Új privát üzeneted érkezett!

Mabe
2naposan kaptam oket vissza :roll: csutin volt punkcio szombaton meg vissza :lol: akkor a beagyazodas 5-10nap a beultimtol :roll: :?: Addig mit csinal ott bent a draga :shock: remelem nem akar kipottyanni :lol:
A uhu-s kepeiden meg mindig nem tertem napirendre :shock: :roll: :lol:

Petne
Jaj ez ngyon biztatoan hangzik 8) :lol:

Skrisz
Kedden remelem Eszter egyuttmukodo lesz es hozol nekunk klafa kepeket 8) :wink:

Szezso
:shock: Nagyon kis csini pocid van :D gondolom rolad se sokan mondjak meg hogy babas vgy :lol: Koszonom neked is a nyugtato szavakat...maris sokkal jobban erzem magam :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
én úgy emlékszem, hogy 3 napos transzfer után a beágyazódás ET+ 3, 4-en történik...nekem a 7. napon már pozitív tesztem volt :wink:
Akkor 2 napos babó az 5. napon :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Ma a "kedvenc" sógornőm bejelentette, hogy ismét babát vár, 6 hetes...ma 10 hónapos a kislányuk :shock: - hiába, van, aki csak úgy "potyogtatja" (bocsánat :oops:, senkit nem szándékszom megbántani ), mi meg mit harcolunk érte!!!
Biztos örülnöm kéne, de így az ígért ruhácskákra sem számíthatunk...

tillidian

Sziasztok!
Zsófi pont 1 hete volt ultrahangon,akkor 715 és 846 grammra saccolták a babákat.Ma nem üzent vissza,remélem nincs semmi baj.

Szezsó,nagyon csini vagy :D Babát hol rejtegeted? :lol:
Vkrisz,mi itt voltunk 16 hetesen,és nagyon profik.
www.4dgenesis.hu
A várandósság alatt van egy 4d-s topic,ott is nézelődtem,és őket dícsérik a legjobban,dehát az ott készült fotók is magukért beszélnek.Vagy kérj Mabétól protekciót!
Bridget,hajrá,babaragacsok mennek!!!Szuper vonalzód van!
Dezsinám,ragacsok-tapasztó drukkok neked is,amennyit csak elbírsz!!!
Csomee,tüsziknek+++++++++++++++++++++++++++
Skrisz,keddre jó mozizást :D Mi szombaton megyünk 4d-re.
Árnika,én is az inszemre szavazok!
Brizó++++++++++++++++++++++++++++++++
Katavirág?
Bébike?
Vendég

Sziasztok!

Heniék nyertek a kölyökvár versenyen!!!
:D :D :D :D :D

Hatalmas Gratula!!!

Bridget,
neked nagyon áll ez a laptető!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Csajok,ezt most kaptam:

[quote="dorcsi73"]S írta:dorcsi73zia Nyulasz!

Zsófinak lemerült a telefonja és másik készülékbe rakta a kártyát, emiatt nem tudott téged értesíteni. Megtennéd, hogy elküldöd neki még egyszer a számodat?

Amúgy minden ok, én reggel 10-kor beszéltem vele, akkor már 5 perces fájásai voltak és 2 ujjnyira tágult. Nem lehetett tovább várni, hiába adtak késleltető infúziót.
A férje látta a kicsiket és azt mondják, hogy erős babák, nem lesz gond:-)
Vendég

Hahó!

Hanna: gratulálunk!!!!!!!!!!!!! :D :D

Zsófiéknak nagy drukk!!!!!

Teszt előtt állók: hajrá, mutassátok a zebrákat!!!!!!!

Én ebben a ciklusban kezdek, középidőben megyek uhura!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Nyuszkó,
millió puszi, kitartás és még több öröm Zsófiéknak a babákhoz.
:D :D
Szorítunk és drukkolunk, hogy minden rendben legyen velük. :)

hajnoca
Dunakeszi

[quote="dorcsi73"]S írta:dorcsi73ziasztok!

Zsófi megbízásából jöttem jó hírekkel:

Ma reggel 10 óra küröl császárral megszületett Málna 870 és Matyi 970g-mal. Isten hozta a drágákat ezen a szép világon!!

Babák és Anyukájuk is jól vannak, szépek és egészségesek. További pozitív energiát küldhetünk a következő napokra, hetekre és nagyon köszöni az eddigieket is:-)

D.
Vendég

Kukacka, nagyon-nagyon szorítunk értetek!

Puszika, végre! Érted is kezdhetünk izgulni. :lol: Tessék részletesen írni a blogodba.

skrisz72

Lányok,most aztán igazán kellenek a drukkok!!!!
Vendég

Most csak Zsofinak es a babakoknak kuldenek nagyon nagyon nagy pozitiv enerdzsit :!: :!: :!: Aztan holnap reggel jovok itt mar naon keso van :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsófi: gratulálok a babáidhoz, egészséget, boldogságot!!!! Kép

Skrisz: :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Várhattak volna még a babákok, de gyereknapon megszületni szerintem sok sok erőt és örömet fog hozni. :D és én jó jelnek veszem!:D

Drukkok mennek millióval! :)

hajnoca
Dunakeszi

Zsófinak hatalmas gratula és szorítok a picikért, hogy nagyon hamar megerősödjenek!!!!!

Vkrisz, mi a Nap rendelőben voltunk Molnárné Őri Angélánál. Ő csinálja a genetikai UH-t is a Klinikán. Megkérdezhetem, hogy ti mennyit fizettetek a 4D UH-ért?

Till, Bridget, sztem 3 napos embrikéknél 3 napnál kicsit később van a beágyi, hiszen csak blasztoként tudnak beágyazódni, vagy rossz a logikám? :roll: De persze ez biztos egyéni dolog is lehet.

Ja, Bridget, nem voltunk a Körzeti Híradóban, csak írtam itt, hogy ha anyósomnak elmondjuk, akkor este már benne leszünk a Híradóban (mert mindenkinek szétkürtöli). :lol: De most jut eszembe, hogy mégis szerepeltünk a Körzeti Híradóban egyszer, de nem a babaproject miatt, hanem egy másik projekttel... :wink:

Puszedli, hajrá!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Kukackám!
energie a babákoknak és Neked! nagyon szorítok :!: :!: :!:

Árnika!
ne várj semmivel. én 30éves koromig vártam, azt most 37 vagyok :(

Nyulaszom!
köszi... már úszikázik kicsi Dezsikém és keresi, hogy hova ágyazódjon be.... (remélem)

Bridget!
3-4 napon ágyazódik be. drukkhegyek!

Brizo!
drukkok!

Puszedli!
hajrá kezdés :D :!:
dezsina

Elveszett bárányka jelentkezik...

Zsófi, gratulálok, hogy egészségesek a babák és drukk, hogy szépen megerősödjenek és hamarosan hazamehessetek.

Dezsina, remélem, ez az inszem lesz AZ az inszem :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Zsófi
Kép

Matyinak és Málnának sok-sok energia, hogy minél előbb hazamehessenek!
Vendég

Zsófi!

Nagy nagy gratula neked :!: :lol: Kívánom hogy a babák mihamarabb megerősödjenek és ne legyen semmi probléma! :) :)

Bridget!

Remélem sokat pihensz és kívánom hogy az egykéd mihamarabb befészkelje magát a pocidba és boldog 9 hónapban legyen részed! :D :D :D

Na meg persze még utánna sok-sok évekig!

Mabe!

Ezek a fotók valóban nagyszerűek! olyan mintha élőben fényképezték volna! :lol: Na de aki protekciós :!: :!: :roll:
Vendég

ZsÓFI,
Fantasztikus ügyesek vagytok!!!!!!! Szívből szorítunk Értetek továbbra is!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
de minden rendben lesz! Tényleg igazi gyereknap :P

Mindenkinek küldöm a drukkokat, ölelés :P

tillidian

Alle!
báránykám :D csakhogy bekukkantottál? hol jártál? és hová tartassz? :lol: szóval helyzetjelentést kérek :D :!:
remélem hogy ez, az lesz :P :P :roll:
dezsina

Zsofieknak sok erot es kitartast, ici pici babak erosodjenek, egeszsegben felnojenek :!: :!: :!:

Terhesjelolteknek, mint Dezsi, Bridget, Brizo, Csomee megadrukkok :!:

En ET+10, de meg semmi erdemlegeset nem tudok mondani az 5 napja kapott Hcg szuri miatt. De talan holnap, holnaputan....
katavirag

Zsófikukac én is küldöm a sok-sok energiát a babóidnak és Neked is, és sok boldogságot és egészséget kívánok :o :lol:

Puszedli mér ráérek a teszteléssel Et+5. napon vagyok még csak, majd csüt., péntek körül tervezem a tesztelést, amúgy pénteken kellenne megjönni pirinek, de nemfog, mert a babóca nem engedi majd :wink:

Dezsina neked is drukk az inszemhez+++++++++++++++

Katavirág: várjuk a ++++++++++++ tesztet :!: :!:

Bridget gratula az 1 embrióhoz, kívánom neked is, hogy szépen beágyazódjon a babóca :wink: :P

Árnika üdv, szerintem ne nagyon halogasd a kövi inszemet, azt is a klinikán akarod "csináltatni"?
Sajna én sem tudom mi az a kiropraktőr? Talán valami gerincgyógyitó?

Szóval ma ET+5. nap, lassan telnek a napok, dugdosom az utrot, de sok kifolyik, ugye nektek is így volt, nyugtassatok meg.
Éjszaka kb. 2-szer mindig felkelek pipilni, mint pl. most is. A cickóim feszülnek és a hasam is, meg néha sajognak a p.fészkeim.
Amúgy sokat beszélgetek a babócámmal, hogy mennyire várjuk őt és hogy nagyon szeretjük.
Néha elszoktam azért bizonytalanodni és akkor előveszem a Titok könyvet, beleolvasok és azzal lelket öntök magamba valamelyest.

Kép
brizo

Szép jó reggelt!

Ránk férne e mellett a ramaty iső mellett ami itt van.

Zsófi
Itt is megadrukkokok sz erősödéshez!!!+++

Rana
Ez egy 15 perces uh volt (gyakorlatilag mégis 22 volt).Kaptunk egy dvd filmet és egy képet 6000-ért.A 30 perces 10000 lett volna, de annyiért ahogy már most nézegettem a neten egy nagyon menő hely is csinál ennyit...kicsit többért meg ilyen olyan akciók is vannak. Azt mondja az egyik csaj a házból, hogy ő elment Ózdra és ott 3500 volt a 15 perces 2 képpel. :shock: Na nem tudom milyen minőség, majd csekkolom a képét.

Mabe
Én is néztem, hogy van a klinikán is 4d.Az ingyenes?És akkor oda ki juthat be vajon? (Rajtad kívül persze :wink: .)

Kata, Brizo, Dezsina, Bridget
Küldöm a pozitív enerdzsiket nektek a szép és egészséges kisbabákokhoz!!!+++

Till
Tudom, hogy 26 hét után ajálgatják a 4d-t, de láttam én már nagyon szép uh-s képeket a 12. héttől is a neten, csak a megfelelő hely kell hozzá.

Kép
vizkriszisback

Tillidan
Az ET+1 az a beulti napja :?: :roll: Aztaaa :shock: akkor en ma ET+3? :roll:

Nyulasz
Koszi :D Remelem meg is tarthatom meg jo sokaig :roll: Koszonjuk a Zsofis hireket!

Puszedli
Hajra juniusi ciklus 8) Te most nyomod a szurikat :?: :roll:
++++++++++++++++++++

Rana
A blaszto bebik azok 5naposak nem? :roll:

Dezsina
+++++++++++++++++++++++

Annamari
Persze pihenek sokat de kell a sok fekves? :roll: Veled mi zu?Lassan ti is kezdtek 8) :lol:

Katavirag
5napja kapott hcg meg nem urult ki? :roll: Mennyi ido az? :?
+++++++++++++++++++++++++

Brizo
Koszi te hogy vgy? :lol: 8) En is kivanom neked a legjobbakat :!:

Hajnoca
Ne is mond :shock: pedig n em direkt csinalom :oops:

Bebike?Melania?

Zsofi@
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindenkinek :!: :D

Brizo, nagyon ügyesen cselekszel úgy látom! :wink: Utro mindig kifolyik vmennyi, de feldugás után azért gondolom fekszel egy fél órát legalább. :!:

Bridget! ET=a beülti napja. A blasztobabák 5 naposak, igen.

Vkrisz, az én 13 hetes 4D képeim nem tetszettek??? :shock: :roll: Ott elvileg 40 perc "egy menet", de mi több, mint egy órát voltunk! :D

Dezsi, babaragik mennek neked is!

Többieknek is ++++++++++++++++++++++++++

Apa csinált rólam pocakfotót, majd mindjárt felteszem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Koszi es ne hari de en meg ebben tudod zolduluuu vgyok :oops: 8) Akkor a beulti szombaton volt az volt az ET es akkor ma vgyok ET+2 :roll: fuuh akkor meg par napot tuti varnom kell a tesztelesig :oops: Viszont ha ma elkezdem es 10napig akarok minden nap tesztelni akkor a hcg szuritol ugye most pozi meg aztan halvanyodik es ujra erosodik...vgy hogy megy :roll:

Pocifotoooo de jooooo 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brizo
Ne is mond most vettem eszre,hogy irtal...hat az utrorol jut eszembe :roll: ma reggel felraktam es is egyet erre ra 15percre wc-re kellett menjek erre torlesnel ott volt a papiron a bogyesz :shock: feltettem egy masikat helyette es ledoltem egy orara,hogy tuti legyen :oops:

Direkt rakerdeztem a noverktol,hogy kell vele pihenni azt mondta nem :!: Mondjuk en mindig pihnek de ha hiv a termeszet akkor menni kell :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, nem baj ha kérdezel, sajnos mi már nagyon benne vagyunk a témában. :? Nemsokára te is profi leszel. :wink: Igen, most ET+2 napon vagy. HCG szurit kaptál beülti után is, vagy csak előtte (mikor kaptad az utolsót?)??? Ha tudsz és akarsz, érdemes minden nap tesztelni, de először ne ijedj meg, ha halványodik a csík!

Na ennyit nőtt a pocakom szűk egy hónap alatt: :D

14+5 Kép 18+3 Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Milyen hírekre jöttem :shock: :shock:

[b]Zsófi! Isten hozta kicsi babáidat! Kívánom, hogy nőjenek nagyra és sok boldogságot az egész családnak![/b]
Projektben lévőknek mega drukkok, kismamiknak pocaksimik!

Kép
estike66

Dezsi,
hát igen....Szóval stimu ment, ma este kapom a repesztőt, szerda reggel punkció.

Rana, csini kismami vagy, ikrekkel ez a pocak egyáltalán nem nagy a 18.héten.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana
Noghyogyaszatilag mar ledoktoralhatok de a lombik resze nekem uj :oops: Koszonom a kedvesseged :) Beulti napjan kaptam reggel beulti elott az uccso hcg-t!Szal akkor elobb halvanyodik aztan erosodik? :roll: Van vgy 10 10-es hcg-m azt szivesen felaldozom erre 8) akkor reggeli pipibol kell minden nap ugyan ugy :?:

Azta mindenit milyen kis csini a pocid :lol: En megsem mondanam,hogy 2babakod lesz 8) Ngyon csini vgy :!: Mikor derul ki a nemuk :?: :roll:

Estike
Koszi a drukkokat!Te is lassan szulsz mar 8) Ngyon izgi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana!

Azért már látszik hogy szépen növöget az a poci :!: :D

Nagyon csini vagy! :lol:
Vendég

Köszönöm. :oops:

Bridget, én ET után 3 nappal még kaptam egy fél hcg szurit, és másnap reggeltől minden nap teszteltem. És izgultam, hogy halványodik-e, vagy erősödik a második csík.... És először nem erősödött, de utána igen!!! Szóval ez a módszer nekem azért tetszett, mert ugye mindenképp volt 2. csík (a hcg szuri miatt), ez nem volt meglepetés, és már csak drukkolni kellett neki, hogy ne halványodjon. :wink:
Remélem holnap megmutatják magukat a picikék! :wink:

Na Apa elkezdett morogni a másik szobában, és azt üzeni, hogy mindenki (engem is beleértve :) ) menjen mostmár a férjéhez és ne cseteljen. Na átadtam a szigorú üzenetet, aztán betartani ám! :twisted: :D

Pusszancs

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Akkor holnaptol tesztelek 8) Holnapi uhu-hoz meg Kép

[quote]N írta:a Apa elkezdett morogni a másik szobában, és azt üzeni, hogy mindenki (engem is beleértve ) menjen mostmár a férjéhez és ne cseteljen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezen jot nevettem 8) Nekem keson jon haza addig egyedul vgyok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Rana
A te képeid is tetszettek anno...de már oly rég volt...kérem őket újra! :)

Kép
vizkriszisback

Vizkrisz
Klinikára be kell jelentkezni 4D-re. Nem ingyenes :cry:
Árat nem tudok :oops:
Az egyik ismerősöm (ők is Debrecenben lombikoztak) nagyon klassz képeket kapott a Nagyerdei-n :lol: :lol: :lol:

Rana
Pocak :roll:
Szinte nincs is!

Beágyazódás több napos folyamat :wink:
Vendég

Bridget,
így van, ahogy Rana mondja :P (ET a beülti napja!)

Katavirág, Brizo, Dezsina,
Nektek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
:lol: enyém uram is dolgozik, kihez menjek akkó'? :lol: Vackor szomszédol, szóval max a TV :lol:

tillidian

Matyinak és Málnának jó egészséget és boldogságot.
Kukackának és Apájának pedig gratulálok.

Rana igazán csini vagy , biztos te pocid még most fog beindulni.
Párodnak üzenem hogy értettem, ezt megírom és indulok kedvesemhez. :D

Bridget, Brizo, Katavirág +++++++++++
babaragik utra indítva

Till azért a tv-hez ne bujj hozzá, hideg is, merev is :lol: :wink:

Dezsi Én is 37.(idén 8)

inszemen melóhely miatt, és törvényi vátoztatások miatt gondolkozunk.
Nekem határozott szerződésem van, és gondolom munkahely nem hosszabít meg ha sikerül. kiifejezetten csak az inszemre tudnék eljönni, utána ugyanúgy mennék dolgozni, (persze ülőmunka) és ez a gyedfizetés is csak most aktuális, ha nem hosszabítanak , és most nem megyek akkor a gyed is ugrott mert nem lesz meg a munkaviszonyom ehhez.
Remélem érthetően írtam le, bocs.

Vizkrisz barátnőmék a Naprendelőben voltak, 10-es volt, egy óra, egy lemez és fotók. szupi volt az egész :)

Akciózóknak drukk, kismamiknak pocaksimi.
árnika

Vkrisz, Itt a fórumon a 636. oldal! :wink:

Alle, most látom, stimu, punkció? :shock: És ezt csak így mondod???? TÜSZINÖVI DRUKKOK MENNEK EZERREL!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till, Bridget, Chippendale fiúk esetleg.....? :roll: :roll: :roll: :wink: :lol:

Mabe, megint el is fogott az aggodalom, hogy jól fejlődnek-e a picikék, hogy elég nekik ekkora hely...... :( :roll: Holnap kiderül, jahhhhj.........

Apának köszönhetően remélem nagy romantikus összeborulások voltak itt délután (vagy este, akinek úgy alakul !)! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Ha nem lenne elég a hely, csinálnának maguknak :lol: :wink:

Brühühüüüüüüüüüüüüü....én nem tudok apával összebújni.
KépKép
Vendég

Sziasztok!

Hétvégén nem tudtam jönni, mert Kittivel kettesben voltunk.
A mai punkció eredménye: 7 tüszőt leszívott apánk 6 volt jó és az meg is lett szúrva. Holnap 9 után kell telefonálnom.

Kukac: Gratulálok, de nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Dezsina: Remélem ez az inszem végre sikeres lesz! :lol:

Katavirág: Nagyon szurkolok, hogy + legyen a holnapim teszt! :D

Brizo:++++++++++++++

Rana: nagyon helyes pocakod van! Várunk a holnapi uh képpel és adatokkal!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Szép estét!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Mabe, akkor neked is maradnak a Chippendale-fiúk... :wink: :lol:

Csomee, szuper eredmény!!!! Osztódásra fel!!!! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csomee
gratulaaa!!! Hajrá, osztódás! :D

Rana
biza, egyszer megnézném őket :wink: :lol:

tillidian

Csomee
Drukk!
Kép

Chippendél-fiúk
Ide is jöhetnek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szezsó
100-on belül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok, csak bekukk... :oops:

Zsófikukackám, szívből gratulálok és nagyon-nagyon drukkolok a babáknak, hogy szépen erősödjenek!!!

Dezsikém, hajrá inszem!!!! Drukk hegyek és babaragacsok mennek!!!

Kismamiknak pocaksimi és persze mindenkinek Puszi! Legyetek rosszak!;-)
Vendég

Sziasztok!

Zsófi, gratulálok a két csöppséghez! Nagyon sok boldogságot és sok tejcit kívánok! Természetesen nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, és mielőbb megerősödjenek, és mehessetek haza!

Tüszőérlelő, beágyazódó, kapaszkodó, csíkosító drukkok mennek.

Kismamik, nem tesztek pocifotót? Olyan kíváncsi vagyok.
Rana, a tiéd nagyon szép. Ne aggódj, akkora helyet csinálnak, amekkorára szükségük van. Nekem sem volt nagy pocakom, a végére lett akkora, mint másnak 6 hónaposan. Szóval no para!!!!

Kép
petne

Mabe, Till, akkor küldöm őket hozzátok, Apa úgyse szereti, ha itt vannak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petne, hm, azt én se bánnám, ha egy helyes, csini kismamapociból bújna elő majd két gyönyörűszép, egészséges, erős kisbaba, ha eljött az ideje..... :roll: :D Kár, hogy ez nem kívánságműsor..... :roll: :lol:

Na jóéjt csajok, holnap hosszú napunk lesz.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Egy kép múlt hétről... akkor még nyár volt.
Kép

Kép
petne

Csomee, hajrá randizás!!!! :lol:

Többi akciózónak is óriási energiával küldöm a drukkokat! Mindenki babás kell legyen! :wink:

Petne, én még mindig odáig vagyok a kislányodért. Annyira tetszik. Nagyon-nagyon szép baba. :D

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?