :cry: :cry: :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Miért nem lehetnek velünk? :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ez a rohadt világ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, nem tudok semmi jót írni, semmi vigasztalót, csak hogy most én is...gondolatban átölellek. :cry: :cry:

Tünci, akkor lehet szinkronban álmodtunk. Valamelyik nap álmomban valakit vizsgálatra kísértem...és én is be akartam menni, hogy megnézessem, hány hetes is vagyok pontosan...aztán rájöttem, nem vagyok terhes...

Én is érzem a változást, amiről írtál.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Tünci
Nem voltam tegnap szomorú, már nem sokszor vagyok az, csak inkább a hétvégi hatásra sokat gondolkodom most, hogy tényleg minden a megfelelő időben módon történt-e.
És ha hiszek Istenben, aki azt mondja, hogy a hajatok szála sem görbülhet a tudtom nélkül, akkor minden a helyén volt, ha meg gyűlölöm érte, akkor is megtörtént.
Mindenképpen.

De a jövőre nézve már én is féltem a lelkem, nagyon nehéz volt a februári szembenézés a halállal úgy, hogy minden mentsváram, vígasztalóm az új terhességem volt.
Mikor azt mondják, hogy az sincs, akkor mi van tovább?

Ezt nem akarom átélni mégegyszer, márpedig annyi esélye megvan mint múltkor, tehát minden esélye megvan, hiszen nem igazán őriznek ott fent, csak szerencse van, jó nagy, ha van, nem a múltra gondolok szomorúan, az már elment, hanem a jövőre, aggódva, hogy nem legyen szomorú múlt majd, mit kellene tennem?

Költői kérdés....

Betti
Kép
betti0412

Az is egy megoldás, hogy nekimegyek, mert tudom, hogy nekimegyek újra, mert miért ne, de megpróbálok elvonatkoztatni tőle és magára hagyni, hogy fejlődjön, ahogy akar, a magam védelmében, legalább egy ideig.
Tudni, hogy várandós vagyok, de tárgyilagosan kezelni, most van, de nem kötődni.
Az meg hülyeség, hogy megérzi, mert a rendőrségen a csaj sem hiszem, hogy akarta volna, és mégis egészséges lett neki.

Valahol olvastam azthiszem Mellotól, a kötődésről, ragaszkodásról, hogy addig nem lehetsz boldog, míg el nem engedsz mindent és mindenkit.
Sokáig nem értettem, de kezdenek jelentőséggel bírni a szavai, értelmet kapnak.
Tudatában lenni, de nem kötődni.....

Kemény.

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Kötődni, de nem görcsösen "RAGASZKODNI".

Szóval, valahogy úgy tekinteni egy jövendő gyermekre, mint életed "megédesítőjére", és nem úgy, mint a levegőre, ami nélkül nem létezel.
aarnika

Próbáltam Mellonál keresni, de ez így nem megy, már a nyolcadik palacsintát égetem szénné...
aarnika

Palacsinták elkészültek.

Mello pedig véletlenül éppen ott nyílt ki! (komolyan! 59. oldal)
Lehet, hogy nekem is sokszor éppen erre a fejezetre volt szükségem az elmúlt években?

"Választanod kell a ragaszkodás és a boldogság között. A kettő kizárja egymást..."

De tudom, veszteségek által érzékenyítve, nagyon nehéz nem félni egy újabb veszteségtől.
aarnika

Aarnika! Te éjjel sütöd a palacsintát???

Jó ez a Mello gondolat.

Bende! Hja, amikor még babakocsiba kötözve tudtam hurcibálni a fiamat én is vittem magammal mindenhová. De amikor másfél évesen a Brendonban úgy eltűnt, hogy minden eladó őt kereste átértékeltem a dolgot. Sapkát próbáltam rá és visszaadtam az eladónak egyet, kettőnk között állt és a következő pillanatban sehol nem volt. Emlékszem hallottam ahogy suhog az overálja és nem találtam a polcok közt. Iszonyat volt. Aztán kiderült, hogy bebújt az akasztós ruhák alá és meg nem szólalt volna. Röhögött, hogy jól elbújt. De kb 10 percig kerestük. Azt hittem ott halok meg rögtön (bár már megbeszéltük, hogy nem megy az olyan könnyen). Aztán meg állok a próbafülkében, kismama gatyát próbáltam és kivágtatott mellőlem. Én meg ott állok egy szál bugyiban... Mostanában nagyon rühellem ezeket a fotocellás ajtókat, amin simán kimegy egy ekkora gyerek is.

Ikreknek nagyon drukkolok. Remélem lesz róluk hír, és jó.

Lyly neked meg nagyon örülök ám!!!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Meg nagyon boldog névnapot, annak akinek névnapja van!!! Megyek koncentrálni, mert nekem ma nagy feladatom lenne. Nem tudom elvégzem-e...
hettuli

Mindenkinek szép napot mára.
Én azt terveztem, hogy ma nem csinálok semmit, de szétnéztem a lakáson és úgy érzem, kb délig biztos elleszek itt.....
meg délutánra a vasalás....

Bezzeg hétköznap tudnék aludni, most meg már 7kor fent voltam!

Hettuli, ma van a nagy nap?

Betti
Kép
betti0412

Egyébként marha gyorsan telik az idő!
Tavaly áprilisban nem gondoltam volna, hogy nemhogy 2008 decemberi kismama nem leszek, de még 2009.-es sem, és itt van, mindjár két év pikk-pakk el is ment.
Mennyi türelemre tanít az idő!
Annak az egynek örülök, hogy megtapasztaltam azt az érzést, hogy milyen, amikor mozog belül a Baba! Komolyan, ha más nem is lesz sosem, vagy ez a sorom, hogy ne legyen, akkor is, ezt az élményt már soha senki nem veszi el tőlem.
Ennyi előnye van a dolgoknak.

Betti
Kép
betti0412

Tünci:legyen olyan szép napod, amilyet szeretnél!Pusszantás a távolból. :wink:
Megvagyok, elvagyok, de nem történik semmi, vegeta van.Majd szerdától a melóból aktívabb leszek.
Kedden megyünk szegedre a genetikára...előre görcsben van a gyomrom. :cry:
jázmin20

Tünci!
Kép
beátab

Jó reggelt!!!(már annak ,aki most kelt, mint én.... :oops: )

Nagyon köszönöm a névnapiakat! :lol:

Aarnika, Betti, megint érdekeseket írtatok..arra gondoltam, ohgy milyen nehéz ezt így Betti és megértem.Közben meg remélem, hogy nem lesz így, hogy lesz vmi egyensúly benne, félve is örülhetsz, kötődhetsz..Azt hiszem hamarosan eljön az az idő, amikor kiderül nálam is, ohgy hogyan érzek ,de most olyan távolinak tűnik, nem érzem azt a félelmet, mint néhány hónapja, ha rágondolok, most csak várok, az esélytelenek nyugalmával.

Hettuli
Bizony ma nagy dolgot kell elvégezned!!! :wink: Ha nem történik semmi, holnap be kell feküdnöd?

Zaha, Melcsike
Nem könnyű..ezen a héten naponta többször is utána néztem, mi lehet velük.Azon túl, hogy reméltem egy másik kórházban tovább bírják, most már azt remélem, hogy egészségesek lesznek."sokkal "nagyobbak,mint Viola, meg mégiscsak plusz két hét..Ha láthatnám, hogy nekik sikerül nekem erőt adna..igyekszem nem arra gondlni, hogy Violának mért nem sikerült, hanem arra, ha megtörténik mégegyszer két héttel később, akkor sikerül..

Jázmin
Megírod majd ,mit mondanak a klinikán?
Addig is szép napokat!

KépKépKép
tünci28

Zaha

Szerinted ez a változás jó, vagy rossz???
tünci28

Tüncinek Kép
puszkó

Kép
Kép
szintus

Tünci

Szeretettel küldöm!

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Tüncinek boldog névnapot!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok csajok.

Először is Tüncikének:
Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsi, hogy vagy ma?

Gyerekek, holnap meló. Szomorú vagyok és félek.

Hettuli, holnap befekszel??? Izgi!!!

Tüncike, én is nagyon-nagyon szeretném, hogy a kisbabák egészségesek legyenek, de itt motoszkál hátul, tudod...ami Neked is. Inkább nem is gondolok erre, ezzel védekezem.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hettuli, nem semmi lehetett, mikor Vencu eltűnt... :shock:

Jázmin, én is várom majd a híreket.

Tünci, én negatívnak érzem a változást. :(

Lily, úgy örülök anyukádéknak, meg úgy egyáltalán, hogy jól alakulnak a dolgaitok. :)

Tökjókat írtatok különben mindenféléről, elgondolkodtatókat.

Tegnap elvittük Vincust a Csodák Palotájába, mindjárt teszek fel képet róla. Szegénykémet sajnálom, mert holnaptól én korán elhúzok, reggel nem is fogunk találkozni, és 5-kor fogom elhozni :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nem kell befeküdni. Hááááála Istennek, azt utálnám. Csak naponta nst. :( De azt is utálom. Jövő hétig kaptam haladékot :lol:
hettuli

Hettuli, akkor jó, azt hittem, hogy ha túl vagy a kiíráson akkor kell menni a kórházba.
Egyik szemem a telefonon!!! :wink:

Mindenkinek köszi a köszöntéseket!!!

Zaha
Gondolok rád holnap sokat, remélem nem dobnak mindjárt a mélyvízbe..én az első pár órában volt, hogy dadogtam az ügyféllel, remegett a kezem -lábam,jó lett volna egy pár napos átmenet.Remélem Neked biztosítják ezt a kollegák..

És tehetnénk vmit a változás ellen???Han em csak én érzem ,akkor valódi... :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.06.01 14:46-kor.

KépKépKép
tünci28

Lyly

Nagyon megérdemled már, hogy minden jól alakuljon. :wink:

Zaha

Gondolni fogok rád holnap. Biztos nehezek lesznek az első napok, de aztán fog majd menni. Ezen mindannyian átestünk, de a tapasztalat ugyanaz volt. És csak lassan tessék neki ugrani a munkának. :wink:

Hettuli

A lényeg hogy minden rendben legyen. Inkább nst. :wink: Az legyen a legkevesebb. Igaz hogy nem kellemes, és nem is könnyű már mindennap menni, de hamarosan meg lesz az édes kis gyümölcse a hosszú várakozásnak. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Most látom már június 28-at feltetted a vonalzóidhoz. :D Amióta megterveztük eltelt egy hónap, már nincs annyi hátra. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

[quote="hettuli"]N írta:hettuliem kell befeküdni. Hááááála Istennek, azt utálnám. Csak naponta nst. :( De azt is utálom. Jövő hétig kaptam haladékot :lol:

No,ezért meg én huznám meg a te hajadat....semmi "utálatos"sincs abban,amikor hallgatod a kisbabád szivhangját!!! :lol: :lol: :lol:
1:1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

képek
Kép Kép Kép Kép

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha nagyod édes Vincus!!!
És te is csini vagy ááámmm!!!!

Kép
Kép
szintus

Melcsike, bizony már csak 4 hét!!
:wink:

Zaha, csudaszép-jóképű legényke!vigyázz, mert a lányos anyák lecsapnak rá!!!!!!A képen Te vagy??????És mi az az autó, kérem???Aztaaaa!!!

KépKépKép
tünci28

Kép Fruzsi készül a bulira

Kép A társaság :lol:

Kép Fruzsi riszálja a gumymacira :lol:

Kép
Kép
szintus

Én személyszerint szivesen járnák arra az utálatos nst-re. 8) De amikor én jártam én is azt mondta, hogy miért kell mindig menni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szinti!
Ma pl azt utáltam, hogy kb 20 percet ülök ott és nézem a papíromat, semmi nincs rajta, megfordítom, ott is üres. Nőci meg sehol, a csajok meg már röhögnek, hogy kilométer hosszú az ő papírjuk is, soha nem csináltak még ilyen hosszú nst-t nekik. Na mondom nem baj, visszaültem és néztem a kijelzőt, meg hallgatóztam. Úgyhogy nem jogos a hajhúzás, csak a megjegyzés!!! 8)
hettuli

Biztos nehezen főtt ki a nőci kávéja. :? VAgy merre járt?

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli, most már nem sokat kell várni, féllábon is... :wink: :D

Melcsike, Tüncike, jól fog jönni, ha gondoltok rám holnap. :( :) Majd igyekszem összeszedni magam. Legjobban az első találkozásoktól félek, nem akarok nagyon sírni meg beszélni róla. Ugyanakkor az is hülyén veszi ki magát, ha úgy teszünk, mintha mi sem történt volna. Na majd adja magát a helyzet.
Szerintem főnököm fokozatosan fogja adagolni a dolgokat.

Tüncike, nem tudom, tehetünk-e valamit ez ellen. Csak talán annyit, hogy figyelünk egymásra még jobban. Lehet, hogy csak egy hullámvölgy ez, de nagyon sajnálom, hogy páran nem jönnek. :(

Zaha

Kép
Kép
zaha

Hát HEttuli, én is láttam olyat, hogy feltették szegény kismamát az nst-re, aztán jól elfeljtették, rajta volt 50 percet, azalatt egy csomószor elfordult a baba, lett egy rész üresen a papíron, majd jól lcseszték, hogy tudja e milyen drága a paír, hogy hagyja üresen menni???Hogy mért nem keresgélte, ha elfordult a baba????? :shock: :roll:
tünci28

Jaj, Szinti, nagyon cukor a Fruzsi, az a hajpánt nagyon zabálnivalóan áll neki! Jó sok gyerkő volt, hallod-e?

Köszi a Vinyó-dicsiket, majd átadom. Mikor még úgy volt, hogy három fiunk lesz, férjemmel mindig röhögtünk rajta, hogy majd nem fogjuk tudni, melyik szobájából melyik csaj jött ki :shock: :shock: :lol: :( :( :(
Igen, én vagyok, az autó meg egy olyan járgány ott a csodapalotában, aminek a kerekei négyszögletesek és egy speciális sínen megy, a pulyák vezethették. :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Beával megbeszéltük, hogy együtt megyünk. Remélem jó idő lesz. És jó hosszúra tudjuk nyújtani majd a napot. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, Tünci, elmennek már a francba az nst-papírral! :x

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Jó képű fiad lesz asztom. :wink:

Nálunk is akarnak valami hasonlót csinálni, csak kicsibe, mint a csodák palotája. Persze itt ilyen régi falusias környezetbeli dolgokat terveznek.

Szinti

Bulifotók

Ez a kiscsaj tudja már most hogy hova kell nézni, ha fényképeznek. :wink: Nagyon édi.

Kép

Kép
melcsike70

De nekem nem elment a gyerkőc, hanem nem nyomtatott az a ... köcölle!!!
hettuli

Ja már tudom mit felejtettem el. A kismama nem olyan fontos, hiszen tudjuk az élet nem olyan drága az egészségügynek, de a papir az igen. :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.01 15:19-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli

Neked nem mondták, hogy elpazaroltak Rád egy csomó papirt :?: :?

Kép

Kép
melcsike70

Zaha, biztosan nagyon nehéz lesz az első napod, de ne izgulj azért csak eltelik. Lehet a végére már azt fogod érezni, hogy nem is törődnek veled. Az ember meg általában erősebb, mint ahogy gondolja. De miért is ne sírhatnál?!

Nagyon édesek a gyerkőcök egyébként...
hettuli

Nem, mert a dokim előbb bejött, mint ahogy a nőcinek szólhattam volna és ugye így kicsit gáz volt neki...

Ja meg mondta a doki, hogy akkor menjek át vele megvizsgál, csak beszél a másik kismamával, üljek le várjam meg kint. Jön a nő és kérdezi, hát engem meg ki engedett ki??? Erre a doki felnéz és mondja, hogy ő. Jaj, bocsánat!!! Nem nyomtatott??!! Hát én ezt nem értem!!! ...

Jó poén volt!
hettuli

Szinti, Fruzsinak igazán szép nagy bulija volt!!Kiváncsi vagyok a 18.ra!!! :wink:
tünci28

Hettuli

Megnéztem volna a nőci pofáját. :twisted: Gondolom ő is azok közé tartozik akik imádják a munkájukat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.01 15:32-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?