Sziasztok Lányok!
Emlékeztek még rám?
Az igazság az, hogy figyelem a topicot, de az utóbbi hetekben olyan szintü volt a pangás, hogy ugy érzetem, talán sok lennék magamnak, bár nekem volna miről irnom...
De először Rólatok: a gyerekek csodálatos szépek! A többi meg majdcsak lesz valahogy, nem igaz...
És most rólunk, dióhéjban. Örvendetes, és dicsekvésre ad lehetőséget, hogy az én kisfiam a szobatisztaság utjára lépett. Az éjszakai peluska kb 1 hete száraz, azt hiszem holnap meg is próbálkozunk nélküle aludni, lesz ami lesz... Reggel első dolga hogy bilire pattan, és napközben is önállóan megy és intézi, sőt, a kaki is sikerül. Mindezt egy hete kezdte, és töretlen az igyekezete. persze még nem tudom, hogy ruhában is müködne-e mindez, mert állandóan meztelenkedünk, igy sokkal könnyebb. De ma 2 órás jövés-menés-ügyintézés volt, és szintén száraz pelussal tértünk haza. A szókincse változatlan, elég érdekes nyelvjárást használ, bár mi értjük Emesével, de ez elég gyér az emberiség létszámát tekintve
És megy a hiszti a köbön, bármiért és bármeddig képes, iszonyat!!!
Továbbra is Apa a fény az életében, én amolyan kiszolgáló mellékszereplő vagyok szükség esetén
Imaként mormolja utolsó szavaként elalvás előtt, és ezzel a sóhajjal ébred. Az éjszakáink is még mindig változatosak, bár néhány napja csak 5-6 óra felé érkezik... de ez semmi biztositékot nem jelent a jövőre nézve...
Emesém az idény utolsó napjait tölti oviban, pénteken évzáró, és Ő csak szeptemberben megy legközelebb. Változatlanul imádja, ragadnak rá a versek, énekek, és a fantáziája is kibővült dinókkal, farkasokkal és oroszlánokkal, akik a szobánkban tanyáznak fürdés után
Az Ő szobatisztaságával van egy kis gondom, éjszaka az Ő pelusa alaposan megtelik, és nappal, kint is hetek óta becsurgatja az elejét, nem figyel, és még csak nem is zavarja... Remélem ennek nem szervi oka van.
Ettől eltekintve roppant nagylány, a szoknyát, nadrágot a csipőjére huzkodja
és olyan mozdulatai vannak, hogy még...
Most éppen énekesnőnek készül, mégpedig a Kormorán egyenes haju szőke nénije Ő (Géczi Erika), mikrofonba énekel a csuszda tetején, az a szinpad. Jól utánozza, az biztos, na jó az éenktechnikát még kell tökéletesiteni kicsit
Én Erdélyben voltam a hétvégén, énekelni mentünk Szovátára, és amit lehetett megnéztünk közben. Csodálatos élmény volt, főleg az emberekkel való találkozás, ők még tudnak magyarul, egyetlen idegen szót nem hallottam senkitől a mondandójába szőni. Rendkivül tájékozottak a multjukat, a kulturát illetően, és persze rengeteget tudnak beszélni, de jó volt hallgatni.
A sors különös iróniájaként most Dezső van ugyanott, egy barátjával mentek el, akinek háza és munkája van Szovátán, és már évek óta készültek, és készülünk mi is egy igazi erdélyi utazásra. Vasárnap éjjel jöttem haza, Dezső meg hétfő hajnalban ment el
De érzem, hogy hamarosan együtt megyünk el oda és megnézünk mindent a gyerekekkel. Csodálatos táj! Volt valaki közületek? Rövid utazásom alatt a szivem egyik csücskét hagytam a hegyek között... Vissza kell mennem érte.
A házunk felujitása szépen halad, kialakult a vizes helyiségek elrendezése, aljzatbetonozás és burkolás a következő munkánk. Sajnos az anyagiak terén mi is érezzük a válságot, és lassabban halad mint terveztük, de ez van, majd lesz jobb is!
Na nem irok most többet, mert eltelik itt velem az oldal!
Puszi mindenkinek, Regi, csodálatos szép a gyermek!